SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora nygatan 25, City, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:00
Stora nygatan 25, City, Malmö kommun, bild 2
Stora nygatan 25, City, Malmö kommun, bild 3

Stora nygatan 25

Lägenhet
City, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
4 544 kr/mån
55 656 kr/m²

Chansen är här att äga en elegant tvårumslägenhet i det historiska Ryska Palatset, byggt i början av 1900-talet. Fastigheten utstrålar en sällsynt charm direkt i stadskärnan. Denna genomtänkta bostad imponerar med högt i tak, generösa fönster och ett urval av fina material samt en privat uteplats. Omringad av pittoreska kullerstensgator, trivsamma kaféer och butiker som närmsta granne, erbjuder detta hem en oas av frid mitt i stadens puls. Ett cityläge näst intill omöjligt att klå och det erbjuds givetvis både hiss och hemkänsla som berör. Med skräddarsydd inredningslinje framtagen av utbildade stylister och arkitekter är inredningslinjen dedikerad de utvalda sekelskiftesvåningarna.

  • Premium
  • Hiss
Timmermansgatan 1C, Landskrona Väster, Landskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Landskrona Väster, Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
4 317 kr/mån
15 658 kr/m²

Här har du en fräsch och väldisponerad enrumslägenhet med ett nyrenoverat och rymligt kök, sällskapligt vardagsrum där sovalkoven avskiljs naturligt med en vacker garderob och en utgång till en stor balkong för den sociala atmosfären. På väster i Landskrona bor man nära till allt. Närhet till Citadellet med fina vyer både från havet och grönskan runt slottet, Exercisfältet som erbjuder trevliga promenader och en 3 minuters gång till centrum där utbud av trevliga restauranger samt affärer finns. Följer du havet norrut på cykel har du cirka 10min till vackra Borstahusen där du kan avnjuta både skaldjur och glass i deras fina småbåtshamn efter ett dopp i havet. Här finns även golfbanor precis intill klassiska Erikstorp.

  • Plus
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:30
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun, bild 2
Mäster Henriksgatan 11A, S:t Knut, Malmö kommun, bild 3

Mäster Henriksgatan 11A

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 291 kr/mån
59 653 kr/m²

Årstiden när vårt S:t Knut är som allra vackrast är här. Solen strålar fint mot alla färgglada byggnader, träden blomstrar och sorlet från alla caféer kring torget gör en varm i själen. Och på det kan vi med glädje presentera denna karismatiska etagévåning mitt i hjärtat av S:t Knuts pittoreska kulturkvarter. Välkomna in till ett naturligt tänk där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från 30-talet. På 72 genomgående kvadrat fördelat på två våningar har ni detaljer som vackra brädgolv, dörrventiler, takrosetter, gjutjärnselement och spegeldörrar som är värda att utmärka. De sociala sällskapsytorna infinner sig på entréplan där kök och vardagsrum är i en öppen planlösning. Intill köket har ni ett optimalt sovrum, eller kontor som nuvarande ägare har. Stora fönsterpartier släpper in härligt ljus både från vardagsrum och kontoret. Via den målade trätrappan tar ni er upp till andra våningen där ni möts av tilltagen takhöjd ända upp till knock och ljus från takfönster. Braskamin finns på plats för de mysiga fredagskvällarna och här uppe kan ni enkelt inreda både till sovrum som allrum. I bekvämlighetens namn har ni gästtoalett med tvättmaskin på entréplan och ett nybyggt badrum på övre plan. Föreningen har en fenomenal innergård som går runt hela byggnaden. Här har ni ljuvliga planteringar som fjärilsbuskar, flertalet daggkåpa, lagerhägg, lavender och romantiska syrener. Till varje trapphus tillhör en berså i avenbok där ni kan avnjut morgonkaffet såsom ha mysiga kvällsmiddagar under det varmare halvåret. Området S:t Knut präglas av pastellfärgade byggnader, mysiga fik runt varje hörn och kulturell atmosfär. Ni har närhet till all tänkbar service som önskas såsom närhet till Malmös citypuls. Det omtalade S:t Knuts torg har ni endast ett stenkast från er bostad där restauranger och fik förlänger sina serveringar under sommarhalvåret såsom livliga Folkets Park. Välkommen hem!

