Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alex Lorant

Alex Lorant

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smörsoppvägen 19, Bryngelstorp, Nyköpings kommun

Smörsoppvägen 19

Villa
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 675 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
666 m² tomt

ENPLANSVILLA - KAMIN - INTILL LABRO ÄNGAR Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga enplansvilla med ett eftertraktat läge i populärt området! Denna pärla erbjuder allt du kan önska dig för en harmonisk och bekväm vardag i en idyllisk omgivning. Huset bör passa såväl ung som gammal då allt ligger bekvämt på samma plan! Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och skön golvvärme, vardagsrum med kamin som inbjuder till umgänge och utgång till mysig uteplats. Vidare finns ett härligt kök som renoverades 2021 med köksö och bra arbetsytor som gör att man lockas till matlagning och bjudningar. Huset är utbyggt 2008 med ett extra sovrum, vilket ger möjlighet för det stora familjen att få fem sovrum. Utöver detta finns ett fräscht och helkaklat badrum från 2018, en separat gästtoalett och praktsik tvättstuga. På fastigheten finns även ett garage med förrådsdel där du kan förvara dina prylar, verktyg och trädgårdsutrustning utan att det tar plats i själva bostaden. Fiber finns indraget. Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till både skola och förskola, runt knuten finns vackra promenadstråk och omtyckta naturreservatet Labro ängar. Gångsavstånd till busshållsplats och närhet till badplats vid Ängstugans café. Affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart. Här kan du bo och trivas länge!

Trädgårdsgatan 5, Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Budgivning pågår

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
650 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 159 kr/mån
9 220 kr/m²

Varmt välkomna till Trädgårdsgatan 5! Här erbjuds en välplanerad trerummare om 70,5 kvadratmeter med stor inglasad balkong i en välskött förening med hiss. Trevlig lägenhet med ett till två sovrum, väl tilltaget vardagsrum, delvis kaklat badrum med badkar samt rymligt kök och inglasad balkong. I månadsavgiften ingår fiber 250/50 samt nätavgiften för el, därefter debiteras medlemmar efter verklig förbrukning vilket leder till låga elkostnader. Det finns även en gästlägenhet att låna för föreningens medlemmar. Perfekt bostad för dig som vill bo bekymmersfritt i en trygg och välskött förening. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, konditori och restaurang. Bussförbindelse strax utanför porten som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget. Varmt välkomna för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tillverkarvägen 9, Arnö, Nyköpings kommun

Tillverkarvägen 9

Tomt
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 995 000 kr
2 994 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva Tillverkarvägen 9! Industritomt om 2 994 kvadratmeter i ett expansivt område på Arnö. Tillverkarvägen har ett geografiskt bra läge med närhet till motorvägen, endast några minuters bilfärd in mot Nyköping samt smidig vidare kommunikation via E4an norr eller söderut. Byggrätt om 40% av tomtstorlek, el, vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Nuvarande ägare har även sprängt och planat ut tomten med fyllnadsmassor. Plankarta och plantext finns bifogad under fliken dokument. Varmt välkommen och kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Vallsundsvägen 108, Vallsund, Oxelösunds kommun

Vallsundsvägen 108

Radhus
Vallsund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 095 000 kr
127 m²
5 rum
447 m² tomt

Varmt välkomna till Vallsundsvägen 108. Här möts ni av ett trevligt kedjehus i två plan med lättskött tomt, uppvärmd pool samt inglasat litet uterum. Bostaden huserar med fem rum och kök varav tre sovrum är fördelade på ovanvåningen med en privat och ostörd placering. Vardagsrummet och allrummet har en imponerande takhöjd om 3 meter och kan med relativt små medel delas av i förmån för ett fjärde sovrum för den som önskar. Entréplan har vidare praktisk förvaring, klädkammare, gäst-wc samt kök med matplats och tvättstuga. Vid ovanvåningen finns utöver de tre sovrummen ytterligare förvaring samt badrum med duschkabin. Passa på att förvärva ett familjevänligt boende med närhet till havet och njut av allt som Oxelösund har att erbjuda. På Vallsundsvägen bor ni familjärt område där flera krav på bekvämligheter uppfylls. Gång- och cykelväg till förskola, skola, matbutik och bra busskommunikationer till Nyköping för fortsatt pendling via centralstationen eller motorvägen. Varmt välkommen på visning!

Östanvägen 10, Öster, Nyköpings kommun

Östanvägen 10

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
51,2 m²
2 rum
vån 1/3
2 752 kr/mån
23 331 kr/m²

Varmt välkomna till Östanvägen 10! Här erbjuds ett bekvämt boende endast en halvtrappa upp i ett populärt område med närhet till de mesta du kan tänkas behöva! Välkomnande entréhall vilken ansluter till samtliga av bostadens rum. Direkt in till vänster finns kök med gott om förvaring, diskmaskin samt matplats. Vidare finns väl tilltaget sovrum med klädkammare samt rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, i anslutning till vardagsrummet finns utgång till balkong. I anslutning till hallen finns även badrum med plats för tvättmaskin. Fördelarna att bo på Östanvägen är många! Att sommarkvällar ha både promenad och cykelavstånd till hamnen som blomstrar, strandpromenaden eller citykärnan är bara några av dem. Du bor med bageri och flertalet pizzerior runt hörnet. Härifrån tar du dig på cykel till det mesta men vill du åka kommunalt så finns busshållsplats i närheten. För den aktiva är närheten till Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Välskött och trygg förening med grillplats på gårdssidan, tvättstuga finns i huset, samt att det i grannhuset även finns bastu och relaxavdelning. Välkommen att bosätta dig i en riktigt trivsam boendemiljö!

  • Balkong
  • Uteplats
Sjögatan 8A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 8A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
285 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
3 067 kr/mån
6 477 kr/m²

Varmt välkomna till Sjögatan 8A och denna toppfräscha etta. Här finner ni en genomgående ljus och renoverad bostad vilken totalrenoverades under 2020. Högst upp i huset med fin utsikt och insynsskyddat läge finns 44 välplanerade kvadratmeter. Entréhall med avhängningsmöjligheter och klädkammare för praktisk förvaring. Vidare finner ni det avdelade rummet där väggen inte går hela vägen upp till tak i förmån för mer ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet har även det lite extra ljusinsläpp och vädringsmöjligheter från fönstret, eldosa för tvättmaskin finns vänster om handfatet. Det ljusa och fina köket totalrenoverades även det 2020 och har bland annat moderna vitvaror, bänkskiva i ek samt induktionshäll. Perfekt bostad för dig som vill bo bekymmersfritt med låga månadskostnader i en trygg och välskött förening! I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. Från bostaden är det nära till livsmedelsbutik, pizzeria och konditori. Bussförbindelse som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget med ytterligare service och butiker.

Visar alla 6