Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Lindesberg

Fastighetsbyrån Lindesberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderstigen 4, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Söderstigen 4

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 950 000 kr
89 m²
3 rum
1 044 m² tomt

Inom morgonrocksavstånd från sjön Ljusnaren och den fina badplatsen Djäkens hittar du denna trevliga enplansvilla som passar både dig som vill bo permanent och dig som letar fritidshus. Huset är nytt på denna plats men är flyttat och i grunden byggt 2000. I området så finns också den berömda Operan på Skäret och otaliga mil vandringsleder samt flertalet fisketjärnar. Här är platsen där man kan njuta av både sommaren och vintern i all sin prakt.

Tolvsbörd 146, Nora, Nora kommun

Tolvsbörd 146

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
295 000 kr
115 + 23 m²
5 rum
2 161 m² tomt

Välkommen till detta lilla hus beläget mitt i Bergslagen! Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet för den som är redo att skapa sitt drömboende genom att sätta sin prägel på det. Huset behöver en omfattande renovering och modernisering. Fördelarna här är naturskönt läge där man är omgiven av vacker natur med närhet till skog och sjöar. Finns lanthandel och skola inom ca 5 kilometer och in till centrala Nora är det ca 15 kilometer. Här har ni chansen att skapa din drömlya från grunden. Ge detta hus liv igen och låt din kreativitet flöda! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Svarvarbacken 8, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Svarvarbacken 8

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 495 000 kr
120 m²
4 rum
230 m² tomt

Välkommen till detta fräscha radhus som är genomgående renoverat med bla nytt kök och badrum. Här är det bara att flytta in och njuta av det lugna och barnvänliga området. Gångavstånd till skola ( F-6), mataffär och centrum. Stadsbussen stannar 100 m från huset. Här finner du ett fint västerläge och med naturen inpå knuten vaknar du till fågelkvitter. Välkomna på visning!

Lodstigen 13, Gyttorp, Nora kommun

Lodstigen 13

Villa
Gyttorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
995 000 kr
87 + 87 m²
4 rum
1 071 m² tomt

Välkommen till Lodstigen 13 och till denna trivsamma enplansvilla med källare! Huset har en trevlig planlösning, med sina fyra rum och kök samt med ett inrett rum i källaren finns här gott om plats för barnfamiljen, eller om du bara vill ha gott om utrymme. När värmen kommer är den inglasade altanen den bästa platsen för sommarens middagar. Den lättskötta trädgården bjuder in till spring och lek samtidigt som det finns gott om plats för dig som gillar att odla. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Gyttorp med promenadavstånd till förskola och skola. Med närhet till mataffär, restaurang samt busshållplats och med knappa kilometern till Vikerns fina badplats har detta hus ett toppenläge. Den vackra trästaden Nora nås via en fin och naturskön cykelväg på ca 20 min och Örebro nås med en bussresa på ca 40 min, perfekt om du pendlar till jobb/skola. Fristående garage och bergvärme är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Gästgivarevägen 3I, Gyttorp, Nora kommun

Gästgivarevägen 3I

Villa
Gyttorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
995 000 kr
115 m²
4 rum
402 m² tomt

Välkommen till Gästgivarevägen 3 I ! Här möts du av en ljus och välskött enplansvilla som är belägen i ett lugnt, barnvänligt område med lekplats utanför entrén. Med sina fyra rum och kök samt två badrum passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett trivsamt boende utan trappor. Det ljusa och stilrena köket har gott om bänkytor, här är det en fröjd att laga goda middagar. Matplatsen är rymlig så här finns gott om plats för familj och vänner, här värmer kaminen gott samt ger extra mysfaktor. Den härliga altanen i sydvästligt läge är den perfekta platsen att spendera ljumna sommarkvällar på. Här bor du med närhet till skola, affär, badplats och restaurang. Bra bussförbindelser till Nora och Örebro, perfekt för dig som pendlar till jobb eller skola. Fiber, rymligt förråd som delvis är isolerat och garage i länga är stora plus! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Sandfallet 136, null, Lindesbergs kommun

Sandfallet 136

Fritidshus
Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 075 000 kr
59 + 16 m²
4 rum
1 626 m² tomt

Välkommen till detta välskötta fritidshus i Sandfallet Löa. Huset har stora renoveringar gjorda såsom avlopp 2011 och badrum 2013 bla. Här är fritidshuset som ger guldkant på tillvaron. Till stugan finns tillgång till bad och båtplats endast 200 m bort vid Sörsjön. Fiber finns!

Solvägen 4, Ställberg, Ljusnarsbergs kommun

Solvägen 4

Villa
Ställberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
435 000 kr
86 + 62 m²
3 rum
2 100 m² tomt

Trevlig villa som lämpar sig lika bra som både fritidshus och permanentvilla. Här hittar du ett stort kök, fungerade eldstad och tre rejäla rum. Tillträde redan till sommaren är möjligt här.

Lodstigen 18, null, Nora kommun

Lodstigen 18

Villa
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
995 000 kr
153 m²
5 rum
1 292 m² tomt

Välkommen till Lodstigen 18 som ligger i Gyttorp, strax utanför centrala Nora. Rymlig villa som passar väl till en större familj! Tak renoverat år 2021, badrum övervåning renoverat för ca 6 år sedan och fiber finns installerat. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Gyttorp med promenadavstånd till förskola och skola. Närhet till mataffär, restaurang samt busshållplats och med knappa kilometern till Vikerns fina badplats. Välkommen på visning!

 • Plus
Bondskogsvägen 45 A, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Bondskogsvägen 45 A

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
425 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 953 kr/mån
7 203 kr/m²

Välkommen till Bondskogsvägen 45A! Här erbjuds en lägenhet om två rum och kök i populära bostadsrättsföreningen Skarpskytten. Extra plus är det stora vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp och matgrupp. Bostadsrätten ligger nära livsmedelsaffär och skola/förskola samt på gångavstånd till centrum. Tillträde kan ges i mitten av Juli! Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Sikfors 41, Hällefors, Hällefors kommun

Sikfors 41

Fritidshus
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
450 000 kr
35 m²
1 rum
1 512 m² tomt

Välkommen till Skogsbrynet och till detta charmiga torp som gått i arv sedan början på 1900-talet och där nuvarande ägare bodde sina första 13 levnadsår. Torpet är väl omhändertaget och här har den äldre charmen bevarats och de djupa fönsternischerna ger stugan en mysig känsla. I köket finns en vacker vedspis som sprider härlig värme och i allrummet sprakar eldstaden gott samt ger extra mysfaktor. Välskött tomt som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns plats för dig som gillar att odla, längs tomten finns en porlande bäck. På fastigheten finns även ett uthus med vedbod, förrådsutrymmen samt ett dass i anslutning. Här bor du med skogen runt knuten och sjön Sör-Älgen ett stenkast bort. Söker du ett lantligt läge men ändå vill ha direkt anslutning till asfalterad väg, då är detta perfekt för dig. Vatten och avlopp saknas men el finns! Fastigheten säljes gärna med inventarier så varmt välkommen på visning till detta smultronställe där du bara kan vrida om nyckeln och börja njuta.

Björksjön 33 & Björksjön 35, Hällefors, Hällefors kommun

Björksjön 33 & Björksjön 35

Fritidshus
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
995 000 kr
5 192 m² tomt

Välkommen till Björksjön 33 & 35 och till denna fridfulla plats med ett sjönära läge! Här erbjuds nu möjligheten att köpa två stugor om ca 50 kvm vardera, toppen om ni är många i familjen. Här är något för dig som vill fly vardagens måsten och njuta till fullo av lugnet samt den magiska bergslagsnaturen. Tänk dig att sitta vid utemöblerna med kaffekoppen i handen och blicka ut över Björksjön, det kallar jag livskvalitet! Den ena stugan har renoverats invändigt, här har man fått till en ljus och luftig känsla medans den andra har en mer mysig sommarstugekänsla. Fina sommardagar spenderas allra helst utomhus, här finns plats för lek och bus samt bra möjligheter för odling, hit når solens strålar hela dagen. Vill du svalka dig kan du bara ta den korta promenaden till badplatsen. Gillar du spänning och motion är detta perfekt då ett av Sveriges största MTB-område finns just här i området! När fikasuget kommer kan du bege dig till grannbyarna Bredsjö och Hjulsjö där bl.a ostcafé samt gårdsbageri finns, underbart gott! Fin golfbana i Stjärnfors ca 1,5 mil bort är toppen för golfaren och för den musikaliska kan man besöka Opera på skäret ca 8 km bort! Varmt välkommen på visning till detta smutronställe!

