Bjurfors Borås

Bjurfors Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backadalsstigen 2B, Bergsäter, Borås kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Backadalsstigen 2B, Bergsäter, Borås kommun, bild 2
Backadalsstigen 2B, Bergsäter, Borås kommun, bild 3

Backadalsstigen 2B

Lägenhet
Bergsäter, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/6
4 278 kr/mån
30 809 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en eftertraktad trerummare som uppförts på attraktiva Bergsäter med citykänsla. Detta välplanerade hem erbjuder ett kvadratsmart boende med känsla för stil och finess. Ett högkvalitativt hem där kök och vardagsrum samsas i en öppen och social planlösning. I anslutning till vardagsrummet ligger en generös balkong. En balkong av den här storleken blir snabbt ett omtyckt extrarum. De två sovrummen är rymliga varav master bedroom har plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen samt komfortabel golvvärme. Bergsäter är en centralt belägen stadsdel med naturen nära inpå knuten. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara tio att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På gångavstånd ligger den nybyggda förskolan Lunden med närhet till både skog och stad. Lek och Idrott är förskolans profil. I området finns även populära Annelundsparken som har en kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Dessutom finns både Coop och ICA Maxi nära inpå. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Romsås 126, Hökerum, Ulricehamns kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Romsås 126, Hökerum, Ulricehamns kommun, bild 2
Romsås 126, Hökerum, Ulricehamns kommun, bild 3

Romsås 126

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Bjurfors Borås
2 595 000 kr
135 + 40 m²
5 rum
1 515 m² tomt

Unikt missionshus från 1931! Vägen slingrar sig genom det idylliska landskapet och når den högt placerade villan. En häck avgränsar mot gatan innan grusgångar, grönska och en lövskog omfamnar bostaden. Detta ombyggda missionshus erbjuder ett hem där det bästa av två världar kombineras på generösa ytor. Här återfinns en mängd stiltrogna detaljer, i original eller hantverksskickligt återskapade. Tillsammans med en varsam renovering och modernisering som gör det bekvämt att bo. Känslan av stora och ljusa rumsvolymer är ständigt närvarande och den häpnadsväckande takhöjden skapar en fantastisk rymd. Entrévåningen erbjuder sociala ytor med vardagsrum, kök, och matsal i öppen planlösning. Köksdelen, med rikligt ljusinsläpp, är fullt utrustat med moderna vitvaror. Köksön bidrar både med förvaring och sällskaplig närvaro. Om sommaren öppnas dubbeldörrarna vid köket ut mot det vidbyggda trädäcket och om vinterhalvåret är det mysigt att tända upp en brasa i kaminen i vardagsrummet. Väl på altanen upplevs en tyst och sagolik trädgårdsmiljö. Hela året omgärdas denna trädgårdsidyll av skog och vidsträckta ängar. Här finns mycket plats för socialt umgänge alternativt att varva ner med ett glas vin eller den viktiga studsmattan för barnen. I slänten mot skogen finner ni en trädäckad terrass som ger ett fritt läge mot omgivningen. Utöver entréplanets strålande ljusa sällskapsytor finns ett bibliotek och ett badrum med intilliggande bastu. I badrummet infinner sig husets tvättavdelning dolt bakom draperier. I utrymmet finner ni ekparkett och i våtutrymmena ligger kakel samt plastmatta. Väggarna är klädda med kakel, pärlspont och målad väv. I taket sitter ljust laserad pärlspont. Ovanvåningen är privat och bjuder på plats för tre sovrum, wc samt inredningsbar vind. Alla sovrummen är stora till sin storlek och erbjuder förvaringsmöjligheter. Master bedroom har direktaccess till ett wc. Från detta sovrum finns en stor inredningsbar vind som idag används till förråd. Här kan fler rum skapas om man önskar mer boyta. Romsås by tillhör Hökerum som är en del Ulricehamns kommun. I samhället Hökerum ca 2,5 km från villan, finns förskola, skola årskurs f-6, fritids, bibliotek, idrottsplats, och badplats i sjön Mogden. Skolskjuts går strax utanför dörren. Närliggande Ulricehamn är en stad på landet, beläget på sluttningarna vid sjön Åsunden. Här finns charmiga kullerstensgator och mysig shopping. Stadsnära natur, vatten och omgivningar som erbjuder många och vackra naturupplevelser. Staden profilerar sig som Sydsveriges ledande skidort med både Lassalyckan och Ulricehamns Ski center inom räckhåll. Den stora gymnasieskolan, Tingsholmsgymnasiet, har många olika linjer att välja mellan. Staden ligger med ett bekvämt avstånd till Göteborg, Borås och Jönköping. Pendlingsmöjligheter till närliggande städer är goda med både bil och kollektivtrafik. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

