Varola Kyrkbacken 1

Varola, Skövde Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
725 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
38 739 kr/år

Välkommen till detta trevliga kedjehus i ett plan i härliga Varola! Här har du ett lättskött och mysigt hus på 85 kvadratmeter med 3 rum och kök och genomgående fräscha ytskikt.

Huset står på en 755 kvm stor tomt, med en trevlig gräsplätt på husets sydöstra sida och garageuppfart, garage samt entré på den nordöstra sidan.
Huset totalrenoverades invändigt 2011 med nya ytskikt överallt, nytt badrum samt nya vitvaror. Huset har ett stort, praktiskt och stilrent kök med plats för matgrupp och bra arbetsytor. Från köket når du även den fräscha tvättstugan med groventré via garaget. Dessutom har huset två sovrum i bra storlek med anslutande klädkammare, ett helkaklat badrum och att väl tilltaget vardagsrum med altandörr ut till altan och trädgård.

Så om du letar efter ett lättskött enplanshus med trädgård i solsäkert läge och fina ytskikt: Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp: kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde