Krokdalsvägen 28

Bollebygd, Bollebygds kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
155 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
46 435 kr/år

Varmt välkomna till populära Krokdalsvägen och detta eftertraktade gavelradhus som är beläget i ett lugnt barnvänligt område. Ett omhändertaget hem som nyligen är ommålat och praktiskt förråd i anslutning till entrén. Här bjuds det på en väldisponerad planlösning i två plan och en boarea om ca 100 kvm. Gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till en skön atmosfär.

Husets interiör är trivsam. Här finns generösa umgängesytor, tre bra sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Entréplan har ett renoverat kök med ny diskmaskin samt en matplats för flera personer. Sommartid öppnar man upp altandörren mot den träskodda och stora altanen i österläge. Gott om plats för det stora sällskapet och många sköna soltimmar att se fram emot. Hallen erbjuder plats för avhängning. En trappa upp finner ni samtliga sovrum rofyllt belägna. På detta plan finns även badrummet med dusch och tvättpelare. Samtliga markiser är nya vid alla fönster. Till huset ingår en bilplats med carport och i samfällighetsavgiften ingår ett generöst tv-utbud samt bredband via fiber.

Välkommen till Bollebygd, samhället på landet, beläget mellan Göteborg och Borås. Här finns charmiga kullerstensgator och mysig shopping. Inom räckhåll finns flera stora vandringsleder som går genom bygden där du kan uppleva naturens olika skiftningar från storskog till öppet landskap. Bollebygd kan även locka med en 18-håls golfbana i herrgårdsmiljö, skidbacke, flera motionsspår, naturstigar, kanotleder, ridanläggningar och boulebanor. Inom kommunen finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. Staden ligger med ett bekvämt avstånd till Göteborg, Borås och Jönköping. Pendlingsmöjligheter till närliggande städer är goda med både bil och kollektivtrafik. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Borås

Kontakta mäklaren

Jonathan Schagerlind

Bjurfors Borås
Mäklare Jonathan Schagerlind, Bjurfors Borås
0766-487925

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.