Mäklare Lisa Engberg

Lisa Engberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rosendalsvägen 48, Svärtinge, Norrköpings kommun

Rosendalsvägen 48

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

4 795 000 kr

189 m²

8 rum

2 912 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga 1,5-plansvilla om 189 kvm på Rosendalsvägen 48 i Svärtinge. Här finner ni ett hem med välplanerade kvadratmetrar och rum. På entréplan finner ni en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i dess garderober. Husets hjärta är den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum där familj och vänner kan samlas. Köket är praktiskt utformat med bra bänkytor och mycket förvaring. Det stora rummet ger plats för ett stort matbord och en soffgrupp framför braskaminen. På nedre plan finner ni tre sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. På övre plan finns också tre sovrum, två normalstora och ett master bedroom med flertalet garderober och eget dusch- samt badrum renoverat år 2017. På den stora tomten om 2 912 kvm har ni ett insynsskyddad och privat läge med skog och träd runtomkring. Här finns även ett dubbelgarage med möjlighet att göra iordning lägenheten ovan garaget. Högre upp på fastigheten finns en mysig grillkåta med en brasa i mitten och sittplatser runt. Välkommen hem!

Lindövägen 24, Öster, Norrköpings kommun

Lindövägen 24

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 595 000 kr

52 m²

2 rum

2 449 kr/mån

30 673 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga och fina lägenhet anno 1936 i sköna Oxelbergen. Här finner du en fin 2 rum och kök om 52 kvm, med klassiska 30-talsdetaljer såsom vackert original trägolv, skjutdörrar, stora och djupa fönster och härlig takhöjd. På Lindövägen 24 bor du i bostadsrättsföreningen Freden, en trygg och stabil förening där avgiften om 2 449 kr innehåller värme, vatten, kabel-TV samt bredband inkluderat. I Oxelbergen har du närhet till den grönskande och lummiga parken, där ni kan avnjuta många sköna morgon-som kvällspromenader. I området finns även matbutiker, caféer, gym etc. Med endast en kortare promenad har ni också närhet till Norrköpings kärna, där butiker, restauranger och caféer bland annat kan nås. Välkommen hem!

Skepparegatan 42, Centralt, Norrköpings kommun

Skepparegatan 42

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 795 000 kr

56,6 m²

2 rum

2 862 kr/mån

31 714 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 2 rum och kök om 56,6 kvm på Skepparegatan, mitt i centrala Norrköping! Bostaden är genomgående ljus och fräsch, med fint ljusinsläpp från alla dess fönster och den stora balkongen. Varje rum och vrå är välplanerade med dess kvadratmetrar, där du får allt du behöver på 56,6 kvm. Njut av kvällssolen och en ordentlig utsikt på den stora balkongen som vetter mot väst. I föreningen BRF Trasten 10 bor du i en trygg och stabil förening, där värme och vatten, bostadsrättstillägg, den fasta delen av elen samt grundutbud TV och bredbandsavtal 100/10 via Tele2 ingår i den låga avgiften om 2 862 kr. Här på Skepparegatan bor du med närhet till det allra mesta: restauranger, butiker, caféer, shopping, uteliv och kommunikationer. Inte långt ifrån bostaden når ni grönområden och lummig miljö i Oxelbergsparken på öster. Välkommen hem!

  • Hiss
Degelvägen 16B, Rejmyre, Finspångs kommun

Degelvägen 16B

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping

2 195 000 kr

136 m²

5 rum

1 068 m² tomt

Varmt välkommen till detta trevliga soutteränghus om 136 + 70 kvm fördelat på 5 rum och kök. Här på Degelvägen 16B får hela familjen plats och rum tack vare husets stora ytor och trädgård. Kliv in på entréplan där du möts av en välkommande och rymlig hall. Här finns även två sovrum och vidare in på entréplan finns ett stort duschrum med bastu, tvättstuga, pannrum samt ingång till garaget med förråd. På övre plan finner ni ett stort vardagsrum med braskamin, i anslutning till matsalen. Här finns även ett ljust kök med utgång till balkongen som vetter mot framsidan. Övre plan erbjuder också två gemytliga sovrum samt ett duschrum. Tomten om 1 068 kvm är lättskött och ligger i ett lugnt läge i Rejmyre. Rejmyre är beläget ca 20-30 minuter från både Norrköping och Finspång. Här bor ni med närhet till fin natur med både skog och sjöar i landskapet. Här finns även en livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola. Välkommen hem!

Veteklintvägen 4B, Restad, Norrköpings kommun

Veteklintvägen 4B

Tomt
Restad, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping

1 550 000 kr

1,5 ha tomt

Här har ni möjlighet att bygga bostad på en stor tomt om 15 043 kvm, utanför detaljplanerat området. Tomten ligger i ett lugnt område med närhet till Skärblacka med förskolor, skolor, matbutiker, affärer och restaurang. I närheten finns också sjön Mårn med en välskött badplats och campingplats. Tomten ligger utanför detaljplanerat området. Vid ansökan om bygglov prövas sedan byggnadens exakta placering och storlek samt ev. komplementbyggnader. Bebyggelsen ska anpassas tomten och omgivningen, men exakt hur stort/mycket man kan bygga prövas i bygglovskedet. Tomten är belastad av Natura 2000, vilket kan begränsa byggrätten på fastigheten. Prövning av Natura 2000 måste ansökas hos Länsstyrelsen. Vatten och avlopp (kommunalt) finns till tomtgräns. Anslutningsavgift år 2022 för kommunalt V/A med spillvatten ligger kring 220 000 - 230 000 kr. Fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift år 2022 är ca 29 000 kr. Kostnad för ingrävning och installation tillkommer. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 5