Mäklarhuset Norrköping

Mäklarhuset Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpvägen 74, null, Finspångs kommun

Köpvägen 74

Fritidshus
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 195 000 kr
55 + 23 m²
4 rum
1 387 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta fritidshus som är vinterbonat beläget på Köpvägen 74! Här finner ni ett charmigt hus med toppenläge intill sjön Dovern endast 15 minuter från Norrköping som är totalrenoverat senaste åren med åretrunt standard. Huset med 3 sovrum, nytt kök från HtH med vitvaror från Miele och det helkaklade badrum med kvalitativa inredningsval ger er en mycket god standard. Här kan ni flytta in och bara njuta av det sjönära läget med utsikt över vattnet. Området Köp är ett populärt område endast 15 minuters bilväg från Norrköping där majoriteten av fastigheterna tidigare är sommarhus där en hel del nu nyttjas permanent. Perfekt för dig som söker en tillflykt från stadens buller och brus men inte vill resa långa sträckor i bilen för att komma till lugnet! Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer och boka din visning!

Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun
  • Ons 15 maj
Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Trozelligatan 37, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Trozelligatan 37

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 395 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a med bra läge på populära Söder. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till citykärnan, parkområden och bekvämligheter så som livsmedelsbutiker och pizzeria. Lägenheten ligger en trappa upp och är ljus och fräsch. Här bor ni med en låg månadsavgift om 2395 kr inkluderat värme, vatten, tv och bredband. Lågt belånad förening med väl underhållna byggnader. Lägenheten rymmer ett stort och arbetsvänligt kök med moderna vitvaror, ett allrum med plats för säng, soffa och tv, en hall med förvaring o skjutdörrsgarderob samt ett praktiskt duschrum. Välkommen att boka din visningstid!

  • Premium
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun, bild 2
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun, bild 3

Lanhagsgatan 11

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 578 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a i den välskötta HSB-föreningen Härden. Lägenheten är i utmärkt skick, och de nuvarande ägarna har utfört gedigna renoveringar under 2018-2019. Bland höjdpunkterna finns ett helt nytt kök, smakfullt uppdaterade ytskikt, ny elinstallation, trådbundet nätverk i alla rum och en generell högkvalitativ finish. Denna lägenhet är belägen på andra våningen och bjuder på rikligt med naturligt ljus från tre olika väderstreck. Här hittar du rymliga sällskapsutrymmen, två mysiga sovrum, ett praktiskt kök som underlättar din vardag, ett duschrum med tvättmöjligheter, samt en rymlig hall och en härlig balkong. Boendet är fridfullt och familjevänligt, med närhet till mataffärer, restauranger, grönområden, lekplatser, skolor, förskolor och Motala ström. Månadsavgiften om 4 578 kr inkluderar el, kall- och varmvatten samt Tv (basutbud), bredband och telefoni via ComHem. Lågt belånad förening med mycket god ekonomi. Tveka inte att höra av dig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun
  • Imorgon
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 3

Lägenhet
Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 800 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/5
6 856 kr/mån
18 090 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a på Kungsgatan 3. Genomgående ljus bostad med tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Lägenheten är smart disponerad med en privat del som inkluderar två sovrum, varav ett med utgång till balkong, samt ett rymligt duschrum med separat tvättavdelning. I den gemensamma delen finns det arbetsvänliga köket och det stora vardagsrummet. Dessutom finns en välkomnande hall, en gästtoalett och ett tredje sovrum. Här bor ni mitt i city med närhet till alla bekvämligheter. Resecentrum med tåg, buss och spårvagn ligger bara ett par minuters promenad från bostaden. Livsmedelsbutiker och restauranger finns inom kortare gångavstånd, och det finns fina promenadstråk runt Motala ström för avkopplande promenader. Stabil Riksbyggenförening där vatten, värme, kabel-TV och bredband via Telenor, samt den fasta kostnaden för el, ingår i årsavgiften. Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 13, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 13

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
2 224 kr/mån
33 977 kr/m²

Välkommen till S:t Olofsgatan 13 – där modern elegans möter praktiskt boende! Denna trevliga 1 rum och kök bjuder in till ett stilrent och bekvämt liv, där en kombination av det nyrenoverade köket och moderna materialval möter klassiska originaldetaljer och mycket charm. Med 45 välplanerade kvadratmeter och öppna ytor mellan kök och vardagsrum ger denna bostad en känsla av rymd och ljus. Sovalkoven är diskret avskild för att ge en privat och avkopplande plats, samtidigt som den öppna planlösningen inbjuder till umgänge med familj och vänner. Bostaden erbjuder även en stor och härlig balkong. Denna bostad är perfekt för den som söker det lilla extra i boendet - vare sig det är förstahandsköpare, den som vill ha en smart investering eller någon som letar efter ett bekvämt andra hem. Med sitt centrala läge och närhet till bekvämligheter såsom shopping, restauranger och kommunikationer är detta ett perfekt läge för den moderna livsstilen. I BRF Sigillet bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift, där många renoveringar utförts genom åren. Ta chansen att bo i denna mysiga lägenhet i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Välkommen hem!

Smedstugugatan 18A, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 18A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 375 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
3 257 kr/mån
23 707 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare i en välskött fastighet med hiss och balkong! Denna ljusa och trivsamma bostadsrätt på våning 5 bjuder på en underbar utsikt och privatliv. Lägenheten är välhållen och har genomgått renoveringar år 2016. Den öppna och smarta planlösningen skapar sociala ytor perfekta för umgänge vid vardagsrum och kök. Sovrummet är mysigt och har gott om förvaringsutrymme, medan det fräscha helkaklade duschrummet med golvvärme ger en extra lyxig känsla. Välkomnande hall med praktisk klädkammare för förvaring. Detta prisvärda boende återfinns i en välskött Riksbyggen-förening med närhet till grönområden och bekvämligheter som restauranger, gym och livsmedelsbutiker. Dessutom erbjuder området utmärkta kommunikationsmöjligheter. Månadsavgiften på 3257 kr inkluderar värme, vatten, TV, bredband samt fasta elnätsavgiften. Kontakta oss för att boka visning och upplev charmen själv!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsstensvägen 62, Graversfors, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj

Kungsstensvägen 62

Fritidshus
Graversfors, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 995 000 kr
59 + 14 m²
3 rum
1 528 m² tomt

Välkommen till Kungsstensvägen 62 - Lättskött tomt med högt läge i populära Graversfors! Här hittar ni ett vinterbonat fritidshus som passar både dig som vill bo permanent som dig som söker ett lättskött fritidshus att nyttja året runt! Här bor ni billigt och nära till det mesta. Två badsjöar inom gångavstånd ("Fisklösen" & "Gölen"), Norrköping city når ni efter ca 15 minuters bilåkande, naturen har ni direkt utanför huset med pärlor som Yxbacken, fina bär och svampskogar och Ågelsjön med motionsspår m.m. Matbutik och annan service finns inom 10 minuters biltur i Åby. Huset är genomgående i bra skick med bland annat kök från 2018, nya fönster 2017, elcentral och eldragningar 2018. Bostaden rymmer idag ett vardagsrum med öppen spis med kassett, ett ljust kök med alla bekvämligheter ni kan önska samt två sovrum och ett duschrum. Fiber finns anslutet. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Vickelbyvägen 82, Skärblacka, Norrköpings kommun

Vickelbyvägen 82

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 900 000 kr
138 m²
5 rum
480 m² tomt

Här möts ni av en underbar familjevilla med en fridfull belägenhet i Skärblacka! Huset är välskött och man har genom åren genomfört kostsamma renoveringar som bland annat tak, fasad, 3-glasfönster, syll, kök, badrum och tvättstuga. Detta hem är idealiskt för en barnfamilj och erbjuder tre rymliga sovrum (med möjlighet till 4). Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trivsam atmosfär och leder ut till en altan och trädgård. Nuvarande ägare nyttjar luftvärmepump samt braskamin som primära uppvärmningskällan. Men eldrivna element finns också att använda om man så önskar. Trädgården på baksidan är luftig och privat. Dessutom finns ett fristående garage med extra förvaringsutrymme och en asfalterad uppfart som erbjuder gott om parkeringsmöjligheter. Tomten har köpts loss så här slipper du kostsamma arrendeavgifter! I Skärblacka finns det tre förskolor, två skolor, mataffär, frisör, idrottshall, sim och ishall, och ett café. I Skärblacka bor man även med ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrköping, Finspång och Linköping samt goda kommunikationer via buss eller tågstation i Kimstad. Välkommen hem!

