Västra Stationsgatan 11

Kvarnby, Malmö Se på karta

1 425 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Byggår
1986
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 52
Om föreningen
Avgift
5 745 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
20 652 kr/m²
Antal besök
4 682
Dagar på Hemnet
13

Varmt välkomna till detta välplanerade bostadsrättsradhus i stabil föreningen med hörntomt i österläge! Här bor du på 69 väldigt väldisponerade kvadratmeter med bara ett angränsande hus.
Vi möts av en rymlig och ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning ligger köket som är smakfullt renoverat i tidslös design och målat i grått. Här ligger även grovköket i anslutning till köket med tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor med vask.
På andra sidan hallen ligger sovrummet som är av generös storlek med plats för stor säng, skrivbord och garderober om så önskas. Vidare in i huset ligger toaletten med dusch och en stor klädkammare med gott om plats för kläder och diverse saker. Vardagsrummet med fönster som vetter ut mot trädgården och där man även finner utgången till uterummet med skjutdörrar i glas.

På lugna områden i Kvarnby ligger detta mysiga radhus á 69 kvm med generös tomt samt egen carport. Kvarnby är ett litet samhälle strax utanför Malmö med allt du behöver. Skolor, förskolor, gym och Ica Maxi på toftanäs för att nämna några. Med närhet till E20 tar du dig snabbt in till centrala Malmö eller Lund. Busslinje 5, 6 och 142 tar dig in till Malmö.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster