Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Simon Strand

Simon Strand

Om mig

2024 Q3: Stockholms mest anlitade 2024 Q2: Stockholms mest anlitade fastighetsmäklare 2024 Q1: Stockholms mest anlitade fastighetsmäklare 2023: Farstas mest anlitade mäklare 2023: Farstas mest anlitade mäklarfirma 2022: Farstas mest anlitade mäklare 2022: Högst försäljningsvärde i Farsta 2022: Farstas mest anlitade mäklarfirma 2021: Farstas mest anlitade fastighetsmäklare 2021: Högst försäljningsvärde i Farsta 2021: Farstas mest anlitade mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredriksbergsvägen 50, Vendelsö, Haninge kommun
Fredriksbergsvägen 50, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Fredriksbergsvägen 50, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Fredriksbergsvägen 50

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Notar
3 995 000 kr
133 m²
5 rum
239 m² tomt

Eget garage med laddbox! Välkommen till ditt drömhem på Fredriksbergsvägen 50 i populära Vendelsö! Detta fantastiska radhus erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Det renoverade köket (2018) är fullt utrustat och redo för kulinariska äventyr, medan de nya ytskikten (2018) i hela huset ger en fräsch och modern känsla. Det stora, ljusa vardagsrummet är den perfekta platsen för avkoppling och familjesammankomster, och den separata matsalen (2024) kan enkelt omvandlas till ett extra sovrum vid behov. Njut av bekvämligheterna i den helkaklade gäst-wc:n och den fullt utrustade tvättstugan, vilket gör vardagen smidig och praktisk. Med tre rymliga sovrum har du gott om plats för hela familjen. Här på övervåningen har du även en nyrenoverad balkong från 2018. Badrummet är en oas med sitt stora badkar och separata duschhörna, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Det mysiga walk-in closet med heltäckningsmatta ger extra förvaring och stil. Den soldränkta trädgården med en fin altan (2018) erbjuder gott om plats för stora middagar under tak samt grillkvällar med vänner och familj. Beläget i en populär samfällighet, har du nära till naturen, skolor, kommunikationer och förskolor. Detta radhus är mer än bara en bostad - det är ett hem där minnen skapas. Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar!

  • Premium
Gudö ekväg 29B, Vendelsö, Haninge kommun
Gudö ekväg 29B, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Gudö ekväg 29B, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Gudö ekväg 29B

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Notar
4 795 000 kr
131 m²
7 rum
7 964 kr/mån
36 603 kr/m²

Frihetskänslan att äga sitt eget hus slår det mesta! Men...det finns ett alternativ som bättre, att äga sitt eget hus som är en del av en hälsosam och ekonomisk stark bostadsrättsförening. Huset omges av en helt fantastisk och insynsskyddad utemiljö i högt läge med massa sol som bjuder in till sköna dagar och kvällar med gott om plats för vänner och familj. Bostaden är belägen i ett idylliskt nyproducerat område, omgiven av naturens skönhet och lugn, erbjuder den här magnifika bostaden med en totalyta om 131 kvm. Huset erbjuder en spektakulär utsikt från sin fördelaktiga position uppe på höjden omgiven av grönska. Entrén i huset är luftig och ger access till samtliga rum i entréplanet, här finns gott om förvaring och kapphängare. Nedervåningen bjuder på två stora sociala avdelningar som rymmer både soffgrupp och matsalsbord - med en öppen planlösning mot det påkostade och vackra köket! Bostadens kvm rymmer även två topp-moderna rymliga badrum samt en separat tvättstuga. Fem fina sovrum med goda inrednings- och förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Slutligen ett generöst sällskapsrum på övre plan med fina fönsterpartier. Detta boende är perfekt för er som letar efter det lilla extra. I trädgården finns också gott om plats för spring och lek och härliga grillkvällar. Tomten erbjuder även ett stort soldäck med plats för matbord och loungemöbler. Året runt kan ni njuta av det uppvärmda spabadet som ger plats för det stora sällskapet om 6-8 personer. - Laddbox för laddning av elbil på er egen uppfart - Flera tillhörande förråd - Stort trädäck som omfamnar nästan hela fastigheten - Närheten till city men känsla att bo på landet - 5 st sovrum / Möjlighet till ett 6:e Bra kommunikationer där en kort promenad från bostaden finns direktbussar som tar dig till Gullmarsplan. Härifrån tar du dig även smidigt till Handenterminalen med anslutande pendeltåg till och från city. I närheten ligger Haninge Centrum och gallerian port 73 som erbjuder ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger samt stora matbutiker som Ica Maxi och Coop Forum och när man snabbt behöver fylla på kylskåpet finns Hemköp, pizzeria och service bara runt knuten. Området i stort är mycket naturskönt och med Tyresta nationalpark som närmaste granne finns gott om motionsspår, svampskogar och strövområden att upptäcka. Under sommarmånaderna är en tur till närliggande Drevviken populär som erbjuder både strand och klippbad.

