Fastighetsbyrån Lindesberg

Fastighetsbyrån Lindesberg

Mäklare

Bondskogsvägen 43A, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Bondskogsvägen 43A

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

450 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 515 kr/mån

7 563 kr/m²

Välkommen upp till tredje plan och denna tvåa på Bondskogsvägen 43 A. Här finns alla möjligheter till ett bekvämt boende! Här kan du med enkelhet hämta söndagsfrukosten till sängen genom den extra dörren mellan sovrummet och köket samtidigt som du i ditt eget badrum tvättar och torktumlar. När du är klar med frukosten ställer du bekvämt in disken i den fullstora diskmaskinen. Bostadsrätten har dessutom stora rymliga rum som gör att denna tvåa får plats med mycket! Bostadsrättens läge bjuder både på direkt närhet till förskola, skola, Ica och gångavstånd till centrum/tågstation. Över 8000 kr i reperationsfonden är ett stort plus för den som vill sätta sin egen prägel. Välkommen på visning!

Svängstavägen 34, Hällefors, Hällefors kommun
 • Tis 7 feb kl 16:00

Svängstavägen 34

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

595 000 kr

102 m²

3 rum

1 282 m² tomt

Välkommen till Svängstavägen 34 och denna fina 1 1/2 -plans villa i centrala Hällefors. Bostaden har tidigare haft fem rum och kök men har byggts om till tre rum och kök för öppnare planlösning. Kök, badrum och källaren har nya avlopps- och vattenrör installerat under år 2022. På markplan finner ni hall, kök, allrum/matrum samt ett badrum. En trappa upp finner ni två stora sovrum och en hall som används som kontorsdel idag. I källaren finner ni tvättstuga, pannrum, bastu, dusch och gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden värms upp via fjärrvärme och har indraget fiber. Fint inhägnad trädgård med kvällssol på baksidan. Gott om plats för både odling och lek! Är detta huset för er? Kontakta då ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén för mer information. Välkommen!

 • Plus
Genvägen 10, Lindesberg - Stadsskogen, Lindesbergs kommun

Genvägen 10

Villa
Lindesberg - Stadsskogen, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 700 000 kr

107 m²

4 rum

695 m² tomt

Nu saluförs en välskött villa på populärt område! En trivsam enplansvilla med fyra rum och kök där du enkelt kan sätta din egen prägel. Exteriört väntar en insynsskyddad hörntomt som omges av häckar. Trevlig inglasad altan där du kan njuta från tidig vår till sen höst. Här finns dessutom ett vidbyggt garage. Varmt välkommen på visning!

Kofallsvägen 34, Frövi, Lindesbergs kommun

Kofallsvägen 34

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 895 000 kr

105 m²

5 rum

1 742 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma och välskötta hus med suterrängvåning. Här bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till sjön och natur. Promenadavstånd till kommunikationer som tåg och buss samt mataffär och skola. Huset är välskött med stora sociala ytor där man gärna umgås med nära och kära. Bergvärme och kamin samt dubbelgarage och fiber är stora plus. Välkommen på visning.

Jätteåkersvägen 2E, Lindesberg - Stadsskogen 2, Lindesbergs kommun

Jätteåkersvägen 2E

Lägenhet
Lindesberg - Stadsskogen 2, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

900 000 kr

99 m²

4 rum

6 816 kr/mån

9 091 kr/m²

På Jätteåkersvägen 2E presenteras denna trivsamma bostadsrätt om fyra rum och kök. Här bor du på lugnt och familjevänligt område med stor lekplats för barnen. Närhet till skola, dagis och fina promenadvägar. Tillhörande förråd i anslutning till lägenheten och garageplats ingår i månadsavgiften! Varmt välkommen på visning!

Bergslagsgatan 50, Grythyttan, Hällefors kommun

Bergslagsgatan 50

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 195 000 kr

144 m²

6 rum

1 560 m² tomt

Välkommen till Bergslagsgatan 50, här möts du av en välskött och fint renoverad enplansvilla! Med sina 6 rum och kök passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller till er som söker ett lättskött boende på ett plan. I det rymliga och ljusa köket är det en fröjd att laga mat eller baka. När familj och vänner kommer på besök finns det gott om plats för umgänge, dels i vardagsrummet samt i sällskapsrummet. Ljumna sommarkvällar avnjuts middagen allra bäst på den härliga altanen. Härifrån blickar du ut över den välskötta och blomstrande trädgården som bjuder in till lek och bus samtidigt som det finns gott om plats för dig som vill odla, här erbjuds många soltimmar. När kylan kommer är det perfekt att krypa upp framför kaminen, bara njuta av värmen och sprakandet, mysigt! Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skola samt med närhet till naturen och sjön Torrvarpen. Nytt tak, flertalet nyare fönster och fiber är stora plus! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om intresse finns för denna fina villa där du bara kan vrida om nyckeln, packa upp och börja trivas!

 • Uteplats
Skogsvägen 24, null, Ljusnarsbergs kommun

Skogsvägen 24

Villa
Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

650 000 kr

160 m²

6 rum

1 073 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskötta villa med plats för den stora familjen. Alldeles i närområdet finns badplats, fotbollsplan, förskola och tågstation. Låg elförbrukning med pelletskamin och nyare luftvärmepump. Fiber finns installerat.

Sundsbergsvägen 18, Nora - Hitorp, Nora kommun

Sundsbergsvägen 18

Lägenhet
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 550 000 kr

134,1 m²

5 rum

6 379 kr/mån

11 559 kr/m²

Välkommen till Sundsbergsvägen 18 och till denna superfina bostadsrättsvilla med ett högt och soligt läge i den populära föreningen Brf Sundsberget! Från 2019 och framåt har villan genomgått en smakfull renovering med bl. a. nya ytskikt i samtliga rum, nytt kök och ett nytt badrum, här kan du helt enkelt bara flytta in och börja njuta av ett härligt och stilrent boende. Med sina 3 sovrum, 2 badrum och ett härligt tornrum med utsikt mot den vackra trästaden Nora passar detta boende perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha ett lättskött boende med ett lugnt läge. Huset har stora fönsterpartier som inger en härlig naturkänsla samt golvvärme i alla rum. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner och på den härliga terrassen med eftermiddags- och kvällssol kan du njuta av sommarens alla middagar. Villan är belägen på ett barnvänligt område med en lättskött tomt, på baksidan har du skogen som granne och här finns en väl underhållen vandringsstig i direkt anslutning. Med närhet till skola, fin badplats och centrala Nora har detta boende ett perfekt läge. I närheten finns busshållplats med täta avgångar till Örebro, toppen för dig som pendlar till jobb eller skola! Garage med carport samt fiber är stora plus! Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Lilla vägen 10, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Lilla vägen 10, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Lilla vägen 10, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Lilla vägen 10

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

995 000 kr

110 m²

4 rum

1 333 m² tomt

Välkommen till Lilla vägen 10, här möts du av en ljus och trevlig enplansvilla om 4 rum och kök på härlig hörntomt. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område med gångväg till skola samt förskola. Perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker ett lättskött boende på ett plan. Härligt lummig trädgård som lockar till lek och bus samtidigt som det finns plats för odling. Ett extra plus är det rymliga garaget med gott om förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Bergsmansvägen 16, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun

Bergsmansvägen 16

Villa
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

875 000 kr

82 m²

3 rum

1 400 m² tomt

På Bergsmansvägen 16 presenteras denna trivsamma villa. Här bor du på familjevänligt område med närhet till badplats, förskola och skola. Uppvärmning via bergvärme som håller ned driftskostnaden. Huset är från början byggt med 3 sovrum, idag har huset 2 sovrum då en vägg tagits bort för att ge plats till ett extra stort vardagsrum. Fiber finns indraget. Varmt välkommen på visning!

Borrarvägen 8, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Borrarvägen 8

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

400 000 kr

155 m²

5 rum

393 m² tomt

På Borrarvägen 8 erbjuds en trevlig 1½ plans villa belägen på ett lugnt och barnvänligt område. Promenadavstånd till förskola och skola. Närhet till mataffär, restaurang och kommunikationer. Extra plus är ny luftvärmepump. Varmt välkommen på visning!

