Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ann-Sofie Almén

Ann-Sofie Almén

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Nora och Hällefors kommun. Hjälper till med försäljning av både fastigheter och bostadsrätter. Önskar du en värdering av din bostad ordnar jag det - givetvis gratis!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Christinelundsvägen 5, Nora - Hitorp, Nora kommun

Christinelundsvägen 5

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 400 000 kr
114 m²
4 rum
375 m² tomt

Välkommen till Christinelundsvägen 5 som är en fin enplansvilla i vinkel, perfekt beläget i ett trevligt och familjärt bostadsområde med närhet till centrum. Denna hemtrevliga villa erbjuder fyra rum och kök, vilket ger gott om plats för en växande familj eller den som önskar extra utrymme. Här möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. Köket är utrustat med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Huset omges av en välskött trädgård som bjuder på fina möjligheter för utomhusaktiviteter. Trädgården är inhägnad vilket är perfekt för barnfamiljer. En kort promenad tar er till centrala Nora med sitt utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns allt för en bekväm och trivsam vardag. Varmt välkommen på visning!

Husby 334, Nora, Nora kommun

Husby 334

Fritidshus
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 495 000 kr
64 m²
3 rum
3 231 m² tomt

Välkommen till Husby 334 som är ett riktigt fint smultronställe strax utanför centrala Nora. Fritidshuset ligger i högt läge och därmed får ni en vacker utsikt mot Norasjön. Tillsammans med detta fina fritidshus tillkommer ytterligare en tomt med på köpet. Tomten ligger nedanför bostadshuset och är på 1747 kvadratmeter. Både lingon och blåbär finner ni här! Området är vackert och stillsamt med trevliga grannar. Ni har nära till ett antal mysiga badplatser och fina Nora med all service på endast 7 km avstånd. Fiber finns i vägen så möjlighet till anslutning går att undersöka hos leverantör. Bostaden säljes delvis möblerad. Varmt välkommen på visning!

Christinelundsvägen 19, Nora - Hitorp, Nora kommun
  • Tis 28 maj kl 16:40

Christinelundsvägen 19

Villa
Nora - Hitorp, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 800 000 kr
130 + 32 m²
6 rum
360 m² tomt

Välkommen till denna charmiga suterrängvilla med en yta om sex rum och kök. Här möts du av en elegant design och generösa ytor som erbjuder både komfort och stil. Det vackra växthuset/orangeriet i trädgården är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar medan den fina vattendammen skapar en lugn och fridfull atmosfär. Här kan er familj skapa minnen för livet! Insynsskyddad och inhägnad tomt vilket är perfekt om man har hund eller små barn som springer runt i trädgården. Fiber och garage i länga är stora plus! Här bor ni på ett lugnt och barnvänligt område med gång- och cykelväg till förskola och skola på Hitorp. Närhet till busshållplats med avgångar till Örebro, perfekt för er som pendlar till jobb eller skola. Gångavstånd till badplats och närhet till fina promenadstråk runt Norasjön. Ett par kilometer ner till centrala Nora där ni finner utbud av butiker, restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Tolvsbörd 146, Nora, Nora kommun

Tolvsbörd 146

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
295 000 kr
115 + 23 m²
5 rum
2 161 m² tomt

Välkommen till detta lilla hus beläget mitt i Bergslagen! Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet för den som är redo att skapa sitt drömboende genom att sätta sin prägel på det. Huset behöver en omfattande renovering och modernisering. Fördelarna här är naturskönt läge där man är omgiven av vacker natur med närhet till skog och sjöar. Finns lanthandel och skola inom ca 5 kilometer och in till centrala Nora är det ca 15 kilometer. Här har ni chansen att skapa din drömlya från grunden. Ge detta hus liv igen och låt din kreativitet flöda! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Knostervägen 3, null, Nora kommun

Knostervägen 3

Villa
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 200 000 kr
79 + 60 m²
4 rum
2 885 m² tomt

Välkommen till Knostervägen 3 som ligger i bostadsområdet Striberg. Ett lugnt och fint område med närheten till naturen och gångavstånd till lekplats och badplats. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar som ny luftvattenvärmepump 2022, nya fönster 2022, tak 2017 och isolering av vindsutrymme som skapat extra rum. Varmt välkommen på visning!

