Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Simon Strand

Simon Strand

Om mig

2022 Helår: Farstas mest anlitade mäklare 2022 Helår: Högst försäljningsvärde i Farsta 2022 Helår: Farstas mest anlitade mäklarfirma 2021 Helår: Farstas mest anlitade fastighetsmäklare 2021 Helår: Högst försäljningsvärde i Farsta 2021 Helår: Farstas mest anlita mäklarfirma 2020 Fjärde kvartalet: Farstas mest anlitade mäklare 2020 Tredje kvartalet: Farstas mest anlitade mäklare 2020 Helår: Farstas mest anlitade mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågsvedsvägen 95, 5/5 tr, null, Stockholms kommun
 • Sön 15 okt kl 12:00
Rågsvedsvägen 95, 5/5 tr, null, Stockholms kommun, bild 2
Rågsvedsvägen 95, 5/5 tr, null, Stockholms kommun, bild 3

Rågsvedsvägen 95, 5/5 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
2 500 000 kr
73 m²
3 rum
4 549 kr/mån
34 247 kr/m²

Högst upp utan insyn! Stig in i detta exklusiva boende högst upp i ett modernt hsu och upplev livet på toppen av världen! Denna extraordinära lägenhet med tre rum bjuder inte bara på utrymme och komfort, utan även på en hisnande utsikt. Från det ögonblick du kliver in genom dörren välkomnas du av en känsla av ljus och rymd. De stora fönstren dig en unik möjlighet att uppleva soluppgångar och solnedgångar från en helt ny vinkel. Vardagsrummet är en elegant och avkopplande plats att umgås på och njuta av den imponerande utsikten. Köket är en designmässig pärla från 2022 med toppmoderna apparater och innovativa lösningar som gör matlagningen till en njutbar upplevelse. På den privata balkongen med söderläge högst upp kan du njuta av frisk luft och avkopplande stunder medan du blickar ut över den spektakulära utsikten. Här kan du njuta av solen hela dagen och skapa minnesvärda ögonblick under bar himmel. Läget är enastående med närhet till allt du behöver för en modern och bekväm livsstil. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter, shopping, restauranger och grönområden, allt inom bekvämt avstånd. Detta är din möjlighet att äga en pärla högst upp i huset med en balkong i söderläge som tar boendet till en helt ny nivå. Denna stadsdel har något för alla. För den kulturintresserade finns en rik historia och en kreativ scen som bjuder på allt från konstutställningar till musikevenemang. Matälskaren kan utforska de olika smakerna från världens kök genom de många restauranger och matbutiker som präglar området. Kommunikationerna är suveräna med tunnelbana och bussar som tar dig smidigt till centrum eller andra delar av staden. För den som vill handla och göra ärenden finns ett brett utbud av butiker och service i närområdet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 15:50
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 72, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 72

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
1 645 000 kr
53 m²
1.5 rum
3 105 kr/mån
31 038 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket rymliga 1,5:a. Stor hall, kök med moderna vitvaror, kaklat badrum, lättmöblerat allrum med gott om plats för säng, soffa samt matgrupp. Rymlig planlösning som tillsammans med det generösa ljusflödet från de stora fönstren i sällskapsrummet skapar en oöverträffad känsla av rymd. Inre utrymmena ger flexibilitet att förena sov- och vardagsrum enkelt, en kvadratsmart planlösning som gör bostaden lättmöblerad och ger chans att sätta sin egen prägel. * Skuldfri förening * Stort öppet vardagsrum * Hiss * Vindsförråd och cykelförråd. Bostaden är i föreningen registrerad som en 1:a men nyttjas av säljaren som en 1,5:a. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Även Farsta Strand med tunnelbana, pendeltåg och bussar är en kortare promenad bort. Välkomna hem till Larsbodavägen 72!

 • Premium
 • Hiss
Larsbodavägen 82, 6tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 15:10
Larsbodavägen 82, 6tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 82, 6tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 82, 6tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
68,5 m²
3 rum
4 908 kr/mån
30 584 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa trea högt belägen med balkong i fastighet med hiss. Med utmärkt läge på promenadavstånd från Farsta centrum med stort serviceutbud och tunnelbana samt Farsta strand där pendeltåg finns. Öppna ljusa ytor med ljus från lägenhetens gavelläge. Två trevliga sovrum finns att tillgå med goda ytor med plats för säng samt ett fullt utrustat badrum. I Brf Hamnskär 3 bor du i en populär och stabil förening. Till föreningen hör även en grönskande och mysig innergård med grillmöjligheter. Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. Här väntar flertalet natursköna områden med trevliga badplatser och promenadstråk. Farsta centrum erbjuder prisbelönt shopping och restauranger samt exemplariska kommunikationer. Här finns även en trevlig torghandel med blommor och frukt. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flertalet badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (årskurs F-5), Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9) samt Farstaskolan (årskurs F-3) Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (Farsta Centrum station) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms City på ca 20 minuter. Vid centrum finns förutom tunnelbana utmärkta bussförbindelser som tar dig runt större delar av söderort bl.a. till Liljeholmen, Länna, Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Från Farsta strand finns dessutom pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 15 minuter. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekshäradsgatan 91, 3tr, Farsta Strand, Stockholms kommun

Ekshäradsgatan 91, 3tr

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Notar
2 100 000 kr
70 m²
3 rum
4 368 kr/mån
30 000 kr/m²

Stambytt, sjönära och låg avgift! Välkommen hem till denna charmiga lägenhet på Ekshäradsgatan 91 i Farsta. En fantastisk bostad på 70 kvm med tre rum och kök är det perfekta valet för dig som söker en rymlig och bekväm bostad med en ljus och öppen planlösning. Här ges en stor potential att skapa en underbar och personlig bostad. De stora fönstren i lägenheten ger ett härligt dagsljus och skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Med lite kreativitet kan du skapa en modern och bekväm livsstil i denna äldre men charmiga lägenhet. Området är attraktivt med närhet till shopping, grönområden och bra kommunikationer. Med tunnelbanans gröna linje eller pendeltåg tar du dig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Tunnelbana och bussar går från Farsta centrum och från Farsta Strand samt nattbuss direkt utanför huset. Om du föredrar att köra bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta ligger Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus. Perfekt fartfyllt året om! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storforsplan 5, 9tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 13:30
Storforsplan 5, 9tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Storforsplan 5, 9tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Storforsplan 5, 9tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 245 000 kr
73 m²
3 rum
4 855 kr/mån
30 753 kr/m²

Äntligen presenteras denna välplanerade trerummare i ett av Farstas bästa lägen! Här bor ni högt upp i huset med en balkong att blicka utöver grönskan, helt fri från insyn är denna bostad belägen i ett lugnt område endast ett stenkast från Farsta centrum. Med naturen runt hörnet krävs det mycket för att slå denna bostad på fingrarna. EXTRA MERITER * Förberett för tvättmaskin i hall * Möjlighet till snabbt tillträde * Genomgående ny parkett i hela bostaden * Inglasad balkong med trallgolv * Högtalaruttag i tak i vardagsrummet * Sval på sommaren * Nätverksuttag dragna i nästan hela bostaden Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. I närområdet finns Magelungens strandpromenad med en utmärkt badplats. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C och Farsta Strand men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (årskurs F-5), Farstaskolan (årskurs F-3) Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9) Farsta Centrum bor du med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (Farsta Centrum station) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms City på ca 20 minuter. Vid centrum finns förutom tunnelbana utmärkta bussförbindelser som tar dig runt större delar av söderort bl.a. till Liljeholmen, Länna, Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Från Farsta strand finns dessutom pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 15 minuter. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Farstavägen 108A, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 12:45

Farstavägen 108A

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
4 740 kr/mån
36 944 kr/m²

Äntligen får du chansen att ropa hem ett modernt hem i populär i Farsta där närheten till storstadskänsla och myller är det samma som lugnet och naturen. Denna bostad är unik i sitt slag med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en enastående inglasad uteplats. Här kan du njuta av soliga dagar, odla dina egna växter och skapa din drömoas. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Gör en intresseanmälan för att få löpande information kring objektet. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Ekshäradsgatan 89, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Ekshäradsgatan 89, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Ekshäradsgatan 89, 5tr, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Ekshäradsgatan 89, 5tr

