Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victoria Englund

Victoria Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erikslundsvägen 3, Rosenkälla, Nyköpings kommun

Erikslundsvägen 3

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
475 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 4/6
1 925 kr/mån
20 213 kr/m²

På fjärde våningen i huset erbjuds denna yteffektiva etta med fritt läge och inbjudande utsikt från balkongen! Perfekt för dig som söker din första lägenhet, studentlya eller övernattningslägenhet. Bostaden är kvadratsmart och inrymmer kokvrå, klädkammare (som kan nyttjas som sovalkov), duschrum samt allrum med flera möbleringsmöjligheter. Balkong med förmiddagssol och vidsträckt utsikt mot Rosenkälla och Stadsfjärden. I området är naturen och grönskan närvarande samtidigt som läget gentemot stadskärnan är bra. Fina cykelvägar och goda kommunikationer tar dig enkelt och snabbt till centrum. I området finns förskola, skola och livsmedelsbutik. Ett stenkast från bostaden finns även restaurang Umgås och vårdcentral. För den aktiva är läget gentemot Rosvalla Arenor med gym, idrottshallar, bowling, restauranger m.m fördelaktigt. En skön promenad tar dig till naturreservatet Labro ängar eller Ängstugans café som sommartid är ett uppskattat utflyktsmål för fika och bad. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Oppeby gård 95, Oppeby gård, Nyköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Oppeby gård 95

Lägenhet
Oppeby gård, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 916 kr/mån
11 042 kr/m²

Välkomna till denna trevligt placerade gavellägenhet som finns en trappa upp i huset. Här bor du i omtyckt område med välskötta gårdar och grönskande omgivning. Detta boende är perfekt för dig som önskar sätta din egen prägel på bostaden då den är i behov av modernisering. Här finns goda förutsättningar att anpassa hemmet efter dina behov. Planlösningen fördelas över kök med matplats intill fönster, två bra sovrum varav ena med utgång till balkong mot gården. Här njuter du av ett härligt västerläge. Det trivsamma hörnläget medför ett extra fönster i vardagsrummet vilket skänker ett fint ljusinsläpp. Från hallen når du duschrummet. Till bostaden finns tillgång till två förråd där ena är placerat i entréplan i samma port. Som boende i Brf Stallet har du bl.a. tillgång till bastu, gym, gästlägenhet och samlingslokal. I avgiften ingår el, värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg. I Oppeby finns bekvämligheter så som livsmedelsbutik, bussförbindelse, pizzeria, konditori m.m. Promenadavstånd till förskola, skola och cykelavstånd till centrum.

  • Plus
  • Balkong
Borgaregatan 2, Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 2

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
1 943 kr/mån
22 414 kr/m²

Denna etta är det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt och centralt boende i Nyköping. Oavsett om du är förstagångsköpare, pendlar eller helt enkelt vill njuta av citylivet, erbjuder denna bostad en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget hem i hjärtat av staden. Hemmet fördelas över 29 välplanerade kvadrat där både kök och allrum vetter mot gården. I hallen finns garderobsförvaring med spegeldörrar samt duschrum. Läget på Borgaregatan 2 kan inte bli bättre. Här bor du mitt i hjärtat av Nyköping med omedelbar närhet till centralstationen och det framtida resecentrumet, vilket gör pendlingen smidig och bekväm. Du har även gångavstånd till stadens bästa shopping, restauranger, kaféer och nöjen, vilket gör detta boende perfekt för dig som vill ha allt inom räckhåll. Välkommen på visning!

Holmstugevägen 32, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 32

Villa
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
6 500 000 kr
163 m²
6 rum
1 553 m² tomt

Holmstugevägen 32 erbjuder en underbar boendemiljö med tilltalande läge i Örstig. Trädgården utgör en härlig plats där livet sommartid spenderas på det generösa altandäcket med många härliga soltimmar. Hemmet är i toppskick med planlösning som är genomtänkt formad för familjens behov av avkoppling och gemenskap där de sociala ytorna står i fokus. Inne och utemiljön smälter naturligt samman tack vare den öppna planlösningen, det inglasade uterummet med hänförande takhöjd och många fönster som skänker ett fint ljusinsläpp. Villan genomsyras av stilsäkra och kvalitativa materialval som skapar intrycket av ett harmoniskt hem. Kök tillsammans med vardagsrum som utgör husets hjärta och givna samlingspunkt. Med komplett köksutrustning och otroliga bänkytor på stenbänkskiva lämnas inget att önska. Rymlig matplats för många sittande och ytterligare köksö som ansluter till vardagsrummet. Hit bjuder ni mer än gärna hem vänner och släkt för trevliga tillställningar. Bostaden inrymmer fyra sovrum som är bra fördleade i bostaden. I hemmet finns två duschutrymmen, båda tilltagna och helkaklade. Till huset finns även grovingång med praktisk tvättstuga. Huset värms upp med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme finns i hela huset. Bilen parkerar du smidigt på den välordnade och stenlagda uppfarten eller i garaget. Ett perfekt boende för familjen som prioriterar det bästa av två världar; ett natur- och havsnära läge med bekvämt avstånd till stan och service. En kort cykeltur tar dig till havsbad vid Örstigsnäs eller Strandstuviken. I närområdet finns även Linuddens naturreservat där Sörmlandsleden passerar. En villadröm med allt du kan tänkas önska av ett hus. Välkommen med din intresseanmälan!

