Rynings väg 35

Malmbryggshagen, Nyköpings kommun Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Malmbryggshage 1
Om föreningen
Avgift
4 200 kr/mån
Driftkostnad
25 536 kr/år
Pris/m²
26 010 kr/m²

I omtyckta Björkhagen presenteras detta moderna och bekväma parhus i bostadsrättsform med byggår 2017. Bostadens 99 kvm är utmärkt fördelade över två plan och upplevs mycket stilsäkert där allt från detaljer och färger är otroligt välkomponerade. Ett boende som klart uppfyller familjernas krav på funktion och bekvämlighet! I entréplan välkomnas du av trevliga sällskapsytor i form av ett välutrustat och smakfullt kök med praktisk köksö. Köksytan sammanförs med vardagsrum i öppen planlösning och blir därför den naturliga samlingspunkten för socialisering. Från vardagsrummet finns flera utgångar att välja på till generöst altandäck som löper runt huset. Här finns gott om utrymme för avkoppling i loungemöbler och matmöblemang. Pricken över i:et är klart de härliga spabadet som är placerat på gaveln där du kan njuta i sällskap av kvällssolen. Uteplatsen omges även av inramande staket som bidrar till känsla av en privat oas där barnen kan leka fritt.

Tillbaka till insidan där trapp leder oss till övervåningen. Hänförande takhöjd och härlig rymd är vad som väntar. Fint ljusinsläpp från fönsterparti och dörr till balkong. I anslutning till balkongen finns en trevlig yta med många användningsmöjligheter. Här finns plats för tv, kontor eller varför inte mysig läshörna? Anpassa efter ditt behov, smak och tycke. Samtliga tre sovrum finns belägna på övre plan varav de större rummet med tillgång till prydlig garderobsvägg. Bostaden erbjuder vidare två våtutrymmen, ett på varje plan, ena med badkar och de andra med tillgång till tvättmaskin, torktumlare och bra skåpförvaring. Som helhet ett hem i absolut toppskick!

Den asfalterade framsidan erbjuder två parkeringsplatser vilket därefter leder er till inramad uteplats vid entré. I anslutning till entrén finns ett förråd att nyttja. Strax intill huset finns lekplats för de små. Här bor man i expansivt område med naturskön miljö. Njut av närhet till hav, natur och friluftsområden vid Labro eller Ekensberg. Bekvämt avstånd till centrum och service. Förskolor/skolor finns i närområdet.

En bostad med alla rätt, att trivas och längta hem till! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Victoria Englund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Victoria Englund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 71

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.