Mäklare Elin Tuvklint

Elin Tuvklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun
  • Tis 23 jul kl 17:30
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun, bild 2
Enebygatan 8b, null, Norrköpings kommun, bild 3

Enebygatan 8b

Lägenhet
Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
22 347 kr/m²

Med närhet till Campus, resecentrum och Norrköpings innerstad väntar denna fina 2 rummaren på sin nästa ägare. Ytorna är välplanerade med ett fint modernt kök, stort vardagsrum där ni får plats med både soffgrupp och matbord, rymligt sovrum som är utrustat med en praktisk helväggsgarderob. Dessutom är ligger lägenheten på första våningen, vilket gör den perfekt när du snabbt vill röra dig ut till grillen på den mysiga innergården. Bostadsrättsföreningen Norrgården har en mycket fin innergård med vacker grönska, grillplats och lekplats viket skapar en ombonad miljö för både stora och små. Dessutom finns ett välutrustat gym och en relaxavdelning med bastu, samt fräscha tvättstugor. Här har du förmånen att bo i en förening med mycket bra ekonomi och låg avgift. Utanför dörren ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av sport och kulturaktiviteter samt lummiga promenadstråk längs Strömmen. Här bor ni nära till skolor, universitet och goda kommunikationer med gångavstånd till resecentrum, restauranger, butiker och Norrköpings kulturliv.

  • Premium
  • Hiss
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 2
Särstad 3 och 5, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 3

Särstad 3 och 5

Gård/Skog
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
5 995 000 kr
499 m²
18 rum
6 080 m² tomt

Särstad är en riktig drömgård på Vikbolandet. Här väntar två bostadshus med anor från tidigt 1900-tal på sin nästa ägare. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo eller vill förverkliga era drömmar och starta upp en verksamhet eller ha som generationsboende. På fastigheten finns två bostadshus, pool samt gårdsbyggnad med verkstad, plats för kreativt skapande, förvaring och garage. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som vedspis, kakelugn och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. På gården har HVB-verksamhet tidigare bedrivits under många år och byggnaderna har anpassats och renoverats löpande genom åren. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Den här fastigheten visas efter överenskommelse - kontakta mäklaren för att boka in visning!

  • Premium
  • Uteplats
Smedstugugatan 14, Haga, Norrköpings kommun

Smedstugugatan 14

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 395 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 6/9
3 727 kr/mån
20 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a om 67,5 kvm i lugna sköna Haga. Lägenheten erbjuder ljus från två håll, härlig utsikt från balkongen samt många förvaringsmöjligheter. Invändigt finns 2 sovrum, vardagsrum, kök, klädkammare och toalett med dusch. Här finns möjligheten att skapa ett härligt hem och välja material och ytskikt själva. Utanför dörren nås lekplatser, skolor, förskolor och goda kommunikationer till Norrköpings city. Brf Norrköpingshus nr. 8 är en mycket välskött förening med bra ekonomi och låg belåning vilket gör den mindre känslig för eventuella räntehöjningar. Medlemmarna i föreningen kan ta del av övernattningslägenhet, cykelförråd, bastu och möjlighet till parkering och garage. Miljörum finns på den gemensamma innergården. I avgiften ingår värme, vatten, digitalt TV-paket Lagom, bredband samt den fasta elnätsavgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Grönevadshagen, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Grönevadshagen

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Mäklarhuset Norrköping
1 995 000 kr
100 m²
4 rum
2 715 m² tomt

På Vikbolandet står den här lantliga idyllen och väntar på sin nästa ägare. Ett rött hus med vita knutar omgivet av solrosfält och med skogen som närmsta granne. Det här boendet karaktäriseras av gammal charm i kombination med modern utrustning och komfort. Under åren har huset genomgått en del välavvägda renoveringar och upprustningar. Invändigt finner ni ett bekvämt kök med charmig vedspis, vardagsrum med genuina trägolv samt tre sovrum varav ett med vacker täljstenskamin. Huset har stor bra planlösning, stor uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, förvaringsutrymmen och dessutom skogen som granne! Fastigheten är under avstyckning och kommer att försäljas med villkor om att avstyckningen går igenom. Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska Skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4