Hallonstigen 24, Svärtinge, Norrköpings kommun

Hallonstigen 24

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 495 000 kr
78 m²
5 rum
1 852 m² tomt

Välkommen till Hallonstigen 24 och detta charmiga hus med naturen inpå knuten. Här erbjuds du ett modernt boende med stilrena ytskikt och kvalitativa materialval. Fördelat på 78 kvadratmeter hittar du ett arbetsvänligt kök i elegant stil som är öppet mot vardagsrum och matplats, vilket ger en genomgående ljus, luftig och inbjudande atmosfär. Vidare finner du 3 mysiga sovrum och ett fräscht helkaklat duschrum, komplett med tvättmaskin och torktumlare. Ute på den stora tomten finns två generösa altaner där du kan njuta av solen och det natursköna området runtomkring. Här finns gott om plats för lek och avkoppling för hela familjen. I idylliska Svärtinge bor du med närhet till vackra naturområden, motionsspår, livsmedelsbutik, restauranger och trädgårdshandel samt flera förskolor och grundskolor. Välkommen hem!

Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 2
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 3

Särstad 3 och 5

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
5 995 000 kr
499 m²
18 rum
6 080 m² tomt

Nu presenterar vi en riktig drömgård på Vikbolandet. Här väntar två bostadshus med anor från tidigt 1900-tal på sin nästa ägare. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo eller vill förverkliga era drömmar och starta upp en verksamhet eller ha som generationsboende. På fastigheten finns två bostadshus, pool samt gårdsbyggnad med verkstad, plats för kreativt skapande, förvaring och garage. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som vedspis, kakelugn och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. På gården har HVB-verksamhet tidigare bedrivits under många år och byggnaderna har anpassats och renoverats löpande genom åren. Fastigheten är under avstyckning och kommer att försäljas med villkor om att avstyckningen går igenom. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Holms Väg 34, Åby, Norrköpings kommun
  • Ons 15 maj
Holms Väg 34, Åby, Norrköpings kommun, bild 2
Holms Väg 34, Åby, Norrköpings kommun, bild 3

Holms Väg 34

Lägenhet
Åby, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/5
4 400 kr/mån
25 317 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna 2:a om 63 kvadratmeter med uteplats, belägen i hjärtat av Åby. Här bor du bekvämt på markplan, utan trappor! Lägenheten bjuder genomgående ekparkettgolv och målade väggar, ett modernt och stilrent kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som erbjuder bra sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet hittar du även utgången till den trevliga uteplatsen. Vidare finner du ett rymligt sovrum och ett fräscht helkaklat duschrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare för en praktisk och bekväm vardag, samt en klädkammare för förvaring. Bo lugnt och tryggt i Bonum seniorboende där ett villkor är att minst en av de personer (make/maka/sambo) som förvärvar lägenheten har fyllt 55 år. I föreningen har du tillgång till såväl en trevlig gemensamhetslokal med kök som en trevlig angränsande terrass, övernattningslägenhet för släkt och vänner att hyra samt gym och bastu. Här bor du en kort promenad från Åby centrum där du hittar livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och med närhet till sjöar, natur och promenadstråk. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Hiss
Västra Högbyvägen 8, Centralt, Finspångs kommun

Västra Högbyvägen 8

Villa
Centralt, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 295 000 kr
145 + 70 m²
5 rum
1 070 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta charmiga hus beläget på Västra högbyvägen 8 i Finspång! Detta fina putsade hus erbjuder hela 145 + 70 kvm samt en stor och plan tomt om 1070 kvm. Med tre sovrum samt två stora allrumsytor finns det gott om plats att trivas på! Entréplan består av en väl tilltagen hall, som leder oss vidare till ett vardagsrum med charmig fiskbensparkett som rymmer både soffgrupp och matbord. Här hittar du även en värmande braskamin samt ett mysigt sovrum precis intill. Entréplan erbjuder även en tvättstuga med toalett, tvättmaskin och torktumlare, samt ett välplanerat kök med köksö. Vidare en trappa upp till övervåningen finner du ett allrum med anslutning till ett av de två sovrummen på övervåningen. Här finns även ett fint badrum med toalett, dubbla handfat, badkar och dusch. Utanför entrén finns en uteplats på altanen med möjlighet för en mindre utegrupp för att avnjuta sköna sommardagar. Beläget på tomten finns även en stor komplementbyggnad bakom huset för mycket förvaring eller varför inte inreda detta utrymme som boyta. Som bilderna speglar är fastigheten välrenoverad med fina anrika orginaldetaljer. I detta område har du enkla tillgångar till nödvändigheter som förskolor, skolor, mataffärer, pizzerior samt närhet till Finspångs centrum. Välkommen hem!

Holmstagatan 3D, null, Norrköpings kommun

Holmstagatan 3D

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 375 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 014 kr/mån
32 738 kr/m²

Välkommen till Holmstagatan 3D och denna tvåa på eftertraktade Söder! Här finner ni en ljus bostad med ett perfekt läge på Söder. Lägenheten är belägen en halv trappa upp och fri från insyn med en balkong i trevligt sydvästläge. Välplanerad tvåa med originalgolv i trä och renoverat kök med ljusa snickerier. Sovrummet bjuder på framknackat tegel och breda fönsterpartier. Här finner ni alla bekvämligheter där till och med badrummet har plats för både tvättmaskin och torktumlare. HSB Brf Lilltuna är en stabil föreningen med god ekonomi där ni bor till en förmånlig avgift. På Söder bor ni i ett lugnt och grönt område med närhet till promenadstråk i Vrinneviskogen. Här erbjuds dessutom närhet till city vilket ni enkelt tar er till med cykel eller spårvagn. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Bäckalundsvägen 30, Skärblacka, Norrköpings kommun

Bäckalundsvägen 30

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 800 000 kr
110 + 50 m²
4 rum
1 786 m² tomt

Välkommen till Bäckalundsvägen 30, ett renoveringsobjekt som utgör ett perfekt projekt för den händige med stora möjligheter att skapa ett hem helt efter egna önskemål och behov. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område i Skärblacka, finns här chansen att skapa ditt drömboende för hela familjen. Med en boarea på 110 + 50 kvadratmeter har du bra ytor att jobba med. Här väntar även en uteplats och en stor trädgårdstomt på att få nytt liv. Området erbjuder en fridfull atmosfär som passar utmärkt för familjer som söker lugn och trygghet. I Skärblacka finner ni närhet till vardagsservice och kommunikationer samt natur och grönområden. I Skärblacka finner ni även förskola, skola årkurs 1-9, simhall, sporthall, ishall, frisör, restauranger, mataffärer och mycket mer.

Lilla Hummelviksvägen 5, null, Norrköpings kommun
  • Imorgon

Lilla Hummelviksvägen 5

Fritidshus
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 295 000 kr
125 m²
5 rum
1 747 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen i Lilla Hummelviksvägen 5! Denna hemtrevliga familjevilla erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet. Stig in i ett hem där ljus och luftighet möter stilrena ytskikt och modern komfort. Vardagsrummet är inrett med en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och öppet mot matplatsen. Vid grovköket möts ni även av en fungerande vedspis som ger ytterligare möjligheter. Med tre sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Det fräscha badrummet med tvättmaskin gör vardagsrutinerna till en fröjd. Ute väntar två generösa altaner, en delvis under tak, perfekta för avkoppling och sociala stunder utomhus. Ute finner vi även en gäststuga med terrass och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Trädgårdstomten är stor och plan, perfekt för gröna fingrar och utomhusaktiviteter. Med närhet till vattnet finns möjlighet till båtplats för den som önskar utforska närområdets vatten. Fastigheten har de senaste åren genomgått flertalet renovering och underhåll, däribland ett nytt tak från 2023.

  • Plus
Akrobatgatan 11 G, Björkalund, Norrköpings kommun

Akrobatgatan 11 G

Radhus
Björkalund, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 395 000 kr
124,3 m²
5 rum
6 528 kr/mån
35 358 kr/m²

Välkommen till BRF Solhöjden i attraktiva Björkalund. Nu har ni möjligheten att köpa ett nyproducerat radhus i bostadsrättsform med riktigt låga driftkostnader. Husen byggs av Derome i samarbete med Blooc vilka är kända för sina kvalitativa och stilsäkra hus. Här är allt från färgsättning till fönsterplacering genomtänkt och designen andas skandinavisk stil. Bostaden är om två plan där varje yta är smart fördelad och varje detalj genomtänkt. Genomgående stilrena och fina materialval med ett generöst ljusinsläpp. Bostadens entréplan rymmer en hall, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med praktisk utgång till uteplatsen på husets baksida samt ett fräscht duschrum med riktig hotellkänsla. Övre plan rymmer tre sovrum samtliga försedda med garderober, ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum samt ett badrum med tvättdel. Bostaden har tillgång till en uteplats där baksidan är försedd med altan, gräsmatta och förråd medans framsidan rymmer parkeringsplats och stenläggning. Här bor ni i natursköna Björkalund ca 5-8 minuter från city, inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, förskola med kvälls- och helgöppet samt ett stort och fint motionsområde. I Björkalund får du ett boende i lugna, gröna omgivningar som passar på gammal som ung! Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Trozelligatan 53, Söder, Norrköpings kommun

Trozelligatan 53

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 014 kr/mån
32 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2 rum och kök om 42 kvm. Möts av en riktigt kvadratsmart bostad med ytorna på rätt plats! Bostaden erbjuder ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i sydvästligt-läge - som ger sol under dagen och mot kvällen. Vidare in i bostaden finner ni ett praktiskt kök med med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor. Sovrummet, som vetter mot innergården, är gemytligt. Duschrum går i svarta och vita toner och har egen tvättmaskin. I HSB Brf Lilltuna bor ni i en trygg och stabil förening med god ekonomi. Låg skuldsättning per kvm om 1 718 kr samt i den låga avgiften om 2 740 kr ingår ALLT - värme, vatten, bostadsrättstillägg, hela kostnaden för el samt kabel-TV via Tele2. Området Söder i Norrköping är känt för sin trevliga atmosfär och sin närhet till allt du behöver. Med gångavstånd hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer, mataffärer och butiker. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter i närheten har du enkelt tillgång till resten av Norrköping och dess vackra miljöer och omgivningar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Spjutgatan 26, Ektorp, Norrköpings kommun

Spjutgatan 26

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 295 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
19 474 kr/m²

Välkommen till Spjutgatan 26 och denna trevliga tvårummare om 66,5 välplanerade kvadratmeter samt en härlig inglasad balkong! Här möts du av en bostad i genomgående fint skick med fräscha ytskikt och modern standard. Öppen och luftig planlösning med vardagsrummet i anslutning till köket. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin, för en bekväm och praktisk vardag. Den rymliga inglasade balkongen nås både via sovrummet och köket. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är en välskött förening där kostnaderna för värme, vatten, TV, bredband och den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Området är mycket populärt och trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du har ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och goda kommunikationsmöjligheter med buss, spårvagn samt tåg. Välkommen hem!

  • Balkong
Akrobatgatan 9 C, Björkalund, Norrköpings kommun

Akrobatgatan 9 C

Radhus
Björkalund, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 960 000 kr
124,3 m²
5 rum
6 528 kr/mån
31 858 kr/m²

Välkommen till BRF Solhöjden i attraktiva Björkalund. Nu har ni möjligheten att köpa ett nyproducerat radhus i bostadsrättsform med riktigt låga driftkostnader. Husen byggs av Derome i samarbete med Blooc vilka är kända för sina kvalitativa och stilsäkra hus. Här är allt från färgsättning till fönsterplacering genomtänkt och designen andas skandinavisk stil. Bostaden är om två plan där varje yta är smart fördelad och varje detalj genomtänkt. Genomgående stilrena och fina materialval med ett generöst ljusinsläpp. Bostadens entréplan rymmer en hall, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med praktisk utgång till uteplatsen på husets baksida samt ett fräscht duschrum med riktig hotellkänsla. Övre plan rymmer tre sovrum samtliga försedda med garderober, ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum samt ett badrum med tvättdel. Bostaden har tillgång till en uteplats där baksidan är försedd med altan, gräsmatta och förråd medans framsidan rymmer parkeringsplats och stenläggning. Här bor ni i natursköna Björkalund ca 5-8 minuter från city, inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, förskola med kvälls- och helgöppet samt ett stort och fint motionsområde. I Björkalund får du ett boende i lugna, gröna omgivningar som passar på gammal som ung! Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Eknäsgatan 29, null, Norrköpings kommun

Eknäsgatan 29

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
850 000 kr
38,1 m²
2 rum
vån 2/2
3 130 kr/mån
22 310 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a på 38 kvm med smart planlösning och trevliga ytor! Här bor ni med närhet till både stadskärnan och fina naturområden såsom parker & skog. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en lägenhet med närhet till City men ändå vill finna lugnet i Klingsberg! Lägenheten ligger belägen på våning 2 av 2 med härligt ljusinsläpp och utan störande insyn. Bostadsrätten ligger i stabila HSB brf Eknäsgårdarna. Här ingår värme, vatten, tv & bredband samt den fasta elnätsavgiften i månadsavgiften om 3130kr. Välkommen att ta kontakt för att veta mer!

Kummelby Ekhyddan, null, Norrköpings kommun
  • Imorgon

Kummelby Ekhyddan

Villa
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 095 000 kr
87 + 85 m²
5 rum
1 488 m² tomt

Välkommen till detta idylliska hem i natursköna Kummelby! Ett sällsynt tillfälle att bo på landet med alla dess fördelar samtidigt som du har endast ett par kilometer till Norrköpings cityliv. Här erbjuds ett lugnt och skyddat läge utan insyn och störande trafik. Detta hus sträcker sig över 1,5 plan med källare och har genomgått flertalet renoveringar, bland annat ny panel (2019), fönster (2019), tak (2018) samt en modern värmepump (2023). Dessutom har dräneringsarbeten utförts 2011. Här är flertalet av dom tråkiga kostnaderna tagna och du som ny ägare kan fokusera på boendet och sätta din prägel på insidan. På entréplanet välkomnas du av ett praktiskt kök med anslutande matrum, ett ljust och luftigt vardagsrum, ett bekvämt sovrum, samt en rymlig hall och en toalett. Övre plan erbjuder ytterligare två sovrum och en övre hall. Källarvåningen är utrustad med en tvättstuga, ett pannrum, en dusch och flera förvaringsutrymmen. Den plana tomten är omgärdad av gärdsgårdsstaket och erbjuder en gräsmatta och grusgångar. Här finns även en uppfart för parkering och ett äldre garage. Missa inte chansen att boka din visningstid redan idag!

  • Plus
Grönevadshagen, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Grönevadshagen

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
2 715 m² tomt

På Vikbolandet står den här lantliga idyllen och väntar på sin nästa ägare. Ett rött hus med vita knutar omgivet av solrosfält och med skogen som närmsta granne. Det här boendet karaktäriseras av gammal charm i kombination med modern utrustning och komfort. Under åren har huset genomgått en del välavvägda renoveringar och upprustningar. Invändigt finner ni ett bekvämt kök med charmig vedspis, vardagsrum med genuina trägolv samt tre sovrum varav ett med vacker täljstenskamin. Huset har stor bra planlösning, stor uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, förvaringsutrymmen och dessutom skogen som granne! Fastigheten är under avstyckning och kommer att försäljas med villkor om att avstyckningen går igenom. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska Skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Varmt välkommen på visning!

