Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ann-Sofie Almén

Ann-Sofie Almén

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Nora och Hällefors kommun. Hjälper till med försäljning av både fastigheter och bostadsrätter. Önskar du en värdering av din bostad ordnar jag det - givetvis gratis!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsjön 25, null, Hällefors kommun
  • Tis 13 aug kl 14:00
Gränsjön 25, null, Hällefors kommun, bild 2
Gränsjön 25, null, Hällefors kommun, bild 3

Gränsjön 25

Fritidshus
Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 250 000 kr
60 m²
3 rum
1 571 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus belägen på en ö i Gränsjön, vars skönhet fångar ögat direkt. Stora fönsterpartier öppnar upp för en vacker utsikt mot sjön, vilket fyller rummen med naturligt ljus och skapar en känsla av samklang med naturen. Stugan består av två rum och kök, vars ljusa och moderna inredning skapar en avslappnad atmosfär. Badrummet är utrustat med wc och dusch, vilket gör vistelsen bekväm och praktisk. Utanför stugan stäcker sig en stor egen brygga ut mot vattnet, perfekt för morgondopp och avkopplande stunder vid sjön. På tomten finns också en gäststuga, vilket ger extra utrymme för besökare eller familjemedlemmar att njuta av den avskilda miljön. Solceller med batterier förser stugan med hållbar energi, vilket passar väl in i den naturliga miljön och bidrar till en miljövänlig vistelse. Sammanfattningsvis är detta fritidshus vid Gränsjön en verklig pärla med sin kombination av modern komfort och naturskönhet. Idealiskt för den som söker lugn och ro i en inspirerande miljö.

  • Premium
Rävbergsvägen 29, Nora - Hitorp, Nora kommun

Rävbergsvägen 29

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
2 150 000 kr
164 m²
5 rum
936 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa belägen i det familjevänliga och natursköna området Hitorp, södra Nora. Här finner ni en rymlig och välplanerad bostad på 1 1/2 plan med hela fem rum och kök, perfekt för den växande familjen eller dig som bara vill ha gott om utrymme. Solpaneler på taket vilket är stort plus! När ni kliver in genom entrén möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig plats där man kan samla familj och vänner. På entréplan finns även två sovrum och ett badrum med badkar. En trappa upp finner ni två sovrum samt ett andra badrum med dusch. Villan har en stor härlig altan i sydostläge, perfekt för morgonkaffet eller grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är välskött och erbjuder gott om plats för lek och trädgårdsplanteringar. Här finns också ett garage med ett vinterisolerat kontor, vilket ger utmärkta möjligheter för dig som behöver en avskild arbetsplats eller hobbyrum. Bostaden kommer besiktigas innan försäljning. Området Hitorp är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och service. Här har ni promenadavstånd till skolor, förskolor och badplats i Norasjön. Denna villa är ett perfekt val för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende i en rofylld miljö. Varmt välkommen på visning!

Fågelvägen 7, Nora, Nora kommun

Fågelvägen 7

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
2 495 000 kr
126 + 66 m²
5 rum
1 146 m² tomt

Välkommen till denna vackra suterrängvilla belägen i hjärtat av charmiga Nora. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av ljus, rymd och familjevänlig miljö. Husets hjärta är det ljusa och luftiga vardagsrummet som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och umgänge. Villan har totalt tre sovrum som erbjudet gott om förvaringsutrymmen. Rummet i källaren kan även användas som ett fjärde sovrum. Perfekt för den växande familjen eller för den som behöver extra utrymme för gäster och hemmakontor. På baksidan av huset finner ni en mysig inglasad altan. Denna plats är idealisk för att njuta av kvällssolen och koppla av med en bok eller för att ha trevliga middagar med familj och vänner, oavsett väderlek. Den välskötta trädgården erbjuder en grönskande oas med plats för både lek och avkoppling. Här kan ni odla era egna grönsaker och blommor eller bara njuta av den lummiga miljön. Villan är belägen i ett familjärt bostadsområde med närhet till matbutik, skola och restauranger som Nora erbjuder. Huset ligger nära skogsområde med härliga promenadstråk samt närheten till busshållplats vilket är perfekt för pendling. Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa i centrala Nora - ett hem där din familj kan trivas och skapa minnen för livet. Välkommen på visning!

Dalkarlsberg 620, null, Nora kommun

Dalkarlsberg 620

Fritidshus
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
895 000 kr
85 m²
3 rum
1 840 m² tomt

Välkommen till detta underbara torp i pittoreska Dalkarlsberg! Denna charmiga röda stuga med klassiska vita knutar erbjuder en perfekt svensk sommaridyll. Här möts ni av gamla fina trägolv som ger en hemtrevlig och genuin känsla i hela huset. Vedspis i kök och kamin i allrummet bidrar till en mysig atmosfär! På markplan finner ni ett kök med vedspis, kyl, frys och tvättmaskin. Rymligt och ljust allrum med gamla fina trägolv och värmande kamin. Vid hallen bredvid trappan finns en helt ny villa separett installerad. En trappa upp finns två rum som används som sovrum. Stugan har en stor altan i nordvästläge, där ni kan koppla av i spabadet och njuta av den vackra omgivningen. Altanen är en utmärkt plats för trevliga middagar utomhus, sola eller bara njuta av lugnet. Ett mindre uthus för duschmöjligheter finns bakom huset. Närmaste badplats nås enkelt inom 9 minuters cykeltur eller 4 minuter med bil, perfekt för sommarens varma dagar. Välkommen till visning och låt er förtrollas av Dalkarlsbergs skönhet och charm!

  • Plus
Rådmansgatan 38B, Nora, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådmansgatan 38B

Lägenhet
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
450 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 840 kr/mån
8 036 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i hjärtat av Nora! Här erbjuds ett trivsamt boende med två rum och kök fördelat på 56 kvadratmeter. Lägenheten med balkong mot väst är en härlig plats att njuta av under eftermiddag och kvällssolen. Promenadavstånd till butiker, restauranger och strandpromenaden gör detta boende extra bekvämt. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i centrala Nora! Välkommen på visning!

Christinelundsvägen 5, Nora - Hitorp, Nora kommun

Christinelundsvägen 5

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 400 000 kr
114 m²
5 rum
375 m² tomt

Välkommen till Christinelundsvägen 5 som är en fin enplansvilla i vinkel, perfekt beläget i ett trevligt och familjärt bostadsområde med närhet till centrum. Denna hemtrevliga villa erbjuder fem rum och kök, vilket ger gott om plats för en växande familj eller den som önskar extra utrymme. Här möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. Köket är utrustat med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Huset omges av en välskött trädgård som bjuder på fina möjligheter för utomhusaktiviteter. Trädgården är inhägnad vilket är perfekt för barnfamiljer. En kort promenad tar er till centrala Nora med sitt utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns allt för en bekväm och trivsam vardag. Varmt välkommen på visning!

Husby 334, Nora, Nora kommun

Husby 334

Fritidshus
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 495 000 kr
64 m²
3 rum
3 231 m² tomt

Välkommen till Husby 334 som är ett riktigt fint smultronställe strax utanför centrala Nora. Fritidshuset ligger i högt läge och därmed får ni en vacker utsikt mot Norasjön. Tillsammans med detta fina fritidshus tillkommer ytterligare en tomt med på köpet. Tomten ligger nedanför bostadshuset och är på 1747 kvadratmeter. Både lingon och blåbär finner ni här! Området är vackert och stillsamt med trevliga grannar. Ni har nära till ett antal mysiga badplatser och fina Nora med all service på endast 7 km avstånd. Fiber finns i vägen så möjlighet till anslutning går att undersöka hos leverantör. Bostaden säljes delvis möblerad. Varmt välkommen på visning! Om tiden ej passar kontakta gärna mäklaren så löser vi en annan tid.