Höjdgatan 2, Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Sön 4 aug kl 18:15
Höjdgatan 2, Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Höjdgatan 2, Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Höjdgatan 2

Villa
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 295 000 kr
125 + 65 m²
5 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till Villa Provence - ett hem som kommer få hela familjen på fall! Drömmer du om en personlig bostad där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en trivsam tillvaro? Då är detta hem på Höjdgatan 2 i Oxelösund det perfekta valet för dig! Villa Provence är en plats som inbjuder till gemenskap och sociala sammankomster via generösa ytor både in- och utvändigt. Den insynsskyddade trädgården är en egen oas med ett härligt orangeri, rik växtlighet och ett lyxigt spabad – en given plats för avkoppling och njutning. Husets hjärta är det öppna köket, perfekt för matlagning och gemenskap. Köket flödar naturligt samman med det rymliga vardagsrummet och matrummet, där en eldstad bidrar till en extra mysig atmosfär. Här skapas de bästa förutsättningarna för trevliga middagar och minnesvärda stunder. Matrummet ansluter till det inglasade uterummet med vidare access till trädgården. Här du njuta av naturens skönhet med skydd mot väder och vind där gränsen mellan inne och utemiljön suddas ut. Hemmet erbjuder 2-3 sovrum, anpassningsbara efter dina behov. Ett av sovrummen har direkt tillgång till en härlig balkong med västerläge, där du kan njuta av solnedgångar och lugna stunder. Både entréplan och övre plan har moderna duschrum respektive badrum, vilket ger bekvämlighet för hela familjen. I källaren hittar du generösa förvaringsutrymmen för organisering, ett inrett gästrum och en praktisk tvättstuga. Här finns alla förutsättningar för att hålla ordning och skapa extra plats för dina gäster. I den underbara trädgården finns fruktträd, odlingslådor, ett orangeri och utekök. En otrolig utomhusmiljö för dig som önskar pyssla i trädgård eller koppla av i sol eller skugga. Villa Provence på Höjdgatan 2 är mer än bara ett hus – det är ett hem med det lilla extra. Här finns alla förutsättningar för att trivas och skapa ett liv fullt av glädje och gemenskap. Oxelösund är en skärgårdsstad med naturreservat, småbåtshamn, fina badstränder och klippor. Från huset är det promenad till service och restaurang vid Järntorget. För den aktiva är närheten till Ramdalen med idrottsplats och badhus uppskattat. I Oxelösund är de nära till de mesta och du tar dig smidigt fram via bra cykelvägar. Regelbunden busskommunikation till Nyköping och det är även enkelt att ta sig dit med bil. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i detta underbara hem - Varmt välkommen med din intresseanmälan och för att boka tid för visning!

  • Premium
Industrigatan 11A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 11A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 075 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 955 kr/mån
18 534 kr/m²

Trivsam tvåa på våning tre på Industrigatan 11A! Här välkomnas du av en hemtrevlig bostad med fint ljusinläpp från två håll. Till vänster finns de välplanerade köket med plats för matbord. Sovrummet är i bra storlek med plats för både säng och extra möbel. I hemmet finns gott om förvaring i garderob och klädkammare. Därutöver finns stort vindsförråd samt matkällarförråd. Duschrummet är stambytt, helkaklat och utrymme för tvättmaskin. Vardagsrummet blir det perfekta sällskapsutrymmet med möblerbart burspråk samt utgång till balkong som vetter mot söder. På gården finns härlig grönska och gemensam uteplats att använda. Härifrån når du allt som Nyköpings centrumkärna har att erbjuda på endast några få min. För dig som pendlar är läget perfekt med både tåg- och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även enkelt och snabbt ut på E4:an. I Högbrunn finns bl.a. Sunlight gym, gymnasium, livsmedelsbutik, biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken. Ett hem att trivas och längta hem till - Välkommen!

  • Balkong
Fotbollsvägen 2, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 2

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 825 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
6 083 kr/mån
22 256 kr/m²

På Fotbollsvägen 2 bor du i toppmodernt hem med kvalitativ känsla. En bostad där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt med välvalda materialval, sammanhängande ljus färgskala från golv till tak och ett härligt ljusflöde som minst sagt ger ett trevligt intryck! Bostadens placering är bekvämt i markplan. Här njuter du av ljusinsläpp från två håll och inramad uteplats som vetter mot väster. Planlösningen är genomtänkt med tidlöst kök med plats för matbord. Två fina sovrum med garderober samt praktiskt förråd/klädkammare som även kan nyttjas som kontor. Vardagsrummet är generöst och ansluter till uteplatsen. Invändigt finns även de stilrena duschrummet med klinker (golvvärme) och kakel som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Läget på Brandholmen är otroligt tilltalande. En helt klart trivsam boendemiljö med stenkast till Stadsfjärden. I området finns mycket att uppskatta - Rosvalla Arenor, gym, bowling, idrottshallar, restauranger och livsmedelsbutiken 24-7. Regelbunden busskommunikation till och från centrum. Fin promenad- och cykelväg längs vattnet till centrum via hamnen som sommartid blomstrar med sommarcafé, restauranger, glassbarer, nattliv och små mysiga butiker. Både förskola och skola för alla åldrar finns i närområdet. Fantastisk möjlighet för dig som direkt vill flytta in i och trivas i ett hem med svårslagen bekvämlighet. Tillträde kan ske fort! Välkommen!

