Nyproduktion

Jagbacken 7 B

Bergshammar, Nyköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Jagbacken 1
Om föreningen
Avgift
5 787 kr/mån
Driftkostnad
30 048 kr/år
Pris/m²
26 982 kr/m²
Nyproduktion

Fantastiskt erbjudande: Avgiftsfritt i 12 månader och SPAbad ingår vid köp tecknat senast 2023-06-30!

Nu är det nära till inflyttning av dessa 12 st påkostade parhus i bostadsrättsform på trevliga Jagbacken, strax utanför Bergshammar i Nyköping. Här bygger Sveadahlhus parhus om 111 kvm i 1-plan med fint söderläge och fina ljusinsläpp. Bra planlösning med väl tilltagna rum och generös takhöjd över entré- och sovrumsdel som sedan öppnas upp ända upp till nock över kök och vardagsrum som har fantastiska panoramafönster och utgång till altandäck. Fri och vacker utsikt över trevliga Kiladalen. Inredningen i husen är ljus och påkostad och säljs som standard i 1-plan med möjlighet att själv utöka boytan. Marken kommer att vara förberedd för gräsbeläggning.
Husen byggs energisnålt och miljöanpassat där energiförbrukningen är en stor och viktig del av byggnationen. Samtliga hus har golvvärme och extra isolering. Att hushålla med alla typer av resurser är en självklarhet för Sveadahlhus och därför finns snålspolande blandare och energiåtervinning på ventilationsluften installerade. Husen säljs i bostadsrättsform i Brf Jagbacken. Preliminär inflyttning 1 juni 2023.
Bergshammars förskola och skola (åk F-6) ligger ca 800 m från Jagbacken. Sörmlandsleden går förbi Bergshammar och Kiladalens Golfklubbs bana ligger endast ett par kilometer bort. En cykelväg har byggts ut ända från Svalsta via Bergshammar till Nyköping. Intill Jagbacken finns busshållplats för länsbussarna som trafikerar Nyköping. Smidig pendlingsmöjlighet med E4án in närheten samt centralstationen i Nyköpings centrum för tågförbindelse.

Varmt välkommen att höra av er för vidare intresse och privat visning!

Säljprocessen:
Steg 1: Upplåtelseavtal tecknas så medlemskapet registreras och handpenning om 10% av köpeskillingen erläggs inom 7 dagar efter undertecknandet av avtalet.
Steg 2: Vid inflyttning/tillträde erläggs resterande del av köpeskillingen och nycklar överlämnas till köparen samt inflyttning kan ske.

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Nyköping

Kontakt

Anna Göthéus

Våningen & Villan Nyköping
Mäklare Anna Göthéus, Våningen & Villan Nyköping
072-4028000