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Notar
2 245 000 kr
70 m²
3 rum
4 226 kr/mån
32 071 kr/m²

Tryggt boende i en stabil förening. Nu finns det möjlighet att förvärva denna härliga bostad med balkong högt uppe i huset. Yteffektiv lägenhet med fina ytskikt och genomgående parkettgolv. Lägenhetens 70 kvm är fördelade på vardagsrum med utgång till den stora balkongen, trivsamt modernt kök, två fina sovrum, helkaklat stambytt badrum samt en välkomnande hall. Läcker utsikt från bostadens alla fönster. På föreningens innergård finner ni lekplats och trevliga grillplatser för härliga sommardagar. Ett rymligt förråd tillhör lägenheten om cirka 5 kvm. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspårvintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Farstavägen 106, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Farstavägen 106

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
69 m²
2.5 rum
5 694 kr/mån
31 812 kr/m²

På populär adress i Farsta där närheten till storstadskänsla och myller är det samma som lugnet och naturen, kan vi nu presentera denna välplanerade 2,5:a. Här erbjuds en inbjudande planlösning där kök och vardagsrum interagerar vilket skapar optimala sällskapsytor för stora bjudningar. Här fördelas kvadraten på bästa sätt med en tilltalande stilren interiör, uteplats med plats för möblemang, rymligt sovrum och ett väl tilltaget badrum med egna tvättmöjligheter. Vardagsrummet är bostadens hjärta och mittpunkt där du har tillgång till alla rum som skapar de bästa förutsättningarna för att umgås. Med sin generösa storlek och maximalt ljusinsläpp, känns rummet både luftigt och öppet. Utformningen skapar ett rum som är enkelt att möblera som erbjuder plats för såväl soffgrupp och media utrustning som läsfåtölj och bokhyllor. Köket är klassiskt med ljusa fronter. Här erbjuds stora arbetsytor och rejäla skåputrymmen. Fullt utrustat med allt vad som kan tänkas behövas så som ugn/spis, diskmaskin och kyl och frys. Plats för större matgrupp. Vidare i bostaden finner du det rymliga sovrummet. Här finns plats för en kingsize-säng, nattduksbord och med bra möjligheter att utöka förvaringen längs med hela väggen. Det finns även ett till mindre sovrum/arbetsrum till ert förfogande. Det fräscha helkaklade badrummet når du direkt från hallen med både badkar, vägghängd WC, handfat, spegel, skåp, handdukstork, vädringsfönster, tvättmaskin som förenklar vardagsbestyren. Härlig uteplats som du når från vardagsrummet. Här finns plats för loungemöbel eller matgrupp för ett mindre sällskap. Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Här bor man med närhet till sjöar, natursköna områden, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. I närområdet finns Magelungens strandpromenad med en utmärkt badplats. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C och Farsta Strand men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (årskurs F-5), Farstaskolan (årskurs F-3) Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9) Farsta Centrum bor du med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (Farsta Centrum station) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms City på ca 20 minuter. Vid centrum finns förutom tunnelbana utmärkta bussförbindelser som tar dig runt större delar av söderort bl.a. till Liljeholmen, Länna, Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Från Farsta strand finns dessutom pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 15 minuter. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Larsbodavägen 70, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Larsbodavägen 70, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 70, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 70

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
3 695 000 kr
126,5 m²
5 rum
6 774 kr/mån
29 209 kr/m²

Låg avgift i skuldfri förening! Nu ges chansen att förvärva 126,5 kvm på 4:e våningen med fantastisk utsikt och fönster i tre väderstreck. Med tre generösa sovrum, en matsal, en wc, ett badrum, ett rymligt vardagsrum och en balkong med kvällssol finns möjligheten att utforma lägenheten till just din drömbostad. Lägenheten är till stora delar bevarat i originalskick så bostaden är nu redo för ny ägare som kan sätta sin egen prägel. För den som önskar det extra sovrummet kan bostaden med enkla medel återställas till original planlösningen. Självklart har du även ett källarförråd och cykelförråd. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Även Farsta Strand med tunnelbana, pendeltåg och bussar är en kortare promenad bort. Välkomna hem till Larsbodavägen 70!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Molkomsbacken 17, Farsta - Centrum, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:00
Molkomsbacken 17, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Molkomsbacken 17, Farsta - Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Molkomsbacken 17

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
1 745 000 kr
38 m²
1 rum
vån -1
1 832 kr/mån
45 921 kr/m²

Här bor du på 38 väldisponerade kvadratmeter i hög standard i ett trevligt område med bra förbindelser. Lägenheten är bra planerad med ett stort luftigt vardagsrum samt sovdel i öppet samspel. Utöver det har man tillgång till lägenhetens stora och härliga balkong med utgång från vardagsrummet. Köket är välplanerat och rymmer en matgrupp om 4 personer. Fint ljusinsläpp genom fönster med grönskan utanför. Lägenhetens badrum ligger med ingång från entré och är mycket fräscht med kaklade väggar samt klinkergolv. Praktisk förvaring i förrådet som ligger i anknytning till lägenheten. Nästa ägare får här en smart lägenhet med alla funktioner samt att föreningen har en fantastisk uteplats med en pergola under glastak med drygt 20 sittplatser och en kolgrill med tak samt en ca 20m2 stor lekplats. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum har man även tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning! Gör en intresseanmälan för att löpande få information om objektet.

 • Premium
 • Balkong
Skrakgränd 3, Fagersjö, Stockholms kommun

Skrakgränd 3

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
4 558 kr/mån
24 329 kr/m²

Rymlig trea! Nu saluförs denna smakfullt renoverade och ljusa trea i natursköna Fagersjö, där sjön Magelungen blir din närmaste granne. Med en central placering som ger dig närhet till matbutiker, gröna oaser, förskolor och smidiga bussförbindelser, erbjuder denna pärla en oslagbar livsstil. Bostaden presenterar sig med ett stilfullt kök, komplett med generös matplats och rymliga arbetsytor samt utgång till den underbara balkongen i högt fritt läge. En plats där du kan njuta av härliga luncher eller avkopplande middagar i ljuvligt väder. Vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder med generöst ljusinsläpp med fantastisk utsikt över trädtopparna. Här är det bara sätta nycklarna i dörren och börja trivas. Gör en intresseanmälan för att löpande få information om objektet. Trevligt område med gott om grönområden och sjön ett stenkast från fastigheten. Här har du bra bussförbindelser till både Högdalen Centrum och Farsta Centrum. Det är även promenadavstånd till Hökarängen Centrum. Området började bebyggas i början på 1900-talet och var en del av Södertörns villastad, sedan dess har en hel del förändringar skett i bebyggelsen. Området har blandad bebyggelse med flerfamiljshus, villor och radhusområden. Gemensamt är att alla har närhet till sjön Magelungen med fina promenadstråk längs med. Vid sjön kan man grilla, bada eller fiska med fiskekort. Vintertid brukar skridskoåkning uppskattas på plogad bana eller varför inte en promenad över till Ågesta Friluftsområde. Ågesta friluftsområde har motionsspårsystem, friluftsgym och belysta elljusspår. dessutom finns häststall och en golfbana. Gångavstånd även till barnomsorg, skola samt matvaruhandel. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Larsbodavägen 76, 4tr, Farsta Centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 5 okt kl 17:30
Larsbodavägen 76, 4tr, Farsta Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Larsbodavägen 76, 4tr, Farsta Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Larsbodavägen 76, 4tr

Lägenhet
Farsta Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 300 000 kr
74 m²
3 rum
5 239 kr/mån
31 081 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen hem till Larsbodavägen 76! I Brf Hamnskär 2 bor du i en stamrenoverad förening med mycket låga skulder. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning och en härlig balkong. Köket är smakfullt renoverat och badrummet är helkaklat. Här bor du i en av Farstas bästa föreningar där även fönster är bytta! Kök och badrum håller hög standard med allt man kan tänkas behöva. Här bor du med härlig utsikt från flera fönster. Utöver de smakfulla ytorna och vindsförråd som tillhör lägenheten har du en helt magisk balkong med morgonsol som förlänger sommaren avsevärt! Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum har man även tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grumsgatan 4, 3tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Grumsgatan 4, 3tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
4 496 kr/mån
33 267 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna mysiga bostad i omåttligt populära Brf Utö. En smakfull bostad med allt du kan tänkas behöva och med plats för hela familjen! - Stora renoverade fönster - Nyrenoverad inglasad balkong - Stambytt badrum - Ny hiss i huset Det underbara vardagsrummet med gott om plats för TV, soffa, soffbord, bokhylla och läshörna är lägenhetens mittpunkt. Köket är väl underhållet med vitvaror i hög standard. Två mysiga sovrum finns till ert förfogande i denna charmerande lägenhet. Sovrummen är väl tilltagna och det finns precis här som i resten av bostaden möjlighet till god förvaring. I det helkaklade stambytta badrummet har du wc, handfat, spegelskåp, dusch och tvättmaskin. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café. Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fältstensvägen 80, Haninge Jordbro, Haninge kommun