  • Uteplats
  • Hiss
Stenviksvägen 66, Stenvik, Oxelösunds kommun

Stenviksvägen 66

Villa
Stenvik, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
5 000 000 kr
178 + 126 m²
7 rum
2 249 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Stenviksvägen 66! En otrolig boendemiljö med havsnära läge. Med en total yta på imponerande 178 + 126 kvm, har detta hem oändliga möjligheter att göra dina drömmar till verklighet. Hemmet präglas av stora sällskapsytor, både inne och ute, och här finns plats för både stora och små tillställningar. Ett hem med stor potential att göra ditt! Entréplan består av gästtoalett, stora förvaringsmöjligheter i förråd och klädkammare, matförråd och pannrum. Här finns två av de totalt fem möjliga sovrummen. Bekvämt garage med plats för två bilar i rad och lägg där till två generösa förrådsutrymmen. Övre plan välkomnar med imponerande matrum som ansluter till köksdel och vardagsrum. Från matrummet finns dörr som leder till husets baksida. Köket ger utrymme för härlig matlagning i sällskap av havsvy. Övre plan inrymmer vidare tre sovrum i bra storlek. I vardagsrummet finns en pampig eldstad att samlas vid och de stora fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Dessa fönster öppnar upp mot husets sydväst-sida och utgång som leder dig till den generösa terrassen där du kan njuta av naturens skönhet. Därutöver finns badrum, klädvårdsrum, tvättstuga, dusch och bastu. Från tvättstugan finns dörr som tar dig ut till husets baksida med uteplats. Här sitter du med ett ostört, skyddat läge med lummig omgivning. På tomten är det bara att välja sittplats efter tid och solläge. Det finns plats för både soldyrkare och dig som önskar koppla av på skuggigare plats. Från huset är de badrocksavstånd till ett dopp för att sedan komma hem och landa på terrassen. På promenadavstånd från huset finns Stenviks badplats med både klippor, brygga och lekplats. I området Femöre finns naturreservat med vacker natur, vandringsled, klippbad och museum. För den aktiva är närheten till Ramdalen med idrottsplats och badhus uppskattat. I Oxelösund är de nära till de mesta och du tar dig smidigt fram via bra cykelvägar. Regelbunden busskommunikation till Nyköping och det är även enkelt att ta sig dit med bil. Ett hem där läget är oslagbart. Unik möjlighet att förvärva denna fastighet med otrolig potential! Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare!

Fotbollsvägen 12B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 12B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Pris saknas
100 m²
4 rum
vån 3/3
7 464 kr/mån

Underbar takvåning i nyskick med kvalitativ känsla! Här erbjuds allt man kan tänkas förvänta sig utav en modern bostad. Välvalda materialval, ljusa ytskikt från golv till tak och tilltagen takhöjd som minst sagt ger ett exklusivt intryck! För dig som prioriterar ett boende intill havet med lättillgänglighet och hiss är detta ett utmärkt tillfälle! Avgiftsfritt i tre månader - Vid överlåtelsen står säljaren för de tre första månadsavgifterna till föreningen vilket är otroligt fördelaktigt! Bostaden är belägen högst upp i huset som enda lägenhet på adressens våningsplan. Hissen tar dig bekvämt till bostaden där man vid första anblick får upplevelse av ett privat boplan som andas lyx! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en rymlig känsla där utrymmet är väl anpassat för familj och vänner att samlas i. Det moderna köket från Kungsäter har alla bekvämligheter som behövs för att leverera härlig matlagning med komplett utrustning från Bosch. Hemmet inrymmer tre fina sovrum som alla är modernt utformade och delvis med snedtak. Badrummet får mycket ljusinsläpp via takfönster och är beklätt med klinker och kakel där golvvärme är givet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Förvaring ges i flertalet garderober samt förråd/klädkammare som finns inne i lägenheten. Insidan lämnar verkligen inget att önska! Bostaden förgylls av en härlig balkong med förmiddagssol och vacker utsikt. Läget i området är definitivt tilltalande med vy mot den glittrande Stadsfjärden. Livskvalité med närhet till natur och båtbryggor. Fin promenad- och cykelväg längs vattnet till centrum via hamnen som sommartid blomstrar med sommarcafé, restauranger, glassbarer, nattliv och små mysiga butiker. På Brandholmen finns Rosvalla Arenor med gym, idrottshallar, bowling, restauranger, 24-7 affär med livsmedel m.m. I närområdet finns förskolor och skolor för alla åldrar. Ett fantastiskt hem för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 17C, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 17C

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 287 kr/mån
18 768 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 17C och denna trea med lättillgänglig placering på våning ett. Lugnt och rogivande läge mellan två gårdar och ideal planlösning med ljusinsläpp från två håll. En bostad som upplevs välskött, genomtänkt och mycket hemtrevligt. Hemmet inrymmer ett stilrent kök med komplett utrustning för att kunna leverera härlig matlagning. Här finns också plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt med möblerbart burspråk och ansluter till balkong där du kan avnjuta sol från förmiddag fram till strax efter lunch. Två fina sovrum i bra storlek som är placerade separat från varandra. Hallen är rymlig med utrymme för ytterkläder och praktisk klädkammare. Stambytt duschrum med klinker/kakel. Till lägenheten hör två förrådsutrymmen - ett större på vinden och ett klassiskt matkällarförråd. Sammantaget ett hem där funktion möter känslan av hemtrivsel! Från bostaden når du allt som Nyköping city har att erbjuda på behagligt promenadavstånd. För dig som pendlar är läget perfekt med både tåg och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även enkelt och snabbt ut på E4:an. I Högbrunn finns bl.a. Sunlight gym/restaurang, gymnasium, livsmedelsbutik, biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken.

  • Balkong
Bagaregatan 5A, Centrum väster, Nyköpings kommun
Bagaregatan 5A, Centrum väster, Nyköpings kommun, bild 2
Bagaregatan 5A, Centrum väster, Nyköpings kommun, bild 3

Bagaregatan 5A

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 495 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/2
8 635 kr/mån
23 990 kr/m²

Unikt och charmerande hem med svårslaget läge i hjärtat av centrala Väster. Med tilltagen takhöjd, vackert spröjsade fönster, bevarat trägolv och fungerande kakelugn lämnas inget mer att önska. Fastigheten är belägen ett stenkast från shoppingstråk med allt som behövs för en bekväm vardag och det som sätter guldkant på tillvaron. I huset finns alla förutsättningar för att trivas, bo och åldras! Dessa 104 kvm fördelas idag över två fina lägenheter och ger otroliga möjligheter där användning och planlösning kan varieras efter behov. Underbart första intryck med både genomgående och runtgående planlösning med fönster i två väderstreck. Det hemtrevliga köket direkt till höger är det första som möter dig från hallen med utsikt mot den grönskande innergården. Ombonat och funktionellt med all utrustning du kan tänkas behöva för din matlagning. Sällskapsdelen är avskild från köket vilket gör det enkelt för dina gäster att luta sig tillbaka. Matrum/allrum som är otroligt inbjudande med en juvel till kakelugn, för värme och trivsel. Detta är verkligen ett representativt hem som bjuder in till middagar och har plats för många gäster, samtidigt som man kan finna lugnet i den vanliga vardagen. Sovrummet är placerat i fil med matrummet där de vackra spröjsade fönsterna bidrar till fint ljusinsläpp genom söderläget. Hemmet bjuder på spännande planlösning där vardagsrummet nås några trappsteg ned. Då bostaden består av två ihopslagna lägenheter får man denna roliga lösning med nivåskillnad. Vägg i vägg finns ettan som vid behov kan integreras med den större lägenheten. Otroliga möjligheter med två fina bostäder i ett! Ettan med separat ingång från Kungsgatan 13B inrymmer allrum med pentry och ett renoverat duschrum. Lämpar sig väl för tonåringen, kontorsdel eller dina övernattande gäster. Ett riktigt kvadratsmart citypärla. I båda lägenheterna finns stilrent renoverade duschutrymmen. På Bagaregatan bor du i lugn och välskött fastighet från 1901. Går man ner till den gemensamma innergården omfamnas du av en lummig oas med gemensamma uteplatser. I gårdshuset finns tvättstuga och samlingslokal med övernattningsrum, köksdel och wc. Den omkringliggande omgivningen erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av service, shopping, nöjesliv och kommunikationer. För dig som pendlare är läget optimalt med kort promenad till buss- och centralstation. Samtidigt ett attraktivt läge gentemot hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud samt båtliv. En bostad som definitivt bör upplevas på plats! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Trålgatan 3, null, Oxelösunds kommun

Trålgatan 3

Villa
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 975 000 kr
160 + 90 m²
5 rum
1 027 m² tomt

Välkomna till Trålgatan 3! Nu finns chansen att förvärva en smakfullt renoverad villa, vilken erbjuder en rad olika nyttjandeformer och möjligheter: generationsboende, uthyrning, dela med en vän eller nyttja den som familjebostad?Möjligheterna är många. Genomgående fräsch bostad som i rådande utförande består av två stycken lägenheter om två rum och kök i absoluta toppskick. Entréplan huserar med en praktisk yttre / inre hall vilken sedan leder vidare mot köket, som har både attityd och elegans. Här erbjuds generös takhöjd och gott om förvaringsmöjligheter med modern maskinell utrustning. I anslutning till köket finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och matgrupp. Sociala umgängesytor är med andra ord inte en bristvara. Längst in i bostaden finner ni sovrummet med en rofylld och privat placering. Sovrummet har försetts med rejäla garderober vilket ger gott om förvaring. Avslutningsvis finner ni badrummet - även det smakfullt renoverat med väl avvägda detaljer. På väg upp mot ovanvåningen möts ni först av en mindre hall i entréplan, därefter öppnar den övre lägenheten upp med en inre hall och en balkong. Från hallen har ni tillgång till såväl kök som badrum och sovrum. Köket på ovanvåningen har även det stilfull elegans och attityd, de jordnära tonerna på väggarna harmoniserar väl med rummet och det fina ljusinsläppet. Vidare finner ni ett mysigt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck och ett rofyllt sovrum med både garderobsvägg och mjuk heltäckningsmatta. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med ytor som tagits väl tillvara genom planerade och yteffektiva renoveringar. I källaren finns tvättstuga samt plats för träningsutrustning och förvaringsmöjligheter. Under säsong finner ni en lummig och lättskött trädgårdstomt med stor uteplats och orangeri. Utomhusmiljön bjuder in till sociala tillställningar och sammankomster med plats för många gäster. På tomten finns även ett isolerat gästhus utrustat med ett sovrum och två förråd. Ta tillfället i akt och boka er plats för visning, huset på Trålgatan gör sig än bättre i verkligheten - ett trivsamt och uppdaterat boende med stora möjligheter! Varmt Välkomna!

Korallvägen 14, Peterslund, Oxelösunds kommun

Korallvägen 14

Villa
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 595 000 kr
147 m²
6 rum
947 m² tomt

I barnvänligt och omtyckt område finns denna trivsamma familjevilla nu till salu. Detta är ett klassiskt 1,5-planshus från 1974 vilket skapar funktionella och flexibla ytor med lummig trädgårdsdel och uteplatser i flera väderstreck. Insidan bjuder på trevliga sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum utgör kärnan i bostaden. Med delvis öppen och rundgående planlösning infinner sig en luftig och hemtrevlig känsla. I entréplan finns två bra sovrum där det ena har tillgång till garderober. Från hallen når du det stilrena duschrummet med klinker/kakel och golvvärme. De ytterligare två sovrummen finns på övervåningen tillsammans med ett generöst allrum. Utrymmet och antalet sovrum går att anpassa efter smak och behov. Här finns också utgång till balkong med härligt västerläge. Utöver detta finns ytterligare ett duschrum samt tvättstuga/grovingång. Huset är perfekt för såväl lilla som stora familjen. Huset omges av en prydlig trädgårdstomt med en bra variation av lekvänliga gräsytor och lummig skog. Baksidan är södervänd och erbjuder ett skyddat och ostört läge för avkoppling. Bilen parkerar du i det fristående garaget eller på den asfalterade uppfarten. Området är lugnt och omtyckt med närhet till förskola, skola och busskommunikation. Här bor man verkligen bra med skogen och Sörmlandsleden runt hörnet. För dig som uppskattar närhet till natur, hav och vacker skärgård som ett boende i Oxelösund, så är detta ett utmärkt tillfälle. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Rosenkällavägen 32A, Fågelbo, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 32A

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
3 838 kr/mån
20 987 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga bostad med härligt ljusinsläpp! Bostaden finns tillgänglig högst upp i huset och erbjuder en optimal planlösning med fin interiör. Nytt och modernt kök som är utrustat med allt som behövs för bekväm matlagning. Här finns en ljus och trevlig matplats med utgång till den tilltalande balkongen. Vardagsrummet är tilltaget med bra möbleringsytor för både för soffa och större matbord. Genom det trevliga gavelläget erbjuds fönster i två väderstreck och dörr som leder ut på balkongen med många sköna soltimmar! I bostaden inryms två fina sovrum, båda i bra storlek. I duschrummet finns tvättmaskin. Sammantaget ett hem med alla rätt, att trivas och längta hem till! Till lägenheten finns vindsförråd och matkällarförråd att nyttja. Välmående förening med tilltalande avgifter där gemensamhetsutrymmen såsom gym, relax och tvättstugor finns att tillgå. Har du gäster finns möjligheten att hyra övernattningsrum mot en låg avgift. Omtyckt boendemiljö med närhet till skolor för alla åldrar, busshållsplats och mataffär. Centrumnära läge med ca 15 min gångväg till centrum eller hamnen. Promenadavstånd till Ekensberg med vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat.

  • Balkong
Jupitervägen 17, Stenkulla, Nyköpings kommun

Jupitervägen 17

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
525 000 kr
28 m²
1 rum
vån 9/9
2 104 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta som finns belägen högst upp i huset med Stenkullas absolut bästa utsikt! Här bor du i en välplanerad bostad som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Lägenheten är i genomgående gott skick och bjuder på ett fint kök med all önskvärd utrustning. Den praktiska sovalkoven frigör värdefull yta i rummet, vilket gör att du kan skapa en mysig sovplats utan att kompromissa med vardagsrummet. Dessutom finns en rymlig garderob som ger gott om förvaring för alla dina kläder och tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och stambytt med plats för tvättmaskin. Och som kronan på verket – från denna våning 9 har du en hänförande utsikt över Stenkulla, något som verkligen måste upplevas på plats. Här följer du naturens skönhet året om i lugn och rogivande boendemiljö. På Jupitervägen bor du med livsmedelsbutik, busskommunikation, pizzeria och gym strax utanför porten. I närområdet finns skolor för alla åldrar. Promenadavstånd till Ekensberg med vårdcentral, apotek och tandvård. Här finns även vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Hjortensbergsbadet och Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Bra cykelvägar som enkelt tar dig till centrumkärnan. Ett gyllene tillfälle att förvärva en pärla! Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!

  • Hiss
Erikslundsvägen 13, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Erikslundsvägen 13

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 932 kr/mån
15 519 kr/m²

Med ett utmärkt läge i populära Rosenkälla finner vi denna stilsäkra bostad som vänder sig till gammal som ung! Bostadens placering är på andra våningen där vi möts av ett hem som erbjuder fin interiör där ljuset och den genomgående planlösningen ger ett trivsamt intryck. Ett nyrenoverat kök med intilliggande matplats och ett vardagsrum med vacker fiskbensparkett som inbjuder till sociala tillställningar. Båda sovrummen är i bra storlek och är placerade på varsin sida om hallen. Från ena sovrummet nås balkongen med härligt söderläge mot gården. Duschrum med klinker/kakel med tillgång till tvättmaskin och separat wc. Praktisk klädkammare i lägenheten och ytterligare förvaringsutrymme i form av matkällare och förråd. Ett hem som inte lämnar något att önska! Här bor du i välskött föreningen med fin innergård med tillgång till paviljong, grillplats, utemöbler samt boulebana. Föreningen har övernattningslägenhet som medlemmarna får hyra. Hobbyrum och cykelrum finns. I avgiften ingår bredband! I området är naturen och grönskan närvarande samtidigt som läget gentemot stadskärnan är bra. Fina cykelvägar och goda kommunikationer tar dig enkelt och snabbt till centrum. I området finns förskola, skola och livsmedelsbutik. Ett stenkast från bostaden finns även restaurang Umgås och vårdcentral. För den aktiva är läget gentemot Rosvalla Arenor med gym, idrottshallar, bowling, restauranger m.m fördelaktigt. En skön promenad tar dig till naturreservatet Labro ängar eller Ängstugans café som sommartid är ett uppskattat utflyktsmål för fika och bad. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Hemgårdsvägen 32A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Hemgårdsvägen 32A

Radhus
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 395 000 kr
72 + 36 m²
3 rum
4 868 kr/mån
33 264 kr/m²

