Mäklare Elin Tuvklint

Elin Tuvklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagebygatan 39, Söder, Norrköpings kommun
  • Idag kl 17:00
Hagebygatan 39, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hagebygatan 39, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hagebygatan 39

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 495 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 645 kr/mån
19 290 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a med uthyrningsdel på andra våningen och balkong i söderläge. Här finns möjligheten att skapa ett härligt hem och välja material och ytskikt själva. Lägenheten är genomgående med ljus från två håll, två sovrum, vardagsrum, rymligt kök, två toaletter och bra med förvaringsmöjligheter . Särskilt bra är den praktiska planlösningen med uthyrningsdel med toalett och sovrum. Riksbyggen brf Stjärnhusen är en omtyckt stabil förening med god ekonomi och flertalet faciliteter för medlemmarna. Som boende här har man tillgång till relaxavdelning, tvättstugor och gym samt en härlig grönskande innergård med flertalet lekplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Enebygatan 8b, Nordantill, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 17:00
Enebygatan 8b, Nordantill, Norrköpings kommun, bild 2
Enebygatan 8b, Nordantill, Norrköpings kommun, bild 3

Enebygatan 8b

Lägenhet
Nordantill, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
20 306 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en fin 2:a i omtyckt förening. Ytorna är välplanerade med ett fint modernt kök, stort vardagsrum där ni får plats med både soffgrupp och matbord, rymligt sovrum som är utrustat med en praktisk helväggsgarderob. Dessutom är ligger lägenheten på första våningen, vilket gör den perfekt när du snabbt vill röra dig ut till grillen på den mysiga innergården. Bostadsrättsföreningen Norrgården har en mycket fin innergård med vacker grönska, grillplats och lekplats viket skapar en ombonad miljö för både stora och små. Dessutom finns ett välutrustat gym och en relaxavdelning med bastu, samt fräscha tvättstugor. Här har du förmånen att bo i en förening med mycket bra ekonomi och låg avgift. Utanför dörren ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av sport och kulturaktiviteter samt lummiga promenadstråk längs Strömmen. Här bor ni nära till skolor, universitet och goda kommunikationer med gångavstånd till resecentrum, restauranger, butiker och Norrköpings kulturliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Jursla trädgårdsväg 21, Jursla, Norrköpings kommun
  • Lör 26 okt kl 13:00
Jursla trädgårdsväg 21, Jursla, Norrköpings kommun, bild 2
Jursla trädgårdsväg 21, Jursla, Norrköpings kommun, bild 3

Jursla trädgårdsväg 21

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
3 895 000 kr
130 + 27 m²
5 rum
2 802 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en familjevilla med pool i omtyckta Jursla! Här finner ni ett härligt hus som erbjuder ett fantastiskt kök med öppen planlösning, vardagsrum med eldstad och anslutning till inglasad altan med spabad samt och ett stort pooldäck med plats för sommarens alla tillställningar med familj och vänner. På nedre plan finns tvättstuga och helkaklat duschrum och på övre plan finns de 4 sovrummen. Trädgården rymmer barnens spring och lek samt flera möjligheter för den trädgårdsintresserade när det gäller odlingsmöjligheter, att plantera blommor, buskar, träd eller vad som passar er bäst. Här finns även en gäststuga med bastu samt det praktiska dubbelgaraget! Utanför dörren finns barnvänliga Jursla med allt som erbjuds i form av närhet till skogar & sjöar, badplatser, slalombacke, förskola & skola, livsmedelsbutik, konditori och flera restauranger. Åbys föreningsliv är ett av Östergötlands allra största och här finns något för alla. Jursla är beläget strax norr om Norrköping på praktiskt läge. Med bil eller buss tar du dig på endast 5-10 minuter in till Ingelsta Shopping som erbjuder allt du kan tänkas önska dig inom handeln. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att meddela ditt intresse & få mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Promenaden 45A, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Borttagen före visning
Östra Promenaden 45A, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 45A, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 45A

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
2 795 000 kr
71 m²
3.5 rum
vån 1/4
3 630 kr/mån
39 366 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium

Visar alla 4