Mäklare Erik Sundell

Erik Sundell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Hummelviksvägen 5, null, Norrköpings kommun
  • Sön 12 maj

Lilla Hummelviksvägen 5

Fritidshus
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 295 000 kr
125 m²
5 rum
1 747 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen i Lilla Hummelviksvägen 5! Denna hemtrevliga familjevilla erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet. Stig in i ett hem där ljus och luftighet möter stilrena ytskikt och modern komfort. Vardagsrummet är inrett med en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och öppet mot matplatsen. Vid grovköket möts ni även av en fungerande vedspis som ger ytterligare möjligheter. Med tre sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Det fräscha badrummet med tvättmaskin gör vardagsrutinerna till en fröjd. Ute väntar två generösa altaner, en delvis under tak, perfekta för avkoppling och sociala stunder utomhus. Ute finner vi även en gäststuga med terrass och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Trädgårdstomten är stor och plan, perfekt för gröna fingrar och utomhusaktiviteter. Med närhet till vattnet finns möjlighet till båtplats för den som önskar utforska närområdets vatten. Fastigheten har de senaste åren genomgått flertalet renovering och underhåll, däribland ett nytt tak från 2023.

  • Plus
Trozelligatan 53, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Trozelligatan 53

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 014 kr/mån
32 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2 rum och kök om 42 kvm. Möts av en riktigt kvadratsmart bostad med ytorna på rätt plats! Bostaden erbjuder ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i sydvästligt-läge - som ger sol under dagen och mot kvällen. Vidare in i bostaden finner ni ett praktiskt kök med med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor. Sovrummet, som vetter mot innergården, är gemytligt. Duschrum går i svarta och vita toner och har egen tvättmaskin. I HSB Brf Lilltuna bor ni i en trygg och stabil förening med god ekonomi. Låg skuldsättning per kvm om 1 718 kr samt i den låga avgiften om 2 740 kr ingår ALLT - värme, vatten, bostadsrättstillägg, hela kostnaden för el samt kabel-TV via Tele2. Området Söder i Norrköping är känt för sin trevliga atmosfär och sin närhet till allt du behöver. Med gångavstånd hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer, mataffärer och butiker. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter i närheten har du enkelt tillgång till resten av Norrköping och dess vackra miljöer och omgivningar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Spjutgatan 26, Ektorp, Norrköpings kommun

Spjutgatan 26

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 295 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
19 474 kr/m²

Välkommen till Spjutgatan 26 och denna trevliga tvårummare om 66,5 välplanerade kvadratmeter samt en härlig inglasad balkong! Här möts du av en bostad i genomgående fint skick med fräscha ytskikt och modern standard. Öppen och luftig planlösning med vardagsrummet i anslutning till köket. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin, för en bekväm och praktisk vardag. Den rymliga inglasade balkongen nås både via sovrummet och köket. Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden är en välskött förening där kostnaderna för värme, vatten, TV, bredband och den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Området är mycket populärt och trevligt med flera lekplatser, förskolor, skolor och en idrottsanläggning. Med närhet till Norrköpings city, där du har ett brett utbud av restauranger, caféer, affärer, nöjesliv och goda kommunikationsmöjligheter med buss, spårvagn samt tåg. Välkommen hem!

  • Balkong
Rösgången 6, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 6

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 395 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 9
4 111 kr/mån
21 969 kr/m²

Välkommen till Rösgången 6 och denna fantastiska 2:a som bjuder på en stilsäker och modern livsstil. Belägen på den nionde våningen, erbjuder denna lägenhet en spektakulär utsikt från balkongen som sträcker sig över området. Med sina generösa 63,5 kvadratmeter har bostaden utrymme för både komfort och elegans. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. De höga taken ger en känsla av rymd och öppenhet, vilket förstärks av de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning som inbjuder till social samvaro och praktiskt användande av utrymmet. Här kan du njuta av gemensamma stunder samtidigt som du rör dig fritt i denna välkomnande miljö. Genom charmiga dubbeldörrar nås det luftiga sovrummet och lägenheten blir komplett med ett fräscht och elegant duschrum samt en walk-in closet. HSB Brf Vidablick är en stor välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Via föreningen får ni tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och gym. I månadsavgiften ingår vatten, värme kabel-TV via ComHem och fasta avgiften för el. Fri parkering längs med De Geersgatan. I Vidablick bor ni med närhet till matbutik, Eneby Centrum och Ingelsta Shopping. Bra kommunikationer i form av buss- och spårvagnshållplatser. Promenadavstånd till mysiga grönområden och Hallbergaskogens motionsspår.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4