  • Premium
  • Uteplats
Farstavägen 106, 2tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Farstavägen 106, 2tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 106, 2tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 106, 2tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
7 415 kr/mån
31 188 kr/m²

Äntligen får du chansen att ropa hem ett modernt hem i Farsta där närheten till storstadskänsla och myller är det samma som lugnet och naturen. Här bor du bekvämt och modernt med hög standard, rikligt ljusinsläpp, fina parkettgolv och välbevarade ytskikt. Bostaden erbjuder öppna sociala ytor, väl tilltaget sovrum och ett stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Denna bostad är unik i sitt slag och med en enastående balkong. Här kan du njuta av soliga dagar, odla dina egna växter och skapa din drömoas. Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. I närområdet finns Magelungens strandpromenad med en utmärkt badplats. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C och Farsta Strand men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farsta grundskola (årskurs F-9) med Adolf Fredriks musiklasser, Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Farsta Centrum bor du med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (Farsta Centrum station) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms City på ca 20 minuter. Vid centrum finns förutom tunnelbana utmärkta bussförbindelser som tar dig runt större delar av söderort bl.a. till Liljeholmen, Länna, Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Från Farsta strand finns dessutom pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Larsbodavägen 46, 8tr, null, Stockholms kommun
Larsbodavägen 46, 8tr, null, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 46, 8tr, null, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 46, 8tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
4 495 000 kr
143 m²
6 rum
10 041 kr/mån
31 434 kr/m²

Välkommen till denna underbara etagelägenhet på 143 kvadratmeter fördelat på två våningsplan. Här erbjuds en unik möjlighet att bo centralt i trevliga Farsta, med fantastisk utsikt som ger en öppen och insynsskyddad vy över Stockholm. Planlösningen är flexibel och rymmer fyra rymliga sovrum, ett modernt kök, två stora vardagsrum varav ett med en härlig öppen spis. Det finns även två badrum med tillgång till egna tvättmöjligheter. Från den vackra inglasade balkongen kan du verkligen njuta fullt av den vackra utsikten under alla de fyra årstiderna. Lägenheten har smarta förvaringslösningar i form av ett eget förråd och klädkammare på lägenhetens övre plan. Vilket verkligen hjälper till att maximera utrymmet och utnyttja varje kvadratmeter i lägenheten. Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm, med promenadavstånd till sjöarna Magelungen och Drevviken, där du hittar badplatser och natursköna promenadstråk. Området erbjuder också en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med elljusspår, ridhus och golfbana. För familjer finns flera bra skolor och förskolor i närheten, såsom Hästhagsskolan och Magelugnsskolan, vilket gör detta till en utmärkt plats för barnfamiljer. Med utmärkta kommunikationer är du bara 20 minuter från Stockholms Central via tunnelbanans gröna linje vid Farsta Centrum. Här finns även flera busslinjer samt nära till Farsta Strand med tunnelbana och pendeltåg. Välkommen hem till Larsbodavägen 46!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun
  • Mån 28 okt kl 17:40
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 7C, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 7C

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Notar
2 245 000 kr
61 m²
2 rum
3 926 kr/mån
36 803 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare i ett av de nyare husen i Farsta. Bostaden genomsyras av ljusa ytskikt, rikligt ljusinsläpp samt en genomgående stilfull interiör. Planlösning är väl genomtänkt med trevliga sociala ytor, tilltagna rum och en härlig balkong. Det här är en bostad du inte vill missa! Köket är modernt och går i klassiskt vitt som bryts av mot en mörkare bänkskiva. Här finns gott om arbetsytor och förvaring bakom de ljusa köksluckorna. Köket går i linje med väggen vilket ger hela rummet ett behagligt lugn och enhetlighet. Fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn och fläkt. Kök och vardagsrum samspelar i den öppna planlösningen. Här är ett boende som erbjuder stora sociala ytor att umgås i. Här finns plats för matbord jämte de stora fönsterpartierna med plats för ett sällskap om 6 personer. Vardagsrummet får en naturlig plats framför köket, där det med enkelhet ryms en stor soffa. Mellan kök och vardagsrum nås även bostadens trevliga balkong. Sovrummet är ljust och rofyllt med bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för king-size säng och nattduksbord. Hallen erbjuder exemplarisk förvaring i garderoberna och goda avhängningmöjligheter. I direkt anknytning till hallen finner du det helkaklade badrummet som går i vitt och grått med dusch, kommod, spegelskåp, wc, tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är väl tilltagen i storlek och går att inrymma med såväl loungemöbel som matgrupp efter tycke och smak. Här bor du med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, det är bara att flytta in! Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grenvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun
  • Mån 28 okt kl 18:30
Grenvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Grenvägen 51, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Grenvägen 51

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Notar
5 695 000 kr
128 + 126 m²
9 rum
980 m² tomt

Välkommen hem till Grenvägen 51, ett förtjusande tegelhus med garage längst in en på lugn återvändsgata i mysiga och barnvänliga Vendelsö. Trevlig och social planlösning med många rum i två plan, där varje våning erbjuder generösa utrymmen och möjligheter för både umgänge och avskildhet. Det rymliga huset har många fördelar, generösa sällskapsytor med mysig eldstad i allrummet. När ni kliver in genom ytterdörren välkomnas ni av en stor hall där man efter några steg når det stora vardagsrummet med stora, härliga fönster ut mot altanen och trädgården. På entréplan finns även ett rymligt kök, fyra harmoniska sovrum, ett helkaklat badrum samt en mindre gäst-wc i anslutning till entrén. På det nedre planet finns ytterligare två sovrum och ett allrum, hobbyrum, badrum med dusch och bastu. Utemiljön är lika inbjudande som övriga huset med många lättskötta träd och buskar och även gott om plats för odling för den trädgårdsintresserade. I huskroppen finns ett garage som ger bekväm parkering för familjens fordon och skyddar dem från väder och vind. Detta är särskilt praktiskt under vintermånaderna. Följaktligen för er som har intresse av bilar, motorcyklar eller dylikt så skadar det inte heller att här finns ett fristående garage samt rymlig uppställningsplats för flera fordon. Byggt 1971 och beläget på en hörntomt, har denna bostad både charm och potential som gör den unik. Med närhet till natur och grönområden är det här ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ett enkelt och bekvämt boende, men ändå med nära till allt du behöver. Bergvärme finns installerat och hjälper till att hålla ned driftskostnaderna. Bra kommunikationer där en kort promenad från bostaden finns direktbussar som tar dig till Gullmarsplan. Härifrån tar du dig även smidigt till Handenterminalen med anslutande pendeltåg till och från city. I närheten ligger Haninge Centrum och gallerian port 73 som erbjuder ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger samt stora matbutiker som Ica Maxi och Coop Forum och när man snabbt behöver fylla på kylskåpet finns Hemköp, pizzeria och service bara runt knuten. Området i stort är mycket naturskönt och med Tyresta nationalpark som närmaste granne finns gott om motionsspår, svampskogar och strövområden att upptäcka. Under sommarmånaderna är en tur till närliggande Drevviken populär som erbjuder både strand och klippbad. Från huset når ni badplatsen Ramsjön med gångavstånd. Välkomna på visning!

  • Premium
Gudö ekväg 32C, Vendelsö, Haninge kommun
Gudö ekväg 32C, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Gudö ekväg 32C, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Gudö ekväg 32C

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Notar
1 495 000 kr
21 + 9 m²
1 rum
2 172 kr/mån
71 190 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! I Vendelsös trevliga villakvarter, finner ni detta nyproducerade attefallshus. Här bor du mitt i en villaidyll omgiven av grönska med egen uteplats. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten. Smakfullt uppfört hus i två välplanerade plan med gott om ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hög standard genom hela huset med bra materialval och generösa fönsterpartier som skapar ett mycket ljust boende. Den härliga uteplatsen i soligt läge och gräsytan kommer till sin fulla rätt på vår- samt sommarhalvåret när solen strålar och naturen vaknar till liv igen. Här finns verkligen möjligheten att förvärva ett helt unikt boende! * Installerad luftvärmepump för både värme och kyla. * Dubbel takhöjd - Sovloft med glasräcke. * Helkaklat duschrum med tvättmaskin och vattenburen golvvvärme. * Fönster i alla väderstreck. Bra kommunikationer där en kort promenad från bostaden finns bussar som tar dig till Gullmarsplan. Härifrån tar du dig även smidigt till Handenterminalen med anslutande pendeltåg till och från city. I närheten ligger Haninge Centrum och gallerian port 73 som erbjuder ett stort utbud av shopping, caféer och restauranger samt stora matbutiker som Ica Maxi och Coop Forum och när man snabbt behöver fylla på kylskåpet finns Hemköp, pizzeria och service bara runt knuten. Området i stort är mycket naturskönt och med Tyresta nationalpark som närmaste granne finns gott om motionsspår, svampskogar och strövområden att upptäcka. Under sommarmånaderna är en tur till närliggande Drevviken populär som erbjuder både strand och klippbad. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ejdervägen 64, 2tr, Fagersjö, Stockholms kommun
Ejdervägen 64, 2tr, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Ejdervägen 64, 2tr, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Ejdervägen 64, 2tr

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
4 442 kr/mån
25 577 kr/m²

Åt föreningens vägnar så presenteras inom kort en mysig 3:a. Tryggt boende i en stabil förening. Inom kort finns det möjlighet att förvärva denna bostad högt belägen i huset. Yteffektiv lägenhet med gott om plats i alla rum. Lägenhetens 78 kvm är fördelade på vardagsrum med utgång till den stora balkongen, trivsamt kök, två fina sovrum, helkaklat stambytt badrum samt en välkomnande hall. - Stambytt - Källarförråd - Mycket låg avgift - Fiber indraget i fastigheterna I föreningen finns t.ex. upprustade gemensamma utrymmen som en tvättstuga, förråd i källaren och cykelrum. Lägenheten är belägen på en lugn återvändsgata i en populär och stabil förening. Utanför lägenheten ligger föreningens mysiga innergård med lekplats som gör lägenheten till ett drömboende för barnfamiljen. Fagersjö är en mycket populär och trivsam del av Farsta med ett lugnt och grönt område. Här finns flera fina parker, förskolor och skola (F-6), livsmedelsbutik och andra bekvämligheter som gör vardagen enkel och bekväm. Med närhet till busstation är det enkelt att ta sig till Farsta eller Högdalen centrum eller andra delar av staden. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Molkomsbacken 7, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Molkomsbacken 7, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 7, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 7