Akrobatgatan 11 D, Björkalund, Norrköpings kommun

Akrobatgatan 11 D

Radhus
Björkalund, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 875 000 kr
124,3 m²
5 rum
6 528 kr/mån
31 175 kr/m²

Välkommen till BRF Solhöjden i attraktiva Björkalund. Nu har ni möjligheten att köpa ett nyproducerat radhus i bostadsrättsform med riktigt låga driftkostnader. Husen byggs av Derome i samarbete med Blooc vilka är kända för sina kvalitativa och stilsäkra hus. Här är allt från färgsättning till fönsterplacering genomtänkt och designen andas skandinavisk stil. Bostaden är om två plan där varje yta är smart fördelad och varje detalj genomtänkt. Genomgående stilrena och fina materialval med ett generöst ljusinsläpp. Bostadens entréplan rymmer en hall, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med praktisk utgång till uteplatsen på husets baksida samt ett fräscht duschrum med riktig hotellkänsla. Övre plan rymmer tre sovrum samtliga försedda med garderober, ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum samt ett badrum med tvättdel. Bostaden har tillgång till en uteplats där baksidan är försedd med altan, gräsmatta och förråd medans framsidan rymmer parkeringsplats och stenläggning. Här bor ni i natursköna Björkalund ca 5-8 minuter från city, inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, förskola med kvälls- och helgöppet samt ett stort och fint motionsområde. I Björkalund får du ett boende i lugna, gröna omgivningar som passar på gammal som ung! Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Solhöjden, Radhus med Brf, Norrköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

Brf Solhöjden

Radhus
Radhus med Brf, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
fr. 3 875 000 kr
124,3 m²
5 rum
6 528 kr/mån

Passa på att anmäl ditt intresse! Nu säljs de 4 sista bostäderna av 15 nyproducerade radhus i Brf Solhöjden. Med attraktivt läge i populära Björkalund säljs nu dessa fina bostadsrättsradhus uppförda av Derome Husproduktion i samarbete med Blooc. Husen har en modern skandinavisk design och är påkostade både till estetik och funktionalitet. Bland annat har varje hus solceller, låg energianvändning och påkostade materialval.

  • Nybyggnadsprojekt
Dovhjortstigen 18, Djurön, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dovhjortstigen 18

Villa
Djurön, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 795 000 kr
123 + 50 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkommen till Dovhjortstigen 18 - ett modernt och stilfullt renoverat boende i ett plan med eget gästhus! Huvudbyggnaden om 123 kvadratmeter är en modern pärla, nyrenoverad till perfektion. Stilren och genomtänkt design möter högkvalitativa materialval, vilket genomsyrar varje rum. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap. Ett elegant och välutrustat kök med en central köksö blir centrum för både matlagning och socialt umgänge. Generöst med naturligt ljus skapar en inbjudande atmosfär som välkomnar dig varje dag. Här finns även en braskamin för extra mysfaktor och värme under årets kallare dagar. Vardagsrummet är ljust och rymligt med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gott om plats för hela familjen. Dessutom erbjuder bostaden tre sovrum och ett fräscht helkaklat duschrum – allt med en känsla av stil och modernitet. Det separata gästhuset om 50 kvadratmeter utgör en fantastisk tillgång till denna fastighet. Med modern standard och alla bekvämligheter: ett stort allrum/sovrum med braskamin och egen luftvärmepump, eget pentry, duschrum med tvättmaskin och egen toalett möjliggör detta uthyrning och utgör en perfekt investeringsmöjlighet. Alternativt kan det användas som generationsboende eller som en underbar gäststuga där gäster kan njuta av sin egen privata sfär. Trädgården på Dovhjortstigen 18 är plan och lättskött! På den stora altanen kan ni njuta av sköna sommardagar med ordentlig solgaranti. På kvällen kan ni hoppa ned i den sköna bubbelpoolen. Djurön ligger cirka 16 km från Norrköping stadskärna. Här bor ni lugnt och skönt med närhet till skog, natur och bad. Nära fastigheten finns ett naturreservat med ekhagar, lummiga lövlundar, betad havsstrandsäng, klibbalskärr och klippstränder. Här på "ön" finner ni även Kungsträdgårdens egna gårdsbutik. Är du golfintresserad finner ni Bråvikens golfbana cirka 5 km från fastigheten. Om man vill gå och ta ett dopp i Bråviken så ligger den bara en kort promenad bort. Har man båt så har samfälligheten en egen "småbåtshamn" som det är separat kösystem till. Välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 48