Skrikarhyttan 106, null, Nora kommun

Skrikarhyttan 106

Villa
Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 695 000 kr
140 m²
6 rum
1 838 m² tomt

Varmt välkommen till Skrikarhyttan 106! Det över 100 år gamla huset utstrålar en klassisk och tidlös charm med de nötta trägolven till vackra spegeldörrar. 140 kvm boyta fördelat på sex rum och kök som passar utmärkt för både fritidsboende och permanentboende. Nytt tak och ommålad fasad under år 2020 vilket är plus. Uppvärmning via luft/vattenpump installerad år 2009. Fiber finns! Skrikarhyttan är känt som ett gammalt järnbruk med anor från 1600-talet. Populärt besöksmål för turister och historieintresserade där man kan utforska bevarade byggnader i området. Finns även ett fint galleri i närheten som ställer ut vackra konstverk.

Mossvägen 26, Nora, Nora kommun

Mossvägen 26

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 750 000 kr
155 + 27 m²
6 rum
1 020 m² tomt

Varmt välkommen till Mossvägen 26 som erbjuder gott om plats för hela familjen! På markplan finner ni kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum. En trappa upp finner ni en stor möblerbar hall som kan användas som kontorsyta/allrum. På övervåningen finns även två sovrum och ett badrum. Flertalet renoveringar har skett under åren som dränering år 2019, nya luftvärmepumpar år 2022, installation täljstenskamin år 2018, ny varmvattenberedare år 2022 och badrum år 2017. Här bor ni med promenadavstånd till skola och förskola samt med närhet till skogen. Ett par minuters bilväg till centrala Nora där ni finner butiker, restauranger och caféer. Välkommen på visning!

Hammarby 515, Nora, Nora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hammarby 515

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 650 000 kr
99 + 133 m²
5 rum
6 450 m² tomt

Välkommen till Hammarby 515 som är en fin villa med naturskönt läge vid Hammarbyån. Området runt fastigheten är naturreservat i vacker bevarad miljö. Huset har 3 sovrum samt ett gästrum i källaren. I anslutning till vardagsrummet ligger ett uterum/orangeri. Huset har även ett vidbyggt dubbelgarage. Öppen spis med kassett och bergslagskamin i källaren. Bostaden har använts som permanentboende men huset passar sig även som ett fritidshus. Besiktningsprotokoll finner ni under dokument. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergmästarvägen 28, Nora, Nora kommun

Bergmästarvägen 28

Villa
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 395 000 kr
79 m²
3 rum
742 m² tomt

Välkommen till Bergmästarvägen 28 och denna enplansvilla med tre rum och kök. Inom 10 minuters promenadavstånd når du centrala Nora som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger och butiker. ICA Soltunet ligger alldeles i närheten av bostaden. Liten lättskött trädgård som är insynsskyddad mot vägen. Välkommen på visning!

  • Plus
Kåfallstorp Stenstugan 141, Järnboås, Nora kommun

Kåfallstorp Stenstugan 141

Fritidshus
Järnboås, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
1 395 000 kr
39 + 39 m²
1 rum
4 214 m² tomt

Välkommen till Stenstugan 141 som ligger mellan Nora och Järnboås. En vacker fastighet med bostadshus, ladugård och gästhus. En fin liten damm finner ni även intill fastigheten! Detta är ett riktigt fint smultronställe som gått i generationer. I bostadshuset finner ni hall, badrum, kök och allrum. I källarplan finns utrymmen för förvaring samt en fin bar. Gästhuset rymmer två fina sovrum som är nyligen renoverade. En trappa upp i gästhuset finns även ett sovloft, dock ej vinterbonat. I ladugården finns gott om förvaring och möjlighet att använda utrymmet vid festligheter. Vindruvor växer längs med väggen på ladugården och björnbär växer vid gästhuset. Är detta ditt drömhus? Tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare direkt!

  • Plus
Västra Sund 129, Nora, Nora kommun

Västra Sund 129

Tomt
Nora, Nora kommun
Fastighetsbyrån Lindesberg
475 000 kr
3 463 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 3 463 kvm med fint läge vid Västra Sund. El och fiber är framdraget till tomten så enbart installation som kvarstår. Busshållsplats vid väg 244 finns inom ca 500 meters avstånd vilket underlättar vid pendling. Det tar ca 25 minuter med bil till Örebro. Västra Sund ligger i södra delen av Nora ut mot golfbanan. Vackert område med stora grönområden runt Norasjön. Perfekt omgivning för härliga löpturer och promenader. I centrala Nora finner du flertalet restauranger, caféer och butiker. Missa inte besöka prisbelönta Bryggerikrogen. I centrum finns skola och barnomsorg från 1 år och upp till högstadium. Närmaste gymnasieskola finns i Lindesberg alternativt Örebro. Skapa ditt drömboende i underbar lantlig miljö! För mer information, kontakta ansvarig mäklare Ann-Sofie Almén.

Visar alla 11