Välkommen till detta ombonade gavelradhus med underbart ljusflöde! Bostaden bjuder på fina funkisdetaljer som balanserar harmoniskt med moderna bekvämligheter. Interiören är välhållen med karaktär och charm som du inte kan motstå. Entréplanet inrymmer optimala sällskapsytor där du kan välkomna dina nära och kära i en trivsam hemmiljö. Köket är stilfullt inrett med gott om svängrum för din matlagning. Det finns utrymme för matplats i både kök och vardagsrum. En av bostadens absoluta höjdpunkter är den härliga uteplatsen som nås från vardagsrummet som vetter mot sydväst. Här kan du njuta av soliga dagar, grilla och koppla av på den inramade uteplatsen. Altan och trädgården blir som en förlängning av ditt hem och ger möjlighet till sköna stunder utomhus. Vidare invändigt på övre plan finns en möblerbar hall med garderob, uppskattad klädkammare och helkaklat duschrum med fönster. Genom de trivsamma gavelläget får bostaden också ett extra fönster mot gaveln vilket bidrar till härligt ljusflöde även i den övre hallen. Här finns även två fina sovrum som båda är i bra storlek. Hela planet pryds av vackert trägolv och tidlösa ytskikt. Därutöver finns källaren med ytterligare 36 väl nyttjade kvadratmeter. Ett helt klart värdefullt utrymme med stort sovrum, förråd, tvättstuga och toalett. Föreningen har god ekonomi där bl.a. p-plats precis utanför dörren, värme, vatten, bredband och kabel-tv ingår i avgiften. I föreningen finns bl.a. gemensam tvättstuga, hobbylokal, bastu och en övernattningslokal. Bostaden har ett utmärkt centrumnära läge i det populära området Högbrunn i Nyköping. För pendlaren är detta perfekt med gångavstånd till centralstation och det är även enkelt att ta sig ut på E4:an. I närområdet finns skolor, livsmedelsbutik, gym och padelcenter, biograf och restauranger. Ett hem att trivas och längta hem till!

  • Uteplats
Tranbärsvägen 19, Peterslund, Oxelösunds kommun

Tranbärsvägen 19

Villa
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 295 000 kr
170 m²
6 rum
902 m² tomt

Välkommen till Tranbärsvägen 19 - En hemtrevlig bostad som kommer få hela familjen på fall! Insidan bjuder på trevliga sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum utgör kärnan i bostaden. Med både öppen och rundgående planlösning infinner sig en luftig och trivsam känsla. I köksdelen finns generöst med förvaring och arbetsytor för att kunna leverera härlig matlagning. I entréplan finns två fina sovrum som båda har access till en praktisk walk in closet. I anslutning till hallen finns ett stort duschrum som är nyskick från 2022. I samma plan finns också grovingång med tvättstuga, dusch och wc. Bostaden passar såväl den mindre som stora familjen då det idag är 4 sovrum att nyttja och med möjlighet att anpassa antalet efter tycke och behov. På övervåningen är de ytterligare två sovrummen är placerade tillsammans med trivsamt allrum. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns indraget. Allt som behövs för ett praktiskt familjeliv. Utomhusmiljön erbjuder ett tilltalande hörnläge med gräsytor som omger huset. På baksidan finns gott om utrymme för både lek och avkoppling. Bilen parkerar du smidigt på den asfalterade uppfarten eller i garaget. Populärt område med gångväg till nybyggda Nyängens förskola, skola och busskommunikation. För dig som uppskattar närhet till natur, hav och vacker skärgård som ett boende i Oxelösund, så är detta ett perfekt tillfälle. Från huset är de ca 10 min bilväg till Nyköping. Kontakta gärna ansvarig mäklare för tidsbokning!

  • Plus
Skjutsaregatan  22 E, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Skjutsaregatan 22 E

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
2 767 kr/mån
26 000 kr/m²

Utmärkt tillfälle att förvärva en bostad i attraktiva Brf Tullporten nr 24. Här bor ni med bästa tänkbara läge på Öster med Storgatan och all service runt hörnet. Bostadens placering är högst upp i huset med trivsamt gavelläge och välplanerad planlösning. Hemmet fördelas över 75 kvadratmeter med två fina sovrum varav ena med fransk balkong, kök med utrymme för matbord och vardagsrum med ljusinsläpp från två håll. Från vardagsrummet finns utgång via dubbeldörrar till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Därutöver finns duschrum med plats för tvättmaskin. Till lägenheten finns också två förråd. Som boende i Brf Tullporten nr 24 omges du av en härlig boendemiljö med tillgång till privat innergård med pergola, frukt och bärbuskar. Föreningen har god ekonomi och avgiften för denna bostad är 2 767kr! Bra gemensamhetsutrymmen med bl a. samlingslokal med övernattningsrum att hyra. Fiberanslutning via Gästabudstaden. Läget är optimalt för dig som söker ett cityboende med bekvämt gångavstånd till service, butiker, restauranger, kultur och nöjen. Bra pendlarläge med närhet till såväl centralstation som busstation. I omgivningen finns fina promenadstråk längs vackra Å-promenaden, motionsspår och Sörmlandsled vid Hållet.