 • Uteplats
Doktorsvägen 11, Frövi, Lindesbergs kommun

Doktorsvägen 11

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 395 000 kr
90 + 64 m²
5 rum
1 461 m² tomt

Välkommen till Doktorsvägen 11 och denna trevliga villa! Villan går i ljusa neutrala toner och har både renoverat kök (2023) samt badrum från (2017). Med sina tre, med möjlighet till fyra sovrum är det perfekt för familjen. Förskola finns bara en liten bit bort och skola finns över vägen. Stor tomt med en härlig uteplats och gräsytor som möjliggör för planteringar eller lek och bus. Fiber och fjärrvärme är installerat. Välkommen på visning!

Fåsjöhyttan 122, null, Nora kommun

Fåsjöhyttan 122

Tomt
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
695 000 kr
1 483 m² tomt

Med ett mycket naturskönt läge och med en magisk utsikt mot Fåsjön saluförs nu denna tomt straxt norr om Nora! Tomten är på 1 483 m². Tomten ingår i ett detaljplanerat område. Närhet till bad och brygga. Här kan du bygga ditt drömboende och själv bestämma när och hur! Anslutningar för vatten och avlopp är betalda. Kontakta ansvarig mäklare Patrik Nilsson för mer info kring försäljningen! Plankarta https://gis.sb-bergslagen.se/hyperlankar/Planer/Nora/PLAN/PDF/Nora_243_dp.pdf Plantext https://gis.sb-bergslagen.se/hyperlankar/Planer/Nora/TEXT/Nora_243_text.pdf

Villagatan 17, Frövi, Lindesbergs kommun

Villagatan 17

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
2 300 000 kr
134 + 130 m²
5 rum
1 337 m² tomt

Stort och smakfullt enplanshus på populära och trivsamma Kofallsskogen. Ett socialt boende i mycket fint skick med stora fönster och fint ljusinsläpp. Stora sällskapsytor och fina ytskikt. Här bor man familjevänligt och sjönära. Bra kommunikationer, vackra promenadstråk, fina grönområden och badplats i närområdet. Stora renoveringar är gjorda mellan 2018-2022, bl. a fönster, kök, dränering och badrum. Fiber är indraget. Välkommen på visning!

Björnvägen 42, Hällefors, Hällefors kommun

Björnvägen 42

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
500 000 kr
108 + 39 m²
4 rum
1 184 m² tomt

Välkommen till Björnvägen 42 och till denna trevliga enplansvilla som är belägen i det lugna och barnvänliga området Kronhagen. Huset har en trevlig planlösning, med sina tre sovrum och ett rejält vardagsrum passar detta boende perfekt barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. I det rymliga köket finns gott om plats för både familj och vänner. När sommaren kommer avnjuts eftermiddagskaffet allra bäst ute på altanen, ljuvligt. Här bor du på en lättskött tomt som bjuder in till lek och bus. Nyare fönster och garage är stora plus. Huset har äldre ytskikt men är väl omhändertaget! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Skogsbrynet 30, Nora - Hitorp, Nora kommun

Skogsbrynet 30

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 595 000 kr
118 m²
5 rum
432 m² tomt

Välkommen till Skogsbrynet 30, här möts du av en ljus och välskött enplansvilla om 5 rum och kök som är belägen på en härlig hörntomt! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångväg till skola samt förskola. Perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett lättskött boende på ett plan. Det ljusa köket bjuder in till trevliga middagar med familj och vänner. När sommaren kommer spenderas kvällarna allra bäst på den mysiga altanen, samtidigt som du blickar ut över den lättskötta trädgården. Luftvärmepump -21, fiber och tillhörande garage i länga är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Skiffergatan 4, Grythyttan, Hällefors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skiffergatan 4

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
850 000 kr
85 + 60 m²
4 rum
834 m² tomt

Välkommen till Skiffergatan 4 på omtyckta Åsenområdet i Grythyttan! Här möts du av en hemtrevlig och lättskött villa om fyra rum samt kök, perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha lite svängrum. I källaren finns även gillestuga, bastu, duschrum och tvättstuga. Ljust och rymligt kök där det är en fröjd att laga goda middagar. I vardagsrummet kryper man gärna upp i soffan med en bra bok samtidigt som eldstaden sprakar och värmer gott. Fräscht badrum med badkar på övervåningen. När värmen kommer är den rymliga altanen den bästa platsen för sommarens häng, här kan du välja att krypa in i skuggan under under tak eller njuta av solens strålar på den öppna altandelen. Den lättskötta trädgården bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns gott om plats för dig som gillar att odla. Med lekplats endast en stenkast bort och med gångavstånd till badplats, mataffär, konditori och skola har detta hus ett toppenläge! Luftvattenvärmepump, fiber och carport är stora plus! Varmt välkommen på visning till detta hus där det är lätt att trivas.