Christinelundsvägen 19, Nora - Hitorp, Nora kommun

Christinelundsvägen 19

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 800 000 kr
130 + 32 m²
6 rum
360 m² tomt

Välkommen till denna charmiga suterrängvilla med en yta om sex rum och kök. Här möts du av en elegant design och generösa ytor som erbjuder både komfort och stil. Det vackra växthuset/orangeriet i trädgården är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar medan den fina vattendammen skapar en lugn och fridfull atmosfär. Här kan er familj skapa minnen för livet! Insynsskyddad och inhägnad tomt vilket är perfekt om man har hund eller små barn som springer runt i trädgården. Fiber och garage i länga är stora plus! Här bor ni på ett lugnt och barnvänligt område med gång- och cykelväg till förskola och skola på Hitorp. Närhet till busshållplats med avgångar till Örebro, perfekt för er som pendlar till jobb eller skola. Gångavstånd till badplats och närhet till fina promenadstråk runt Norasjön. Ett par kilometer ner till centrala Nora där ni finner utbud av butiker, restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Skrikarhyttan 106, null, Nora kommun

Skrikarhyttan 106

Villa
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 695 000 kr
140 m²
6 rum
1 838 m² tomt

Varmt välkommen till Skrikarhyttan 106! Det över 100 år gamla huset utstrålar en klassisk och tidlös charm med de nötta trägolven till vackra spegeldörrar. 140 kvm boyta fördelat på sex rum och kök som passar utmärkt för både fritidsboende och permanentboende. Nytt tak och ommålad fasad under år 2020 vilket är plus. Uppvärmning via luft/vattenpump installerad år 2009. Fiber finns! Skrikarhyttan är känt som ett gammalt järnbruk med anor från 1600-talet. Populärt besöksmål för turister och historieintresserade där man kan utforska bevarade byggnader i området. Finns även ett fint galleri i närheten som ställer ut vackra konstverk. Välkommen att anmäla ditt intresse och för bokning av visning!

Bergmästarvägen 28, Nora, Nora kommun

Bergmästarvägen 28

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 395 000 kr
79 m²
3 rum
742 m² tomt

Välkommen till Bergmästarvägen 28 och denna enplansvilla med tre rum och kök. Inom 10 minuters promenadavstånd når du centrala Nora som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger och butiker. ICA Soltunet ligger alldeles i närheten av bostaden. Liten lättskött trädgård som är insynsskyddad mot vägen. Välkommen på visning!

  • Plus
Kåfallstorp Stenstugan 141, Järnboås, Nora kommun
  • Budgivning pågår

Kåfallstorp Stenstugan 141

Fritidshus
Järnboås, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 200 000 kr
39 + 39 m²
1 rum
4 214 m² tomt

Välkommen till Stenstugan 141 som ligger mellan Nora och Järnboås. En vacker fastighet med bostadshus, ladugård och gästhus. En fin liten damm finner ni även intill fastigheten! Detta är ett riktigt fint smultronställe som gått i generationer. I bostadshuset finner ni hall, badrum, kök och allrum. I källarplan finns utrymmen för förvaring samt en fin bar. Gästhuset rymmer två fina sovrum som är nyligen renoverade. En trappa upp i gästhuset finns även ett sovloft, dock ej vinterbonat. I ladugården finns gott om förvaring och möjlighet att använda utrymmet vid festligheter. Vindruvor växer längs med väggen på ladugården och björnbär växer vid gästhuset. Är detta ditt drömhus? Tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare direkt!

  • Plus
Västra Sund 129, Nora, Nora kommun

Västra Sund 129

Tomt
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
475 000 kr
3 463 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 3 463 kvm med fint läge vid Västra Sund. El och fiber är framdraget till tomten så enbart installation som kvarstår. Busshållsplats vid väg 244 finns inom ca 500 meters avstånd vilket underlättar vid pendling. Det tar ca 25 minuter med bil till Örebro. Västra Sund ligger i södra delen av Nora ut mot golfbanan. Vackert område med stora grönområden runt Norasjön. Perfekt omgivning för härliga löpturer och promenader. I centrala Nora finner du flertalet restauranger, caféer och butiker. Missa inte besöka prisbelönta Bryggerikrogen. I centrum finns skola och barnomsorg från 1 år och upp till högstadium. Närmaste gymnasieskola finns i Lindesberg alternativt Örebro. Skapa ditt drömboende i underbar lantlig miljö! För mer information, kontakta ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén.

Visar alla 12