Nybyggnadsprojekt
Brf Östersjöklippan

Nyköping, Nyköpings kommun

BRF Östersjöklippan, med havsnära läge i ett lugnt väletablerat bostadsområde. Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här fortskrider Maison Forte med den sista etappen av bostadsrätter på Brandholmen.
Sista byggnaden ligger granne med grön parkmark och innehar 25 st lägenheter varav 21 st är utformade som 2-6 rok i storlekarna 54-111 kvm med stora inglasade balkonger. Resterande 4 lägenheter utförs på entréplan med stor uteplats och radhuskänsla, dessa blir mellan 133-137 kvm.
Planlösning är flexibel där antal sovrum, extra wc, förråd eller tom bastu finns som valmöjlighet beroende på vilken typ av lägenhet du väljer, vi anpassar lägenheten efter era önskemål och behov. Till lägenheterna tillkommer ett extra förrådsutrymme och det finns möjlighet att hyra p-plats på innergården.
På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang.
Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare.

Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet.

Försäljningsprocess vid köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan:
Vid undertecknandet av det första avtalet som kallas "bokningsavtal" erläggs 5.000 kr i en första delbetalning, detta avtal är enbart en reservation och inte bindande.
När sedan den ekonomiska planen är registrerad och godkänd så är det dags att signera ett förhandsavtal, vilket är ett juridiskt bindande avtal. Då sker även en automatisk ansökan om medlemskap för dig som köpare i bostadsrättsföreningen. I samband med detta så erläggs 70.000 kr i en delbetalning. Har en bokningsavgift tidigare erlagts så reduceras de 5.000 kr från betalningen vid förhandsavtalet. Strax innan inflyttning skriver du som köpare ett upplåtelseavtal med bostadsrättsföreningen, ingen delbetalning sker här. Slutbetalning sker när tillträdet genomförs och nycklar överlämnas.

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyköping

Anna Göthéus

Telefon: 072-4028000
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyköping

Telefon: 0155-15 00 00
E-post: [email protected]