Rådjursvägen 189

Tumba - Skäcklinge, Botkyrka Se på karta

2 775 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
185 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
39 664 kr/år

I populära och barnvänliga kvarter finns detta välplanerade och bra belägna hörnradhus som erbjuder ljusa och öppna boningsytor, ett välutrustat kök, stor uteplats med fin tomt och helkaklade badrum med golvvärme som säkerställer en god komfort.

På entréplanet finner vi ett stort och välutrustat kök med vitvaror i rostfritt utförande, snygg matchande köksö och dubbla inbyggnadsugnar i en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar en känsla av luft och rymd. Fönster i två väderstreck finns i både kök och vardagsrum och bidrar med ett fantastiskt ljusflöde. Dessutom når man den fina stenbelagda uteplatsen via en altandörr från köket som uppmuntrar till härliga grillkvällar.

På övre plan, strategiskt avskilt från entréplanets sällskapsytor, finns två stora sovrum att tillgå. Båda har plats för dubbelsäng och får fina ljusinsläpp via fönster, varav ett av sovrummen har utgång till egen solig balkong där morgonkaffet kan avnjutas. Finns behovet kan man dessutom skapa ett extra sovrum på entréplanet.

Vidare finns två helkaklade badrum att tillgå på varsitt plan. En dusch/WC på entréplanet med praktiska tvättmöjligheter som underlättar vardagen och ett badrum med badkar att koppla av i på övre plan. Båda är utrustade med golvvärme (el).

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med fin natur inpå knuten och goda motionsspår och spontanidrottsplatser i närområdet. Promenadavstånd till förskolor och skola underlättar vardagen och Huddingevägen nås efter bara några minuter.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå