Mäklarhuset Norrköping

Mäklarhuset Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun
  • Ons 7 aug
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun, bild 2
Lanhagsgatan 11, Skarphagen, Norrköpings kommun, bild 3

Lanhagsgatan 11

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
4 578 kr/mån
23 395 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a i den välskötta HSB-föreningen Härden. Lägenheten är i utmärkt skick, och de nuvarande ägarna har utfört gedigna renoveringar under 2018-2019. Bland höjdpunkterna finns ett helt nytt kök, smakfullt uppdaterade ytskikt, ny elinstallation, trådbundet nätverk i alla rum och en generell högkvalitativ finish. Denna lägenhet är belägen på andra våningen och bjuder på rikligt med naturligt ljus från tre olika väderstreck. Här hittar du rymliga sällskapsutrymmen, två mysiga sovrum, ett praktiskt kök som underlättar din vardag, ett duschrum med tvättmöjligheter, samt en rymlig hall och en härlig balkong. Boendet är fridfullt och familjevänligt, med närhet till mataffärer, restauranger, grönområden, lekplatser, skolor, förskolor och Motala ström. Månadsavgiften om 4 578 kr inkluderar el, kall- och varmvatten samt Tv (basutbud), bredband och telefoni via ComHem. Lågt belånad förening med mycket god ekonomi. Tveka inte att höra av dig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
Lövängsvägen 93, Kimstad, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00

Lövängsvägen 93

Villa
Kimstad, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 995 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Vi tar återvändsgatan in på Lövängsvägen för att finna denna villa med avskilt läge med skogen som granne på baksidan! Huset erbjuder 3 naturliga sovrum på entréplan samt vardagsrum och och kök i anslutning. Källaren erbjuder ett extra sovrum samt allrum , tvättstuga och förvaringsmöjligheter. Området erbjuder närhet till skolor, förskolor, pizzeria, promenad samt joggingspår, pendelstationen, fotbollsplaner samt längdskidåkning på vintrarna. Med bil tar du dig även väldigt snabbt till Skärblacka där du finner alla bekvämligheter i form av ICA supermarket, skolor, café, badhus mm. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer och boka din visning!

  • Plus
Södra Promenaden 78 B, Söder, Norrköpings kommun
  • Mån 5 aug kl 16:45

Södra Promenaden 78 B

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 916 kr/mån
26 184 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika och charmiga lägenhet på Södra Promenaden 78B! Här finner du en välplanerad 1 rum och kök om 38 kvm, högst upp i huset med dubbla balkonger i två väderstreck. Möts av en kvadratsmart bostad med vackra detaljer såsom trägolv, fina innerdörrar och vackra snickerier från 1930-talet då huset uppfördes. Allrummet ger plats åt både en soffgrupp och en säng och leder dig ut till bostadens ena balkong i västerläge som vetter mot grönområden. Denna balkong ger dig sol på eftermiddagen och kvällen. Bostadens kök, med ljusa skåpsluckor och gott om förvaring i dess skåp, ger också plats för ett normalstort köksbord. Här leds du också vidare ut till bostadens andra balkong som ligger i österläge mot innergården och ger dig sol på morgon och förmiddag. Badrummet med badkar är fräscht och helkaklat i neutrala färger. Det finns också gott om förvaring i bostadens klädkammare. HSB Brf Björkdungen är en välskött förening med god ekonomi och som genomgått många stora renoveringar genom åren. Här får medlemmarna ta del av en stor och grönskande innergård, gemensamhetslokal som kan hyras för kalas eller fest, grillplats, cykelförråd, med mera. I avgiften om 2 916 kr ingår värme, vatten, hushållsel samt TV-kanalpaket Lagom, bredband 50-100/100 Mbit/s och bredbandstelefoni via Telia! Till bostaden finns en inre reparationsfond om strax över 22 000 kr. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Idunvägen 42, Krokek, Norrköpings kommun

Idunvägen 42

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 000 000 kr
106 + 54 m²
6 rum
510 m² tomt

Svart som natten på utsidan men ljust och härligt på insidan. På denna återvändsgata med lekplats, skolor och pulkabacke på armlängds avstånd ligger detta lekfulla parhus. Dessutom lagom stort med lagom mycket trädgård. Där har du argumenten som talar för att flytta till huset som går under namnet "Den Svarta Diamanten”. Huset har en unik planlösning och har en av de största tomterna i området, som om inte det vore nog är detta en av de få hörntomterna. På baksidan är det lätt för barnen att hitta kompisar, särskilt om man är liten. I mitten av området finns nämligen ett grönområde med lekpark som blir en lättillgänglig förlängning av den egna täppan. Inne i huset är det också enkelt att umgås, kanske främst i kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med kamin där du kan tända en brasa kalla dagar. När vädret tillåter flyttar ni kanske ut till kvällssolen på altanen eller tar ett dopp i poolen. Blir kvällen sen kan ni lägga barnen i sina rum en trappa upp och fortsätta att umgås med vännerna utan att störa de små i sina drömmar. Trädgården är platt och perfekt för lek. Låt ditt bollsinne få utlopp eller varför inte dina krocketkunskaper. Kanske är detta just din bostadsdiamant så blir Idunvägen 42 ditt så ingår spelet ”Den försvunna diamanten”. Så köp ett hus och få med ett spel eller varför inte leka med orden, köp ett spel och få med ett hus! Välkommen hem!

Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug
Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Apelgatan 24 B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
995 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 127 kr/mån
23 412 kr/m²

Här möts du av en smart planlösning fördelat över ett rum och kök med goda förvaringsutrymmen. Insidan av bostaden har ljusa ytskikt samt erbjuder ett nyrenoverat arbetsvänligt kök, ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och en mysigt sovalkov. Här bor du i en stabil och välskött förening med en trevlig innergård. Gemensamt i föreningen finns cykelförråd, gym, hobbyrum med biljardbord/ pokerbord samt tvättstuga. Gång/cykel avstånd till centrala Norrköping. På ett kortare avstånd når du mataffär, servicebutik och goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Lillängsgatan 3, Smedby, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul
Lillängsgatan 3, Smedby, Norrköpings kommun, bild 2
Lillängsgatan 3, Smedby, Norrköpings kommun, bild 3

Lillängsgatan 3

Villa
Smedby, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 295 000 kr
84 + 82 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkommen till denna mycket fina villa på Lillängsgatan 3 i eftertraktade Smedby! Med en totalyta om 166 kvm (boa+bi), fördelat över ett plan och en källare, erbjuder denna bostad ett hem med stilrena ytskikt och materialval av hög standard. När du kliver in i den välkomnande hallen möts du direkt av ljusa och luftiga ytor som genomsyrar hela huset. Det moderna köket i ljusa färger är en dröm för hemmakocken, med generösa arbetsytor och toppklassig utrustning. Köket är öppet mot en matplats som inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner, och härifrån når du även uteplatsen som blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Det rymliga vardagsrummet, med fönster i flera väderstreck och en stämningsfull eldstad, blir en perfekt plats för avkoppling. Här kan du njuta av ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. Villan erbjuder fyra mysiga sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver extra utrymme för gäster eller arbete hemifrån. Det eleganta badrummet, nyrenoverat 2023, håller hög standard och kompletteras av en extra WC samt en dusch och bastu i källarplanet. Utomhus finner du en plan och uppvuxen trädgårdstomt. Här finns en trevlig uteplats på husets baksida och en mysig altan på framsidan, där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. I anslutning till uppfarten finns även en laddbox installerad. På Lillängsgatan 3 bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till matbutiker, skolor, service, kommunikationer och grönområden. Välkommen hem!

  • Premium
Brf Solhöjden, Radhus med Brf, Norrköpings kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Solhöjden

Radhus
Radhus med Brf, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
fr. 3 875 000 kr
124 m²
5 rum
6 528 kr/mån

Passa på att anmäl ditt intresse! Nu säljs de 4 sista bostäderna av 15 nyproducerade radhus i Brf Solhöjden. Med attraktivt läge i populära Björkalund säljs nu dessa fina bostadsrättsradhus uppförda av Derome Husproduktion i samarbete med Blooc. Husen har en modern skandinavisk design och är påkostade både till estetik och funktionalitet. Bland annat har varje hus solceller, låg energianvändning och påkostade materialval.

