Mäklare Anna Göthéus

Anna Göthéus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 7, brf fr 2011, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 7, brf fr 2011

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
5 720 kr/mån
26 753 kr/m²

Varmt välkommen att besöka denna fina marklägenhet som idag inrymmer hela 6 rum varav 4 sovrum, 1 kontor samt även ett härligt inglasat uterum om 18 kvm med trevligt västerläge. Bostaden är om 97 kvm med en bra omgjord disponering för att få till fler sovrum till antalet. Önskar man att återställa bostaden till dess ursprungliga 4 rum så går det bra. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med utgång till det trivsamma uterummet och bostadsrättsföreningens gemensamma trädgård. Bostaden har idag förutom dess 4-5 sovrum även två våtutrymmen varav ett kombinerat med wc/dusch/tvätt samt en separat gästtoalett. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd. Bostadsrättsföreningen heter Strandängen 2 och är en väletablerad förening med 21 bostadsrättslägenheter, byggår är 2011. Parkeringsmöjlighet i carport och i parkeringsfickor längs Handbollsvägen och Fotbollsvägen, till dessa tillämpas separat kösystem till. Ett boende med radhuskänsla på härliga Brandholmen med dess fina läge med sköna promenadvägar längs Stadsfjärden, båtplatser, kvarterskrogen VRÅ och närhet till Rosvalla och skolor. Varmt välkommen på visning av Fotbollsvägen 7 på Brandholmen! //Anna Göthéus Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75 - lgh 1001, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75 - lgh 1001

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
4 090 000 kr
141 m²
4 rum
5 980 kr/mån
29 007 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Brandholmsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Brandholmsvägen 22

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
7 167 kr/mån
26 250 kr/m²

Fantastiskt inglasad balkong om hela 17 kvm med sydvästläge och utsikt över parkmark och liten glimt över fjärden. Mycket fint skick med en ljus och fin inredning med grått trevligt kök från Vedum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Stort sovrum med såväl klädkammare som garderobsvägg. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Denna lägenhet är i sitt ursprung planerad som tre rum och kan med enkla medel återställas till detta genom att en vägg sätts upp i vardagsrummet. Härligt läge längs med Stadsfjärden för fina promenader längs vattnet och trivsamma platser för en paus intill vattenbrynet och i parken. I området finns såväl Rosvalla Eventcenter med hela dess utbud, den mysiga kvartersrestaurangen VRÅ, förskolor/skolor samt vackra omgivningar. Varmt välkommen på visning av Brandholmsvägen 22!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosenhällsvägen 12, Centralt Öster, Nyköpings kommun
Rosenhällsvägen 12, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Rosenhällsvägen 12, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Rosenhällsvägen 12

Villa
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
7 495 000 kr
129 + 60 m²
5 rum
892 m² tomt

Välkommen till ett av stadens bästa boenden! Denna fantastiska villa på lugna Rosenhällsvägen erbjuder en unik möjlighet att äga ett exklusivt hem med ett oslagbart läge. Här kan du leva det bekväma och eleganta livet du alltid drömt om. Här bor man med alla stadens bekvämligheter inom bara några minuters promenad. Detta är verkligen en gömd pärla som ligger bara ett stenkast från Allahelgonakyrkan med dess vackra omgivningar, Östra Bergens grönområde, Nyköpingshus och hamnen är några av stadens platser som tillhör husets kvarter. I entrén möts du av ett ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster och den generösa takhöjden som sedan fortlöper i samtliga utrymmen. Redan här syns den tidsenliga och smakfulla renoveringen som utförts i bostaden. Från entrén når du både husets gästtoalett samt den nyrenoverade tvättstugan med inredning från Marbodal som ger en platsbyggd känsla. Vidare ut i vardagsrummet finner du ett kök utöver det vanliga, även det från Marbodal, den stora köksön med god förvaring och del för sittplatser ger ett väldigt socialt intryck. Här kan släkt och vänner samlas! På sommaren tillför dubbeldörrarna ut mot uteplatsen en enkelhet att njuta av måltiderna utomhus. Under årets kalla månader tillför öppna spisen en extra mysfaktor. De smakfulla materialvalen, det klassiska skafferiet, de påkostade vitvarorna utbringar tillsammans en lyxig och trivsam känsla. I fil med vardagsrum och kök ligger husets matsal, däremellan finns skjutsdörrar i original. Bostaden har tre sovrum- Masterbedroom med platsbyggda garderober, de gröna sovrummet intill köket och ett sovrum/kontor som idag används som lekrum. Även badrummet präglas av en lyxig känsla- den nersänkta duschen i ett tidigare hisschakt talar för sig själv. Den stora spegeln över kommoden ger en rymd. Här är materialvalen väl valda och genomtänkta! En bostad väl värd att besöka!

  • Premium
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 2
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 3

Tessins väg 10

Villa
Fågelbo, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 990 000 kr
118 + 6 m²
5 rum
211 m² tomt

Välkommen till detta ljust och luftiga stadsradhus i barnvänliga Fågelbo! Med modern utrustning och en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar är detta en perfekt plats att kalla hem. Med närhet till kommunikationer och centralt beläget har du allt du behöver inom räckhåll. Detta stilfulla stadsradhus sträcker sig över två plan och har en välkomnande entré som välkomnar dig in i det rymliga vardagsrummet. Det välutrustade köket gör matlagningen till en fröjd och det finns till och med ett sovrum på bottenvåningen för extra bekvämlighet. På övervåningen hittar du ytterligare två sovrum, ett allrum (som kan användas som ett extra sovrum) och ett modernt badrum. Uteplatsen är verkligen något extra med sin stora träveranda där du kan njuta av solen och umgås med familj och vänner. Och med det barnvänliga läget kan du vara lugn i vetskapen om att dina barn har gott om utrymme att leka och utforska. Dessutom ligger detta charmiga stadsradhus nära centrala Nyköping, vilket innebär att du har allt från affärer till shopping inom bekvämt avstånd. Bostaden är även förbesiktigad för din trygghet och säljaren erbjuder att teckna en doldafel-försäkring efter köpet. Med en yta på 118 kvadratmeter och en tomtarea på 211 kvadratmeter har du gott om utrymme att trivas på. Så varför vänta? Bostaden är förbesiktad och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring för köparens trygghet! Kom och upptäck allt detta fantastiska stadsradhus har att erbjuda - ditt drömhem väntar!

  • Premium
  • Energieffektiv
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 2
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 3

Blåsarevägen 30

Lägenhet
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 480 000 kr
154 m²
7 rum
vån 1/1
7 995 kr/mån
16 104 kr/m²

Ett fantastiskt erbjudande med bra läge på fin hörntomt. Bostaden inrymmer idag 7 rum och ett trivsamt och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Allt fördelade på 3 våningsplan med optimal planlösning för hela familjen. Denna bostad är belägen i början av området och har ett bra läge med mycket lite insyn och en härlig grön trädgård på baksidan. Här finns fina materialval och stora härliga panoramafönster som bjuder in såväl ljuset och naturen till ditt hem. Detta är en elegant bostad där man inte lämnat något åt slumpen, funktionellt, harmoniskt och stilsäkert. Bostaden har 4-5 sovrum, 2 badrum samt härliga sociala ytor på nedre plan med det integrerade köket med köksö som lockar till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen mellan matsal, kök och vardagsrum släpper in ljuset från 2 håll och härifrån tar du dig ut på altanen för en avkopplande stund i grönskan och altanen för trevliga grillkvällar. Här på altanen finns det gott om plats för soliga stunder, grillkvällar och skön loungedel. Hela kvarteret andas barnvänligt, stora ytor för lek och återvändsgator med närhet till Sörmlandsleden och lekplats. Huset har golvvärme på alla plan, förråd såväl inne i huset som ett externt samt en stor asfalterad uppfart. Här är det nära till välsorterad mataffär, konditori, fotbollsplan, förskola och skola. Bra kommunikationer till central Nyköping. Varmt välkommen på visning av Blåsareägen 30! Vänligen, Anna Göthéus & Wenche Östensen Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Uteplats
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Skeppsbyggargränd 1

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
4 395 000 kr
149 m²
5 rum
7 427 kr/mån
29 497 kr/m²

