Trålgatan 3

Oxelösunds kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 027 m²
Byggår
1914
Driftkostnad
43 586 kr/år

Välkomna till Trålgatan 3!

Nu finns chansen att förvärva en smakfullt renoverad villa, vilken erbjuder en rad olika nyttjandeformer och möjligheter: generationsboende, uthyrning, dela med en vän eller nyttja den som familjebostad?Möjligheterna är många. Genomgående fräsch bostad som i rådande utförande består av två stycken lägenheter om två rum och kök i absoluta toppskick. Entréplan huserar med en praktisk yttre / inre hall vilken sedan leder vidare mot köket, som har både attityd och elegans. Här erbjuds generös takhöjd och gott om förvaringsmöjligheter med modern maskinell utrustning. I anslutning till köket finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och matgrupp. Sociala umgängesytor är med andra ord inte en bristvara. Längst in i bostaden finner ni sovrummet med en rofylld och privat placering. Sovrummet har försetts med rejäla garderober vilket ger gott om förvaring. Avslutningsvis finner ni badrummet - även det smakfullt renoverat med väl avvägda detaljer. På väg upp mot ovanvåningen möts ni först av en mindre hall i entréplan, därefter öppnar den övre lägenheten upp med en inre hall och en balkong. Från hallen har ni tillgång till såväl kök som badrum och sovrum. Köket på ovanvåningen har även det stilfull elegans och attityd, de jordnära tonerna på väggarna harmoniserar väl med rummet och det fina ljusinsläppet. Vidare finner ni ett mysigt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck och ett rofyllt sovrum med både garderobsvägg och mjuk heltäckningsmatta. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med ytor som tagits väl tillvara genom planerade och yteffektiva renoveringar.
I källaren finns tvättstuga samt plats för träningsutrustning och förvaringsmöjligheter.

Under säsong finner ni en lummig och lättskött trädgårdstomt med stor uteplats och orangeri. Utomhusmiljön bjuder in till sociala tillställningar och sammankomster med plats för många gäster. På tomten finns även ett isolerat gästhus utrustat med ett sovrum och två förråd.

Ta tillfället i akt och boka er plats för visning, huset på Trålgatan gör sig än bättre i verkligheten - ett trivsamt och
uppdaterat boende med stora möjligheter! Varmt Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Alex Lorant

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Alex Lorant, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
076-4954282