  • Balkong
Brunnsgatan 47, Centrum väster, Nyköpings kommun

Brunnsgatan 47

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
850 000 kr
43,2 m²
1 rum
vån 1/1
2 688 kr/mån
19 676 kr/m²

För dig som prioriterar närheten till centrumkärnan och dess fördelar är detta ett utmärkt tillfälle! I denna etta bor du lättillgängligt i markplan och vänder sig till alla åldrar! Tack vare ordentligt kök och rum med praktisk sovalkov upplevs bostaden mer som en mindre tvåa. Köket erbjuder generösa ytor och all önskvärd utrustning. Välplanerad planlösning där samtliga fönster vetter mot innergården. Hallen välkomnar med uppskattad garderobsförvaring och duschrummet är rymligt med egen tvättmaskin. Till lägenheten finns även två förråd att nyttja. Föreningen har IMD el och solpaneler på taket. Optimalt cityläge med Nyköpings shopping, nöjen, café och restaurangutbud runt hörnet. För pendlaren är läget perfekt med kort promenad till både tåg- och busstation (blivande resecentrum). Fina promenadstråk längs vackra Å-promenaden, motionsspår och Sörmlandsled vid Hållet. Välkommen på visning!

Kajakvägen 3, Femöre, Oxelösunds kommun
Kajakvägen 3, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 2
Kajakvägen 3, Femöre, Oxelösunds kommun, bild 3

Kajakvägen 3

Lägenhet
Femöre, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 104 kr/mån
30 818 kr/m²

Svårslagen tvåa med havsnära läge! På Kajakvägen 3 bor du i toppmodernt hem från 2021 med kvalitativ känsla. En bostad där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt med välvalda materialval, sammanhängande ljus färgskala från golv till tak och ett härligt ljusflöde som minst sagt ger ett imponerande intryck! Bostadens placering är på andra våningen i hus med hiss. Här njuter du av fint ljusinsläpp och inglasad balkong med första parkett mot havet! Planlösningen är modernt utformad med tidlöst kök från Vedum med öppen planlösning mot matplats och sällskapsdel. Från rummet finns utgång till den möblerbara och inglasade balkongen där du kan följa årstidernas färgspel med havet som granne. Här är du skyddad från väder och vind där solen gör dig sällskap vid morgonkoppen och som sedan återkommer lagom till kvällen. Sovrummet är anpassat för att inrymma både säng och skrivbord. Förvaring erbjuds i garderobsvägg samt klädkammare som nås från hallen. Invändigt finns även de stilrena badrummet med klinker och kakel som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Extra förvaring ges i förråd i källare. I huset finns dessutom en fin gästlägenhet att hyra. I området Femöre finns naturreservat med vacker natur, vandringsled, klippbad och museum. Sommartid kan du göra ett besök på Skärgårdsvåfflan. En kort promenad från bostaden tar dig till badplats vid Stenvik. I Oxelösund är de nära till de mesta och du tar dig smidigt fram via bra cykelvägar. Regelbunden busskommunikation till Nyköping och det är även enkelt att ta sig dit med bil. Fantastisk möjlighet för dig som direkt vill flytta in i och trivas i ett hem med stil och bekvämlighet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brandholmsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45

Brandholmsvägen 20

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 400 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 219 kr/mån
34 783 kr/m²

Välkommen till detta kvalitativa hem i nyskick endast ett stenkast från Stadsfjärden! Detta boende bjuder på många positiva egenskaper som hiss och underbar inglasad balkong om 17 kvm! Invändigt samsas de fullutrustade köket med vardagsrum i luftig öppen planlösning. Rummen förlängs av balkong som definitivt är kronan på verket, inglasad och möblerbar med härligt sydostläge. Två fina sovrum varav det stora med tillgång till flera garderober och klädkammare. Stilrent duschrum med praktisk kombimaskin. Sammantaget ett boende med livskvalitet för dig som ställer höga krav på ditt blivande hem! Detta lär definitivt imponera på både dig och dina gäster. På Brandholmen bor du i fantastisk boendemiljö med närhet till vacker natur, hav och båtbryggor. I området finns mycket att uppskatta - Rosvalla Arenor, gym, bowling, idrottshallar, boulebana, restauranger och livsmedelsbutiken 24-7. Regelbunden busskommunikation till och från centrum. Fin promenad- och cykelväg längs vattnet till centrum via hamnen som sommartid blomstrar med sommarcafé, restauranger, glassbarer, nattliv och små mysiga butiker. Både förskola och skola för alla åldrar finns i närområdet. Perfekt tillfälle för dig som direkt vill flytta in i och trivas i ett hem med svårslagen bekvämlighet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t Annegatan 14, Centralt Öster, Nyköpings kommun
S:t Annegatan 14, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
S:t Annegatan 14, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

S:t Annegatan 14

Villa
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
6 500 000 kr
181 m²
7 rum
252 m² tomt