På populära Skeppsbyggargränd finns nu ett fint gavelradhus i 3-plan med fantastisk takterrass och med soligt läge! Ett mycket fint och trevligt bostadsrättsradhus från 2018, precis intill Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Planlösningen är genomtänkt med umgängesdel på entréplan med stort och fint kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett härligt uterum i direkt anslutning från vardagsrummet samt på detta plan finns också en dusch/wc och tvättstuga. På mellanplan ligger de tre sovrummen, dusch/wc och bastu. Högst upp i bostaden finns ett fantastiskt allrum, som också med fördel kan inredas till masterbedroom om så skulle önskas. Här finns även även en toalett, klädkammare och utgång till den generösa takterrassen. En carport med laddare för elbil samt ett vidbyggt förråd finns på tomten som har uteplats och odlingsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Idrottsvägen 75 - lgh 1301, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 75 - lgh 1301, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75 - lgh 1301, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75 - lgh 1301

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 490 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
4 415 kr/mån
38 352 kr/m²

Prissänkta jättefina lägenheter med ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Jättefina lägenheter med ett års avgiftsfrihet och tre års räntesäkring. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Tuna, null, Nyköpings kommun
Tuna, null, Nyköpings kommun, bild 2
Tuna, null, Nyköpings kommun, bild 3

Tuna

Gård/Skog
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
19 500 000 kr
360 m²
9 rum
8 965 m² tomt

Med ett mycket vackert läge, mitt på den sörmländska landsbygden och endast 1,5 mil från Nyköpings hamn och vår vackra skärgård, finns denna fina och mycket välskötta gård från 1800-talets mitt. Platsen är fantastisk med sin parkliknande tomt och de ljuvliga omgivningarna med sitt öppna landskap, ängar och skogen i fonden. Bostadsbyggnaden är om hela 360 kvm i 2-plan och dispositionen med de mer sociala delarna såsom en mysig salong med öppen spis, trivsam matsal och ett härligt stort lantkök beläget på bostadens entréplan och den privata delen med sovrum och kontor finns i bostadens övre plan. Huvudbyggnaden bestod tidigare av 4 bostäder, 2 st på var plan, men sedan början av 2000-talet så har hela byggnaden med varsam hand byggts om och inretts till den disposition den idag har. Här finns flertalet väl fungerade kakelugnar och eldstäder för såväl värmande som mysiga stunder. Fastigheten är om ca 1 ha och mycket välskött och trivsam med härligt poolområde och pergola med utekök, boulebana och orangeri. Här finns även ett gårdshus som inrymmer en praktisk verkstad som sig bör, en trivsam bastu/dusch med en liten tillhörande altan med härligt läge. Här finns även 2 st gästrum i byggnadens övre plan, förvaring och en mycket uppskattad vinkällare. På den lilla sluttningen, i den fd bykstugan, har ett välkomnande gästrum inretts. I orangeriet frodas det och plats för en välförtjänt skön stund finns under den praktfulla vinrankan som breder ut sitt lövverk upp emot taket. Vidbyggt med orangeriet finns en redskapsbod och 4 riktigt charmigt inredda dass - var och ett inrett med en personlig prägel. Gården Tuna har ett mycket bra geografiskt läge och förutom den vackra naturen som omsluter gården är det endast 10 mil till Stockholms innerstad, 15 minuter med bil till Nyköpings centrum med alla faciliteter och 20 minuter till kusten och för härliga klippbad och vår vackra skärgård. Varmt välkommen att besöka sköna Tuna med sitt fantastiska läge mitt i den vackra sörmländska landsbygden! Denna försäljning kommer att säljas med friskrivningsklausul å säljarens önskan. English: Sitting in a picturesque location, in the middle of the Sörmland countryside and only 9.5 English miles from Nyköping city’s harbor and its beautiful archipelago, is this meticulously well-kept countryside house from the mid 19th century. This fantastic place is characterized by its park-like yards and the scenic surroundings with open landscapes, meadows and forests. The main residential house is 360 square meters distributed over 2 floors. The layout includes rooms ideal for socializing on the first floor such as a cozy lounge with a fireplace, a pleasant dining room, and a lovely large countryside style kitchen. The private rooms are located on the second floor, including a bedroom and an office. There are several fully functioning tiled stoves and fireplaces in the house, both for warmth and cozy moments. Historically, the main house used to consist of 4 residences, 2 on each floor, but at the beginning of the 2000s, the entire building was carefully rebuilt and refurnished to allow the all inclusive layout it features today. The property adds up to around 1 hectare, which has been exceptionally well maintained and now features a lovely pool area and pergola, as well as an outdoor kitchen, boule court and a dreamy orangery. Additionally there is a smaller two story house to the side of the main building, as is traditional for these types of prope

