Slussvägen 5

Norsholm, Norrköpings kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 307 m²

Välkommen till denna välvårdade restaurangbyggnad precis intill vackra Göta kanal. Nu har ni möjligheten att ta över ett inarbetat koncept med goda möjligheter för vidareutveckling.

Restaurangen har idag plats för totalt ca 100 gäster inomhus och under sommarmånaderna kompletteras det med många fler platser på uteserveringen med utsikt över Göta Kanal. Nuvarande ägare har bedrivit restaurangverksamhet under sommarmånaderna med goda resultat, samt haft verksamhet med bland annat julbord under vinterhalvåret. Här finns möjligheter att utöka verksamheten med exempelvis catering eller året runt verksamhet. Byggnaden är från 2008 och bedöms vara i gott skick och kompletterades med en stor Solcellsanläggning så sent som 2021 vilket håller nere driftkostnaderna på fastigheten.

Göta kanal är ett av Sveriges största turistmål med besökare från hela världen. Farleden är öppen mellan Maj och September. Norsholm har en egen gästhamn med 20 platser innanför slussen. Norsholm är en av Göta kanals pärlor och det är även många besökare från närområdet som kommer på besök över dagen. Här ifrån går bland annat Kryssningsfartyget M/S Wilhelm Tham. Intill fastigheten finns det 25 husbilsställplatser vilket bidrar till full rörelse i området.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Filip Karlsson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Filip Karlsson, Mäklarhuset Norrköping
0768679817
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas