Mäklare Elin Tuvklint

Elin Tuvklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 2
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 3

Särstad 3 och 5

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
5 995 000 kr
499 m²
18 rum
6 080 m² tomt

Nu presenterar vi en riktig drömgård på Vikbolandet. Här väntar två bostadshus med anor från tidigt 1900-tal på sin nästa ägare. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo eller vill förverkliga era drömmar och starta upp en verksamhet eller ha som generationsboende. På fastigheten finns två bostadshus, pool samt gårdsbyggnad med verkstad, plats för kreativt skapande, förvaring och garage. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som vedspis, kakelugn och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. På gården har HVB-verksamhet tidigare bedrivits under många år och byggnaderna har anpassats och renoverats löpande genom åren. Fastigheten är under avstyckning och kommer att försäljas med villkor om att avstyckningen går igenom. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grönevadshagen 61027, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Grönevadshagen 61027

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
2 715 m² tomt

På Vikbolandet står den här lantliga idyllen och väntar på sin nästa ägare. Ett rött hus med vita knutar omgivet av solrosfält och med skogen som närmsta granne. Det här boendet karaktäriseras av gammal charm i kombination med modern utrustning och komfort. Under åren har huset genomgått en del välavvägda renoveringar och upprustningar. Invändigt finner ni ett bekvämt kök med charmig vedspis, vardagsrum med genuina trägolv samt tre sovrum varav ett med vacker täljstenskamin. Huset har stor bra planlösning, stor uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, förvaringsutrymmen och dessutom skogen som granne! Fastigheten är under avstyckning och kommer att försäljas med villkor om att avstyckningen går igenom. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska Skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Varmt välkommen på visning!

Smedstugugatan 15 B, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 15 B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 850 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 935 kr/mån
24 183 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en renoverad 3:a på Haga. Fräscht kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum och två toaletter. Smakfulla färg- och materialval, ljus från tre håll, inglasad balkong, samt flera förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår värme, vatten, digitalt TV-paket, bredband, IP-telefoni via Telia samt den fasta elnätsavgiften. Utanför dörren nås lekplatser, skolor, förskolor och goda kommunikationer till Norrköpings city. Även nära till grönskande områden, skogar och Himmelstadlundsbadet sommartid BRF Riksbyggen Norrköpingshus nr 8. är en välskött stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida underhåll och renoveringar. Via föreningen har du bland annat tillgång till tvättstugor, bastu, cykelrum, övernattningslägenhet samt festlokal. Varmt välkommen på visning!

Örebrovägen 230, Hällestad, Finspångs kommun
  • Fre 3 maj kl 15:00

Örebrovägen 230

Gård/Skog
Hällestad, Finspångs kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 495 000 kr
237 + 192 m²
5 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till Örebrovägen 230 och denna gårdsfastighet som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga era drömmar. Oavsett om ni drömt om att driva loppis, skapa en idyllisk plats för er häst eller starta och expandera egen affärsverksamhet, så är detta möjligheternas fastighet! Här finns också en stor fruktträdgård med äpplen, päron, körsbär, bigarråer, fläder, mirabeller, vinbärsbuskar, kvittenbuskar samt björnbär. Dessutom ingår fiskerättighet i Hällestad-ån. Bostadshus: Här finner ni inte bara ett, utan två bostadshus - en huvudbyggnad om 5 rum och kök och 156 kvadratmeter, samt en flygel om 4 rum och kök och 81 kvadratmeter. Bostäderna kännetecknas av äldre stil, mycket charm och dessutom väl underhållet. Det extra bostadshuset är perfekt när ni har övernattande gäster, som arbetsplats för distansarbete, som ateljé eller för uthyrning till tillfälligt eller permanent boende. På vinden till flygeln finns ett stort och mysigt loft som lämpar sig för fest eller andra tillställningar! Verkstad och Maskinhall: Om du är en händig och kreativ person som trivs med att bygga och skapa, så kommer du att älska den stora verkstaden och maskinhallen. Här finns gott om utrymme för att förverkliga projekt i alla storlekar! I anslutning till maskinhallen finns ladugård, ett svinhus, vagnslider samt ett garage. En jordkällare finns också bakom ladugården. Garage, vedbod och växthus: För att hålla dina fordon och utrustning skyddade finns ett rymligt garage för två bilar. Och om du har en passion för trädgårdsskötsel, kan du använda det generösa växthuset för att odla dina egna grönsaker och blommor året runt. Möjligheter att driva affärsverksamhet: Denna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter att starta och utveckla din egen affärsverksamhet. Antingen för din egen verksamhet, eller för att hyra ut utrymmen för verkstäder, förvaring för bilar, husvagnar och båtar. Endast din kreativitet och entreprenörsanda sätter gränserna för vad som är möjligt. I Hällestad bor du lantligt med cirka 15 minuter in till Finspångs Citykärna, i närheten finns också skola, närbutik och en pizzeria! Kort sagt, Örebrovägen 230 är en plats där dina drömmar kan blomma och din framtid kan forma sig precis som du önskar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 4