Egen Lokal (Stafettgatan / Handbollsgatan)

Lindesberg Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Biarea
72 m²
Driftkostnad
3 600 kr/år

Egenlokal.se presenterar ett helt nytt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjlighet att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler på norra industriområdet i Lindesberg. Detta område har ett attraktivt läge som ständigt växer där fler och fler företag och även butiker etablerar sig. Det är ett strategiskt läge med sin nära anslutning RV 50 och endast några minuters bilfärd från Lindesbergs centrum.

På en tomt om ca 4000 m2 kommer Linde SB Invest AB att uppföra projektet Egenlokal.se som innebär att den avstyckade delen kommer att bebyggas med en radhuslänga om 22 sammanbyggda enheter om vardera 6*12 m2 i innermått. Varje enhet kommer att vara en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen, hyra ut den eller sälja den vidare.

Klicka på länken för infofilm: https://www.youtube.com/watch?v=24C-WhGocWE

Varje fastighet är 72 m2 och har en generös takhöjd om 6 m till nock som då ger dig möjligheten att bygga ett entrésolplan om ca 40 m2. till varje enhet kommer det att vara en vikport om 3,5 m x 3,5 m med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och enheterna kommer även att vara förberedda för wc och handfat. Du kommer även att kunna ha möjligheten att inreda din lokal i efterhand med pentry och dusch. Kommunalt V/A kommer att vara framdraget till varje fastighet och regleras via samfällighetsförening som skapas i samband med att fastighetsbildningen av de mindre enheterna blir färdig och godkänd. El kommer också att vara framdraget till varje fastighet och varje fastighet kommer att ha ett eget abonnemang.

Modulerna kommer att vara anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget tex. bedriva produktion, handel eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring av bilar, båtar, motorcyklar m.m.

Som köpare så är din fastighet en del av en inför tillträdet redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnad för vatten och avlopp (V/A), försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamma ytor till en uppskattad kostnad om ca 300 kr/ mån och fastighet.

Mer info finns på egenlokal.se

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lindesberg