Mäklare Ann-Sofie Almén

Ann-Sofie Almén

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Nora och Hällefors kommun. Hjälper till med försäljning av både fastigheter och bostadsrätter. Önskar du en värdering av din bostad ordnar jag det - givetvis gratis!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bröstorp 703, Nora, Nora kommun

Bröstorp 703

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

3 495 000 kr

120 m²

5 rum

1 820 m² tomt

Välkommen till Bröstorp 703 som ligger i fantastiskt fint läge med utsikt mot Norasjön och Nora stad. Mycket fin bostad som kan användas till både permanent- och fritidsboende. Enplansvillans 120 kvadratmeter är fördelat på fem rum och kök. Huset är byggt år 1996 av nuvarande ägare. Dokument och bilder under byggnationen kommer nya ägare givetvis tilldelas. Uppvärmning sker via golvvärme och luftvärmepump som även ger en härlig kyla under varma sommardagar. Rymligt badrum som nås via hallen samt via ett av sovrummen. Resterande tre sovrum ligger i södra delen av huset. Stor öppen yta vid kök och allrum med en vacker eldstad. I allrummet finns även ett vacker tillbyggd isolerad glasveranda där ni via en altandörr kan kliva rakt ut till trädgården. På fastigheten finns även ett växthus och ett förråd. Fiber finns framdraget i gatan. Rätt till båtplats finns genom fastighetens delaktighet i samfälligheten. En jättefin badbrygga som även ingår i samfälligheten finner ni nedanför fastigheten. Norasjön är en fin fiskesjö. Under vintertid kan man ofta åka långfärdsskridskor på sjön när isen har lagt sig. Även skidspår brukar anläggas på mark eller på sjön. Här har ni ett riktigt smultronställe i omtyckt område strax utanför Nora med närhet till golfbana, Nora GK (4km). Missa inte detta tillfälle! Varmt välkommen på visning.

Vikersvik 303, Nora, Nora kommun

Vikersvik 303

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 495 000 kr

75 m²

3 rum

1 255 m² tomt

Varmt välkommen till Vikersvik 303 som ligger i ett vackert lantligt område utanför Nora. Fastigheten ligger strax efter Skrekarhyttan på vägen mot Karlskoga. Härlig utsikt på baksidan mot grönskande ängar där ni kan få se kossor under sommaren. Bostadshuset har genomgått flertalet renoveringar som ni kan läsa i frågelistan. Även garaget har renoverats med ny platta och garageport. Härlig mysig altan (delvis inglasad) med värmande spabad som man kan njuta av året runt! Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat. Välkommen på visning!

Vargtorpsvägen 3F, null, Nora kommun

Vargtorpsvägen 3F

Lägenhet
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

550 000 kr

80 m²

3 rum

4 331 kr/mån

6 875 kr/m²

Välkommen till Vargtorpsvägen 3F som ligger i bostadsområdet Hitorp. Här erbjuder vi tre rum och kök fördelat på två plan. På markplan finner ni kök, vardagsrum och en gästtoalett. En trappa ner finner ni två sovrum, badrum med dusch samt en härlig inglasad veranda på baksidan mot trädgården. Stort garderobsutrymme under trappan för förvaring av saker. Finns även ett förråd på framsidan som är väl anpassad för exempelvis trädgårdsmöbler och trädgårdsmaskiner. Fiber finns installerat i bostaden. Mitt inne i bostadsområdet finns en stor lekpark som barnen kan leka vid. Gemensamma ytor inom föreningen är en fin tvättstuga, bastu samt träningsrum man kan nyttja. Närhet till badplats vid Norasjön. Parkeringsmöjligheter i området både inom - och utomhusplatser. Barnomsorg finns alldeles i närheten från F-6. Högstadiet är placerat centralt inne i Nora. Bra bussförbindelser i närheten. Varmt välkommen på visning !

Älvhyttan 308, Nora, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älvhyttan 308

Gård/Skog
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

3 700 000 kr

188 m²

8 rum

2,3 ha tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna unika bergsmansgård, idylliskt och insynsskyddat belägen i natursköna Älvhyttan. Den vackra mangårdsbyggnaden är från mitten av 1800-talet och till den kringbyggda gården hör flera inredda uthus. Välkommen till Hovslagargården! Bostadshuset erbjuder åtta rum och kök, två badrum och inglasat uterum. Vackra trägolv och spegeldörrar i original. Huset är genomgående varsamt och mycket smakfullt renoverat för att behålla den gamla och traditionella prägeln. Många fina eldstäder i flera rum, bland annat en unik grönlaserad kakelugn. Tak omlagt 2016. Bagarstuga och bastu. Uthus med förrådsbodar och sommargästrum. Inrett uthus med elvärme och bergsmanskamin som är väl anpassad för kontor. Stall med två stora boxar samt fullt utrustad verkstad. Ytterligare ett uthus som använt som fårhus. Bergvärme 2003. Solpaneler installerade 2021. Vid intresse - kontakta ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén för mer information.

Klacka-Lerberg Ramberga torp 521, Nora, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klacka-Lerberg Ramberga torp 521

Fritidshus
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

695 000 kr

50 m²

2 rum

4 015 m² tomt

Välkommen till Ramberga torp 521 som är ett mycket fint fritidshus utanför Nora. Otroligt charmig sommarstuga med ljusa inslag rakt igenom hela bostaden. Eldstäder som vedspis i kök och kassett i allrum är självklart godkända för eldning. Vackra trägolv och ljusa tapeter. Rymligt badrum i bostaden för dusch och toalett. Det finns ett stort vindsutrymme i bostadshuset som nås via lucka i köket. På fastigheten finns även ett gästhus med plats för två sängar. Gott om yta för egen odling om så önskas. Som ni kan se under bilder så har nuvarande ägare odlat själva samt plockat gott om svamp i skogen intill. Ett riktigt smultronställe enligt mig! Varmt välkommen på visning av denna vackra pärla i hjärtat Bergslagen!

Skördevägen 27, Nora - Hitorp, Nora kommun

Skördevägen 27

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 695 000 kr

155 m²

6 rum

375 m² tomt

Varmt välkommen till Skördevägen 27 som är en fin villa i familjära området Hitorp. Bostadens 155kvm är fördelat på sex rum och kök. Ett sovrum är öppnat mot vardagsrum för att skapa större sällskapsyta vilket kan återställas om behov finns. Under år 2022 installerades solceller på taket som genererar en lägre boendekostnad. Även en fin täljstenskamin i vardagsrummet bidrar till mindre uppvärmningskostnad. Andra renoveringar så som fönsterbyte år 2015, ny elcentral år 2018, ytbehandling tak 2019, ny luftvärmepump 2019 samt vitvaror i kök år 2019 har genomförts. På fastigheten finns ett stort förråd där en del är varmisolerat. Bra utrymme för exempelvis mindre motorfordon. Den västra delen är kallförråd och passar utmärkt för trädgårdsredskap. Stor fin veranda på baksidan av tomten där man kan avnjuta kvällsmiddagen i sydvästläge. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område med gång- och cykelväg till förskola och skola på Hitorp. Närhet till busshållplats med avgångar till Örebro, perfekt för dig som pendlar till jobb eller skola. Det finns även en fin badplats inom en kort promenads avstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Bergvägen 7, Grythyttan, Hällefors kommun

Östra Bergvägen 7

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 295 000 kr

120 m²

4 rum

3 054 m² tomt

Välkommen till Östra Bergvägen 7 som ligger i ett högt och fint läge inne i centrala Grythyttan! Bostadens boyta på 120kvm är fördelat på två plan. På markplan finner ni kök, matrum, vardagsrum och badrum. En trappa upp finner ni två sovrum och ett badrum med dusch. Uppvärmning sker via bergvärme vilket bidrar till lägre uppvärmningskostnader. Stor och härlig trädgård med både förrådshus med garage, jordkällare och växthus. Finns även en fin uteplats med tak i trädgården som är perfekt anpassad för trevliga fikastunder. Lugnt och fint område mitt inne i Grythyttan - missa inte denna fina pärla! I Grythyttan finner ni Grythyttans Gästgiveri där en finare middag eller en mycket representativ lunch kan inmundigas. Dessutom finns några mysiga små kvartersbutiker med inredning etc. Välkommen på visning.

Husby 321, Nora, Nora kommun

Husby 321

Fritidshus
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 495 000 kr

48 m²

2 rum

4 870 m² tomt

Välkommen till Husby 321 som ligger i vacker omgivning strax utanför Nora. Från fastigheten har ni en vy mot Norasjön och kan även se en glimt av kyrkan. På fastigheten finner ni en stuga med allrum, sovrum, badrum och kök. I allrummet finns en kamin som är godkänd för eldning. Den öppna spisen är ej i bruk. I uthuset finns ett gästrum, snickarbod, dass och garage. Fastigheten har nyttjats som fritidsboende till största del under sommartid men har även vistats under vinter så som jul och nyår. Fastigheten säljs delvis möblerad. Området Husby ligger i en vacker omgivning nära naturen. Flertalet fritidsboenden och även permanentboende finner ni här. Gott om bär i närheten - perfekt till höstens smulpajer! Önskar ni visning av denna fastighet - kontakta då ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén för bokning av tid.

Kåfallstorp Stenstugan 141, Järnboås, Nora kommun

Kåfallstorp Stenstugan 141

Villa
Järnboås, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 495 000 kr

39 m²

1 rum

4 214 m² tomt

Välkommen till Stenstugan 141 som ligger mellan Nora och Järnboås. En vacker fastighet med bostadshus, ladugård och gästhus. En fin liten damm finner ni även intill fastigheten! Detta är ett riktigt fint smultronställe som gått i generationer. I bostadshuset finner ni hall, badrum, kök och allrum. I källarplan finns utrymmen för förvaring samt en fin bar. Gästhuset rymmer två fina sovrum som är nyligen renoverade. En trappa upp i gästhuset finns även ett sovloft, dock ej vinterbonat. I ladugården finns gott om förvaring och möjlighet att använda utrymmet vid festligheter. Vindruvor växer längs med väggen på ladugården och björnbär växer vid gästhuset. Är detta ditt drömhus? Tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare direkt!

  • Plus
Rättarvägen 13, null, Nora kommun

Rättarvägen 13

Lägenhet
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

1 200 000 kr

104 m²

3 rum

5 236 kr/mån

11 538 kr/m²

Välkommen till Rättarvägen 13, här möts du av en ljus och välskött bostadsrättsvilla som är belägen på härlig hörntomt! Bostaden erbjuder tre rum och kök på ett plan. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, fin badplats och centrala Nora. En kort promenad bort finns busshållplats med avgångar till Örebro, perfekt för dig som pendlar till jobb eller skola! Garage och förråd samt plats för bil på uppfart är stora plus! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Västra Sund 129, Nora, Nora kommun

Västra Sund 129

Tomt
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg

675 000 kr

3 463 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 3 463 kvm med fint läge vid Västra Sund. Nuvarande ägare har ett beviljat förhandsbesked om enbostadshus och garage med förråd vilket kan underlätta för en köpare. El och fiber är framdraget till tomten så enbart installation som kvarstår. Busshållsplats vid väg 244 finns inom ca 500 meters avstånd vilket underlättar vid pendling. Det tar ca 25 minuter med bil till Örebro. Under dokument finner du mer information om förhandsbeskedet. Västra Sund ligger i södra delen av Nora ut mot golfbanan. Vackert område med stora grönområden runt Norasjön. Perfekt omgivning för härliga löpturer och promenader. I centrala Nora finner du flertalet restauranger, caféer och butiker. Missa inte besöka prisbelönta Bryggerikrogen. I centrum finns skola och barnomsorg från 1 år och upp till högstadium. Närmaste gymnasieskola finns i Lindesberg alternativt Örebro. Skapa ditt drömboende i underbar lantlig miljö! För mer information, kontakta ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén.

Visar alla 11