Mäklare Christopher Henriksson

Christopher Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun
  • Tor 30 maj kl 17:00
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Källvindsgatan 2C, Centralt/Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Källvindsgatan 2C

Lägenhet
Centralt/Norr, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
2 702 kr/mån
63 723 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en exklusiv lägenhet i hjärtat av Norrköping, där historiens vingslag möter modern elegans. Beläget så nära Motala Ström att du kan känna dess brus från fönstret, och med det ikoniska Strykjärnet som närmaste granne, är detta verkligen ett unikt tillfälle att bo i en av stadens mest eftertraktade områden. Denna väldisponerade 2:a erbjuder allt som en kräsen köpare kan önska sig. Med en genomgående hög klass och en perfekt balans mellan tradition och modernitet, är detta hemmet för dig som uppskattar det unika och exklusiva. Slå dig ner på balkongen och njut av lugnet och atmosfären i denna historiska miljö. Dessutom erbjuder föreningen fantastiska faciliteter såsom gemensamt gym och relaxavdelning, vilket gör vardagen både bekväm och aktiv. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Norrköpings mest eftertraktade område. Kontakta oss redan idag för visning och mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lämmetorp 308, null, Finspångs kommun
Lämmetorp 308, null, Finspångs kommun, bild 2
Lämmetorp 308, null, Finspångs kommun, bild 3

Lämmetorp 308

Villa
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 795 000 kr
173 + 28 m²
6 rum
1 304 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga 2-plansvilla om totala 201 kvm, fördelat på 173 kvm boyta och 28 kvm biyta, i Lämmetorp! Villan, som genom åren genomgått stora renoveringar och är därmed i fint skick, erbjuder rum och plats för hela familjen med dessa 4-5 sovrum och en stor grönskade trädgård om 1 304 kvm. På entréplan finner ni en välkomnade hall och två sovrum samt ett rum som idag nyttjas som matsal. Vidare in finns husets praktiska och välutrustade kök. Via köket har ni också utgång till husets isolerade uterum och stora altan som vetter mot trädgården. På övre plan finner ni två gemytliga sovrum och ett stort vardagsrum där familjen kan samlas för mysiga kvällar tillsammans. På både nedre och övre plan finns ett separat dusch- och badrum. Källarplan erbjuder ett förrådsrum med förvaringsmöjligheter och en tvättstuga. Med ca 10 min till Finspång når ni enkelt ett stort utbud av matafffärer, butiker, caféer, restauranger, Arena Grosvad, med mera! Välkommen hem!

  • Premium
S:t Olofsgatan 13, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 13

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
2 224 kr/mån
33 977 kr/m²

Välkommen till S:t Olofsgatan 13 – där modern elegans möter praktiskt boende! Denna trevliga 1 rum och kök bjuder in till ett stilrent och bekvämt liv, där en kombination av det nyrenoverade köket och moderna materialval möter klassiska originaldetaljer och mycket charm. Med 45 välplanerade kvadratmeter och öppna ytor mellan kök och vardagsrum ger denna bostad en känsla av rymd och ljus. Sovalkoven är diskret avskild för att ge en privat och avkopplande plats, samtidigt som den öppna planlösningen inbjuder till umgänge med familj och vänner. Bostaden erbjuder även en stor och härlig balkong. Denna bostad är perfekt för den som söker det lilla extra i boendet - vare sig det är förstahandsköpare, den som vill ha en smart investering eller någon som letar efter ett bekvämt andra hem. Med sitt centrala läge och närhet till bekvämligheter såsom shopping, restauranger och kommunikationer är detta ett perfekt läge för den moderna livsstilen. I BRF Sigillet bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift, där många renoveringar utförts genom åren. Ta chansen att bo i denna mysiga lägenhet i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Välkommen hem!

Södra Storängsvägen 43 A, Östermalm, Finspångs kommun

Södra Storängsvägen 43 A

Lägenhet
Östermalm, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
320 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
2 085 kr/mån
11 034 kr/m²

Välkommen till Södra Storängsvägen 43A i Finspång! Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ditt första boende, en övernattningslägenhet eller vill bo kvadratsmart! Kliv in och möts av en välplanerad bostad om 29 kvm med fräscha ytskikt. Bostaden, som är ljus och öppen, består av en rymlig hall och ett välplanerat och kvadratsmart kök i fräscht skick med ljusa skåpsluckor. Vardagsrummet är det också ljust och öppet med fransk balkong och sovalkov. Perfekt till dig som söker ett enkelt och bekvämt boende! Här bor du i en trygg och stabil förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 2 085 kr ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt TV-grundutbud via antenn (Kanal 1, 2, Kunskapskanalen, Barnkanalen samt Tv4). På Södra Storängsvägen 43A bor du med närhet till grönskande områden men också till matbutiker och kommunikationer. Välkommen hem!

Visar alla 4