Fältstensvägen 80

Radhus
Haninge Jordbro, Haninge kommun
Notar
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
5 742 kr/mån
27 731 kr/m²

Frihetskänslan att äga sitt eget radhus slår det mesta! Men...det finns ett alternativ som bättre, att äga sitt eget radhus som är en del av en hälsosam och ekonomisk bostadsrättsförening. På detta sätt kan du fokusera på att bara bo och trivas och låta någon annan ta ansvar för oväntade utgifter och tråkiga kostnader. Välkommen till detta moderna och smakfullt utformade radhus med generösa sällskapsutrymmen och en perfekt planlösning för trivsam vardag. På entréplanet flyter rummen naturligt samman, skapande en öppen och inbjudande atmosfär. Ett idealiskt hem för den sociala familjen! På bottenplanet möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Det trivsamma familjeköket är både praktiskt och socialt. Runt matbordet ryms bekvämt 4-6 personer, perfekt för trevliga måltider tillsammans. I vardagsrummet finns gott om utrymme för en riktigt stor familjesoffa där mysiga filmkvällar eller umgänge med nära och kära blir oförglömliga. På övervåningen finns de tre sovrummen samlade för att skapa en rogivande och harmonisk sovplats för hela familjen. Här finner ni även två praktiska badrum, ett på varje plan. Badkar eller dusch finns att välj på. Badrummet på entréplan är försett tvättmaskin och torktumlare för enkel hantering av tvätten. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och ger en ljus och luftig känsla i hela hemmet. Med två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, får ni möjlighet att njuta av solen under olika delar av dagen. Radhuset har en underbar gaveltomt och ett fantastiskt läge i området med närhet till kommunikationer och natur. Ett bra boende för många olika skeden i livet, helt enkelt! För dig som ställer höga krav på ditt boende så har du äntligen hittat rätt! I närheten av bostaden finns både förskola, skola, utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, daglig service, idrottsanläggningar och mycket mer. Missa inte chansen på denna underbara bostad belägen på en logistiskt perfekt adress för den som ställer krav på sitt boende! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Forshagagatan 15, 2tr, Farsta - Centrum, Stockholms kommun

Forshagagatan 15, 2tr

Lägenhet
Farsta - Centrum, Stockholms kommun
Notar
3 000 000 kr
80 m²
3 rum
4 538 kr/mån
37 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: På andra våningen, med ett utmärkt läge i eftertraktat område, finner vi denna fina trea som med fördel kan göras om till en 4:a för den som önskar ett extra sovrum. Det är inte vilken bostad som helst utan en stambytt trea i en bra förening. Lägenheten har välplanerade och rymliga rum fördelat på två sovrum, helkaklat badrum samt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Lägenheten är i genomgående gott skick med generösa ljusinsläpp och enhetliga ljusa färger. Från köket tar vi oss ut till den tilltagna balkongen, här avnjuts med fördel morgonkaffet. På en synnerligen centralt belägen adress hittar ni denna lägenhet med en genial planlösning och ett läge i området som borde slå det mesta på fingrarna, behagligt nära centrum och kommunikationer. Bör avnjutas på plats. I brf Spårö bor man med närhet till sjöar, natur, prisbelönt shopping, excellenta kommunikationer, lekplatser, skolor och idrottsanläggningar. Fastigheten ligger belägen nära Farsta C men i ett avskilt och lugnt läge där man kan drömma sig bort på den lummiga innegården. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café! Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9). Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen. Välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 15