Modistvägen 13B

Stenungsund, Stenungsunds kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Våning
1 av 1
Byggår
2012
Förening
BRF Sund i Stenungsund
Om föreningen
Avgift
4 640 kr/mån
Driftkostnad
12 588 kr/år
Pris/m²
41 716 kr/m²

Välkommen till Brf Sund i Stenungsund och Modistvägen 13B. Påkostade renoveringar i en lägenhet som onekligen sticker ut! Här bor ni i 2 rum och kök med ett extra sovrum/arbetsrum, eller så ser ni det som en trea med ett mindre, extra rum. Njut av livet i ett bekvämt och prisvärt boende där det härliga altandäcket är en förlängning av boarean och en enorm tillgång med sitt sydvästläge.

Här bor ni avskilt och bekymmersfritt med allt i ett plan. Ingen granne varken ovan eller under och därutöver parkeringen utanför dörren. Interiört är bostaden ljus och luftig med smakfulla detaljer. Gränsen mellan ute och inne suddas ut genom generösa fönsterpartier. Utanför den insyn- och väderskyddade altanen nås en plan gräsmatta med häck som avgränsning. På utsidan är det grönt, skönt och fridfullt med skogen inpå knuten. Njut av insynsskyddet och privatlivet som följer med detta suveräna läge!

Interiört avnjuts ett läckert boende i toppskick. Vattenburen golvvärme genomgående i lägenheten, likaså ekparkett, och förvaring finns i både garderobslösningar i hall och sovrum. I hallen har ni avhängningsplats och klinkers innanför dörren. Badrummet är helkaklat och rymligt – här finner ni även den egna tvättavdelningen. Köket är välplanerat, arbetsvänligt och det fullkomligt badar i ljus - för den som vill finns här utrymme för långbord då den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger gott om plats.

Modistvägen 13B erbjuder ett modernt och välplanerat boende med naturen runt knuten och vackra promenadstråk strax intill. I Hallerna trivs man oavsett ålder; via gång- och cykelbanor tar du dig runt i området och njuter av det natursköna läget med storslagna vyer över Hakefjorden. Lokalbussen som stannar några hundra meter bort tar dig med täta avgångar ned till Stenungs Torg för att uträtta dina ärenden. Skola, förskola och idrottsanläggning finns alldeles i närheten.

Kombinera områdets fördelar och lägenhetens förutsättningar med den låga avgiften där det mesta ingår och ni har er ett kanonboende! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling *Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anne Kylemark

Svensk Fastighetsförmedling *Stenungsund
Mäklare Anne Kylemark, Svensk Fastighetsförmedling *Stenungsund
+46720774476

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.