  • Premium
Nils Fredrikssongatan 13B, null, Svedala kommun
  • Idag kl 11:00

Nils Fredrikssongatan 13B

Lägenhet
Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
995 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1
4 383 kr/mån
17 864 kr/m²

Denna välplanerade tvåa erbjuder bekvämlighet och trivsel med sina rymliga ytor och smakfulla inredning. Det generösa vardagsrummet ger dig enorma möjligheter att skapa en trivsam miljö. Här finns gott om plats för både matplats och vardagsrumsdel, vilket gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng och extra förvaring. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro. Rummet är lättmöblerat och inbjuder till avkoppling efter en lång dag. Köket är praktiskt utformat med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt laga mat och samtidigt ha gott om plats för dina köksredskap och ingredienser. Badrummet är en riktig pärla med sin lyxiga jacuzzi som erbjuder avkoppling och njutning. Helkaklade ytor och modern inredning gör det till ett elegant och funktionellt rum. Nils Fredrikssongatan ligger i ett trivsamt och lugnt område i Svedala, en perfekt plats för dig som vill bo nära naturen men ändå ha nära till stadens bekvämligheter. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med både bussar och tåg som tar dig till Malmö, Lund och andra närliggande orter. Det är enkelt att pendla till arbetet eller utforska regionen. I närheten finns allt du behöver för en bekväm vardag. Mataffärer, restauranger, caféer, apotek och andra butiker ligger inom bekvämt avstånd. För den som gillar träning och fritidsaktiviteter finns flera gym och idrottsanläggningar i närheten. Natur och fritid: Svedala är känt för sina vackra grönområden och parker. Här kan du njuta av härliga promenader, joggingturer eller bara koppla av i naturen. Nära tillhands finns också lekplatser och andra aktiviteter för barnfamiljer. Denna lägenhet på Nils Fredrikssongatan 13B är ett perfekt val för dig som söker ett bekvämt, rymligt och välplanerat boende i ett trivsamt område. Missa inte chansen att uppleva denna underbara tvåa – kontakta oss för mer information och för att boka en visning! Välkommen hem!

  • Plus
Roskildevägen 25B, Pildammsparken, Malmö kommun
Roskildevägen 25B, Pildammsparken, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 25B, Pildammsparken, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 25B

Lägenhet
Pildammsparken, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 800 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
4 785 kr/mån
36 735 kr/m²

Välplanerad och välhållen tvåa med inglasad balkong i söder. Mycket fina originaldetaljer finns kvar att njuta av. Bo vid Pildammsparken med härliga joggingstråk och sköna promenader i parken.

  • Premium
Lergöksgatan 9, null, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Lergöksgatan 9

Villa
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 295 000 kr
117 m²
4 rum
532 m² tomt

Nu ges möjligheten att bo på en rofylld återvändsgata i natursköna Kastanjegården. Den inbäddade Lergöksgatan leder upp till nummer nio där denna drömlika enplansvilla är belägen på en 532 m² stor hörntomt. Alldeles intill bostaden finns förskola, idylliska promenadstråk och parkmiljöer samt utmärkta förbindelser med bil via inre- och yttre ringvägarna.

  • Plus
Lönngatan 56C, null, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00

Lönngatan 56C

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 195 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2
2 295 kr/mån
29 146 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet på Lönngatan 56C, en totalrenoverad 1:asom har omgjorts till en smart planerad 2:a med hög material standard och modern design. Lägenheten är genomgående renoverad under 2023 med noggrant utvalda material och stilrena detaljer. Här har inget lämnats åt slumpen, och allt är i princip nytt. Den öppna planlösningen ger en rymlig och ljus atmosfär, där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med både bussar och tåg som tar dig snabbt in till city och andra delar av staden. Närmaste busshållplats ligger bara några minuter från porten, och från närliggande station går direkttåg till Malmö C och Lund. Inom gångavstånd finns flera matbutiker, caféer, restauranger och butiker. Här hittar du även gym, apotek och andra nödvändigheter. För den som uppskattar natur och friluftsliv finns flera grönområden och parker i närheten, perfekta för promenader och joggingturer. Dessutom finns det cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt i området. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med hög standard och ett attraktivt läge. Missa inte chansen att flytta in i denna pärla på Lönngatan 56C! Välkommen hem!