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
4 410 kr/mån
31 582 kr/m²

Varmt välkommen till Molkomsbacken 7, där du hittar denna fantastiskt belägna 3, som även erbjuder möjligheten att enkelt omvandlas till en 4. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning och stora fönsterpartier som ger en ljus och luftig atmosfär. Det stilrena köket är välutrustat och öppnar upp mot en rymlig matsal med plats för ett stort matbord. Köket leder ut till lägenhetens pärla – en blomstrande balkong, som erbjuder en härlig utomhusyta där du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster vilket gör det till den perfekta platsen för soliga stunder. Balkongen erbjuder dessutom en grönskande utsikt som skyddar mot insyn. Trots att lägenheten är registrerad som en 3, finns det möjlighet att enkelt omvandla den till en fantastisk 4. Detta visar verkligen på lägenhetens stora potential och flexibilitet, vilket gör den idealisk för den som söker extra utrymme för familjen eller vill skapa en personlig bostad anpassad efter sina behov. Bostaden ligger på bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum, där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger och tunnelbana. Farsta är ett vackert och växande område i södra Stockholm. Här har du närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken, som erbjuder badplatser, promenadstråk och skridskobanan under vintern. I området finns också en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med elljusspår, ridhus och golfbana. För barnfamiljer finns det flera bra skolor och förskolor i närheten, som Hästhagsskolan, Magelugnsskolan och Kvickentorpsskolan. Med Farsta Centrum som granne har du utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig till Stockholms Central på cirka 20 minuter, och det finns även flera busslinjer som tar dig till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Varmt välkommen till Molkomsbacken 7!

  • Premium
Finn Malmgrens väg 35, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Finn Malmgrens väg 35, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Finn Malmgrens väg 35, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Finn Malmgrens väg 35

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Notar
3 295 000 kr
53 m²
3 rum
4 592 kr/mån
62 170 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga lägenhet, med ett centralt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden! Det smakfullt renoverade köket och vardagsrummet samspelar på ett behagligt sätt. Köket är modernt inrett med genomtänkta smarta lösningar för att yteffeffektivisera. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen som är i ett perfekt läge för att fånga solens strålar. Badrummet är stilrent inrett med dusch, vitkaklade väggar och mörkare golv. Sammanfattningsvis är detta ett drömboende med hög standard! För den som vill ha ett extra sovrum eller skapa ett eget hemmakontor finns det stor potential i det mindre men mycket mysiga rummet som ligger precis intill vardagsrummet. För närvarande används det som ett extra sovrum, men rummet erbjuder en perfekt möjlighet att anpassas efter dina behov. Området är mycket populärt och läget är oslagbart. Hammarbyhöjdens tunnelbanestation ligger bara ett par minuters promenad bort, och härifrån tar du dig till stan på cirka tio minuter. Lite längre upp på Finn Malmgrens väg finns mataffär, butiker, gym och restauranger. Här bor du avskilt men med Södermalms livfulla puls nära till hands. Cykelavstånd till Södermalm gör det enkelt att njuta av stadens utbud. För den friluftsinriktade finns nära till Nackareservatet och Nytorps gärde med utomhuspool på sommaren. I närområdet finns även all nödvändig service, såsom matbutik, folktandvård, vårdcentral och BVC. Flera förskolor, som Björkens, Äppelgårdens och Solskenets förskola, samt grundskolor som Hammarbyskolan norra och södra, Björkhagens skola och Nytorpsskolan, finns i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Farstavägen 112A, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:00
Farstavägen 112A, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 112A, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 112A

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
3 395 000 kr
122 m²
4 rum
10 455 kr/mån
27 828 kr/m²

Nu saluförs en enastående drömlägenhet som sällan är till salu i ett av Farstas bästa lägen. Här bor du helt utan insyn från grannhusen i en ljus och välplanerad lägenhet i etage med balkong samt terrass! Bostaden är attraktivt belägen högst upp i huset och erbjuder gott om förvaring. Här finner man en ljus och öppen bostad med trivsamma sociala ytor och härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier i tre olika väderstreck. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Sovrummen är ljusa och luftiga, och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Den nuvarande planlösningen är flexibel och möjliggör enkla förändringar för att skapa fler sovrum. Lägenheten förser med två badrum, ena badrummet är utrustat med dusch, handfat, kommod, wc, spegelskåp med förvaring . Andra badrummet är utrustat med bubbelbadkar, wc och handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsutrymmen. Båda är helkaklade vilket är modernt och lättstädat. Med en generös boyta och välplanerad planlösning finns det gott om utrymme att sätta din egen prägel. - Föreningen har gemensam lekplats, grillplats, boulebana och odlingslådor. - Nyligen producerat hus från 2002 med totalt 95 lägenheter. - Vatten, Värme, kollektivt tv/bredbandsavtal med Allente, Tv-grundutbud samt bredband via fiber 1000/1000 ingår i månadsavgiften. - Kollektivt elavtal. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning! Gör en intresseanmälan för att få löpande information kring objektet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dalbobranten 35, 6tr, Sköndal, Stockholms kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Dalbobranten 35, 6tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Dalbobranten 35, 6tr, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Dalbobranten 35, 6tr

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
3 040 kr/mån
45 862 kr/m²

Högt upp på våning 6/7! Välkommen till denna väldisponerade 1,5:a med sovalkov i en av Sköndals mest attraktiva bostadsrättsföreningar! Här erbjuds en perfekt kombination av stil och funktionalitet, med smakfullt renoverat kök som bjuder in till både matlagning och socialt umgänge. Belägen högt upp i huset, ger lägenheten ett lugnt och insynsskyddat läge, där du kan njuta av det fantastiska ljusinsläppet och en underbar utsikt. Bostadsrättsföreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive ett välutrustat gym och bastu med relaxavdelning, vilket gör att du kan hålla dig aktiv och koppla av utan att behöva lämna området. För den praktiska sidan finns cykelförråd, barnvagnsrum och en gemensam grillplats för trevliga sommarkvällar. En heltidsanställd fastighetsskötare säkerställer att allt sköts om på bästa sätt. Lägenheten har ett stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin, vilket ger dig möjlighet att sköta tvätten hemma. För den som älskar natur och friluftsliv ligger Sköndal i direkt anslutning till Nackareservatet, där du kan njuta av härliga promenader, cykelturer och andra aktiviteter. Dessutom finns det flera badmöjligheter i närheten, såsom Hökarängsbadet och Drevviken, där du kan svalka dig under sommaren. Bostaden har ett utmärkt läge med närhet till Sköndals centrum, där du finner livsmedelsbutik, restauranger, apotek och andra bekvämligheter. Utmärkta kommunikationer med busshållplatser som tar dig till Gullmarsplan och andra knutpunkter gör att du enkelt kan nå Stockholm city. Detta är en perfekt bostad för den som söker ett trivsamt hem med närhet till både natur och stadens puls. Varmt välkommen på visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

  • Premium
  • Hiss
Karlskogagatan 14, Farsta Centrum, Stockholms kommun
Karlskogagatan 14, Farsta Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Karlskogagatan 14, Farsta Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Karlskogagatan 14

Lägenhet
Farsta Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
66 m²
2 rum
4 475 kr/mån
33 258 kr/m²

Nu ges chansen till att förvärva denna fantastiska lägenhet på Karlskogagatan 14. Bostaden är bra planerad med stora ljusinsläpp och med stilrena materialval. Här erbjuds stora sociala ytor med plats för nära och kära att skapa oförglömliga minnen. Hela lägenheten har mycket bra planering med god förvaring. Trevlig rymlig planlösning med stort fokus på ljus och rymd och rejäl plats för socialt umgänge. Genomgående fina materialval och påkostat parkettgolv, ljusa ytskikt och kvalitativt kök. Vidare interiört väntar även ett stort sovrum med gott om förvaring i klädkammaren och plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har egen tvättutrustning. Kvalitet och modernitet genomsyrar hela bostaden. Här är det bara att flytta i och känna er som hemma! Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Krogtäppan 59, null, Haninge kommun
Krogtäppan 59, null, Haninge kommun, bild 2
Krogtäppan 59, null, Haninge kommun, bild 3

Krogtäppan 59

Radhus
Haninge kommun
Notar
3 795 000 kr
144 m²
6 rum
290 m² tomt

Välkommen till det här hemtrevliga och smakfullt utformade kedjehuset med gavelläge. Här finns generösa sällskapsutrymmen och en perfekt planlösning för en trivsam vardag med möjlighet att inreda vinden för att eventuellt skapa ett extra sovrum eller kontor. Intilliggande garage har gott om förvaringsytor och på uppfarten finns plats för 2 bilar. Öppna trevliga ytor utomhus med 2 uteplatser och stora gräsytor. Plats för såväl lek och spring som trädgårdsodling för den med gröna fingrar. Vidare in i bostaden möts ni av en mycket väldisponerad bostadsyta på 144 kvm. På entréplanet flyter rummen naturligt samman, skapande en öppen och inbjudande atmosfär. Ett idealiskt hem för den sociala familjen! På bottenplanet möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Det trivsamma familjeköket är både praktiskt och socialt. I vardagsrummet finns gott om utrymme för en riktigt stor familjesoffa där mysiga filmkvällar eller umgänge med nära och kära blir oförglömliga. På övervåningen finns de fyra sovrummen samlade för att skapa en rogivande och harmonisk sovplats för hela familjen. Här finns även ett stort och ljust badrum samt klädkammare. På entréplanet finns också WC och ett stort duschutrymme. Där ligger även tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för enkel hantering av tvätten. Rymligt varmgarage (ca 30 kvm) i anslutning till entrén som är utformat för att rymma inte bara din bil, utan också alla dina verktyg och hobbyartiklar. Det har tillräckligt med plats för att organisera och förvara allt du behöver med ett loft för extra förvaring. För dig som ställer höga krav på ditt boende så har du äntligen hittat rätt! I närheten av bostaden finns både förskola, skola, utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, daglig service, idrottsanläggningar och mycket mer. Missa inte chansen på denna underbara bostad belägen på en logistiskt perfekt adress för den som ställer krav på sitt boende! Välkomna på visning. Gör en intresseanmälan för att löpande få information om objektet.

  • Premium
Ekshäradsgatan 81, 2tr, Farsta Strand, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Ekshäradsgatan 81, 2tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Ekshäradsgatan 81, 2tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Ekshäradsgatan 81, 2tr

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Notar
3 095 000 kr
90 m²
4 rum
5 417 kr/mån
34 389 kr/m²

Letar ni efter ert nästa hem och längtar efter ett objekt att sätta er egen prägel på? Då har ni kommit rätt! Detta är en trevlig och välplanerad bostad i en mycket populär HSB förening med god ekonomi! Trevlig inglasad balkong i högt fritt läge mot grönska. Här bor du i en underbar gavellägenhet med fönster från två väderstreck som ger ett trevligt ljusinsläpp i hela bostaden. Bostaden erbjuder också tre mycket rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord mm. Väl tilltaget kök och vardagsrum. Ett rymligt badrum med dusch och egentvättutrustning samt en separat gästtoalett i anslutning till hallen. Föreningen Brf Gräsö är en mycket omtyckt och välskött HSB-förening med låg belåning och stark ekonomi vilket ger en stor trygghet för framtiden. Både tv och bredband är inkluderat i avgiften vilket blir en mycket bra faktiskt kostnadsbesparing. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, separata förråd i markplan till lägenheterna samt en trevlig innergård med fina grillplatser och lekplats för barnen för härliga sommardagar. Parkeringsplatser precis utanför fastigheten vilka kan hyras av föreningen Området är attraktivt med närhet till shopping, grönområden och bra kommunikationer. Med tunnelbanans gröna linje eller pendeltåg tar du dig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Tunnelbana och bussar går från Farsta centrum och från Farsta Strand samt nattbuss direkt utanför huset. Om du föredrar att köra bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta ligger Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus. Perfekt fartfyllt året om! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 17:40
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 72

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
1 795 000 kr
53 m²
1.5 rum
3 260 kr/mån
33 868 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! **Hjärtligt välkomna till denna mycket rymliga 1,5:a!** Detta hem erbjuder en inbjudande hall som ger en perfekt start på din boendeupplevelse. Det charmiga köket är utrustat med vitvaror i bra skick och erbjuder bra arbetsytor för matlagning. Badrummet är delvist kaklat och praktiskt inrett med allt du behöver. Det lättmöblerade allrummet skapar en fantastisk atmosfär med gott om plats för både säng, soffa och matgrupp. Den rymliga planlösningen, tillsammans med det generösa ljusflödet från de stora fönstren, ger en oöverträffad känsla av rymd. Här kan du enkelt förena sov- och vardagsrum, vilket gör bostaden kvadratsmart och flexibel för din livsstil. Du får möjlighet att sätta din egen prägel på inredningen och skapa ett hem som verkligen känns som ditt. Flera fördelar med bostaden inkluderar: * Skuldfri förening * Stort öppet vardagsrum * Hiss * Vindsförråd och cykelförråd Bostaden är registrerad som en 1:a i föreningen, men nyttjas idag som en 1,5:a av säljaren. **Området:** Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. Här har du sjöarna Magelungen och Drevviken inom promenadavstånd, med flera badplatser och härliga promenadstråk. Under vinterhalvåret kan du njuta av plogade skridskobanor. I närheten finns en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med elljusspår, ridhus och golfbana. Farsta Gård, en historisk herrgård från 1300-talet, ligger vid sjön Magelungen och erbjuder en populär restaurang och café. För familjer finns flera bra skolor och förskolor i Farsta, såsom Hästhagsskolan, Magelugnsskolan och Kvickentorpsskolan. Du bor dessutom ett stenkast från Farsta Centrum med utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt och smidigt till Stockholms Central på ca 20 minuter, och flera busslinjer ger goda förbindelser till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Farsta Strand, med tunnelbana, pendeltåg och bussar, ligger också inom kort promenad. **Välkomna hem till Larsbodavägen 72 – ditt drömboende väntar!**

  • Premium
  • Hiss
Forshagagatan 17, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Forshagagatan 17

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
1 450 000 kr
30 m²
1 rum
2 365 kr/mån
48 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Stor uteplats! Här finner ni en funktionell planlösning om 30 kvm som fördelar sig på en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring samt ett helkaklat badrum i direkt anslutning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stenlagd uteplats. Välplanerat kök med bra ytor för matlagning och förvaring. Det stora rummet erbjuder gott om plats för det sociala umgänget. Rummet är uppdelat på ett naturligt sätt med vardagsrum samt en mer avskild rogivande sovdel som ni enkelt kan avskärmar av med hjälp av gardiner. I anslutning till köket finns plats att duka upp för alla vännerna för en trevlig fredagsmiddag. Vardagsrummet får en naturlig plats vid fönstret, här finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbel. - Nya fönster - Stambytt fastighet - Förråd i den nyrenoverade källaren - Gångavstånd till Farsta C - Bra parkeringsmöjligheter Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Värmlandsvägen 269, Farsta, Stockholms kommun
Värmlandsvägen 269, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 269, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 269

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Notar
2 695 000 kr
65 m²
2.5 rum
4 852 kr/mån
41 462 kr/m²

Dubbla uteplaster och lyxig, modern standard! Nu finns chansen att förvärva denna ytterst välplanerade och genomgående tvåa med två stora uteplatser med grillmöjligheter. Genom en egen ingång kommer man in i bostadens rymliga hall där man direkt möts av det härliga ljusinsläppet från vardagsrum och kök. Bostaden karaktäriseras av en modern standard och har en öppen planlösning samt en stor och härlig balkong som båda är perfekta för sociala sammanhang. Vidare finns ett rymligt sovrum, ett ljust och fräscht badrum med tvättdel samt en stor klädkammare. På Värmlandsvägen bor du intill ett lugnt och trevligt radhusområde med skogen som granne och fantastiska löpspår. På promenadavstånd finns även sjön Magelungen och en fin strandpromenad. Farsta centrum finns även nära tillhands med allt vad man behöver med kommunikationer och handel. Här bor du med alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder, det är bara att flytta in! Bostaden är i föreningen registrerad som en 2:a men nyttjas av säljaren som en 2,5:a. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farsta grundskola (årskurs F-9) med Adolf Fredriks musiklasser, Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Filipstadsbacken 58, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun
Filipstadsbacken 58, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 58, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 58, 5tr

