Mäklare Alex Lorant

Alex Lorant

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bärbo Fattigstugan 1, null, Nyköpings kommun

Bärbo Fattigstugan 1

Villa
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
24 + 70 m²
1 734 m² tomt

Varmt välkomna till Bärbo Fattigstugan! Nu finns en gyllene chans för dig som aspirerar på att både delta i husdrömmar och pröva relationens gränser. Wingårdh och Lundberg skulle bli fnittrigt nervösa redan på uppfarten och gå upp i falsett när du presenterar tidsplanen, men vem minns en fegis. Man skulle kunna se det som en praktuppvisning i jävlar anamma och mycket pannben för den som tar sig ann Fattigstugan vilken var i bruk mellan 1755 - 1824. Vill man inte äventyra relationen till sina käresta i en renovering finns möjligheten att bygga nytt på den 1 734 kvm stora tomten. Vi låter bilderna stå för beskrivningen så slipper vi klassiker som "möjlighet till egen prägel", "fantastisk potential" samt "något för den händige". Besök gärna Fattigstugan för en första titt så kommer vi därefter samla upp intresserade spekulanter för en visning av interiören. Varmt välkomna!

Smörsoppvägen 19, Bryngelstorp, Nyköpings kommun

Smörsoppvägen 19

Villa
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 675 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
666 m² tomt

ENPLANSVILLA - KAMIN - INTILL LABRO ÄNGAR Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga enplansvilla med ett eftertraktat läge i populärt området! Denna pärla erbjuder allt du kan önska dig för en harmonisk och bekväm vardag i en idyllisk omgivning. Huset bör passa såväl ung som gammal då allt ligger bekvämt på samma plan! Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och skön golvvärme, vardagsrum med kamin som inbjuder till umgänge och utgång till mysig uteplats. Vidare finns ett härligt kök som renoverades 2021 med köksö och bra arbetsytor som gör att man lockas till matlagning och bjudningar. Huset är utbyggt 2008 med ett extra sovrum, vilket ger möjlighet för det stora familjen att få fem sovrum. Utöver detta finns ett fräscht och helkaklat badrum från 2018, en separat gästtoalett och praktsik tvättstuga. På fastigheten finns även ett garage med förrådsdel där du kan förvara dina prylar, verktyg och trädgårdsutrustning utan att det tar plats i själva bostaden. Fiber finns indraget. Här bor ni i en barnfamiljsidyll. I området kan barnen leka fritt med närhet till både skola och förskola, runt knuten finns vackra promenadstråk och omtyckta naturreservatet Labro ängar. Gångsavstånd till busshållsplats och närhet till badplats vid Ängstugans café. Affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart. Här kan du bo och trivas länge!

Trädgårdsgatan 5, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Trädgårdsgatan 5

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
650 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 159 kr/mån
9 220 kr/m²

Varmt välkomna till Trädgårdsgatan 5! Här erbjuds en välplanerad trerummare om 70,5 kvadratmeter med stor inglasad balkong i en välskött förening med hiss. Trevlig lägenhet med ett till två sovrum, väl tilltaget vardagsrum, delvis kaklat badrum med badkar samt rymligt kök och inglasad balkong. I månadsavgiften ingår fiber 250/50 samt nätavgiften för el, därefter debiteras medlemmar efter verklig förbrukning vilket leder till låga elkostnader. Det finns även en gästlägenhet att låna för föreningens medlemmar. Perfekt bostad för dig som vill bo bekymmersfritt i en trygg och välskött förening. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. Promenadavstånd till livsmedelsbutik, konditori och restaurang. Bussförbindelse strax utanför porten som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget. Varmt välkomna för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tillverkarvägen 9, Arnö, Nyköpings kommun

Tillverkarvägen 9

Tomt
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 995 000 kr
2 994 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva Tillverkarvägen 9! Industritomt om 2 994 kvadratmeter i ett expansivt område på Arnö. Tillverkarvägen har ett geografiskt bra läge med närhet till motorvägen, endast några minuters bilfärd in mot Nyköping samt smidig vidare kommunikation via E4an norr eller söderut. Byggrätt om 40% av tomtstorlek, el, vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Nuvarande ägare har även sprängt och planat ut tomten med fyllnadsmassor. Plankarta och plantext finns bifogad under fliken dokument. Varmt välkommen och kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Aktervägen 5, Brandholmen, Nyköpings kommun

Aktervägen 5

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 750 000 kr
76 m²
3.5 rum
vån 1/3
4 803 kr/mån
23 026 kr/m²

Varmt välkomna till Aktervägen 5 och denna fina gaveltrea! Här erbjuds ett tryggt boende i en välskött förening med ordnad ekonomi. Med fönster i flera väderstreck finns gott om ljusinsläpp och bostaden inger en väldigt öppen och rymlig känsla med sina 2,70 i takhöjd. Här erbjuds även dubbla balkonger varav den större balkongen är inglasad. I originalutförande finns två sovrum varpå det i dagsläget är avdelat i ett av sovrummen i förmån för ett extrarum. Väggen har byggts upp för att kunna monteras ner utan alltför stor åverkan på varken golv, väggar eller tak. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot köket och här finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Ytorna är väl tillvaratagna och bidrar till ett praktiskt, lättskött och bekvämt boende. Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare, klädkammaren bidrar med gott om förvaringsmöjligheter och avsaknaden av traditionella radiatorer gör bostaden både lättstädad samt enklare att möblera. Kallförråd finns på innergården och parkering sker fritt på gatan. Parkeringsplats finns på innergården, separat kö. Från Aktervägen finns fina promenadstråk längs stadsfjärden och vacker natur, härifrån är det även gångavstånd till Nyköpings hamn och dess utbud av restauranger och nöjen. På Brandholmen finns även förskola, liten matbutik, restaurang Vrå och Rosvalla arenor för idrott, gym och evenemang. Nära till centrum med både buss och cykel. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vallsundsvägen 108, Vallsund, Oxelösunds kommun

Vallsundsvägen 108

Radhus
Vallsund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 295 000 kr
127 m²
5 rum
447 m² tomt

Varmt välkomna till Vallsundsvägen 108. Här möts ni av ett trevligt kedjehus i två plan med lättskött tomt, uppvärmd pool samt inglasat litet uterum. Bostaden huserar med fem rum och kök varav tre sovrum är fördelade på ovanvåningen med en privat och ostörd placering. Vardagsrummet och allrummet har en imponerande takhöjd om 3 meter och kan med relativt små medel delas av i förmån för ett fjärde sovrum för den som önskar. Entréplan har vidare praktisk förvaring, klädkammare, gäst-wc samt kök med matplats och tvättstuga. Vid ovanvåningen finns utöver de tre sovrummen ytterligare förvaring samt badrum med duschkabin. Passa på att förvärva ett familjevänligt boende med närhet till havet och njut av allt som Oxelösund har att erbjuda. På Vallsundsvägen bor ni familjärt område där flera krav på bekvämligheter uppfylls. Gång- och cykelväg till förskola, skola, matbutik och bra busskommunikationer till Nyköping för fortsatt pendling via centralstationen eller motorvägen. Varmt välkommen på visning!

Östanvägen 10, Öster, Nyköpings kommun

Östanvägen 10

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
51,2 m²
2 rum
vån 1/3
2 752 kr/mån
23 331 kr/m²

Varmt välkomna till Östanvägen 10! Här erbjuds ett bekvämt boende endast en halvtrappa upp i ett populärt område med närhet till de mesta du kan tänkas behöva! Välkomnande entréhall vilken ansluter till samtliga av bostadens rum. Direkt in till vänster finns kök med gott om förvaring, diskmaskin samt matplats. Vidare finns väl tilltaget sovrum med klädkammare samt rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, i anslutning till vardagsrummet finns utgång till balkong. I anslutning till hallen finns även badrum med plats för tvättmaskin. Fördelarna att bo på Östanvägen är många! Att sommarkvällar ha både promenad och cykelavstånd till hamnen som blomstrar, strandpromenaden eller citykärnan är bara några av dem. Du bor med bageri och flertalet pizzerior runt hörnet. Härifrån tar du dig på cykel till det mesta men vill du åka kommunalt så finns busshållsplats i närheten. För den aktiva är närheten till Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Välskött och trygg förening med grillplats på gårdssidan, tvättstuga finns i huset, samt att det i grannhuset även finns bastu och relaxavdelning. Välkommen att bosätta dig i en riktigt trivsam boendemiljö!