Åkervägen 7, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkervägen 7

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

650 000 kr

103 m²

4 rum

955 m² tomt

På Åkervägen 7 presenteras denna trivsamma enplansvilla med källare. Huset har en trevlig planlösning med ett rymligt vardagsrum, trivsamt kök och tre sovrum samt gillestuga i källare. Detta hus lämpar sig väl för både barnfamiljen eller kanske dig som vill slå dig till ro när du närmar dig pensionsåldern? Bergvärme, nyare tak och nyare badrum är stora plus på denna fastighet.

Stjärnfors 201, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Stjärnfors 201

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 450 000 kr

105 m²

3 rum

4 570 m² tomt

Denna fastighet är renoverad med största varsamhet men fortfarande med tanke om att få dagens bekvämligheter tillgodosedda. Huset är utbyggt under 2006 samt att garage byggdes samma år. Bergvärme med tillhörande vattenburet värmesystem är installerat 2018. Inpå knuten finner du bär och svamp och 500 m från huset finns fin badplats och båtiläggningsplats i Ljusnaren. Gångavstånd till golfbana vid vackra Stjärnfors herrgård. Det gamla 1800-tals torpet passar både som permanent- och fritidsboende.

 • Plus
Krutstampsvägen 22, Gyttorp, Nora kommun

Krutstampsvägen 22

Villa
Gyttorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 495 000 kr

148 m²

5 rum

1 179 m² tomt

Varmt välkommen till Krutstampsvägen 22 som ligger i Gyttorp strax utanför centrala Nora. Bostadens fem rum och kök är fördelat på två plan där markplan erbjuder kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. Värmande kamin i köket är nyligen installerad. En trappa upp finner ni tre sovrum och ett badrum. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Gyttorp med promenadavstånd till förskola och skola. Med närhet till mataffär, restaurang samt busshållplats och med knappa kilometern till Vikerns fina badplats har detta hus ett toppenläge. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Nyhyttan Stenshult 125, Nora, Nora kommun

Nyhyttan Stenshult 125

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

995 000 kr

80 m²

4 rum

1 683 m² tomt

Välkomna till Nyhyttan Stenshult 125 som är en fin fastighet med utsikt över Rastälven. Denna bostad har genomgått flertalet renoveringar under åren så som tak, fönster, avlopp, badrum, utbyggnad farstukvist, carport, bergvärme samt installerat kassett till öppen spis. Flertalet av dessa renoveringar har bidragit till en låg driftskostnad vilket är en stor fördel. Fiber finns också installerat. Nuvarande ägare har ett stort intresse för egen odling av råvaror samt trädgård vilket man kan se då det finns många odlingsbäddar och flertalet bärbuskar. I trädgården finner ni rabarber, libbsticka, fläder, 10 äppelträd, 1 hassel, 1 körsbärsträd och flertalet bärbuskar -vinbär, krusbär, hallon och björnbär. Växthuset (tunneln) kommer tas med av familjen till nya bostaden. Lilla växthuset står kvar. Nere vid Rastälven finns en brygga där man kan bada ifrån. Perfekt under varma sommardagar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Bollvägen 2, Hällefors, Hällefors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bollvägen 2

Lägenhet
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

175 000 kr

84,2 m²

3 rum

3 727 kr/mån

2 078 kr/m²

Välkommen till Bollvägen 2, här möts du av en välskött bostadsrätt med villakänsla! Med sina 3 rum och kök är detta det perfekta boendet för den lilla familjen eller för dig som söker ett bekvämt boende på ett plan. Vid entrén finns en uteplats under tak, den perfekta platsen för förmiddagskaffet! På baksidan finns en altan där du kan sitta och njuta samtidigt som du blickar ut över den lättskötta trädgården som bjuder in till lek och bus. Plats i carport, förråd och fiber är stora plus! Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till fin motionsanläggning. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
Hästvägen 2, Hällefors, Hällefors kommun

Hästvägen 2

Villa
Hällefors, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

650 000 kr

144 m²

6 rum

590 m² tomt

Välkommen till Hästvägen 2, här möts du av en ljus och hemtrevlig villa med tillhörande garage! Fastigheten är belägen i det lugna och barnvänliga området Kronhagen med lekpark på promenadavstånd. Med sina 6 rum och kök passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om svängrum! Ett välskött hus med en trevlig planlösning, i det rymliga vardagsrummet med matrum i anslutning finns det plast för många att umgås, här sprakar och värmen kaminen gott kyliga dagar samt ger extra mysfaktor. När värmen kommer kan du njuta på den rymliga altanen under tak, bästa platsen för sommarens middagar. Huset är beläget på en lättskött hörntomt som bjuder in till lek och bus. Nyare fönster och luftvärmepump från 2020 är stora plus! Varmt välkommen på visning till detta hus som väntar på sin nya ägare!

 • Uteplats
Kårberget 132, null, Lindesbergs kommun

Kårberget 132

Villa
Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 700 000 kr

107 m²

5 rum

3,6 ha tomt

Varmt välkommen till Kårberget 132 och denna pärla. Här bor du med fina svamp och bärskogar som närmsta granne och bara 200 meter till närmsta sjö. Bergvärme och en stor härlig inglasad altan där du kan sitta från tidig vår till sen höst. Marken möjliggör till djurhållning och odling. Här är det bara att flytta in och njuta av det lugna livet som detta boende kan ge. 5 km till affär, skola, vårdcentral och tågstation. Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare.

Fogdhyttan 154, Nora, Nora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fogdhyttan 154

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

495 000 kr

61 m²

3 rum

2 455 m² tomt

Välkommen till Fogdhyttan 154 som erbjuder tre rum och kök i lantligt läge utanför Nora. Här bor ni enskilt läge med naturen nära inpå knuten. En vacker hästhage skymtas utanför köksfönstret. Kök renoverat år 2017 och fiber finns indraget i fastigheten. Eldstad i vardagsrum som är godkänd för eldning. Bostaden är anpassad får både fritids- och permanentboende. Varmt välkommen på visning!

Fryggesboda 213, Frövi, Lindesbergs kommun

Fryggesboda 213

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 995 000 kr

122 m²

5 rum

3 594 m² tomt

På Fryggesboda 213 väntar denna fastighet på nya ägare. Högt belägen fastighet med vacker utsikt över naturen. Lugnt belägen på landet med stor trädgård. Bara 5 minuter i från Vedevåg och ca 500 meter till busshållplats samt nära till skog och badplatser. Huset är genomgående renoverat med bla nya fönster, badrum, dränering, nytt avlopp samt fiber installerat mm. Ett stort plus är det nybyggda gästhuset på gården där man kan hyra ut och få ekonomi på sitt boende, alternativt för tonåringen att få sitt egna boende. Fullt utrustat med kök, vatten och förbränningstoalett. Denna fastighet måste ses och upplevas. Välkommen på visning.

 • Balkong
Vanneboda 137, Frövi, Lindesbergs kommun

Vanneboda 137

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

3 400 000 kr

209 m²

7 rum

3 775 m² tomt

Välkommen till Vanneboda 137 och den före detta handelsaffären som nu väntar på nya ägare. Ett stort hus med en härlig trädgård som inbjuder till lek och spring. Rymliga rum som är perfekt planerade till socialt umgänge och många gäster. Ett hus för den stora familjen. Stora renoveringar har skett löpande såsom nya fönster 2021/2022, nytt badrum 2022, bergvärme installerat och renoverat kök. Fiber är också installerat. Här bor du med skog och natur som närmsta granne men samtidigt på cykelavstånd till centrala Frövi. Detta hus måste ses och upplevas. Välkommen på visning.

Hedvägen 4, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Hedvägen 4

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

600 000 kr

180 m²

7 rum

1 223 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa som ger plats för den stora familjen eller dig som önskar ha både boende och verksamhet på samma plats. Bostadshuset har många rum men ändå med flexibiliteten att ta ner vägg alt lägga till vägg beroende på hur huset önskas nyttjas. Visst renoveringsbehov föreligger.

Centralvägen 64 B, Frövi, Lindesbergs kommun

Centralvägen 64 B

Lägenhet
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

375 000 kr

88 m²

3 rum

6 307 kr/mån

4 261 kr/m²

Har ni tröttnat på villa-livet eller vill ha större boende? Genom att man slagit ihop två bredvidliggande bostadsrätter har man skapat en unik bostadsrätt om 3 rum och kök, två badrum samt tvättstuga i det gamla pentryt. Med andra ord bor man bekvämt i dessa 88 kvm med plats för det stora möblemanget. Det stora rummet från den mindre bostadsrätten kan med fördel användas som matsal då det ligger i anslutning till köket. Lika bra fungerar det att använda till sovrum om dessa behov finns. Kika vidare på bilderna och planlösningen för att se hur denna bostadsrätt kan uppfylla dina behov!

 • Balkong
Rättarvägen 13, null, Nora kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rättarvägen 13

Lägenhet
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 395 000 kr

104 m²

3 rum

5 236 kr/mån

13 413 kr/m²

Välkommen till Rättarvägen 13, här möts du av en ljus och välskött bostadsrättsvilla som är belägen på härlig hörntomt! Bostaden erbjuder tre rum och kök på ett plan. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, fin badplats och centrala Nora. En kort promenad bort finns busshållplats med avgångar till Örebro, perfekt för dig som pendlar till jobb eller skola! Garage och förråd samt plats för bil på uppfart är stora plus! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Handsmedsgatan 44, Rockhammar, Lindesbergs kommun

Handsmedsgatan 44

Villa
Rockhammar, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 200 000 kr

204 m²

8 rum

4 060 m² tomt

På Handsmedsgatan 44 i Rockhammar väntar detta möjligheternas hus på nya ägare. Ett stort och charmigt hus där möjligheten till både skapande och återhämtning känns naturligt, här finns gott om plats för den som drömmer om att bedriva sin egna verksamhet i hemmet. Här bor du på en stor och lättskött trädgårdstomt där det finns gott om plats att odla och ta tillvara på det som naturen kan ge. Det stora trädäcket med pool ger dig möjligheten att bara koppla bort vardagsstressen och tillbringa varma sommardagar med dom man gillar mest. Närhet till skog och mark är ett stort plus för den friluftsintresserade. Välkommen på visning.

Tomter Snuggan, null, Lindesbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tomter Snuggan, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Tomter Snuggan, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Tomter Snuggan

Tomt
Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 500 000 kr

OBS BARA 1 TOMT KVAR!! I Snuggan, precis intill Råsvalen ( 30 m) kan du skapa ditt eget drömboende med svårslagen sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Råsvalen har en privat aktör bildat fyra tomter med tilltagna storlekar där du har möjlighet att bygga ditt drömboende! Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finns det bland annat en badplats och de boende kommer även ha möjlighet att ha båt om så önskas. Från Snuggan in till Lindesberg är det knappa 8 km och närmsta förskola och skola samt allt annat som en småstad har att erbjuda. Tänk att bara några steg bort ha din båt som du en skön sommarkväll tar in till Lindesberg för att äta en bit mat och sedan njuta av solnedgången under båtresan hem. Livskvalitet! Anslutning och tidsplan Varje fastighet kommer att vara ansluten till det gemensamma VA-systemet som kommer från det kommunala systemet ( är en förening för detta i byn och anslutningsavgiften för 2022 är 52 334 inkl moms )och el-nätet. Även ledning/kanalisation för anslutning av fiberoptik kommer att finnas draget till varje fastighet (slutlig fiber kommer alltså inte vara anslutet). För att skapa naturligt tillträde till samtliga fastigheter har nytt vägsystem skapats under 2021/2022. Positivt förhandsbesked för byggnation finns och är giltigt till Augusti 2023.

 • Premium
Åboda del av 1:95 tomt a,b,c,d,e,f, Storå, Lindesbergs kommun

Åboda del av 1:95 tomt a,b,c,d,e,f

Tomt
Storå, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

31 830 kr

Här ges möjligheten att förvärva obebyggda tomter i Storå. Här bor du med närhet till natur, tågstation och skola. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fornaboda 154, null, Lindesbergs kommun

Fornaboda 154

Villa
Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

2 300 000 kr

138 m²

5 rum

3,9 ha tomt

Väkommen till denna gård med många möjligheter för platskrävande hobbys såsom tex fordon eller hästar. Gården ligger bara en kort skrittvärmning från travbanan alt en varmkörning från dragracingstripen i Lindesberg. Bostadshuset har flertalet stora renoveringar gjorda såsom bergvärme, båda badrummen, fasad och fönster. Fiber är extra bonus!

 • Plus
Gudsmedshyttan del av 4:42 tomt a,c,d,e,f,g,j, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun

Gudsmedshyttan del av 4:42 tomt a,c,d,e,f,g,j

Tomt
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

49 350 kr

Här ges möjligheten att förvärva obebyggda tomter i Guldsmedshyttan. Närhet till natur, skola och mataffär. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Guldsmedshyttan 3:76, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Guldsmedshyttan 3:76

Tomt
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

87 690 kr

2 923 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt på lugnt område i Guldsmedshyttan. Närhet till natur, skola och mataffär. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 2923 kvm. Exploateringsgrad: 1/5 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 3,5 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja Anslutningsavgifter El: V/A: Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_20_380_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_20_380_text.pdf

Kårberget 1:54c, Stråssa, Lindesbergs kommun

Kårberget 1:54c

Tomt
Stråssa, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

33 300 kr

2 222 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en obebyggd tomt i Stråssa. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Eventuellt sammanbyggda två och två. Ledig mark: 2222 kvm. (Avstyckning krävs) Vid avstyckning står köparen för kostnaden. Byggrätten är större enligt plankartan. Vägen är dock inte byggd enligt plan utan är belägen längre norrut. Mätningen är därför gjord i höjd med omkringliggande fastigheters gräns mot vägen. Exploateringsgrad: 1/5 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,64m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_2_346_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_RG_2_346_text.pdf

Ramshyttan 4:100, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Ramshyttan 4:100

Tomt
Ramsberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

169 280 kr

2 645 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Ramsberg. Fastighetstyp: Friliggande bostads- och handelsfastighet. Ledig mark: 2 645 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. Höjder: 2 våningar. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 7,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_8_397_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_RG_8_397_text.pdf

Ramshyttan 24:28, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Ramshyttan 24:28

Tomt
Ramsberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

81 856 kr

1 279 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Ramsberg. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 279 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_8_397_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_RG_8_397_text.pdf

Norra Allmänningbo 1:52, Allmänningbo, Lindesbergs kommun

Norra Allmänningbo 1:52

Tomt
Allmänningbo, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

31 740 kr

1 058 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Norra Allmänningbo. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1058 kvm. Exploateringsgrad: En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,4 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_12_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_RG_12_text.pdf

Ramshyttan 24:27, Ramsberg, Lindesbergs kommun

Ramshyttan 24:27

Tomt
Ramsberg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

115 456 kr

1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Ramsberg. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 804 kvm. Exploateringsgrad: 1/5 av tomten får bebyggas. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 5,6 m. Vind får inredas utöver angivet antal våningar. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_8_397_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_RG_8_397_dp.pdf

Gusselby 21:16, Gusselby, Lindesbergs kommun

Gusselby 21:16

Tomt
Gusselby, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

36 630 kr

1 221 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Gusselby. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 221 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: V/A: Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_38_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_38_text.pdf

Gusselby 21:17, Gusselby, Lindesbergs kommun

Gusselby 21:17

Tomt
Gusselby, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

30 120 kr

1 004 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Gusselby. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 004 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_38_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_38_text.pdf

Gusselby 21:15, Gusselby, Lindesbergs kommun

Gusselby 21:15

Tomt
Gusselby, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

34 260 kr

1 142 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Gusselby. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 142 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_38_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_38_text.pdf

Gusselby 21:18, Gusselby, Lindesbergs kommun

Gusselby 21:18

Tomt
Gusselby, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

34 500 kr

1 150 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Gusselby. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1 150 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får uppföras. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,6 m. Infrastruktur Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Prisuppgift kommer inom kort. V/A: Prisuppgift kommer inom kort. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_38_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_38_text.pdf

Korrvike 15:13, Fellingsbro, Lindesbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korrvike 15:13

Tomt
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

67 392 kr

1 053 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Fellingsbro. Närhet till förskola, skola, affär och skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1053 kvm. Exploateringsgrad: 1/4 av marken får bebyggas. Vind får byggas. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 5,6 m. Infrastruktur: Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: - Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. V/A: Prisuppgift kommer. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_FO_13_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_FO_13_text.pdf

Korrvike 21:9, Fellingsbro, Lindesbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korrvike 21:9

Tomt
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

79 232 kr

1 238 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i Fellingsbro. Närhet till förskola, skola, affär och skog och natur. Fastighetstyp: Lättare industri- eller bostadsfastighet. Ledig mark: 1238 kvm. Exploateringsgrad: 2/3 av tomt skall lämnas obebyggd. Höjder: 2 våningar. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 7,5 m. Infrastruktur: Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Nyanslutning inom tätbebyggt område: Lättare industri- eller bostadsfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. • Abonnemangsklass 7-9, Säkringsstorlek: 80-125A. Pris 88 000 Kr exl.moms. • Abonnemangsklass 10, Säkringsstorlek: 160A. Pris 112 000 Kr exl.moms. • Abonnemangsklass 11, Säkringsstorlek: 200A. Pris 142 000 Kr exl.moms. V/A Korrvike 21:9 – 166 685 kr V/A: Prisuppgift kommer. Området runt fastigheten består av bostäder så störande verksamhet lämpar sig dåligt. Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_FO_6a_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_FO_6a_text.pdf

Kvasta 6:6, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Kvasta 6:6

Tomt
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

131 200 kr

2 050 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt på lugnt område i Fellingsbro. Närhet till förskola, skola och skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 2050 kvm Exploateringsgrad: 250 kvm Höjder: 1 våning (höjd ej angiven) Infrastruktur: Anslutningar: Ja Ledningar: Ja El: - Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. V/A : 201 114 KR Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_400_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_400_text.pdf

Ängeby 15:26, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Ängeby 15:26

Tomt
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

61 696 kr

964 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt på lugnt och populärt område i Fellingsbro. Närhet till förskola, skola, affär och skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 964 kvm. Exploateringsgrad: 200 kvm. 1 huvudbyggnad och 1 garage eller annan gårdsbyggnad. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,4 m. Infrastruktur: Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. V/A: 155 068 KR Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_FO_25_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_FO_25_text.pdf

Ängeby 11:4, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Ängeby 11:4

Tomt
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

67 840 kr

1 060 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt på lugnt område i Fellingsbro. Närhet till förskola, skola, affär och skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Ledig mark: 1060 kvm. Exploateringsgrad: 200 kvm. 1 huvudbyggnad och 1 garage eller annan gårdsbyggnad. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till större höjd än 4,4 m. Infrastruktur: Anslutning: Ja Ledningar: Ja El: Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. V/A: 159 138 KR Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_FO_25_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_FO_25_text.pdf

Västansjö 1:63, Frövi, Lindesbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västansjö 1:63

Tomt
Frövi, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

41 370 kr

1 379 m² tomt

I Rockhammar finns nu möjligheten att förvärva en tomt på lugnt område. Närhet till skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Exploateringsgrad: 25 % av fastighetsarean får bebyggas. Höjder: 2 våningar. Suterrängvåning får anordnas utöver våningsantalet. Infrastruktur Anslutningar: Ja Ledningar: Ja El: - Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30000 Kr exl.moms. V/A: 143 011 KR Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_428_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_428_text.pdf

Kvarnbacken 1:167, Vedevåg, Lindesbergs kommun

Kvarnbacken 1:167

Tomt
Vedevåg, Lindesbergs kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

33 480 kr

1 116 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt på lugnt område i Vedevåg. Närhet till förskola, skola och skog och natur. Fastighetstyp: Friliggande småhusfastighet. Exploateringsgrad: 1/5 av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett uthus eller annan gårdsbyggnad får upprättas. Höjder: 1 våning. Byggnad får inte uppföras till högre höjd än 4,4 m. Infrastruktur: Anslutningar: Ja. Ledningar: Ja. El: - Nyanslutning inom tätbebyggt område: Friliggande småhusfastighet. • Abonnemangsklass 1-3, Säkringsstorlek: 16-25A. Pris 30 000 Kr exl.moms. V/A: 161 512 KR Plankarta: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/PLAN/PDF/Lindesberg_LG_17_dp.pdf Plantext: http://geodata.bmb.se:8080/Planer/Lindesberg/TEXT/Lindesberg_LG_17_text.pdf

Visar alla 46