  • Premium
Idrottsvägen 75, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 75, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 990 000 kr
138 m²
4 rum
5 886 kr/mån
28 913 kr/m²

Letar ni efter en stor altan och liten lättskött gräsmatta, radhuskänsla i ett lugnt område? Ja då har ni här en stor ny öppen ljus lägenhet med allt det praktiska för en enkel vardag. Lite guldkant på livet med ett spabad på altanen är också en del av det som ingår. Förskola och skola, lekpark, mindre livsmedelsbutik och framförallt härliga promenadvägar längs med Stadsfjärden. För de som är event och sportintresserade ligger en stor anläggning i närliggande kvarter och även en trevlig restaurang och café. Solceller på taket och parkeringsplats finns på gården. Perfekt för er som söker ett boende nära havet med promenad och cykelavstånd in till Nyköpings centrum. Måste upplevas på plats, varmt välkommen att vara nyfiken och komma på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Textilvägen 5, Harg, Nyköpings kommun

Textilvägen 5

Villa
Harg, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 350 000 kr
170 + 185 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Trevlig och rymlig villa i 1-plan om hela 170 kvm på Textilvägen i Harg. Här finns fina möjligheter till trivsamt generationsboende eller hyresintäkter via den vidbyggda och separata lägenheten om ca 45 kvm samt att här även finns ett Attefallshus på tomten i 2-plan . Huvudbyggnaden har 3 sovrum, 2 badrum och ett stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning med generös köksö och här är det öppet upp till nock samt att det finns utgång till det inglasade uterummet och den insynsskyddade trädgården som har Spa-bad och altandäck. Parkeringsmöjligheter på uppfart finns. Bostaden ligger belägen på en lugn gata omgiven av fina promenadstråk och med cykelavstånd till såväl skola som förskola, ICA Knuten och bussförbindelser. Varmt välkommen på visning av Textilvägen 5! Vänligen, Anna Göthéus Croisette Real Estate Partner

Blackstaby 1, null, Flens kommun

Blackstaby 1

Gård/Skog
Flens kommun
Croisette Nyköping
27 000 000 kr
450 + 120 m²
12 rum
67 ha tomt

Välkommen till Blacksta Herrgård och denna historiska plats! Gårdsbilden är magnifik med den vackra Herrgårdsbyggnaden som omges av dess underbara omgivning och den parkliknande tomten som ansluter till åkermark och sjön. Tomten omges av en tät och pampig 100-årig granhäck som omsorgsfullt tagits om hand. Ner mot vattnet bereder åkermarken ut sig mot vassområdet och den mjuka strandlinjen perfekt för egen fågeljakt men också gott om såväl vildsvin som rådjur. Till fastigheten hör även ett vattenområde om ca 5 ha med fiskerätt. Sjön Långhalsen anses ha ett av landets bästa fiskevatten för bl a gös men här finns också gott om gädda, abborre och kräftor. Hela fastigheten är löpande och väl underhållen långt utöver vad som är normalt både inne i fastigheterna såsom utomhus (dräneringar i åkermark, diken, vägar, röjning i skogen och beteshagarna, underhåll av kanalen osv.) Mycket låga driftskostnader och stora möjligheter till egenintäkter via uthyrning av bostad och marker. Herrgårdsbyggnaden interiört finner man magnifika stenvalv som har anor från 1500-talet. Byggnaden är representativ och pampig med sina ca 450 kvm och dess 12 rum. Byggnaden har en genomgående generös takhöjd vilket ger härlig rymd, flertalet eldstäder samt stora fönsterpartier som vetter ut mot en äppellund med ett 30-tal olika äppelsorter, fälten och vattnet vilket skapar ljus och närhet till naturen där man inbjuds förmånen att få följa årets alla årstider och dess färger. Här i huvudbyggnaden finns välkomnande sällskapsytor som binder samman salong och matsal där väggmålning av elev till Carl Larsson finns väl bevarad och varje rum har en fantastisk utsikt över allt det vackra i omgivningarna utanför. Med sitt generösa utbud av sovrum finns här gott om plats för både familj och gäster och vid den södervända terrassen finns ett SPA-bad som erbjuder en härlig stund med möjligheten att njuta av omgivningarna. På fastigheten finns även en trevlig Trädgårdsmästarbostad om 3 rok för uthyrning som har ett fint och enskilt läge med åretruntstandard. Flygelbyggnad om 2 rok samt dubbelgarage samt även Orangeri, Jaktstuga, Jordkällare, Sjöstuga, Båthus och ett fint ordnat Stall med 5 boxplatser och tillhörande betesmark. Här finns också en nyligen anlagd solcellsanläggning och fastigheten ger även möjlighet till fina inkomstmöjligheter vid te x uthyrning av Trädgårdsmästarbostaden och genom att arrendera ut åkermark. Varmt välkommen till en herrgård som erbjuder ett verkligen representativt och generöst kvalitetsboende. Här känner man vingslagen ända från kung Blackes tid och kan njuta av livet på många olika sätt!