  • Nybyggnadsprojekt
Gamla landsvägen 114, Svärtinge, Norrköpings kommun
Gamla landsvägen 114, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 2
Gamla landsvägen 114, Svärtinge, Norrköpings kommun, bild 3

Gamla landsvägen 114

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 100 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
2 794 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade och tilltalande villa med ett naturskönt läge i den övre delen av Svärtinge. På en rymlig hörntomt om 2 794 kvm finner ni denna trevliga enplansvilla med källare. Här är naturen er närmsta granne, med en grönskande trädgård som inkluderar en pool och ett stort altandäck som kan nyttjas under sommarens alla sköna dagar. Huset är praktiskt planerat och passar både den lilla och stora familjen. Här får ni den bästa kombinationen av sociala ytor och privata rum. På entréplan finner ni det stora vardagsrummet med öppen spis som ger plats för både en stor matgrupp och soffgrupp. Här kan både familj och vänner samlas. Det finns även tre gemytliga sovrum samt husets kök som har gott om bänkytor och förvaringsmöjligheter. Källarplanet är perfekt anpassat för umgänge, med en rymlig gillestuga för mysiga filmkvällar, ett stort biljardrum och en fräsch relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar. Svärtinge ligger mellan Norrköping och Finspång - perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. I Svärtinge bor du nära förskola, skola, den nybyggda idrottsanläggningen och mataffär. Bara fem minuter från Svärtinge ligger Ingelsta köpcentrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkommen hem!

  • Premium
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun, bild 2
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun, bild 3

Enebygatan 8b

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
22 347 kr/m²

Med närhet till Campus, resecentrum och Norrköpings innerstad väntar denna fina 2 rummaren på sin nästa ägare. Ytorna är välplanerade med ett fint modernt kök, stort vardagsrum där ni får plats med både soffgrupp och matbord, rymligt sovrum som är utrustat med en praktisk helväggsgarderob. Dessutom är ligger lägenheten på första våningen, vilket gör den perfekt när du snabbt vill röra dig ut till grillen på den mysiga innergården. Bostadsrättsföreningen Norrgården har en mycket fin innergård med vacker grönska, grillplats och lekplats viket skapar en ombonad miljö för både stora och små. Dessutom finns ett välutrustat gym och en relaxavdelning med bastu, samt fräscha tvättstugor. Här har du förmånen att bo i en förening med mycket bra ekonomi och låg avgift. Utanför dörren ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av sport och kulturaktiviteter samt lummiga promenadstråk längs Strömmen. Här bor ni nära till skolor, universitet och goda kommunikationer med gångavstånd till resecentrum, restauranger, butiker och Norrköpings kulturliv.

  • Premium
  • Hiss
Akrobatgatan 11 G, Björkalund, Norrköpings kommun
Akrobatgatan 11 G, Björkalund, Norrköpings kommun, bild 2
Akrobatgatan 11 G, Björkalund, Norrköpings kommun, bild 3

Akrobatgatan 11 G

Radhus
Björkalund, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 395 000 kr
124,3 m²
5 rum
6 528 kr/mån
35 358 kr/m²

Välkommen till BRF Solhöjden i attraktiva Björkalund. Flexibelt tillträde med möjlighet till att flytta in omgående! Husen är utrustade med solceller för ett energieffektivt boende, möjlighet till att installera elbilsladdare för den som önskar. Här finns både hörnradhus samt ett billigare allternativ tillgängligt. Radhusen är om två plan där varje yta är smart fördelad och varje detalj genomtänkt. Genomgående stilrena och fina materialval med ett generöst ljusinsläpp. Bostadens entréplan rymmer en hall, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med praktisk utgång till uteplatsen på husets baksida samt ett fräscht duschrum med riktig hotellkänsla. Övre plan rymmer tre sovrum samtliga försedda med garderober, ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum samt ett badrum med tvättdel. Bostaden har tillgång till en uteplats där baksidan är försedd med altan, gräsmatta och förråd medans framsidan rymmer parkeringsplats och stenläggning. Här bor ni i natursköna Björkalund ca 5-8 minuter från city, inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, förskola med kvälls- och helgöppet samt ett stort och fint motionsområde. I Björkalund får du ett boende i lugna, gröna omgivningar som passar på gammal som ung! Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
S:t Olofsgatan 40, Söder, Norrköpings kommun
  • Mån 5 aug
S:t Olofsgatan 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 40, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 40

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
975 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 610 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a på S:t Olofsgatan 40! Här bor ni på lummiga Söder med bekvämt gångavstånd till parker, citykärnan, livsmedelsbutiker och pizzerior. Kvadratsmart hörnlägenhet med låg månadsavgift och fina ljusinsläpp. Genomgående bra skick med bland annat ett helkaklat duschrum, ett nytt ljust kök och fint gammalt trägolv. Stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en bastu samt tvättstuga. Till bostaden hör ett förråd. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun
  • Sön 4 aug
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 3, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 3

Lägenhet
Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 800 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/5
6 856 kr/mån
18 090 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a på Kungsgatan 3. Genomgående ljus bostad med tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Lägenheten är smart disponerad med en privat del som inkluderar två sovrum, varav ett med utgång till balkong, samt ett rymligt duschrum med separat tvättavdelning. I den gemensamma delen finns det arbetsvänliga köket och det stora vardagsrummet. Dessutom finns en välkomnande hall, en gästtoalett och ett tredje sovrum. Här bor ni mitt i city med närhet till alla bekvämligheter. Resecentrum med tåg, buss och spårvagn ligger bara ett par minuters promenad från bostaden. Livsmedelsbutiker och restauranger finns inom kortare gångavstånd, och det finns fina promenadstråk runt Motala ström för avkopplande promenader. Stabil Riksbyggenförening där vatten, värme, kabel-TV och bredband via Telenor, samt den fasta kostnaden för el, ingår i årsavgiften. Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ryssnäsvägen 29a, Svärtinge, Norrköpings kommun

Ryssnäsvägen 29a

Radhus
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 195 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
5 495 kr/mån
27 783 kr/m²

Varmt välkommen till detta moderna kedjehus i Svärtinge Skogsbacke! BRF Skogsparken i Svärtinge färdigställdes 2019 och består av 18 välplanerade bostäder i form av kedjehus. Bostaden är 115 kvm, fördelat på 5 rum och kök, på två plan. På bottenvåningen finns ett modernt och öppet kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Via vardagsrummet når ni bostadens trädgård och altan, där många sköna dagar och kvällar kan spenderas. Hörntomt med fina gräsytor och skogen precis bredvid. På nedre plan finns också ett större duschrum med tvättstuga och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum samt ett badrum med både badkar och dusch. På Ryssnäsvägen 29A finns även tillgång till en carport, parkeringsplats samt förråd precis intill bostaden. I det vackra naturområdet kring sjön Glan i Svärtinge finns sköna promenadstråk och närhet till både skog, natur och bad i sjön. Intill området ligger den nybyggda skolan Svärtinge skogsbacke med klasser från F-6 samt en nybyggd förskola och närhet till kommunikationer. I Svärtinge finns bland annat flertalet förskolor, skola, närbutik, café och idrottsplats. Med bil tar man sig till Norrköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv på ca 15 minuter. Bra kommunikationer finns till Finspång och E4:an, både med bil och kollektivtrafik Välkommen hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Hasselbacken 11, null, Norrköpings kommun

Hasselbacken 11

Tomt
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 395 000 kr
802 m² tomt

Här har du chansen att skapa ditt eget drömboende! På Hasselbacken 11 i Svärtinge hittar du en fantastisk naturtomt på 802 kvadratmeter, i ett lugnt och naturnära läge och med utsikt mot Glan. Tomten är perfekt för dig som vill bygga ett hem anpassat efter dina egna behov och drömmar. Oavsett om du föreställer dig en modern villa, ett mysigt lantställe eller en charmig sommarstuga, ger denna tomt dig fria händer att skapa precis det hem du alltid velat ha. Denna tomt är ej bunden till någon husleverantör, vilket ger dig större frihet och bättre förhandlingsläge när du väljer husleverantör. Svärtinge är känt för sin vackra natur och harmoniska miljö. Här har du nära till skogar, vandringsleder och sjön Glan, där du kan njuta av bad, fiske och båtliv. Här hittar du även matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Trots det avskilda läget är det inte långt till Norrköping eller Finspång med alla dess bekvämligheter.

Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 2
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 3

Särstad 3 och 5

Gård/Skog
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
5 995 000 kr
499 m²
18 rum
6 080 m² tomt

Särstad är en riktig drömgård på Vikbolandet. Här väntar två bostadshus med anor från tidigt 1900-tal på sin nästa ägare. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo eller vill förverkliga era drömmar och starta upp en verksamhet eller ha som generationsboende. På fastigheten finns två bostadshus, pool samt gårdsbyggnad med verkstad, plats för kreativt skapande, förvaring och garage. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som vedspis, kakelugn och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. På gården har HVB-verksamhet tidigare bedrivits under många år och byggnaderna har anpassats och renoverats löpande genom åren. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Den här fastigheten visas efter överenskommelse - kontakta mäklaren för att boka in visning!

  • Premium
  • Uteplats
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun, bild 2
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun, bild 3

Floravägen 9

Villa
Pryssgården, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 750 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
814 m² tomt

Villa med ett mycket trevligt läge i hjärtat av lugna Pryssgården. Här bor du på en mindre gata med lite biltrafik och ändå nära stadspulsen, närhet till affärer, förskolor och skolor samt kommunikationer. Dem största renoveringarna är entrén som har byggts till för att inrymma kapprum samt en lättare åtkomst till källarvåningen, fastigheten har renoverats 2024 med ett helt nytt kök och badrum samt renoverade ytskikt. Det finns ett Attefallshus med en mycket hög standard för den som behöver extra utrymme eller har tonåringar som vill få lite ”space” från föräldrarna. Huset är tillbyggt på 70-talet med ett större vardagsrum och en inglasad uteplats. Nuvarande ägare har även installerat två täljstenskaminer samt dragit in fiber och dränerat om runt hela huset. Inflyttningsklart boende i ett av Norrköpings mest populära bostadsområden!

  • Premium
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Källvindsgatan 2C

Lägenhet
Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
2 702 kr/mån
63 723 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en exklusiv lägenhet i hjärtat av Norrköping, där historiens vingslag möter modern elegans. Beläget så nära Motala Ström att du kan känna dess brus från fönstret, och med det ikoniska Strykjärnet som närmaste granne, är detta verkligen ett unikt tillfälle att bo i en av stadens mest eftertraktade områden. Denna väldisponerade 2:a erbjuder allt som en kräsen köpare kan önska sig. Med en genomgående hög klass och en perfekt balans mellan tradition och modernitet, är detta hemmet för dig som uppskattar det unika och exklusiva. Slå dig ner på balkongen och njut av lugnet och atmosfären i denna historiska miljö. Dessutom erbjuder föreningen fantastiska faciliteter såsom gemensamt gym och relaxavdelning, vilket gör vardagen både bekväm och aktiv. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Norrköpings mest eftertraktade område. Kontakta oss redan idag för visning och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klinttorpsvägen 58A, Sonstorp, Finspångs kommun

Klinttorpsvägen 58A

Villa
Sonstorp, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
995 000 kr
81 + 57 m²
4 rum
2 141 m² tomt

Varmt välkommen till Klinttorpsvägen 58A&B! På fastigheten hittar vi ett primärt bostadshus som genomgått renoveringar och förbättringar genom åren i form av dränering runt delar av huset, altan, fiber, bergvärme och nytt avlopp. Här erbjuds 3 sovrum samt källare som kan inredas om så önskas. Till fastigheten finns även ett till bostadshus som inte nyttjas i dagsläget, detta hus med upprustningsbehov med mycket potential! Till sist finns även en lada/garage/förrådsdel som kan nyttjas efter behov. Den stora tomten 2 141 kvm erbjuder gott om plats! Detta boende är perfekt för dig som vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha alla bekvämligheter Finspång erbjuder med endast 10 minuter i bilen! Välkommen att boka dig på visningen!

Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun
Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun, bild 2
Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun, bild 3

Sankta Marias väg 99

Övrigt
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 800 000 kr
5 409 m² tomt

Välkommen till Sankta Marias Väg 99 i vackra Risinge, Finspång! Här hittar du en charmig villa från 1920-talet med massor av karaktär och en stor, barnvänlig tomt på 5049 kvm. Huset har bevarat många av sina tidstypiska detaljer, som stora fönster, högt i tak, vackra paraddörrar och pärlspontpanel. Det skapar en härlig, ljus och luftig känsla i hela hemmet. Interiören bjuder på generösa ytor med fantastiskt ljusinsläpp, vilket gör varje rum både inbjudande och rymligt. Tomten ger gott om utrymme för lek, trädgårdsprojekt och avkoppling. Läget är både praktiskt och pittoreskt, med gångavstånd till busshållplats och nära till trevliga promenadstråk som lockar till naturupplevelser året runt. Finspång ligger bara en kort bilresa bort, och det tar cirka 20 minuter att köra till Norrköping. Fastigheten har tidigare använts som behandlingshem och kontor, men möjligheten finns även att skapa ett permanent boende för den som vill. Kom och upplev denna pärla själv!

  • Premium
Rodgagatan 3, Centralt, Norrköpings kommun

Rodgagatan 3

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
945 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/5
2 757 kr/mån
31 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a med bästa cityläge! Här bor ni med gångavstånd till allt Norrköping City har att erbjuda, i en förening med fina faciliteter såsom gym, relax och takterrass. Lägenheten är smart planerad med ett stort allrum där ni får plats med såväl soffa, säng och matbord. Köket är modernt och har maskiner från Siemens. Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och anslutning till det helkaklade duschrummet med egen tvättmaskin och torktumlare. Stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Till bostaden hör ett källarförråd och du som medlem har access till garage under huset via separat kö. Centralt läge med ett par minuters gångavstånd till Resecentrum, Motala ström, citykärnan och restauranger. Perfekt lägenhet för dig som vill bo kvadratsmart i centrala Norrköping.

  • Hiss
Smedstugugatan 14, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 14

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 395 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 6/9
3 727 kr/mån
20 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a om 67,5 kvm i lugna sköna Haga. Lägenheten erbjuder ljus från två håll, härlig utsikt från balkongen samt många förvaringsmöjligheter. Invändigt finns 2 sovrum, vardagsrum, kök, klädkammare och toalett med dusch. Här finns möjligheten att skapa ett härligt hem och välja material och ytskikt själva. Utanför dörren nås lekplatser, skolor, förskolor och goda kommunikationer till Norrköpings city. Brf Norrköpingshus nr. 8 är en mycket välskött förening med bra ekonomi och låg belåning vilket gör den mindre känslig för eventuella räntehöjningar. Medlemmarna i föreningen kan ta del av övernattningslägenhet, cykelförråd, bastu och möjlighet till parkering och garage. Miljörum finns på den gemensamma innergården. I avgiften ingår värme, vatten, digitalt TV-paket Lagom, bredband samt den fasta elnätsavgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Hässelholmarna, Bråviken, Norrköpings kommun

Hässelholmarna

Fritidshus
Bråviken, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
950 000 kr
39 + 18 m²
3 rum

Nu har du chansen att skaffa ett underbart fritidshus med arrendetomt precis intill Bråviken, beläget på den natursköna halvön Hässelholmarna. Här får du en fridfull tillflyktsort mitt i naturen, där du kan njuta av rofyllda dagar och storslagna vyer över vattnet. Detta charmiga fritidshus ligger på en tomt som arrenderas för endast 5 455 kr per år från Holmen AB. Här kopplar du av, helt befriad från elektricitet (el går att få via solceller), rinnande vatten eller andra moderniteter. Med ungefär 10 minuters båtfärd från Getå når du Hässelholmarna bland Bråvikens grönskimrande vatten. Här kan du ostört spendera dina lata sommardagar med sol och bad eller varför inte ta sköna och svalkande turer med båten? En av höjdpunkterna med detta fritidshus är det fantastiska altandäcket, där en stor del är inglasat. Här kan du njuta av utsikten över Bråviken oavsett väder och förlänga sommarsäsongen. För din bekvämlighet finns också en förbränningstoalett samt en dusch och en bastu – perfekt för avkoppling efter en dag utomhus. Här bor du med Bråviken som närmsta granne och har tillgång till en fantastisk natur runt omkring dig. I köpet kommer stora delar av lösöret att ingå. Denna halvö når du enklast med båt! VID VISNING: Vi kommer erbjuda transport med båt över till ön Hässelholmarna. Parkera vid samfällighetens parkering vid Getå. Parkeringen ligger precis till vänster efter adressen Getå 17, 616 90 Åby om du åker från Norrköping mot Krokek. Länk till platsen: https://maps.app.goo.gl/dCnkCd9dPGqkSG7S9 Observera att denna typ av objekt sällan går att belåna. För visning krävs att finansiering är ordnad.

Lärkvägen 7, Svälthagen, Finspångs kommun
Lärkvägen 7, Svälthagen, Finspångs kommun, bild 2
Lärkvägen 7, Svälthagen, Finspångs kommun, bild 3

Lärkvägen 7

Villa
Svälthagen, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 995 000 kr
127 m²
5 rum
1 122 m² tomt

Välkommen till Lärkvägen 7 i Finspång, där du finner ett modernt och stilfullt hem på lugn återvändsgata. Huset är ett kvalitetshus från A-hus och uppfört år 2015 med energieffektiva lösningar såsom bergvärme och FTX-ventilation. När du kliver in i huset möts du av en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum i en harmonisk enhet. De stilrena ytskikten och de noggrant utvalda materialen skapar en genomgående känsla av elegans och modernitet. Här finns stora sociala ytor med gott om plats att umgås med familj och vänner. I vardagsrummet finner du även en kamin som skänker värme och förhöjer mysfaktorn under årets kallare dagar. Dessutom erbjuder bostaden 3 rymliga sovrum, 1 extra allrum, 1 arbetsvänlig tvättstuga och 2 duschrum, varav 1 i anslutning till master bedroom. Huset är utrustat med bekväm golvvärme i samtliga rum, moderna vitvaror, och fiber. På husets baksida hittar du en trevlig uteplats som inbjuder till avkoppling och härliga grillkvällar. Med naturen inpå knuten erbjuds du extra avskildhet och lugn. För den odlingsintresserade erbjuder trädgården gott om plats för egna odlingar och planteringar och på framsida finner du en charmig altan där du kan avnjuta morgonkaffet. Till fastigheten hör även en carport med förråd, här har ni plats för två bilar samt med laddbox installerad. På Lärkvägen bor du i ett barn- och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, matbutiker samt kommunikationer. Här bor du nära skog och natur och omgiven av flertalet härliga promenadstråk. Varmt välkommen att boka din visningstid!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skarsättersvägen 38, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skarsättersvägen 38

Fritidshus
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
350 000 kr
30 m²
2 rum

Varmt välkommen till Skarsättersvägen 38 beläget i Svärtinge, en kort biltur från Norrköping. Här har du chansen att förvärva ett gemytligt fritidshus på arrende, med en vacker grönskande trädgård och ett separat inglasat uterum på tomten. Fritidshuset tillhör Skarsätters stugföreningen som i sin tur arrenderar marken av kommunen. Arrendeavgiften som tillkommer boendet är 4000kr/år. Här har man närhet till sjön Glan vilket är en yppelig plats för ett svalkande bad eller bara njuta av härliga vyer. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

Morängatan 31, null, Norrköpings kommun

Morängatan 31

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 188 kr/mån
16 463 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och praktiska 3 rum och kök på 82 välplanerade kvadratmeter! Perfekt för dig som vill bo bekvämt på markplan med enkel tillgång till allt. Här finns ett väldisponerat kök och ett luftigt vardagsrum med anslutning en mysig balkong där du kan njuta av både soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns möjlighet med upp till två sovrum med gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat och i hallen finns bra förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen en lägenhet som passar alla, oavsett om du är ensamstående, ett par eller en liten familj. Här på Morängatan bor du med närhet till Vrinnevi-skogen med härliga promenadstråk i dess skog och natur. I närheten finns också bra kommunikationer och Vilbergen centrum med dess utbud av affärer, vårdcentral och apotek. Du bor dessutom i en välskött Riksbyggen-förening med gym, bastu och samlingslokal. I avgiften ingår värme, vatten, fast avgift el, bredband 100 mbit, kabel-tv och bostadsrättstillägget. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 57