 • Plus
 • Uteplats
Knostervägen 3, null, Nora kommun

Knostervägen 3

Villa
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 200 000 kr
79 + 60 m²
4 rum
2 885 m² tomt

Välkommen till Knostervägen 3 som ligger i bostadsområdet Striberg. Ett lugnt och fint område med närheten till naturen och gångavstånd till lekplats och badplats. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar som ny luftvattenvärmepump 2022, nya fönster 2022, tak 2017 och isolering av vindsutrymme som skapat extra rum. Varmt välkommen på visning!

Skyttevägen 11B, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Skyttevägen 11B

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
515 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 275 kr/mån
9 450 kr/m²

Välkommen till Skyttevägen 11B och en stilrent renoverad tvåa på bottenplan! Lägenheten fördelar sig på 54 kvm och inrymmer ett ljust och trevligt vardagsrum, kök med plats för en mindre matgrupp, sovrum och badrum. Lägenheten är genomgående i gott skick, Här erbjuds en härlig balkong där du kan avnjuta din kaffekopp i eftermiddagssolen. Här bor du lugnt och skönt med centrum bara en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Spjutgränd 1, Lindesberg, Lindesbergs kommun
 • Ons 24 apr kl 16:00

Spjutgränd 1

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 075 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/1
4 524 kr/mån
15 357 kr/m²

Välkommen till Spjutgränd 1 och till denna superfina bostadsrätt om två rum och kök i den populära föreningen Lövskalmen! Från 2022 och framåt har lägenheten genomgått en smakfull renovering med nya ytskikt i samtliga rum, nytt kök och ett nytt badrum, här kan du helt enkelt bara flytta in och börja njuta av ett härligt och stilrent boende. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger gott om utrymme att umgås med familj och vänner. Härlig uteplats där ni kan njuta av sommarens alla middagar. Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Uteplats
Sjöstigen 10, Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun

Sjöstigen 10

Villa
Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
450 000 kr
103 + 103 m²
3 rum
872 m² tomt

Trevlig enplansvilla på återvändsgatan invid sjön. Stora rum och mycket förvaringsutrymmen gör detta hus till den perfekta familjevillan som kan lämpas både som fritidsboende och permanentboende. Bergvärme är extra plus!!

Klövervägen 6, Storå, Lindesbergs kommun

Klövervägen 6

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 200 000 kr
112 + 57 m²
4 rum
967 m² tomt

På Klövervägen 6 presenteras denna välskötta enplansvilla som har många renoveringar gjorda senaste åren. Belägen på barnvänligt område och återvändsgata. Huset har både bergvärme och kamin som ger låg uppvärmningskostnad. Bra pendlingsmöjligheter med endast fem minuters promenad till tågstationen. Varmt välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Svarvarbacken 15, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Svarvarbacken 15

Radhus
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 295 000 kr
120 m²
5 rum
252 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i lugnt och barnvänligt område. Huset ligger på gångavstånd till skola ( F-6), mataffär och centrum. Stadsbussen stannar 100 m från huset. Altan i ett fint söderläge. Perfekt för barnfamiljen! Stort gästrum/ateljé på gården som är nyrenoverad. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Tenorvägen 5, Lindesberg, Lindesbergs kommun
 • Tor 2 maj kl 16:15

Tenorvägen 5

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 700 000 kr
156 m²
5 rum
551 m² tomt

Trevlig villa på barnvänligt område! Välskött och omhändertagen. Här finns plats för den stora familjen då denna husmodell är väldigt flexibel i dess planlösning. Härlig baksida som vetter mot lekpark och skog, och gott om förråds och förvaringsutrymmen. Fiber finns! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tallstigen 2, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Tallstigen 2

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 595 000 kr
150 + 15 m²
4 rum
1 121 m² tomt

På Tallstigen i Fellingsbro saluförs nu en enplansvilla som renoverats invändigt i toppskick under 2022. Här finns inget som lämnats till slumpen. Tre sovrum och stora sällskapsytor med möjlighet att skapa ytterligare sovrum med egen ingång, perfekt för tonåringen. Stor härlig trädgård som inbjuder till lek och spring. Garage med direkt ingång till huset är smidigt och lättåtkomligt. Här bor du på ett lugnt område med närhet till förskola, skola och affär. Fastigheten kommer att besiktas 11/3 och protokoll kommer därefter ut på hemsidan. Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 99