Fiskmåsvägen 50

Farsta / Fagersjö, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Boarea
118 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
305 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
71 529 kr/år
Tomträttsavgäld
15 600 kr/år
Antal besök
3 390
Dagar på Hemnet
5

Nu finns möjligheten att förvärva ett radhus i ett av Fagersjös bästa lägen. Barnvänligt på lugn återvändsgata med lekparker runt husknuten och gräsmatta och uteplats på baksida samt ytterligare en uteplats på framsidan.

Huset ligger i bästa läge på en hörntomt. Bostaden är mycket välplanerad och med plats för den stora familjen. Verisure larm finns installerat likväl som golvvärme i hallen.

Bostaden är väl underhållen med bland annat:
Ny diskmaskin 2018
Ny tvättmaskin 2020
Trädäck 2015

På den stora vinden finns ett FTX-system installerat för en tillfredsställande ventilation. Här har man också många m2 förvaring att använda sig av.

I närheten av fastigheten finns skolor och förskolor för de yngre medlemmarna av familjen, självklart finns då ett eget garage att tillgå för att underlätta vardagslogistiken med allt vad det innebär.

Det bästa av allt är att du fortfarande är ca endast 20 min från Stockholm City

Detta är en bostad som inte ska missas och i ett läge som bör betygsättas med AAA!

I samfälligheten för endast 2520 kr per kvartal ingår bredband 100 mbit, Comhem Tv (8 favoriter), garage, sophämtning och gästparkering.

Trevligt område med gott om grönområden och sjön Magelungen ca 250 meter från huset. Här har du bra bussförbindelser till både Högdalen Centrum och Farsta Centrum. Det är även promenadavstånd till Hökarängen Centrum. Området började bebyggas i början på 1900-talet och var en del av Södertörns villastad, sedan dess har en hel del förändringar skett i bebyggelsen. Området har blandad bebyggelse med flerfamiljshus, villor och radhusområden. Gemensamt är att alla har närhet till sjön Magelungen med fina promenadstråk längs med. Vid sjön kan man grilla, bada eller fiska med fiskekort. Vintertid brukar skridskoåkning uppskattas på plogad bana eller varför inte en promenad över till Ågesta Friluftsområde. Ågesta friluftsområde har motionsspårsystem, friluftsgym och belysta elljusspår. dessutom finns häststall och en golfbana.
Gångavstånd även till barnomsorg, skola samt matvaruhandel.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 11:30–12:30
  Öppen visning, OBS: Vintertid
 • 26
  okt
  Mån 26 okt kl. 12:45–13:15
  Öppen visning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.