  • Balkong
  • Uteplats
Sjögatan 8A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 8A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
285 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
3 067 kr/mån
6 477 kr/m²

Varmt välkomna till Sjögatan 8A och denna toppfräscha etta. Här finner ni en genomgående ljus och renoverad bostad vilken totalrenoverades under 2020. Högst upp i huset med fin utsikt och insynsskyddat läge finns 44 välplanerade kvadratmeter. Entréhall med avhängningsmöjligheter och klädkammare för praktisk förvaring. Vidare finner ni det avdelade rummet där väggen inte går hela vägen upp till tak i förmån för mer ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet har även det lite extra ljusinsläpp och vädringsmöjligheter från fönstret, eldosa för tvättmaskin finns vänster om handfatet. Det ljusa och fina köket totalrenoverades även det 2020 och har bland annat moderna vitvaror, bänkskiva i ek samt induktionshäll. Perfekt bostad för dig som vill bo bekymmersfritt med låga månadskostnader i en trygg och välskött förening! I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. Från bostaden är det nära till livsmedelsbutik, pizzeria och konditori. Bussförbindelse som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget med ytterligare service och butiker.

Flädervägen 2D, Arnö, Nyköpings kommun

Flädervägen 2D

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 400 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4
4 345 kr/mån
24 561 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad med två balkonger! Bo på fjärde våningen i hus med hiss. Lägenheten är i ett gott skick och har en trivsam planlösning. Fullutrustat kök från Marbodal med vitvaror från Electrolux. Alla rummen har parkettgolv och målade väggar. Helkaklat badrum. På vinden finns ett förråd som hör till. BRF Arnö Strand anlitar Riksbyggen för ekonomisk förvaltning. Föreningen tillämpar IMD-el där man har ett gemensamt elavtal och debiterar bostadsrättshavarna för förbrukningen. P-platser, p-platser med motorvärmaruttag samt carport finns i föreningen, separat kö. Cykelförråd finns ute på gården. Bostadsrättsföreningen har en övernattningslägenhet för föreningens medlemmars gäster. Arnö är ett centrum- och naturnära område, ca 1,5 km från Nyköpings centrum. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats via Nyköpings marincentrum och uppställningsplats vintertid hos Nyköpings segelsällskap. Fina promenadvägar längs vattnet mot hamnen med ett stort utbud sommartid såsom caféer, restauranger, glassbarer mm. I närheten finns även Sörmlands museum som har fina utställningar samt en uppskattad lunchrestaurang året om. Mataffär på promenadavstånd. Kontakta mäklaren för att boka in en egen visning!

  • Balkong
  • Hiss
Trålgatan 3, null, Oxelösunds kommun

Trålgatan 3

Villa
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 975 000 kr
160 + 90 m²
5 rum
1 027 m² tomt

Välkomna till Trålgatan 3! Nu finns chansen att förvärva en smakfullt renoverad villa, vilken erbjuder en rad olika nyttjandeformer och möjligheter: generationsboende, uthyrning, dela med en vän eller nyttja den som familjebostad?Möjligheterna är många. Genomgående fräsch bostad som i rådande utförande består av två stycken lägenheter om två rum och kök i absoluta toppskick. Entréplan huserar med en praktisk yttre / inre hall vilken sedan leder vidare mot köket, som har både attityd och elegans. Här erbjuds generös takhöjd och gott om förvaringsmöjligheter med modern maskinell utrustning. I anslutning till köket finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och matgrupp. Sociala umgängesytor är med andra ord inte en bristvara. Längst in i bostaden finner ni sovrummet med en rofylld och privat placering. Sovrummet har försetts med rejäla garderober vilket ger gott om förvaring. Avslutningsvis finner ni badrummet - även det smakfullt renoverat med väl avvägda detaljer. På väg upp mot ovanvåningen möts ni först av en mindre hall i entréplan, därefter öppnar den övre lägenheten upp med en inre hall och en balkong. Från hallen har ni tillgång till såväl kök som badrum och sovrum. Köket på ovanvåningen har även det stilfull elegans och attityd, de jordnära tonerna på väggarna harmoniserar väl med rummet och det fina ljusinsläppet. Vidare finner ni ett mysigt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck och ett rofyllt sovrum med både garderobsvägg och mjuk heltäckningsmatta. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med ytor som tagits väl tillvara genom planerade och yteffektiva renoveringar. I källaren finns tvättstuga samt plats för träningsutrustning och förvaringsmöjligheter. Under säsong finner ni en lummig och lättskött trädgårdstomt med stor uteplats och orangeri. Utomhusmiljön bjuder in till sociala tillställningar och sammankomster med plats för många gäster. På tomten finns även ett isolerat gästhus utrustat med ett sovrum och två förråd. Ta tillfället i akt och boka er plats för visning, huset på Trålgatan gör sig än bättre i verkligheten - ett trivsamt och uppdaterat boende med stora möjligheter! Varmt Välkomna!

Visar alla 10