1700-tals villa som får hjärtat att göra volter! Välkommen till en unik möjlighet att äga en fantastisk villa i centrala Nyköping! Denna sällsynta bostad är en sann pärla som bjuder in till en resa tillbaka i tiden samtidigt som den erbjuder all den moderna komforten du kan önska. Ett bostadshus som helt klart väcker intresse och nyfikenhet. Här har många säkerligen promenerat förbi och fantiserat över historiens vingslag. St Annegatan 14, ligger i stadens äldsta del och ingår i den del av Nyköping som byggdes upp efter branden 1719. Byggnaden tillhör de äldsta bevarade byggnadsbeståndet i stadsdelen, något som gör den både unik och utstickande i den övriga boendemiljön. Här möts du av en imponerande fasad och en autentisk atmosfär som genomsyrar varje rum. Den vackra byggnaden sträcker sig över två våningar och avslöjar ett överflöd av charm och karaktär. Från de vackert bevarade originaldetaljerna till de storslagna trägolven, varje hörn av denna villa andas historia och elegans. När nuvarande ägare övertog fastigheten 2002 bestod byggnaden av fyra lägenheter och de bestämde sig genast för att återskapa hemmet till sin ursprungliga charm. Hemmet har under åren renoverats med varsam hand med respekt och hänsyn till byggnadens historia. Uttrycket "de sitter i väggarna" gör sig definitivt rätt här. Glasverandan öppnar upp till husets entréplan och mittpunkt - den välkomnande och generösa hallen med flera detaljer att fästa blicken på. Direkt till vänster finns köket med vackra attribut som pärlspont och gediget trägolv och som lämnar ett fint intryck. Ytterligare detaljer som skafferi och synlig murstock som gör husets hjärta otroligt mysigt. Här finns gott om plats för matkreatören över härlig matlagning. I anslutning till köket finns matsalen följt av vardagsrum i fil. Båda sällskapsrummen är i bra storlek där du mer än gärna spenderar tid med nära och kära. Om vi istället vänder oss till höger i hallen visar sig kontor/allrum samt tv-rum som även kan nyttjas som sovrum. I entréplan finns både wc och tvättstuga med dold uppgång till ena vinden. För finsmakaren finns också källare med vinförråd. En vacker trappa tar dig till övervåningen där de mysiga sovrummen finns. Här finns gott om plats för familjen och gäster, och varje rum är omsorgsfullt inrett för att behålla den rätta känslan samtidigt som det erbjuder en avslappnad och inbjudande atmosfär. Trapphuset är trivsamt där de tre sovrummen är avskilda från varandra. I ett av sovrummen har du tillgång till klädkammare och egen wc. De ytterligare två rummen är båda i bra storlek. I samma plan finns därutöver ett stilfullt badrum med både badkar och dusch. Från övre hallen finns dessutom två förrådsutrymmen. Mysig innergård väntar utanför glasverandan med staket som ger insynsskydd. På gården finns ett förråd/garage. Den yttre karaktären hos byggnaden har höga miljöskapande, byggnadshistoriskt samt samhällshistoriskt värde. Dess volym och form, fasadbeklädnaden med den ljusgula lockpanelen, den brutna takformen med enkupig takbeläggning samt skorstenarnas utseende och placering är några av de värdebärande komponenterna. Glasverandan, portarna samt tvåluftsfönster som är målade i en ljusgrön kulör med spröjsade fönsterbågar och placering i liv med fasaden är också bidragande till byggnadens kulturhistoriska värde. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en fastighet med oemotståndlig charm! Denna 1700-tals villa är inte bara en bostad, det är en livsstil. Att äga detta uni

  • Premium
Bagaregatan 26, Väster, Nyköpings kommun

Bagaregatan 26

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 650 000 kr
159 m²
5 rum
6 419 kr/mån
16 667 kr/m²

Äntligen ges tillfälle att köpa en fin etagelägenhet på Bagaregatan! Huset ger exteriört ett klassiskt intryck; där taket, den putsade fasaden och fönstren för tankarna tillbaka till byggåret. Interiört ges ett lika välhållet och fint intryck som utsidan. Planlösningen är genomtänkt. På entréplanet finns hall samt gästtoalett. På mellanplanet erbjuds vardagsrum, kök, matsal och bibliotek. I vardagsrum och matsal finns fungerande kakelugnar. På övervåningen finns badrum, två sovrum och gott om förvaring. Bostadsrättsföreningen Vattumannen 20 är en mindre bostadsrättsförening om 4 bostadsrätter. Föreningen har även en hyreslokal med Bildettan som hyresgäst. Föreningen förvaltas aktivt och gör löpande renoveringar. Ett stort plus är den gemensamma trädgården - här kan man njuta på den lummiga uteplatsen. Här bor man med ett riktigt bra, centralt läge på Väster med närhet till allt man kan tänkas behöva. Bekvämt gångavstånd till Väster med dess stora utbud där restauranger, matbutiker, apotek, systembolag, frisör mm. finns. I omgivningarna finns även skolor och förskolor. Du parkerar bekvämt din bil precis utanför huset på gatan. Det finns även garageplats att ställa sig i kö för genom föreningen. Det går även att hyra p-plats under Cityarkaden för 350 kr/månad via Apcoa. Om du vill bo centralt och stilfullt kan detta vara ett perfekt tillfälle! Välkomna till visning!

  • Plus
  • Balkong
Regeringsvägen 17, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 17

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
995 000 kr
56,2 m²
2 rum
3 219 kr/mån
17 705 kr/m²

Välkommen in till Regeringsvägen 17 och detta lättillgängliga boende på första våningen i huset! Hemmet bjuder på trivsam planlösning med fönster i två väderstreck. Hallen utgör bostadens mittpunkt med utrymme för ytterkläder och extra förvaring ges i klädkammare. Direkt till höger finner vi köket med goda tillagningsytor och plats för matbord. Sovrummet är i bra storlek med tillgång till garderober. Rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen som är placerat mot gården i söderläge. I avgiften till föreningen ingår både el och basutbud av tv-kanaler. Utanför porten finns lummiga ytor och gemensam uteplats att nyttja. I området är det lätt att trivas med flera bekvämligheter runt hörnet. I Oppeby erbjuds bl.a. välsorterad livsmedelsbutik, konditori, smörgårsbar och pizzeria. Barnvänligt område med stenkast till förskola, skola och lekplats. Man tar sig enkelt ut på E4:an och läget gentemot Skavsta flygplats är toppen. Närhet till natur och Sörmlandsleden är också uppskattat. Bra busskommunikation som regelbundet tar dig till och från centrum. Man tar sig enkelt ut på E4:an och läget gentemot Skavsta flygplats är toppen. Upplev fördelarna som detta boende medför på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 35