Mäklare Christopher Henriksson

Christopher Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryssnäsvägen 29a, Svärtinge, Norrköpings kommun

Ryssnäsvägen 29a

Radhus
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 195 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
5 495 kr/mån
27 783 kr/m²

Varmt välkommen till detta moderna kedjehus i Svärtinge Skogsbacke! BRF Skogsparken i Svärtinge färdigställdes 2019 och består av 18 välplanerade bostäder i form av kedjehus. Bostaden är 115 kvm, fördelat på 5 rum och kök, på två plan. På bottenvåningen finns ett modernt och öppet kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Via vardagsrummet når ni bostadens trädgård och altan, där många sköna dagar och kvällar kan spenderas. Hörntomt med fina gräsytor och skogen precis bredvid. På nedre plan finns också ett större duschrum med tvättstuga och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum samt ett badrum med både badkar och dusch. På Ryssnäsvägen 29A finns även tillgång till en carport, parkeringsplats samt förråd precis intill bostaden. I det vackra naturområdet kring sjön Glan i Svärtinge finns sköna promenadstråk och närhet till både skog, natur och bad i sjön. Intill området ligger den nybyggda skolan Svärtinge skogsbacke med klasser från F-6 samt en nybyggd förskola och närhet till kommunikationer. I Svärtinge finns bland annat flertalet förskolor, skola, närbutik, café och idrottsplats. Med bil tar man sig till Norrköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv på ca 15 minuter. Bra kommunikationer finns till Finspång och E4:an, både med bil och kollektivtrafik Välkommen hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun, bild 2
Floravägen 9, Pryssgården, Norrköpings kommun, bild 3

Floravägen 9

Villa
Pryssgården, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 750 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
814 m² tomt

Villa med ett mycket trevligt läge i hjärtat av lugna Pryssgården. Här bor du på en mindre gata med lite biltrafik och ändå nära stadspulsen, närhet till affärer, förskolor och skolor samt kommunikationer. Dem största renoveringarna är entrén som har byggts till för att inrymma kapprum samt en lättare åtkomst till källarvåningen, fastigheten har renoverats 2024 med ett helt nytt kök och badrum samt renoverade ytskikt. Det finns ett Attefallshus med en mycket hög standard för den som behöver extra utrymme eller har tonåringar som vill få lite ”space” från föräldrarna. Huset är tillbyggt på 70-talet med ett större vardagsrum och en inglasad uteplats. Nuvarande ägare har även installerat två täljstenskaminer samt dragit in fiber och dränerat om runt hela huset. Inflyttningsklart boende i ett av Norrköpings mest populära bostadsområden!

  • Premium
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Källvindsgatan 2C

Lägenhet
Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
2 702 kr/mån
63 723 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en exklusiv lägenhet i hjärtat av Norrköping, där historiens vingslag möter modern elegans. Beläget så nära Motala Ström att du kan känna dess brus från fönstret, och med det ikoniska Strykjärnet som närmaste granne, är detta verkligen ett unikt tillfälle att bo i en av stadens mest eftertraktade områden. Denna väldisponerade 2:a erbjuder allt som en kräsen köpare kan önska sig. Med en genomgående hög klass och en perfekt balans mellan tradition och modernitet, är detta hemmet för dig som uppskattar det unika och exklusiva. Slå dig ner på balkongen och njut av lugnet och atmosfären i denna historiska miljö. Dessutom erbjuder föreningen fantastiska faciliteter såsom gemensamt gym och relaxavdelning, vilket gör vardagen både bekväm och aktiv. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Norrköpings mest eftertraktade område. Kontakta oss redan idag för visning och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frugärdesvägen 20, Kummelby, Norrköpings kommun
Frugärdesvägen 20, Kummelby, Norrköpings kommun, bild 2
Frugärdesvägen 20, Kummelby, Norrköpings kommun, bild 3

Frugärdesvägen 20

Villa
Kummelby, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 975 000 kr
160 m²
5 rum
1 800 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade fastighet som erbjuder det bästa av två världar – närhet till stan och ett naturnära läge. Här bor du bokstavligen med skogen som närmaste granne, men ändå med kort avstånd till stadens bekvämligheter. Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat huset och gett det ett nytt kök, ett nytt badrum och nya ytskikt i hela bostaden. Den tilltalande planlösningen med öppna ytor mellan våningsplanen skapar en ljus och rymlig atmosfär. Utomhus har en ny altan och ett uterum byggts från 2024 samt förråd från 2023. Solceller på bergssluttningen genererar värme till golvvärmen i huset. Välkommen på visning!

  • Premium
Odalgatan 12B, Öster, Norrköpings kommun

Odalgatan 12B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 195 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 667 kr/mån
27 159 kr/m²

Välkommen till denna vackra lägenhet med en härlig 1930-tals känsla. Här finner du fina trägolv och en balkong som vetter mot den grönskande Oxelbergsparken. Boendet är centralt beläget, vilket ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet från Oxelbergen. Lägenheten är fräscht renoverad med ett nyare kök och badrum, vilket gör att du kan flytta in och trivas direkt. På den fina innergården finns möjligheter till både grillkvällar och avkopplande stunder i solen under sommarmånaderna. Precis runt hörnet ligger även Coop, perfekt för den som föredrar att handla mat när det behövs. Välkommen på visning och upptäck ditt nya hem!

S:t Olofsgatan 13, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 13

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
2 224 kr/mån
33 977 kr/m²

Välkommen till S:t Olofsgatan 13 – där modern elegans möter praktiskt boende! Denna trevliga 1 rum och kök bjuder in till ett stilrent och bekvämt liv, där en kombination av det nyrenoverade köket och moderna materialval möter klassiska originaldetaljer och mycket charm. Med 44 välplanerade kvadratmeter och öppna ytor mellan kök och vardagsrum ger denna bostad en känsla av rymd och ljus. Sovalkoven är diskret avskild för att ge en privat och avkopplande plats, samtidigt som den öppna planlösningen inbjuder till umgänge med familj och vänner. Bostaden erbjuder även en stor och härlig balkong. Denna bostad är perfekt för den som söker det lilla extra i boendet - vare sig det är förstahandsköpare, den som vill ha en smart investering eller någon som letar efter ett bekvämt andra hem. Med sitt centrala läge och närhet till bekvämligheter såsom shopping, restauranger och kommunikationer är detta ett perfekt läge för den moderna livsstilen. I BRF Sigillet bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift, där många renoveringar utförts genom åren. Ta chansen att bo i denna mysiga lägenhet i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Välkommen hem!

Södra Storängsvägen 43 A, Östermalm, Finspångs kommun

Södra Storängsvägen 43 A

Lägenhet
Östermalm, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
295 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
2 085 kr/mån
10 172 kr/m²

Välkommen till Södra Storängsvägen 43A i Finspång! Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ditt första boende, en övernattningslägenhet eller vill bo kvadratsmart! Kliv in och möts av en välplanerad bostad om 29 kvm med fräscha ytskikt. Bostaden, som är ljus och öppen, består av en rymlig hall och ett välplanerat och kvadratsmart kök i fräscht skick med ljusa skåpsluckor. Vardagsrummet är det också ljust och öppet med fransk balkong och sovalkov. Perfekt till dig som söker ett enkelt och bekvämt boende! Här bor du i en trygg och stabil förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 2 085 kr ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt TV-grundutbud via antenn (Kanal 1, 2, Kunskapskanalen, Barnkanalen samt Tv4). På Södra Storängsvägen 43A bor du med närhet till grönskande områden men också till matbutiker och kommunikationer. Välkommen hem!

Visar alla 7