Tullkammargränd 9, Spelhagen, Nyköpings kommun

Tullkammargränd 9

Lägenhet
Spelhagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 081 kr/mån
32 808 kr/m²

Med ett fantastiskt läge intill västra kajen finns denna trevliga lägenhet med sin mycket generösa takhöjd och trivsamma disposition. Lugnt läge med glimt över hamnen med dess båtliv och folkvimmel sommartid, tillika det lugn som infinner sig vintertid. Bostaden blev inflyttningsklar 2014-2015 och är i väldigt fint skick. Lägenheten har en genomgående ljus och överraskande positiv planlösning med en inglasad balkong i markplan med glasdörrar ut till en öppen ombonad och privat uteplats som ger plats för gröna odlingar och solens värmande strålar. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med gott om plats för härliga middagar och social samvaro. Två mysiga och fina sovrum varav ett med en klädkammare/förråd samt masterbedroom med hel garderobsvägg som ger goda förvaringsmöjligheter. Rymlig och fin toalett med dusch/tvätt vid entrén där också garderober för ytterkläder finns. Ett mycket fint boende intill kajen med centralt läge i attraktivt och fint område. Här finns vackra promenadstråk längs såväl Stadsfjärden och Nyköpings hamninlopp men också en historisk tur längs Nyköpingsån förbi Nyköpingshus som är en härlig promenad upp mot Nyköpings stadskärna och Stora Torget. I området finns också vårt omtyckta Länsmuseum med sin mycket uppskattade restaurang. Under sommaren öppnar hamnen upp med ett stort utbud av trevliga och mysiga restauranger, caféer och sommarbutiker. Längs kajen är det endast ett par minuters promenad till områdets marina för att enkelt ta sig ut med båt över Stadsfjärden till vår vackra skärgård. Till bostaden finns ett förråd på entréplan, miljörum samt cykelrum. Parkering finns med separat kösystem. Varmt välkommen på visning av Tullkammargränd 9 - en mysigt lägenhet med fantastiskt läge! Vänligen, Anna Göthéus Croisette Real Estate Partner

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 75 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 75 - lgh 1101

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 990 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/3
4 415 kr/mån
32 857 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Idrottsvägen 77 - lgh 1101, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Idrottsvägen 77 - lgh 1101

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 190 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
4 508 kr/mån
33 936 kr/m²

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 9-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Jogersö-Bergö 11, Jogersö, Oxelösunds kommun
Jogersö-Bergö 11, Jogersö, Oxelösunds kommun, bild 2
Jogersö-Bergö 11, Jogersö, Oxelösunds kommun, bild 3

Jogersö-Bergö 11

Fritidshus
Jogersö, Oxelösunds kommun
Croisette Nyköping
4 450 000 kr
77 m²
5 rum
2 131 m² tomt

En riktig skärgårdspärla högst upp på Jogersö-Bergö med sol hela dagen - en plats för harmoni och livskvalitet med fantastisk utsikt över kobbar och skär. Fastigheten, som är friköpt, har idag fyra byggnader varav två är vinterbonade med kommunalt VA vilket ger möjligt för boende året runt. De andra två husen är isolerade och har sommarvatten. De tre bostadshusen är mycket mysiga och charmiga och har en egen enhet med enklare köksutrustning, allrum, sovrum/loft samt liten toalett och dusch. Här finns trivsamma altaner i samtliga väderstreck med utsikt över skärgård, farled och med naturen inpå knuten med de vackra tallarna och bergsknallarna med sin naturliga grönska. På fastigheten finns även ett nybyggt gårdshus med dusch/toalett, tvättstuga samt en snickarbod. Båtplats finns att tillgå och bad från såväl klippor som strand och brygga finns att välja på för allas önskemål. Jogersö-Bergö ligger nära fastlandet och Jogersö och närmsta båtplats finns vid Ramdalshamnen vid Jogersöbron. Varmt välkommen till denna skärgårdsdröm i Oxelösunds vackra skärgård!

  • Premium
Karlslund 2, Arnö, Nyköpings kommun

Karlslund 2

Tomt
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
995 000 kr
1 154 m² tomt

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva en av de tre fantastiska tomterna på Arnö längs Strandstuguviksvägen - med närhet till härliga bad och strövområden. Fastigheterna ligger på rad bredvid varandra på fina Karlslund. När du svänger in på Jungmansväg så förflyttas du från det klassiska villaområdet till en känsla av äldre bebyggelse men i ny och något lite modernare tappning. Här har du alla möjligheter att förverkliga drömmen om att bo på landet men med närheten till såväl skolor, förskolor, matbutik på Arnö. Naturen har du utanför husknuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping och vackra Stadsfjärden. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 15 min. Cyklar du åt motsatt håll så har du de två badplatserna Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10-15 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. Ett stenkast bort finns Nyköpings Stadsfjärd där det finns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor. Här är det husleverantören A-hus/Derome Husproduktion som levererar hus enligt önskemål (beställs och betalas av köparen separat via entreprenadkontrakt med Derome) och enligt gällande detaljplan till denna tomt vid köp. Byggrätten tillåter en huvudbyggnad på 180 kvm i två plan och en komplementbyggnad på 50 kvm. Fasader ska utföras med stående träpanel och målas med faluröd slamfärg. Taktäckningen ska vara falsad målad slätplåt eller tegelröda takpannor. Ytterligare bestämmelser för utformning av byggnation finns i detaljplanen som du hittar under fliken, dokument. Det är framdraget kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns men anslutningsavgift på 214.926 kr tillkommer. Själva tomtpriset i ett köpekontrakt är sedan grunden till kommande lagfartsavgift. Lagfartskostnaden blir därmed: Tomtpris om 1.200.000 x1,5% samt exp avg om 825 kr, dvs 18.825 kr.

  • Plus
Karlslund 1, Arnö, Nyköpings kommun

Karlslund 1

Tomt
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
995 000 kr
1 112 m² tomt

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva en av de tre fantastiska tomterna på Arnö längs Strandstuguviksvägen - med närhet till härliga bad och strövområden. Fastigheterna ligger på rad bredvid varandra på fina Karlslund. När du svänger in på Jungmansväg så förflyttas du från det klassiska villaområdet till en känsla av äldre bebyggelse men i ny och något lite modernare tappning. Här har du alla möjligheter att förverkliga drömmen om att bo på landet men med närheten till såväl skolor, förskolor, matbutik på Arnö. Naturen har du utanför husknuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping och vackra Stadsfjärden. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 15 min. Cyklar du åt motsatt håll så har du de två badplatserna Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10-15 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. Ett stenkast bort finns Nyköpings Stadsfjärd där det finns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor. Här är det husleverantören A-hus/Derome Husproduktion som levererar hus enligt önskemål (beställs och betalas av köparen separat via entreprenadkontrakt med Derome) och enligt gällande detaljplan till denna tomt vid köp. Byggrätten tillåter en huvudbyggnad på 180 kvm i två plan och en komplementbyggnad på 50 kvm. Fasader ska utföras med stående träpanel och målas med faluröd slamfärg. Taktäckningen ska vara falsad målad slätplåt eller tegelröda takpannor. Ytterligare bestämmelser för utformning av byggnation finns i detaljplanen som du hittar under fliken, dokument. Det är framdraget kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns men anslutningsavgift på 211.973 kr tillkommer. Själva tomtpriset i ett köpekontrakt är sedan grunden till kommande lagfartsavgift. Lagfartskostnaden blir därmed: Tomtpris om 1.200.000 x1,5% samt exp avg om 825 kr, dvs 18.825 kr.

  • Plus
Brf Östersjöklippan, null, Nyköpings kommun

Brf Östersjöklippan

Lägenhet
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
fr. 2 990 000 kr
91-141 m²
3-4 rum
4 415 kr/mån

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 13-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd. Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in! För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns: - avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker - 1 år med fri månadsavgift - möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19