Mäklare Simon Petersson

Simon Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun
Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun, bild 2
Sankta Marias väg 99, null, Finspångs kommun, bild 3

Sankta Marias väg 99

Övrigt
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 800 000 kr
5 409 m² tomt

Välkommen till Sankta Marias Väg 99 i vackra Risinge, Finspång! Här hittar du en charmig villa från 1920-talet med massor av karaktär och en stor, barnvänlig tomt på 5049 kvm. Huset har bevarat många av sina tidstypiska detaljer, som stora fönster, högt i tak, vackra paraddörrar och pärlspontpanel. Det skapar en härlig, ljus och luftig känsla i hela hemmet. Interiören bjuder på generösa ytor med fantastiskt ljusinsläpp, vilket gör varje rum både inbjudande och rymligt. Tomten ger gott om utrymme för lek, trädgårdsprojekt och avkoppling. Läget är både praktiskt och pittoreskt, med gångavstånd till busshållplats och nära till trevliga promenadstråk som lockar till naturupplevelser året runt. Finspång ligger bara en kort bilresa bort, och det tar cirka 20 minuter att köra till Norrköping. Fastigheten har tidigare använts som behandlingshem och kontor, men möjligheten finns även att skapa ett permanent boende för den som vill. Kom och upplev denna pärla själv!

  • Premium
Mossvägen 2, Svärtinge, Finspångs kommun

Mossvägen 2

Villa
Svärtinge, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 895 000 kr
161 + 3 m²
6 rum
2 356 m² tomt

Varmt välkomna till detta rymliga och välutrustade hem på en stor, insynsskyddad tomt i det populära området Svärtinge! Huset är fördelat över 1,5 plan och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns det gott om plats för era fordon eller andra tillhörigheter i det rymliga, isolerade dubbelgaraget, som även är utrustat med avlopp och luftvärmepump. Entréplanet, som färdigställdes år 2015, inrymmer ett stort och ljust kök med moderna vitvaror och generösa arbetsytor. Det angränsande vardagsrummet har gott om plats för matbord och social samvaro, med stora fönster och en glasdörr som skapar en härlig koppling mellan inne och ute. Dessutom finns här ett duschrum, en tvättstuga och ett stort sovrum. På övre plan finns tre ytterligare sovrum, varav ett med en egen klädkammare som även kan användas som kontor. Här finns också ett stort, kaklat duschrum med golvvärme samt ett allrum med generös takhöjd. Övre planen färdigställdes mellan åren 2021-2022. Huset värms upp effektivt med hjälp av en frånluftsvärmepump och har vattenburen golvvärme på entréplanet samt radiatorer på övre plan, tillsammans med golvvärme i duschrummet. Detta innebär låga driftkostnader och en energieffektiv boendemiljö. Fiber är installerat för att möjliggöra ett smidigt digitalt liv. Tomten är stor och plan med generösa gräsytor och en härlig, lummig känsla. Här finns möjlighet för trädgårdsintresserade att odla och njuta av utomhuslivet, samt en trevlig altan som är perfekt för soliga dagar. Området kännetecknas av charmiga skogsområden, närheten till den vackra sjön Glan med badmöjligheter och goda förbindelser till både Norrköping och Finspång med bussförbindelser precis utanför huset. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Energieffektiv
Björnbärsstigen 1, Graversfors, Norrköpings kommun

Björnbärsstigen 1

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 995 000 kr
125 m²
6 rum
1 574 m² tomt

Vill du flytta in sommaren 2024 i ditt nya hus? Vill du sätta din egen prägel inne i huset? Hör då av dig så berättar vi mer! Här bor du underhållsfritt i många år framöver med låga driftskostnader samt att du slipper fastighetsavgift första 15 åren! Graversfors är beläget i Åby i närheten av sjön Näknen. Här bor du mitt i naturen men med endast några minuter i bil till Åby Centrum där du finner livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och kommunikationer. Kommunalt VA finns är betalt och ingår i priset Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar alla 3