  • Plus
Polis Larssons väg 3, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Polis Larssons väg 3

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 495 000 kr
150 m²
6 rum
369 m² tomt

Varmt välkomna till Polis Larssons väg 3. Stenhus med ljus, atmosfär och känsla! Detta är det optimala huset för barnfamiljen med mycket inbjudande planlösning. På entréplan finns kök i öppet landskap mot vardagsrum, badrum, grovkök samt större vardagsrum i vinkel med utgång till trädgård. Ovanplan inbjuder med tre bra sovrum, badrum och allrum. Isolerat förråd kan med fördel användas som gästrum eller kontor. Uppställningsplats för ytterligare fordon. Här har du kort promenad-/cykelavstånd till naturreservat, grönområden, fin skola, lekparker, idrottsplats, 6:ans busslinje, badstrand, pittoresk småbåtshamn och mindre matbutik.

  • Plus
Nordanvindsvägen 13, Klagshamn, Malmö kommun

Nordanvindsvägen 13

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 195 000 kr
88 + 72 m²
4 rum
852 m² tomt

Välkommen till Nordanvindsvägen 13 i Klagshamn. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil, omgiven av vacker natur och med direkt tillgång till härliga promenadstråk och badplatser. Detta charmiga hörnhus, längst ner på Nordanvindsvägen, är perfekt för dig som värdesätter både stillhet och bekvämlighet. Med en underbar trädgård i västerläge, kan du ta vara på alla soltimmar och skapa din egen trädgårds dröm. Trädgården är en idealisk plats för grillkvällar, avkopplande stunder och lek för barnen. Invändigt erbjuder huset enorma möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina behov. De två sovrummen på entréplan, varav det ena för närvarande används som kontor, ger gott om utrymme för både familjeliv och arbete hemifrån. Källarvåningen är en skattkista av potential, med möjlighet att omvandla utrymmet till fler sovrum, ett allrum eller varför inte en egen hemmabio? Valen är oändliga och endast din fantasi sätter gränserna. Ett stort plus är att huset har solceller installerade, vilket bidrar till låga driftkostnader och en hållbar livsstil. Dessutom finns en laddplats för elbil, vilket underlättar för dig med elbil. För mysiga kvällar inomhus finns en kamin som sprider både värme och trivsel. Kommunikationsmöjligheterna från Klagshamn är utmärkta. Du når Malmö på endast 20 minuter, Trelleborg på 25 minuter och Köpenhamn på cirka 45 minuter, vilket gör detta till ett perfekt läge för dig som pendlar eller vill ha nära till stadens puls men ändå bo naturnära. Nordanvindsvägen 13 är en plats där du kan skapa ditt drömhem och njuta av en livsstil i harmoni med naturen. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad. Välkommen hem!

Henrik Wranérsgatan 1C, Ribergsborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30

Henrik Wranérsgatan 1C

Lägenhet
Ribergsborg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 395 000 kr
89 m²
3 rum
vån 5/8
5 439 kr/mån
49 382 kr/m²

Med glädje kan vi nu presentera denna optimalt planerade trerummare med dubbla balkonger på Malmös kanske mest omtalade område - Ribersborg! Vi tar hissen upp till femte våningen där vi snabbt inser att boendet bjuder på ombonad hemkänsla. Stilfullt interiört där allt är väl genomtänkt med enhetliga kulörer på väggarna och vacker fiskbensparkett som sätter tydlig karaktär. Hallen erbjuder er den fantastiska ölandsstenen som både är snygg men praktfull. Lägg därtill två rofyllda sovrum, moderniserat kök, goda förvaringsmöjligheter samt havsglimt. Vardagsrummet är spatiöst och rymligt för optimal komfort. De dubbla balkongerna vetter ut mot föreningens ljuvliga innergård i österläge där ni kan avnjuta många soltimmar på förmidddagen. Utöver detta bor ni i en stabil och engagerad förening som även har gym, gästlägenhet, två generösa förråd, dubbla cykelgarage, väl omhändertagen innergård och barnvagnsrum. Varför Ribersborg är så omtalat är inget vi förvånas över, runt knuten ligger mysiga promenadstråk och allt vardagen kräver i form av förskola, skola samt matbutiker. Dessutom nås Malmös glimrande hav med en kort promenad, vad mer kan önskas? Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/8
4 436 kr/mån
40 714 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en alldeles fantastisk tvåa på Geijersgatan 2G. Här bor du på ett enastående läge bland det bästa staden kan erbjuda - "Ribbans" fantastiska strand, gröna fält längs Limhamnsvägens promenadstråk, Sjöstadens serviceutbud samt direkt närhet till de centrala delarna av Malmö. Husen är byggda ovanpå en butiksfastighet som tack vare detta får ett imponerande och inbjudande ljusinsläpp från söder, på grund av sitt höga läge i huset. Interiören är enhetlig där den exklusiva känslan är genomgående med högkvalitativa materialval, ljus färgsättning och praktiska finesser. Här har varje kvadratmeter ett syfte vilket gör lägenheten oerhört lättmöblerad och upplevs större än sina kvadrat. Utöver en genomtänkt planlösning finns det gott om förvaring, fina sociala ytor mellan vardagsrum och kök och en stor balkong som förlänger bostaden ytterligare med 6 kvadrat. Kvalitetskök från Vedum går i stilren kulör med integrerad maskinpark från högklassiga Siemens. Badrummet är en av dem större i huset och ger därför enkelt plats för ett stort badkar - som med fördel kan bytas ut till en generös duschhörna för hotellkänsla. Sovrummet är i bra storlek med smart förvaring av Elfasystem och spegeldörrar, liksom hallen, som ger utrymme för både dubbelsäng och ytterligare förvaring.