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Notar
1 495 000 kr
30,5 m²
1 rum
2 523 kr/mån
49 016 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem med milsvid utsikt! Denna underbara lägenhet på 5:e våningen erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Med ett luftigt vardagsrum som enkelt rymmer både soffa, säng och matbord, får du plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Det smakfulla köket, beläget i anslutning till vardagsrummet, inbjuder till matlagning i en hemtrevlig atmosfär. Hallen är rymlig och ger ett trevligt första intryck med bra förvaringsmöjligheter. - Till lägenheten hör ett större vindsförråd och ett mindre källarförråd - I månadsavgiften ingår ett basutbud av Tv-kanaler samt bredband från Telia (10/10Mbit). Medlemmar kan även teckna egna avtal med Telia för högre hastigheter. - Högt belägen med bra ljusinsläpp och ingen insyn. Utsikt över Farsta strand och skog vid sjön Magelungen. - Här finner man även mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar inom kort promenadavstånd. För dig som är bilburen är det lätt att få p-plats på parkering eller längst vägen. All parkering i området är gratis. Här bor ni i ett lugnt, tryggt och centralt beläget område med närhet till sjöar, natur, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. Brf Adelsö 2 är en av Farstas äldsta och mest stabila föreningar. Flertalet renoveringar har genomförts under åren och de har en låg belåningsgrad med ca 3.516 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2022. I närheten finner ni Stieg Trenters torg. Där finns ett mindre centrum med bland annat matvarubutik, pizzeria, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Med pendeltåget når du city på endast 15 minuter och med tunnelbanan på 24 minuter. Inom gångavstånd hittar du även populära Farsta Centrum med sina hundratal butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva. Farsta Strand är en stadsdel beläget utmed sjön Magelungen i Stockholms söderort. Längs sjön ligger en vacker strandpromenad och flertalet fina badplatser. Närheten till naturen ger tillgänglighet till vackra promenadstråk och motionsslingor. På vintern kan man även roa sig med skid- och skridskoåkning då sjön plogas. I närområdet finns en stor idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat ridhus och 27-håls golfbana med driving range. Mer info inom kort.

  • Premium
  • Hiss
Storforsplan 5, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Storforsplan 5

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
5 025 kr/mån
39 933 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Farstas bäst renoverade bostad? Äntligen presenteras denna välplanerade trerummare i ett av Farstas bästa lägen! Med naturen runt hörnet krävs det mycket för att slå denna bostad på fingrarna. Lägenheten har två rymliga sovrum som praktiskt är belägna intill varandra som nås från vardagsrummet där även utgång till balkongen finns. Köket är nyrenoverat och har modern maskinpark och rikligt med förvaringsutrymme. Badrummet är precis som köket omsorgsfullt renoverat. Det är fullt utrustat och nås i anslutning till hallen. Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. I närområdet finns Magelungens strandpromenad med en utmärkt badplats. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C och Farsta Strand men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (årskurs F-5), Farstaskolan (årskurs F-3) Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9) Farsta Centrum bor du med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (Farsta Centrum station) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms City på ca 20 minuter. Vid centrum finns förutom tunnelbana utmärkta bussförbindelser som tar dig runt större delar av söderort bl.a. till Liljeholmen, Länna, Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Från Farsta strand finns dessutom pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 15 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vattumannens gata 126, Brandbergen, Haninge kommun
Vattumannens gata 126, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vattumannens gata 126, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vattumannens gata 126

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Notar
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
6 204 kr/mån
18 688 kr/m²

Nu saluförs en perfekt planerad trerumslägenhet i Söderbys bästa läge med stora genomgående fönsterpartier med en fantastisk balkong utan insyn i en populär HSB förening med låg avgift. Lägenheten bjuder på rymliga och luftiga ytor tack vare de stora rummen. Detta gör att lägenheten får ett perfekt ljusinsläpp. Mycket generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp, mediemöbler, hemmakontoret, matplats med mera. Härlig stor balkong med plats för loungemöbler. Köket är fräscht med full maskinell utrustning. Två rymliga sovrum med plats för önskat möblemang. Hallen är rymlig med plats för avhängning samt en större innehall. Hsb brf Väduren är Sveriges största och kanske mest stabila förening, vilket för med sig en rad fördelar; upphandlat elavtal = du betalar endast för din egna förbrukning. Upphandlat bredband via fiber = endast 39 kr/mån. Stort antal p-platser, både utomhus, kall- och varmgarage, förråd, lokaler och övernattningslägenhet samt flertalet investeringar bakom sig. Här bor man väldigt naturnära samt väldigt centralt. Från lägenheten når man allt man behöver bara några minuter bort. Busshållplats strax utanför porten som tar en till Gullmarsplan med kompletterande bussar och tunnelbana. Bussen går även till Haninge centrum på ca 5 minuter där det finns pendeltåg som går hela vägen till Stockholm City på ca 25 minuter. Ca 5 minuters promenad bort finns Brandbergen centrum med matbutik, vårdcentral och bibliotek. Vidare finns det en stor Ica MAXI, systembolag, Mcdonalds och Biltema. Vid port 73 köpcentrum finns Willys, Coop, Gym, Chop Chop och flertalet andra restauranger samt ca 20 minuters promenad till Haninge centrum med matbutiker och shopping. I närområdet finns friluftsområdet Rudan med naturreservat, skidspår, utegym, promenadstråk och badplats. I området finns det även flertalet skolor från förskola upp till gymnasium. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stenbockens gata 109, 2tr, Brandbergen, Haninge kommun
Stenbockens gata 109, 2tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Stenbockens gata 109, 2tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Stenbockens gata 109, 2tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Notar
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 204 kr/mån
22 438 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Nyrenoverat kök! På Stenbockens gata 109 finns möjlighet att förvärva en ljus bostad med en härlig balkong utan insyn. Invändigt hittar du ljusa och fina ytskikt samt väl underhållna och fullt utrustade kök och badrum. Hallen erbjuder god förvaring med en stor garderob. De ljusa köksluckorna kontrasterar snyggt mot den mörka bänkskivan. Köket är byggt i vinkel vilket skapar rejäla arbetsytor och gott om skåputrymmen. Det är utrustat med spis, ugn, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Vid köksfönstret finns plats för ett matbord för sex personer. Vardagsrummet har ljusa väggar och är mycket rymligt. Här finns plats för både salongsbord, vitrinskåp, soffgrupp och mediautrustning. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen där du kan njuta av solen hela dagen. Det helkaklade badrummet ligger praktiskt vid hallen och har en stilren och enkel design. Här finns wc, duschkabin, spegelskåp, tvättmaskin från Miele, torktumlare samt kommod. BRF Väduren är Brandbergens äldsta och största förening med över 900 lägenheter! Låg avgift med flera fördelar så som upphandlad el, tv samt bredband. Föreningen har många renoveringar bakom sig samt en låg belåningsgrad. I föreningen finns även flera övernattningslägenheter, festlokaler, garage- samt parkeringsplatser, cykel- och barnvagnsrum med mera. Läs mer på föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Mer info inom kort.

  • Premium
  • Balkong
Fältstensvägen 80, Haninge Jordbro, Haninge kommun

Fältstensvägen 80

Radhus
Haninge Jordbro, Haninge kommun
Notar
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
5 742 kr/mån
27 731 kr/m²

Frihetskänslan att äga sitt eget radhus slår det mesta! Men...det finns ett alternativ som bättre, att äga sitt eget radhus som är en del av en hälsosam och ekonomisk bostadsrättsförening. På detta sätt kan du fokusera på att bara bo och trivas och låta någon annan ta ansvar för oväntade utgifter och tråkiga kostnader. Välkommen till detta moderna och smakfullt utformade radhus med generösa sällskapsutrymmen och en perfekt planlösning för trivsam vardag. På entréplanet flyter rummen naturligt samman, skapande en öppen och inbjudande atmosfär. Ett idealiskt hem för den sociala familjen! På bottenplanet möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Det trivsamma familjeköket är både praktiskt och socialt. Runt matbordet ryms bekvämt 4-6 personer, perfekt för trevliga måltider tillsammans. I vardagsrummet finns gott om utrymme för en riktigt stor familjesoffa där mysiga filmkvällar eller umgänge med nära och kära blir oförglömliga. På övervåningen finns de tre sovrummen samlade för att skapa en rogivande och harmonisk sovplats för hela familjen. Här finner ni även två praktiska badrum, ett på varje plan. Badkar eller dusch finns att välj på. Badrummet på entréplan är försett tvättmaskin och torktumlare för enkel hantering av tvätten. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och ger en ljus och luftig känsla i hela hemmet. Med två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, får ni möjlighet att njuta av solen under olika delar av dagen. Radhuset har en underbar gaveltomt och ett fantastiskt läge i området med närhet till kommunikationer och natur. Ett bra boende för många olika skeden i livet, helt enkelt! För dig som ställer höga krav på ditt boende så har du äntligen hittat rätt! I närheten av bostaden finns både förskola, skola, utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, daglig service, idrottsanläggningar och mycket mer. Missa inte chansen på denna underbara bostad belägen på en logistiskt perfekt adress för den som ställer krav på sitt boende! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Forshagagatan 15, 2tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Forshagagatan 15, 2tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
3 000 000 kr
80 m²
3 rum
4 538 kr/mån
37 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: På andra våningen, med ett utmärkt läge i eftertraktat område, finner vi denna fina trea som med fördel kan göras om till en 4:a för den som önskar ett extra sovrum. Det är inte vilken bostad som helst utan en stambytt trea i en bra förening. Lägenheten har välplanerade och rymliga rum fördelat på två sovrum, helkaklat badrum samt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Lägenheten är i genomgående gott skick med generösa ljusinsläpp och enhetliga ljusa färger. Från köket tar vi oss ut till den tilltagna balkongen, här avnjuts med fördel morgonkaffet. På en synnerligen centralt belägen adress hittar ni denna lägenhet med en genial planlösning och ett läge i området som borde slå det mesta på fingrarna, behagligt nära centrum och kommunikationer. Bör avnjutas på plats. I brf Spårö bor man med närhet till sjöar, natur, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café! Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farsta grundskola (årskurs F-9) med Adolf Fredriks musiklasser, Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 24