Mäklare Lucas Larsson Jonsson

Lucas Larsson Jonsson

Om mig

Med mig som mäklare får ni en trygg pelare att luta er mot genom hela affären, ett stort engagemang och driv. Mitt mål är att alltid sträva efter nöjda kunder och lyckade försäljningar. Kommunikation och bra återkoppling ser jag som ett måste i en lyckad affär, därför finns jag alltid tillgänglig för att räta ut frågetecken som kan uppstå på vägen! Tveka inte på att höra av dig till mig för att veta mer om hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa er på bästa vis! Jag ser fram emot att höra från er

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Högbyvägen 8, Centralt, Finspångs kommun

Västra Högbyvägen 8

Villa
Centralt, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 295 000 kr
145 + 70 m²
5 rum
1 070 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta charmiga hus beläget på Västra högbyvägen 8 i Finspång! Detta fina putsade hus erbjuder hela 145 + 70 kvm samt en stor och plan tomt om 1070 kvm. Med tre sovrum samt två stora allrumsytor finns det gott om plats att trivas på! Entréplan består av en väl tilltagen hall, som leder oss vidare till ett vardagsrum med charmig fiskbensparkett som rymmer både soffgrupp och matbord. Här hittar du även en värmande braskamin samt ett mysigt sovrum precis intill. Entréplan erbjuder även en tvättstuga med toalett, tvättmaskin och torktumlare, samt ett välplanerat kök med köksö. Vidare en trappa upp till övervåningen finner du ett allrum med anslutning till ett av de två sovrummen på övervåningen. Här finns även ett fint badrum med toalett, dubbla handfat, badkar och dusch. Utanför entrén finns en uteplats på altanen med möjlighet för en mindre utegrupp för att avnjuta sköna sommardagar. Beläget på tomten finns även en stor komplementbyggnad bakom huset för mycket förvaring eller varför inte inreda detta utrymme som boyta. Som bilderna speglar är fastigheten välrenoverad med fina anrika orginaldetaljer. I detta område har du enkla tillgångar till nödvändigheter som förskolor, skolor, mataffärer, pizzerior samt närhet till Finspångs centrum. Välkommen hem!

Bäckstugevägen 5, Skärblacka, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Bäckstugevägen 5, Skärblacka, Norrköpings kommun, bild 2
Bäckstugevägen 5, Skärblacka, Norrköpings kommun, bild 3

Bäckstugevägen 5

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
4 500 000 kr
145 + 7 m²
5 rum
1 633 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva detta unika timmerhus uppfört 2010 med ett avskilt och mysigt läge och endast en kort promenad till sjön Glan! Detta hus är minst sagt unikt, inspirerat av traditionella Norska timmerhus med gräs på taket och en stomme i trä samt 2 eldstäder, vilket ger huset en otrolig mys-känsla och en unik plats att kalla hem! Tomten ligger väldigt bra till med ett avskilt läge och inga grannar direkt inpå med minimal insyn. Huset är fördelat på 5 rum och kök samt ett vindsloft som kan nyttjas som förvaring eller gästrum. Husets är välplanerat med bra ytor för hela familjen och med härliga sällskapsytor där kök och vardagsrum på entréplan blir en naturlig samlingsplats. Walk-around altanen blir den naturliga mötesplatsen på sommaren, perfekt för sena grillkvällar när vädret tillåter! Fastigheten ligger strax utanför Skärblacka mot Norrköpingshållet, där du enkelt tar dig till Norrköping med bil alternativt buss via hållplatsen cirka 400m meter bort. Känner du dig badsugen tar du dig med en 5 minuters promenad ner till Glan som erbjuder fantastiska vyer och badmöjligheter. I Skärblacka hittar du även mataffär, skola, förskola, gym, simhall, fotbollsplan, idrottshall, fritidsgård, samt bageri. Allt du behöver för en bekväm vardag. Detta hus behövs verkligen upplevas på plats! Välkommen att ta kontakt redan idag för att veta mer och boka en visning!

  • Premium
Eknäsgatan 29, null, Norrköpings kommun

Eknäsgatan 29

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
850 000 kr
38,1 m²
2 rum
vån 2/2
3 130 kr/mån
22 310 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a på 38 kvm med smart planlösning och trevliga ytor! Här bor ni med närhet till både stadskärnan och fina naturområden såsom parker & skog. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en lägenhet med närhet till City men ändå vill finna lugnet i Klingsberg! Lägenheten ligger belägen på våning 2 av 2 med härligt ljusinsläpp och utan störande insyn. Bostadsrätten ligger i stabila HSB brf Eknäsgårdarna. Här ingår värme, vatten, tv & bredband samt den fasta elnätsavgiften i månadsavgiften om 3130kr. Välkommen att ta kontakt för att veta mer!

Trestegsgatan 61, null, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 61

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 995 000 kr
108 m²
5 rum
7 068 kr/mån
18 472 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välskötta 5:a i populära Ektorp! Lägenheten är fördelad på 4 sovrum, vardagsrum, kök samt en WC och badrum. Här finns plats för hela familjen! Lägenheten ligger på en gavel med insynsskyddat läge och fina vyer! Till lägenheten finns också en inglasad balkong som blir ett extra rum för intag av D-vitamin. BRF Ektorpshöjden är en välskött förening där värme, vatten, fasta elnätsavgiften samt via ett obligatoriskt tillägg kabel-tv kanalpaket med 19 kanaler via Tele-2, bredband 250 Mbit/s via Telenor ingår i avgiften. Fina innergårdar med sittplatser och lekplatser för dig och familjen. Gillar du att använda cykelvägar, motionsspår och dylikt? Här har du allt det precis utanför dörren. På nära avstånd finns förskola, skola, matbutiker och idrottsområde. Cykelavstånd till citykärnan och bra bussförbindelser. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer!

  • Balkong
Sjöviksvägen 5 B, null, Finspångs kommun

Sjöviksvägen 5 B

Lägenhet
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
780 000 kr
64,4 m²
3 rum
3 914 kr/mån
12 112 kr/m²

Varmt välkommen till Sjöviksvägen 5B där vi finner denna smakfullt renoverade hörn 3:a med härligt ljus och minimal insyn. Lägenheten har genomgått renovering där vi finner genomgående parkettgolv i valnöt, nya ytskikt genomgående, där tak har målats, alla lister bytts, vägg öppnats upp mellan kök och vardagsrum, kök totalrenoverats med matchande bänkskiva i valnöt. Denna lägenhet är för den kräsne som vill flytta in och börja trivas direkt! Denna kvadratsmarta 3:a stäcker sig över 64,4 kvm och erbjuder en grym planlösning med mycket ljusinsläpp. På Sjöviksvägen har du närhet till mataffärer, gym, bussförbindelser samt centrala Finspång. Området har en trevlig blandat bebyggelse där flerbostadshus kombineras med villor i harmoni. Välkommen att visa intresse för visning!

  • Balkong
De Geersgatan 109, null, Norrköpings kommun

De Geersgatan 109

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
595 000 kr
20,5 m²
1 rum
1 472 kr/mån
29 024 kr/m²

På De Geersgatan 109 hittar vi denna lägenhet som är perfekt för dig som söker en övernattningslägenhet eller för dig som studerar här i Norrköping! Området som har närhet till grönska och promenadstråk erbjuder ett lugn från det centrala bullret och bruset. Men erbjuder samtidigt närheten och goda förbindelser när du så ska ta dig in till stadskärnan eller vidare i landet med hjälp av Norrköpings Resecentrum! Här bor du tryggt i den stabila föreningen BRF Sandstugan med en förmånlig avgift på endast 1 472 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) via Tele2 samt fasta kostnaden för el. Separat debitering för elförbrukningen tillkommer på avin. I föreningen finns även ett gym och nyrenoverad spa-avdelning med bastu och bubbelpool som kan nyttjas av medlemmarna. Kostnad för gym och spa är 200 kr/mån alt 100 kr/mån om man enbart vill nyttja gymmet. Denna kostnad debiteras på månadsavin. Lägenheten är i genomgående fint skick! Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt.

  • Plus
Sjöviksvägen 5d, null, Finspångs kommun

Sjöviksvägen 5d

Lägenhet
Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
365 000 kr
42,9 m²
2 rum
2 581 kr/mån
8 508 kr/m²

Varmt välkommen till Sjöviksvägen 5D där vi finner denna smarta 2:a högst upp i huset! Här hittar du ett modernt kök med alla bekvämligheter och ett vardagsrum med plats för både mat- och soffmöbel samt med en avskild och mysig sovdel med snedtak. Bostaden erbjuder även ett helkaklat duschrum och bra förvaring i garderob bakom skjutdörrar. På Sjöviksvägen har du närhet till mataffärer, gym, bussförbindelser samt centrala Finspång. Området har en trevlig blandat bebyggelse där flerbostadshus kombineras med villor i harmoni. Välkommen att kontakta mig för att veta mer!

Visar alla 7