Mäklare Erik Sundell

Erik Sundell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug
Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Apelgatan 24 B, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Apelgatan 24 B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
995 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 127 kr/mån
23 412 kr/m²

Här möts du av en smart planlösning fördelat över ett rum och kök med goda förvaringsutrymmen. Insidan av bostaden har ljusa ytskikt samt erbjuder ett nyrenoverat arbetsvänligt kök, ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och en mysigt sovalkov. Här bor du i en stabil och välskött förening med en trevlig innergård. Gemensamt i föreningen finns cykelförråd, gym, hobbyrum med biljardbord/ pokerbord samt tvättstuga. Gång/cykel avstånd till centrala Norrköping. På ett kortare avstånd når du mataffär, servicebutik och goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Hasselbacken 11, null, Norrköpings kommun

Hasselbacken 11

Tomt
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 395 000 kr
802 m² tomt

Här har du chansen att skapa ditt eget drömboende! På Hasselbacken 11 i Svärtinge hittar du en fantastisk naturtomt på 802 kvadratmeter, i ett lugnt och naturnära läge och med utsikt mot Glan. Tomten är perfekt för dig som vill bygga ett hem anpassat efter dina egna behov och drömmar. Oavsett om du föreställer dig en modern villa, ett mysigt lantställe eller en charmig sommarstuga, ger denna tomt dig fria händer att skapa precis det hem du alltid velat ha. Denna tomt är ej bunden till någon husleverantör, vilket ger dig större frihet och bättre förhandlingsläge när du väljer husleverantör. Svärtinge är känt för sin vackra natur och harmoniska miljö. Här har du nära till skogar, vandringsleder och sjön Glan, där du kan njuta av bad, fiske och båtliv. Här hittar du även matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Trots det avskilda läget är det inte långt till Norrköping eller Finspång med alla dess bekvämligheter.

Morängatan 31, null, Norrköpings kommun

Morängatan 31

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 188 kr/mån
16 463 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och praktiska 3 rum och kök på 82 välplanerade kvadratmeter! Perfekt för dig som vill bo bekvämt på markplan med enkel tillgång till allt. Här finns ett väldisponerat kök och ett luftigt vardagsrum med anslutning en mysig balkong där du kan njuta av både soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns möjlighet med upp till två sovrum med gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat och i hallen finns bra förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen en lägenhet som passar alla, oavsett om du är ensamstående, ett par eller en liten familj. Här på Morängatan bor du med närhet till Vrinnevi-skogen med härliga promenadstråk i dess skog och natur. I närheten finns också bra kommunikationer och Vilbergen centrum med dess utbud av affärer, vårdcentral och apotek. Du bor dessutom i en välskött Riksbyggen-förening med gym, bastu och samlingslokal. I avgiften ingår värme, vatten, fast avgift el, bredband 100 mbit, kabel-tv och bostadsrättstillägget. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

  • Plus
Blommelundsallén 3, null, Norrköpings kommun

Blommelundsallén 3

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 575 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
4 605 kr/mån
30 882 kr/m²

Välkommen till denna moderna och väldisponerade 2:a i ett nyuppfört hus, beläget i lugna och trevliga Sandbyhov. Här på 5:e våningen möts du av en härlig balkong som bjuder på en fantastisk vy över omgivningarna. Interiören präglas av ljusa ytskikt och ett generöst ljusinsläpp från flera väderstreck, vilket skapar en trivsam och välkomnande atmosfär. De moderna materialvalen lyfter fram bostadens elegans, och det fräscha helkaklade badrummet inkluderar en bekväm tvättmaskin. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. Sandbyhov är en snabbt växande och familjevänlig del av staden, med närhet till skolor och toppmoderna idrottsanläggningar. Serviceutbudet är komplett med matbutiker, apotek och övrig service inom gångavstånd. För naturälskare är Hallbergaskogen bara en kort promenad bort, medan citykärnan och Ingelsta Shopping erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer och shoppingmöjligheter för dem som föredrar stadsnära nöjen. Buss- och spårvagnshållplatser finns på bekvämt avstånd från hemmet, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden för både arbete och nöjen. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din visning!

  • Plus
  • Hiss
Himmelstalundsvägen 40, null, Norrköpings kommun

Himmelstalundsvägen 40

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
895 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 305 kr/mån
25 571 kr/m²

Stig in i denna välkomnande 1,5:a på Himmelstalundsvägen 40, där du möts av en harmonisk kombination av charm och modernitet. Med genomgående trägolv, varsamt slipade och lackade år 2024, får du en tidlös atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Renoverade ytskikt och en ny planlösning från 2024 ger en praktisk och stilren miljö där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Här bor du med en låg månadsavgift i en välskött bostadsrättsföreningen med god ekonomi och låg belåning, vilket ger extra trygghet. Beläget nära matbutiker, grönområden och citykärnan är detta hemmet en perfekt bas för en bekväm vardag. Välkommen hem!

  • Plus
Bäckalundsvägen 30, Skärblacka, Norrköpings kommun

Bäckalundsvägen 30

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 495 000 kr
110 + 50 m²
4 rum
1 786 m² tomt

Välkommen till Bäckalundsvägen 30, ett renoveringsobjekt som utgör ett perfekt projekt för den händige med stora möjligheter att skapa ett hem helt efter egna önskemål och behov. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område i Skärblacka, finns här chansen att skapa ditt drömboende för hela familjen. Med en boarea på 110 + 50 kvadratmeter har du bra ytor att jobba med. Här väntar även en uteplats och en stor trädgårdstomt på att få nytt liv. Området erbjuder en fridfull atmosfär som passar utmärkt för familjer som söker lugn och trygghet. I Skärblacka finner ni närhet till vardagsservice och kommunikationer samt natur och grönområden. I Skärblacka finner ni även förskola, skola årkurs 1-9, simhall, sporthall, ishall, frisör, restauranger, mataffärer och mycket mer.

Trozelligatan 53, Söder, Norrköpings kommun

Trozelligatan 53

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 014 kr/mån
32 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2 rum och kök om 42 kvm. Möts av en riktigt kvadratsmart bostad med ytorna på rätt plats! Bostaden erbjuder ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i sydvästligt-läge - som ger sol under dagen och mot kvällen. Vidare in i bostaden finner ni ett praktiskt kök med med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor. Sovrummet, som vetter mot innergården, är gemytligt. Duschrum går i svarta och vita toner och har egen tvättmaskin. I HSB Brf Lilltuna bor ni i en trygg och stabil förening med god ekonomi. Låg skuldsättning per kvm om 1 718 kr samt i den låga avgiften om 2 740 kr ingår ALLT - värme, vatten, bostadsrättstillägg, hela kostnaden för el samt kabel-TV via Tele2. Området Söder i Norrköping är känt för sin trevliga atmosfär och sin närhet till allt du behöver. Med gångavstånd hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer, mataffärer och butiker. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter i närheten har du enkelt tillgång till resten av Norrköping och dess vackra miljöer och omgivningar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7