  • Balkong
  • Hiss
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Ankargatan 15

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1
4 008 kr/mån
36 879 kr/m²

Optimal trea med balkong på bästa läge i Västra Hamnen! Varmt välkomna till denna välplanerade bostad som nås via föreningense lugna innergård. Väl inomhus möts vi av en härlig rymd och vi har utsikt mot både kök och ner mot bostadens kärna, vardagsrummet. Köket går modernt i vitt med alla vitvaror man kan behöva för en bekväm vardag. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter och det stora fönsterpartiet ut mot balkongen genererar rikligt med ljus till bostaden. Balkongen vetter mot lugn gata. Här njuter vi av eftermiddagens solstrålar. Två rymliga sovrum som båda rymmer större säng samt badrum i sobra färger med egna tvättmöjligheter gör detta till det optimala boendet! Bo i ett av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Nobelvägen 10B, Dalaplan, Malmö kommun

Nobelvägen 10B

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 250 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 761 kr/mån
30 488 kr/m²

Högst upp i huset med fri sikt ges nu möjlighet att förvärva en charmig 1,5-rumslägenhet på citynära adress och låg avgift! Klassiska attribut är väl bevarade med vacker fiskbensparkett, brädgolv, lamprosett och kök i originalstil. Planlösningen är ytterst välplanerad, med potential att göra om till en tvåa och få en social lösning mellan kök och vardagsrum. Utöver charmig interiör lockar lägenheten med stor balkong i västerläge, helkaklat fräscht badrum, högt i tak och rejäla fönsterpartier som skapar en känsla av rymd och ljus. Ett optimalt boende för dig som vill bo nära de centrala delarna av Malmö men samtidigt kunna njuta av lugnet på den lummiga mysiga innergården. På föreningens gemytliga innergård erbjuds grill- och sittmöjligheter. Om somrarna erbjuds härligt parkhäng i närbelägna Folkets Park medan Möllevångstorget sjuder av liv året om. Caféer, service och nöjen finns på gångavstånd till Mobilias köpcenter. Dessutom finns oerhört goda kommunikationsmöjligheter precis utanför, från Södervärns busstorg och från Triangelns tågstation på kort promenad. För den bilburna är man snabbt ute på ringvägarna. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Balkong
Mölledalsgatan 160, Bulltofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Mölledalsgatan 160, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Mölledalsgatan 160, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Mölledalsgatan 160

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 195 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/2
7 035 kr/mån
21 311 kr/m²

På det barnvänliga och populära området Bulltofta, endast ett stenkast från Malmös citypuls, hittar vi denna charmiga fyrarummare med radhuskänsla. Här kombineras villaområdeskänslan med trevliga grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för både par och barnfamiljer. Ni välkomnas av en liten trädgård där det finns plats för både hammock och grill. Perfekt för de sena sommarkvällarna. På andra våningen finns en trevlig balkong där ni kan njuta av den berömda kvällssolen. Lägenheten består för närvarande av tre rymliga sovrum, ett hemtrevligt allrum och ett stort kök. Den erbjuder dessutom stilren och fräsch interiör med en genomgående planlösning som ger ljusinsläpp från två väderstreck. Moderna bekvämligheter som tvättstuga och diskmaskin samt goda förvaringsmöjligheter finns också tillgängliga. Köket har precis renoverats i en modern stil som passar många och ytskikt har fräschats upp. Området kring Mölledalsgatan är fullt av barnfamiljer och erbjuder direkt närhet till Bulltoftaskolan, Beijerspark och Kirsebergs Idrottsplats. Inom kort avstånd ligger även Bulltofta Motionsanläggning, Segevångs friluftsbad och Malmö Burlöv Golfklubb, vilket gör detta till ett idealiskt hem för aktiva. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Johan Möllares väg 8A, Oxie kyrkby, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45

Johan Möllares väg 8A

Villa
Oxie kyrkby, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 595 000 kr
146 m²
4 rum
527 m² tomt

1,5-plansvilla på återvändsgränden Johan Möllares väg med renoverade badrum samt oerhört exklusivt kök från tyska SieMatic med full utrustning! Välkommen till denna fantastiska 1,5-plansvilla belägen på Johan Möllares väg 8A i det naturnära och familjevänliga område med närhet till fina grönområden, lekplatser, stadsbussar och yttre- samt inre ringvägarna. Här bor man med en total tomtyta på 527 m² som erbjuder garage, uppställningsplatser, grön gräsmatta, trädäck, pergola samt omgärdande fina rabatter samt häckar och staket! Perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Villan har en generös boendeyta på 148 m² och är fördelad på två plan. Här finns 3st rymliga sovrum med möjlighet till hela 5st, två renoverade badrum och ett elegant kök från exklusiva Siematic. Den öppna planlösningen skapar en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Välkomna hem!

  • Plus
Nobelvägen 145B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Nobelvägen 145B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
4 881 kr/mån
25 776 kr/m²

Med glädje kan vi nu presentera ett karaktäristisk hem där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från husets byggår. Vackert brädgolv går igenom hela lägenheten tillsammans med stilfulla kulörer. Tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier i två olika väderstreck skapar härligt ljusinsläpp från sjätte plan. Vardagsrummet är enkelt att inreda där både matplats och en trevlig läshörna får plats. Utöver detta har ni ettsovrum som vetter ut mot föreningens lugna innergård, praktfullt kök och goda förvaringsmöjligheter. I bekvämlighetens namn bor ni en stabil och engagerad förening samt med hiss i byggnaden. På lugna Ellstorp bor du intill grönområden, mataffärer, köpcenter och gym. Här har du cykelavstånd till city, Malmö universitet och Centralstationen. Två kvarter bort ligger Värnhemstorget som blivit en av Malmös största knutpunkter med väldigt goda pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av restauranger och dagligvaruhandel. Östervärns tågstation ökar pendlingsmöjligheterna ytterligare ett stenkast från bostaden! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mossängen sommarstad, gång 4 stuga 459, Elinelund, Malmö kommun

Mossängen sommarstad, gång 4 stuga 459

Fritidshus
Elinelund, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
745 000 kr

Det är med stor glädje vi presenterar en stuga som varit i samma familjs ägo sedan 1961 då stugan byggdes. Gemytligheten gör sig påmind hela vägen från den egentillverkade smidesgrinden som ger access till tomten samt det över 60 år gamla Syrenträdet som är fullständigt magiskt i blom! En nätt och charmig stuga om ca 45m² som erbjuder allt ett stugliv har att önska, varmt välkomna på visning!

Systerbrunnsvägen 13, Limhamn/Elinegård, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00

Systerbrunnsvägen 13

Lägenhet
Limhamn/Elinegård, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
5 241 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårummare i den populära 55+ föreningen Bonum BRF Sångstenen i Elinegård. Ett boende för dig som ställer höga krav på komfort och kvalitet, samtidigt som du vill bo på ett naturskönt läge med närhet till city. Här erbjuds en modern och stilfull lägenhet med välplanerade ytor, hög standard och två inglasade balkonger. Lägenheten är idealisk för dig som söker en bekväm och aktiv livsstil i en harmonisk miljö. Området Elinegård präglas av sin natursköna omgivning med grönområden och närhet till både Limhamns småbåtshamn och stadens puls. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och ett varierat utbud av service och aktiviteter för alla åldrar. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Göingeplan 10A, Göingeplan, Malmö kommun

Göingeplan 10A

Lägenhet
Göingeplan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 895 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 600 kr/mån
31 583 kr/m²

Varmt välkommen till denna generösa två och en halv rummare på attraktivt hörnläge! På andra våningen står dörren på glänt, där du direkt slås av det fantastiska ljusinsläpp som strömmar in från två väderstreck. Interiört erbjuds en smakfull kombination med dagens moderniteter och bekvämligheter tillsammans med tidstypiska och charmiga detaljer med tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer, lamprosetter och vackra holländska parkettgolv. Köket är stort, välutrustat och lämnar inget att sakna. Tegelväggen blir en läcker kontrast till den i övrigt smakfulla inredningen och gör sig väl mot kökets sobra kulör. Sovrummet rymmer plats för stor säng och möblemang. Vardagsrummet är stort och ligger i fil med halvan som öppnar upp för ytterligare sociala ytor. Större fönsterpartier vetter mot väster där många soltimmar erbjuds under dagen med fri sikt utan insyn. Lägg därtill ett fräscht badrum som renoverats från 2022 i och med föreningens stambyte. Detta är ett boende som upplevs bäst på plats. Välkommen på visning, välkommen hem!

Stallgränd 7, Limhamn/Elinegård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Stallgränd 7

Lägenhet
Limhamn/Elinegård, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 524 kr/mån
37 597 kr/m²

Det är med stor glädje vi presenterar denna genomgående trerummare med stor uteplats som snart kan bli uterum för den som vill! Huset byggdes under 2022 och tillvalen har valts med omsorg för att skapa en riktigt mysig och hemtrevlig känsla men där exklusivitet och modernitet också spelar in. Här bjuds det på ett stilrent kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning med givna platser för soffa och matbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter men även en gästtoalett! Från vardagsrummet nås även uteplatsen som ligger med utsikt mot kalkbrottet och erbjuder sol från eftermiddag till sena kvällar, här kan du med fördel möblera med både en soffhörna och annat utemöblemang. Nuvarade ägare har beställt inglasning till uteplatsen vilken troligtvis kan monteras under året! Här bor du vid Limhamns kalkbrott, med ett svårslaget läge vid naturreservatet. Området är härligt naturnära med grönytor samtidigt som Limhamn, centrala Malmö och Emporia är på bekvämt avstånd. Hemköp ligger runt hörnet kommunala trafiken ett stenkast bort, välkomna hem!

  • Plus
Buxusstigen 11, Virentofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Buxusstigen 11

Radhus
Virentofta, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 985 000 kr
120 m²
5 rum
423 m² tomt

På ett parknära läge i sköna Virentofta, med adress Buxusstigen 11, föreslås ditt nästa boende! Här erbjuds ett eftertraktat villaboende nära parkmiljöer och lekplatser där barnen kan se framemot nya spännande lekmiljöer alldeles intill. En kort promenad från bostaden når man skolor, sporthall och idrottsplaner - perfekt för småbarnsfamiljen! Villakvarteret har en egen karaktär med korsformade radhus, bilfria promenadgator, gröningar och tillhörande carportlängor. Här bor man bekvämt i många år framöver. Huset har en nätt och lättskött trädgård med mycket eftermiddagssol samt två stensatta uteplatser. Intill huvudentrén finns även ett stort förråd där trädgårdsredskapen får enkelt plats med utgång till trädgården - nära och bra! Interiört finns en utmärkt planlösning på ett plan med hela fyra sovrum, matplats och vardagsrum i ett öppet utrymme, gäst-wc samt badrum med tvättmöjligheter och takkupoler för naturligt ljus. Husets interiör har moderniseringsbehov men känns väl omhändertagen och fräsch. Här bor du nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom minuten, matbutiker, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll med 20 minuters bilväg till Kastrup och centrala Lund samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet. Hjärtligt välkomna på visning!

Exercisgatan 2A, Drottningtorget, Malmö kommun

Exercisgatan 2A

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/5
4 592 kr/mån
46 106 kr/m²

Äntligen har vi möjligheten att presentera denna unika etagevåning med genuin vindsvåningskaraktär om 104 där öppet till nock samspelar med ett strålande ljusinsläpp, exponerade takbjälkar och karaktärsfulla detaljer i gjutjärn. Här erbjuds ett exklusivt och genomtänkta hem med påkostade materialval och smart fördelade kvadrat. Mitt i bostadens centrum finner vi en öppen och exklusiv köksmiljö från Ballingslöv invid det stora och sociala allrummet. Här kommer man att trivas i de större sociala sammanhangen. Naturligtvis så finns här gott om arbetsytor för de matglada och utrustat med alla vitvaror som man kan tänkas behövas! Denna fantastiska bostad erbjuder ett gäst-wc övre plan och även ett stilfullt helkaklade badrum på entréplan. Underbart allrum på övre plan med fina vinklar och ett separat utrymme för hemmakontoret eller sovrum. Vidare lockar fria vyer över stad, allt på ypperligt central adress i otroligt vacker byggnad anno 1927. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Slädgatan 1, Västra Hamnen, Malmö kommun

Slädgatan 1

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/6
4 582 kr/mån
47 920 kr/m²

I populära Västra Hamnen presenterar vi nu en rymlig tvåa med en fantastisk planlösning. Lägenheten erbjuder ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett generöst sovrum med gott om förvaringsutrymme, samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Dessutom har bostaden en härlig balkong i västerläge. Här bor du i ett trivsamt område med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd. Lägenheten har även närhet till affärer, träningsmöjligheter och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Carl Söderbergs allé 1

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 845 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
4 748 kr/mån
34 811 kr/m²

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med balkong i sydvästläge! Invändigt präglas bostaden av enhetlig interiör samt ljuset som flödar in genom fönster i två väderstreck. Vi följer det för bostaden genomgående parkettgolvet till samlingspunkten - vardagsrummet. Härifrån nås den rymliga balkongen i sydvästläge, där vi kan få koppla av och avsluta en härlig sommardag framför de klorofyllstinna lövkronorna och milsvida utsikten över takåsar. Den utmärkta planlösningen erbjuder en social bostad där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det eleganta och moderna köket som smälter in fint i hemmet. Säljaren gjorde även en del tillval, en sammanställning av dessa finner du under dokument. En bostad utöver det vanliga! Sege Park är ett nytt unikt och hållbart område som växer fram i Malmö där du bor i en redan grönskande parkmiljö, omgiven av kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Här utvecklar Malmö stadens mest hållbara område och framtidens mest moderna boendelösningar med allt från öppen dagvattenhantering, lokala energikällor, smart elnät och självförsörjande gatu- belysning tillsammans med återbrukstation, växthus och cykelpool. Knytkalaset har självklart solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen för att vardagen ska vara lättare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hindstorpsvägen 102-6, Svedala, Svedala kommun

Hindstorpsvägen 102-6

Villa
Svedala, Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 995 000 kr
187 + 54 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Ni kommer säkert att häpna över denna eleganta futuristiska 1 1/2- plans stenvilla om 187 kvm på naturskön hörntomt med pool i populära Svedala. Vägen upp till Hindstorpsvägen kantas av ett vackert kuperat landskap så typiskt för den skånska faunan. Villan är lika sofistikerat och stilfull som den är praktiskt, välplanerad och industriell. Känslan är i det närmaste pompös och tankarna för oss tillbaka till ett medeltida spannmålsmagasin hos en skånsk storbonde. Rejäla och generösa sällskapsytor ger gott om plats för såväl familjeliv som återkommande festligheter och gillen. Påkostade materialval är ett genomgående tema och förstärker husets gedigna karaktär och exklusiva byggteknik. Stora spröjsade svarta fönster löper från golv till fullhöjd och samsas om ljusinsläpp med flera fönster i ryggåstaket. Så läckert! Vackra trägolv i vaxad ek flyter genom kök och sällskapsytor, men även i hall och sovrum. Köket, som går i grön-gråa linjen, ligger ostört bakom allrummet i direkt anslutning till den givna matplatsen. I köket finns bra med avställningsytor genom stor utbredd köksö framför skåpspanel med integrerad ugn och mikro. Exteriört har hörntomten flera fina trivselzoner och trädäcket är enormt med sin fina poolanläggning integrerad. Somrarna är dock extra magiska - då står dörrarna till trädgården öppna och livet flyttar ut. Här njuter ni i solen på det insynsskyddade trädäcket som blir er egen privata oas medan barnen roar sig med poolbad och fotbollsspel.

Visar 1 - 25 av 76