  • Premium
Nämndemansgatan 53B, Dammsvedjan, Borås kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Nämndemansgatan 53B, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 2
Nämndemansgatan 53B, Dammsvedjan, Borås kommun, bild 3

Nämndemansgatan 53B

Lägenhet
Dammsvedjan, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 775 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 837 kr/mån
18 586 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara bostad i etage på natursköna Dammsvedjan. Här råder en väldisponerad planlösning i två plan. På entréplan finns ett ljust renoverat kök med tidlös inredning och ett lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet finns även utgång till en uppskattad balkong i västerläge. En balkong av den här storleken, som dessutom är inglasad, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Vill du bjuda in någon för balkonghäng går det finfint, här finns plats för flera. På detta våningsplan finner ni även Master bedroom som tillhandahåller förvaring via två garderober. En trappa upp finner ni två sovrum. Här finns även ett stilrent och helkaklat badrum med underliggande golvvärme samt tvättmöjligheter. Här bor ni i fina kvarter, citynära men ändå lugnt och närhet till Rv 40/41. För den aktive finns Kronängs Arena, fina vandringsleder och discgolf på promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, ICA Maxi ligger 3 minuter bort med buss, och förskolor/skolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kellgrensgatan 23B, Druvefors, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Kellgrensgatan 23B, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kellgrensgatan 23B, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kellgrensgatan 23B

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 945 000 kr
47 m²
2 rum
vån 8/11
3 312 kr/mån
41 383 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa från 2018 i attraktiva Brf Stallbacken. Bostaden har ett högt och fritt läge på våning åtta av elva, som från hemmets stora inglasade balkong skapar en fantastisk utsikt över området. Uterummet på ca 20kvm ger lägenheten ett extra rum stora delar av året och här finns även golvvärme installerad för extra komfort. Lägenheten erbjuder en attraktiv planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra samt genomgående materialval som andas kvalité och hög standard. Badrummet är stilrent helkaklat med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Sovrummet är generöst till storlek och goda förvaringsmöjligheter återfinns i såväl bostaden som i förrådsutrymmet som tillhör lägenheten. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Välkommen att anmäla dig på visningen! Möjlighet finns till privatvisningar på förfrågan. Kontakta mäklare för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 2
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 3

Tåmarksgatan 2

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
3 044 kr/mån
31 818 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Hörntvåan är totalrenoverad (2019-2020) med genomgående nymålade rum och har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i uppskattat väderstreck där man upplever en vacker soluppgång på morgonen och strålande sol hela dagen framåt eftermiddagen. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt och totalrenoverat kök med nya vitvaror från 2019-2020 och rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob längs hela väggen och skön morgonsol. Vackert helkaklat badrum med golvvärme, belyst spegelskåp och tvättmaskin samt en rejäl klädkammare med nytt golv och nyinstallerade garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och har en god ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 15, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 13:00

Järnvägsgatan 15

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 650 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 618 kr/mån
35 106 kr/m²

På lugnt och skyddat gårdsläge, välkomnas du till denna citynära pärla väl värd ett besök. Här bor du omgiven av härlig gårdsgrönska trots att stadens myller lockar runt hörnet. Lägenheten ligger på andra våningen med fint ljusinsläpp från fönsterpartierna som vetter mot föreningens lugna innergård. Bostaden erbjuder ett modernt kök med väl tilltagen matplats, ett trivsamt vardagsrum med plats för såväl mat- som soffgrupp, fransk balkong samt sovalkov med plats för dubbelsäng. Bostadens badrum är helkaklat i tidlösa och stilsäkra färgkombinationer. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i lägenheten samt ett källarförråd som tillhör bostaden. Här bor du i en populär Riksbyggen förening på en attraktiv adress. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Hiss
Döbelnsgatan 3, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 13:30

Döbelnsgatan 3

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 642 kr/mån
32 895 kr/m²

Med ett lugnt och citynära läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Här samsas de moderna med charmiga originaldetaljer från det svunna trettiotalet. Detta är ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd tack vare sitt uppskattade gavelläge och ljusinsläpp i flera väderstreck. Bostaden smyckas av flera tidstypiska inslag så som gjutjärnselement och fönsterbänkar i sten. Takhöjden är något generösare än standard och bidrar till en luftig atmosfär. Goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare samt ytterligare två förråd disponeras, varav det ena ligger i källaren och det andra på vinden. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Här bor du i populär förening på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum bara några minuter bort och gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 165 kr/mån
35 769 kr/m²

På en av nedre Norrmalms populäraste gator har ni nu chansen att förvärva denna yteffektiva och hemtrevliga enrummare i gavelläge. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär. Det höga läget i huset gör att ni kan njuta av fri utsikt av himmeln utan insyn från grannar på den uppskattade balkongen. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind och i källaren. Här bor du i en populär HSB förening på en attraktiv adress. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Arlagatan 4

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4
3 710 kr/mån
39 118 kr/m²

Belägen i en eftertraktad del i huset presenteras en unik möjlighet att förvärva en nybyggd tvåa från 2015 i den eftertraktade Brf Asplyckan. Med en arkitektur som lockar ögat och harmoniserar med grönskan samt närheten till stadens puls,. På 51 kvadratmeter sprider generösa fönster ljus över varje hörn och den genomtänkta parketten tillsammans med harmonisk färgsättning. Kök och vardagsrum flyter samman och ger en luftig känsla. och generösa sociala ytor. En stor balkong, som blir som ett extrarum, är ett uppskattat tillskott. Det rofyllda sovrummet rymmer en dubbelsäng och det stilrena badrummet är komplett med praktisk tvättavdelning. Förvaringsmöjligheter är gott om både i garderober och i tillhörande förrådsutrymme. Denna trevliga tvåa ligger mitt i hjärtat av centrala Borås. Utanför dörren pulserar stadslivet med prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Inom promenadavstånd finns daghem, skolor, gymnasier och utmärkta kommunikationsmöjligheter för att utforska staden. För den som längtar efter grönområden ligger Stadsparken bara runt hörnet. Fastigheten är utformad för funktionalitet och tillgänglighet med hiss från marknivå och ned till garaget. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 39

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/7
4 176 kr/mån
14 071 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna hörntvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soffgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i uppskattat väderstreck och är väl mottaglig för solens strålar. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med flera garderober och ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och har en god ekonomi. Under årens lopp har man genomfört alla större renoveringar. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Vare sig man vill ta en promenad i Rya Åsar eller ett dopp vid Almenäs badplats ligger denna bostad belägen i ett ypperligt läge. Sommartid blir Sjöbo sommarstad en i oas i sig. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brokvarn 1, null, Svenljunga kommun
Brokvarn 1, null, Svenljunga kommun, bild 2
Brokvarn 1, null, Svenljunga kommun, bild 3

Brokvarn 1

Villa
Svenljunga kommun
Bjurfors Borås
10 195 000 kr
320 + 80 m²
14 rum
2,7 ha tomt

Det stora kökets terrassdörr står på vid gavel ut mot junikvällen, det doftar syrén och nyklippt gräs. En stensatt terrass i söderläge ligger delvis under tak och den höga platsen känns helt privat, skyddad av grönska och stilenligt träplank. Stilla vågor slår mot den egna stranden, knappt 40 meter nerför den kortklippta grässlänten. Kvällens gäster minglar ner till bryggan med sina glas. Kvällssolen får vattenytan att blänka i rött och stillheten bryts bara av ungarnas skratt ute i kanoten. Det stora timmerhuset i traditionell stil är mycket vackert där det tronar alldeles ovanför åstranden, just där Ätran formas till en liten sjö. På andra sidan ån syns en del av de egna markerna om drygt 27 000 kvm. Detta gör att fastigheten har fiskerätt, något som brukar lyfta nivån på familjens kräftskivor. Platsen ligger inbäddad i grönska och de U-formade huselementen ramar in den stora, stensatta gårdsplanen med plats för riktigt många bilar. Det knuttimrade huset byggdes enligt skandinavisk tradition 1974, men har i omgångar renoverats och byggts ut. Kvar är den timrade fasaden under svagt sluttande tak och de småspröjsade fönsterpartierna som bidrar med en nästan historisk atmosfär. Husets interiör har till stor del öppen planlösning och präglas av stora och ljusa rumsvolymer, ofta med öppet upp till nock och med synliga takbjälkar. De tidlöst formrena detaljerna, som glasade dubbeldörrar, vitputsade väggar och detaljskurna snickerier i vitt, balanserar upp de trärena timmerväggarna och de enorma ytorna med enstavig ekparkett. Rader av närmast heltäckande glaspartier är vända ut mot ån. Det gör att utsikten över vatten och grönska är närvarande i de flesta rum. I slänten ovanför den egna stranden och bryggan finns uteplatser och poolområde – allt skyddat av hög grönska och traditionella träplank. Till huset hör två garage och stora förvaringsytor samt ett mycket stort gästhus om två plan med allrum, fyra sovrum, kök, matplats, badrum och wc. Huset är även tänkbart för generationsboende, uthyrning eller eget företagande. Utöver stora sällskapsytor, exklusivt kök och matsal har mangårdsbyggnaden upp till tre sovrum, bibliotek, två eldstäder, tre badrum, två gäst-wc, tvättstuga, bibliotek, master bedroom-svit, dressingroom, lounge, vinkällare, gym, två garage, stort gästhus, brygga, fiskerätt, flera stensatta uteplatser, skrivarstuga vid åkanten mm. Läget bör rimligen vara ett av Svenljungas allra mest privata, samtidigt har du bara 2 km till Svenljunga och 25 minuter med bil till Borås.

  • Premium
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 2
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 3

Brigadgatan 1

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/5
5 394 kr/mån
34 826 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad fyra från 2020 i attraktiva Regementsstaden, praktiskt belägen i markplan med egen entré. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citylivet. Detta hem har en social prägel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en rejält tilltagen balkong i uppskattat väderstreck. Ytan blir en favoritplats året runt och kan möbleras med både sittgrupper och loungemöbler. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Vedum med en påkostad bänkskiva och integrerade vitvaror. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Utöver badrummet finns dessutom ett gäst wc. Genomgående kvalitativa materialval i form av vacker ekparkett och slätmålade väggar i behagliga kulörer som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och flera garderober i sovrum och hall. Välkommen att trivas! Brf. Majoren 1914 ligger i hjärtat av den nya stadsdelen i Regementsstaden. Området formas för framtiden i stark samklang med historiens vingslag. Där förr infanterister trampade marken växer nu moderna bostäder upp. Husen är svanenmärkta och energisnåla. Föreningen består av 57 lägenheter. Regementsstaden är under kraftig expansion och kommer bli en ny stadsdel med småstadskaraktär. Naturen är ständigt närvarande och för den som söker vildmarkskänsla rekommenderas Pickesjön. Här finns fiske, joggingspår och grillmöjligheter. Föredrar du hellre bussen stannar den i området. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 16:00
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kindsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 150 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 598 kr/mån
35 304 kr/m²

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Högst upp i fastigheten döljer sig denna nyproducerade och fantastiskt detaljrika våning där hänförelse bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, häpnadsväckande takhöjd och fantastiska umgängesytor. Lägg där till vida allrumskvadrat med ett strålande ljusinsläpp från ljusbringande fönsterpartier som ackompanjeras av en glasad balkongdörr ut mot den generösa balkongen i högt och fritt läge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, ett stilsäkert helkaklat badrum med tvättavdelning samt goda förvaringsutrymmen. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svarvhultsbacken 9, Sandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Svarvhultsbacken 9

Villa
Sandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 295 000 kr
166 + 13,5 m²
6 rum
1 031 m² tomt

Välkommen upp på höjden till den här jättefina familjevilla med spektakulär utsikt som är uppförd i industriell stil med socialt och inbjudande planlösning. Midnattssol från Myresjöhus har ett enkelt formspråk med rektangulär huskropp. Att få öppna dörren och känna att allt är nytt är en speciell känsla. Hela villan präglas av smakfullt fina materialval och massvis med extra tillval vilket gör huset unikt. På övervåningen finns villans stora och luftiga gemensamma ytor. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns det plats för både avkoppling och umgänge. Ryggåstaket som löper genom hela våningsplanet ger en extra dimension och rymd till hela våningen. Dom stora fönsterpartierna mot sjön som ramar in utsikten på ett unikt sätt. Mitt i köket finns en 5 meter lång köksö vilket skapar ett socialt kök där både familj och vänner kan samlas. Från vardagsrummet kommer man ut till en helt fantastisk terrass i södervästläge. På övervåningen finner du också husets fjärde sovrum. Undervåningen består av tre rymliga sovrum varav det största har både eget badrum och en walk-in-closet, ett sällskapsrum samt ett badrum med både dusch och badkar. Här finns även tvättstugan. Till villan har man förberett för en carport om 20 kvm samt ett förråd om 4 kvm. Plattan och väggarna till förrådet är redan gjutna. Området är populärt och här bor man med närhet till natur, bad och båtliv, kommunikationer samt skolor. Läs mer om hustypen på: https://www.myresjohus.se/husmodeller/midnattssol/industriell/

Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 2
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 3

Bergdalsgatan 29

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 895 000 kr
73,2 m²
3 rum
vån 4/7
4 627 kr/mån
39 549 kr/m²

Likt en oas mitt i staden ligger Bergdalsgatan 29 i ett rofyllt läge omgivet av idylliska villakvarter, med bekvämt gångavstånd till det mesta innerstaden har att erbjuda. Detta stilfulla hem nyproducerades 2021 i modern design med kvaliteter utöver det vanliga. Smakfulla materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, ett fantastiskt ljusinsläpp och väl tilltagna umgängesytor. Vardagsrum, matsal och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtlig atmosfär för sociala sammankomster. Vidare erbjuds två rofyllda sovrum med gott om praktisk förvaring, rymligt badrum med separat tvätt avdelning samt ytterligare förvaringsmöjligheter. Lägg därtill den generösa inglasade balkongen där ni kan njuta av skön kvällssol och ni förstår att detta är ett hem som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger både ICA City Knalleland och välsorterade ICA City Centrum. På Bergdalen bor man med naturen tätt inpå och kort promenad till motions- och strövområden. Ett stenkast bort ligger Kypesjön. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. Ett tryggt och lugnt boende för både vuxna och barn. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Även juridiska personer kan vara bostadsrättshavare i föreningen. Föreningen tillåter att maximalt 20% av föreningens bostadsrättslägenheter innehas av juridiska personer. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 2
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 3

Österbyn 8

Villa
Viareds sommarstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 695 000 kr
45 m²
3 rum
600 m² tomt

Här i Österbyn finns nu tillfälle att förvärva detta fina och välhållna fritidshus med stora möjligheter till en framtida drömbostad både som permanent och för fritiden. Här har man förberett fastigheten med kommunalt vatten och avlopp samt förberett för fiberinstallation. Tomten är lättskött och har även ett uthus som går att bygga om till ett gästhus med plats för vänner och bekanta som kommer på besök. Viareds sommarstad är ett småhusområde i naturnära miljö, i en lugn oas utanför stadens brus. Viaredssjön ett stenkast bort, vidsträckta grönområden och skogen intill bidrar tillsammans till områdets natursköna läge. Husen ligger utspridda längs små gator i ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40, ca 10 minuters bilväg till Borås och ca 40 minuter till Göteborg. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 2
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 3

Sjöslättsvägen 8

Fritidshus
Arnäsholm, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 995 000 kr
48 + 11 m²
3 rum
2 504 m² tomt

Med sjön som närmsta granne och med en slående utsikt välkomnas ni till Sjöslättsvägen 8, en fastighet som uppfyller de flestas krav och önskemål. Idyllen är komplett med egen brygga, tre boningshus och grönskande trädgårdstomt, som med sitt ypperliga läge direkt blir ett hem att trivas i! Flera altaner finns runt fastigheten och erbjuder olika platser att sitta och njuta av solen, skuggan eller den friska sjöluften. Perfekt för morgonkaffet, middagsbjudningar och soliga dagar. Torpet är byggt i vacker timmerstomme, vilket ger en rustik och mysig känsla. Stora fönster låter naturen komma in i ditt vardagsliv och gör att sjön är ständigt närvarande. De öppna ytorna skapar en social och inbjudande atmosfär, och den öppna spisen sprider sin värme under kyliga kvällar. Här finns även ett sovrum och ett loft för ytterligare sovplatser. Längre ner mot sjön finns ytterligare ett inrett boningshus, gästhuset, som uppförts under senare år. Här erbjuds ett väl tilltaget sovrum, bastu och duschrum tillsammans med ett bra förrådsutrymme. Här öppnar ni upp mot den fantastiska altanen och känner hur gränsen mellan ute och inne suddas ut, låt er hänföras av vyer likt en tavla och känslan av inre ro. I anslutning finns även hemmets utedass med förbränningstoalett. På tomten finns även ett litet annex med plats för förvaring och extrasängar. Aplared har med nya sträckningen av riksväg 27 blivit lätt åtkomligt från Borås och Göteborg. Här finner man lugnet och området. Arnäsholm är familjärt med vacker natur och fina badmöjligheter i Frisjön. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 350 000 kr
63,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 036 kr/mån
21 361 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna smakfullt renoverade tvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås hemmets balkong som ligger i uppskattat solläge. En balkong av den här storleken, och med sitt höga och insynsskyddade läge, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter, stilrent helkaklat badrum samt rejält med garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Brf Pilspetsen är en stor förening med stabil ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Ribbingsgatan 2B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/7
2 453 kr/mån
35 972 kr/m²

I Byttorps attraktiva villakvarter, med promenadavstånd till stadskärnan och naturreservatet Rya åsar inom räckhåll finner ni denna välplanerade lägenhet från 2022. Ni möts av vackra naturmaterial, smarta förvaringslösningar, fina ytskikt och en alldeles särskild atmosfär. Bostaden är modernt disponerad med fina umgängesytor. Den sociala planlösningen skapar en fantastisk rymd och ett generöst ljusinsläpp till hela bostaden via de stora glaspartierna som vetter ut mot den generösa balkongen. Här kan varma sommarkvällar avnjutas i större sällskap med direkt anslutning till sällskapsytorna i vardagsrummet. Det stilrena badrummet har en tvättavdelning som onekligen underlättar i vardagen. Goda förvaringsmöjligheter genom både flera garderober, en klädkammare och ett lägenhetsförråd som tillhör bostaden. Välkommen att trivas! Här bor man i uppvuxna, idylliska och anrika villakvarter med närhet till natur, skolor och utmärkta kommunikationer men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av Borås mest omtyckta. Ett stenkast bort ligger Byttorpssjön och på kort avstånd når du flera olika matbutiker som välsorterade ICA Byttorp, Willys, ICA City, ICA Knalleland mm. I närheten finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindormsgatan 46, Sjöbo, Borås kommun
Lindormsgatan 46, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 46, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 46

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 095 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
4 282 kr/mån
14 221 kr/m²

Med ett högt och insynsskyddat läge presenteras nu en mycket ljus fyrarummare med fantastisk potential. Detta är ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd tack vare den genomgående planlösningen och de många fönsterpartier. Hemmets 77 kvadratmetrar fördelar sig över tre bra sovrum, ett stort badrum, charmigt kök med plats för matbord och vardagsrum med vacker parkett. I förlängningen finns en balkong som är väl mottaglig för solens söderstrålar, en perfekt plats av avnjuta morgonkaffet på. Charmen i hemmet blir extra påtaglig med den mysiga fungerande öppna spisen. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt i förrådsutrymmet som tillhör bostaden. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Stabil och välskött förening med nybyggd relaxavdelning, föreningslokaler och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. På Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
Hjortsberg Melltorp 1, Bredared, Borås kommun

Hjortsberg Melltorp 1

Villa
Bredared, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 195 000 kr
195 + 16 m²
10 rum
3 876 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska och stilfulla lantdrömmen som är välplanerad med ljuvligt kök, rymliga rum, möjlighet till 5 sovrum, glasveranda, altan med innergård och terrass under tak. Fastighetens unika läge bland böljande landskap och hänförande natur ger ett drömboende med vackert huvudhus som är löpande renoverat med vackra materialval av hög kvalitet. Precis intill finns en flygelbyggnad/ekonomibyggnad med bastu, allrum, pannrum samt solceller på taket för bästa energivärden och låga driftskostnader. I nedre delen av trädgården finns även ett liten stuga som används som lekstuga/gäststuga. Bara några minuters promenad bort finns också flera badsjöar som den lilla källsjön Hörnasjön, Värnasjön och Aborrasjö för härliga och svalkande dopp. Möjligheter finns intill att köpa till det vackra torpet som är byggt i slutet av 90-talet och ladugården byggd 2002-2003 med en affärslokal som är isolerad och vinterbonad. Båda dessa fastigheter är uthyrningsbara för boende. Ytterligare mark på upp till ca 9ha bestående av skog och betesmark finns också att förvärva. Även arrendemöjligheter finns. I lugnt och naturnära läge, med stadskärnan alla bekvämligheter några minuters bilväg bort, bor ni i en harmonisk miljö i mysiga Bredared. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser, med Bredaredskolan från F-6 och närhet till Fristadsskolan för årskurs 7-9. Bara några kilometer bort finns golfmöjligheter för den intresserade på Bredareds golfklubb. Även bageri, musteri och mataffärer finns att tillgå i närområdet samt smidiga bussförbindelser in till centrums utbud. Denna idyll måste upplevas, välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
Rosenvägen 9, Sparsör, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Rosenvägen 9

Villa
Sparsör, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 195 000 kr
141 + 72 m²
5 rum
1 085 m² tomt

Välkommen till Rosenvägen 9 i Sparsör! Barnvänligt område, nära till både förskola och skola. På Sparsörskolan går elever från förskoleklass till årskurs 6. Verksamheten är förlagd på två olika skolbyggnader. På Slättäng går elever från förskoleklass till årskurs 3 och på Kil går elever från årskurs 4 till årskurs 6. Sjönära, 6 minuters promenad till Sparsörs kommunala badplats vid Öresjös östra strand, mitt inne i Sparsörs samhälle. Här finns en lång brygga, en liten sandstrand och en stor gräsyta i sluttningen ned mot sjön. För de yngsta barnen finns några gungor. Här finns också en grillplats. Villan innehåller för närvarande två lägenheter. Entréplan består av hall, badrum, kök, stort sovrum samt vardagsrum med öppen spis. På ovanvåningen finns hall, kök, badrum och sovrum. Det finns ytterligare ett rum som går fint att använda som sovrum alternativt allrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förrådsutrymmen. Fiber finns indraget i fastigheten. Sparsör är ett idylliskt område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, skolor och dagis. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Som boende bor man med gångavstånd till vackra naturreservatet Kröklingshage. Här finns många fina löp- och promenadstråk. Sparsör präglas också starkt av närheten till den vackra Öresjö med de fina bad- och fiskemöjligheterna. Föreningslivet är aktivt med bland annat SAIK vilka spelar på Trollevi IP. Samhället ligger mellan Frufällan i söder och Fristad i norr där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Bor du i Sparsör kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad näromårdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 150 och 582. Fastigheten har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla er till visningen!

Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 14:30
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 840 kr/mån
33 333 kr/m²

Med ett ypperligt läge, i fridfulla villakvarter men samtidigt med direkt närhet till centrums utbud , välkomnas ni till denna enrummare där varje kvadratmeter är exemplarisk nyttjad. En trappa upp välkomnas ni in i en ljus och luftig lägenhet som erbjuder gott om plats för umgänge och gemenskap. Det väl tilltagna vardagsrummet med en praktisk sovalkov skapar en inbjudande atmosfär av social karaktär där också ett större fönsterparti bjuder på goda ljusförutsättningar. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matbord utan att det känns trångt. Köket är smakfullt renoverat och badrummet är modernt i helkaklat utförande. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi.

  • Premium
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 10B

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 107 kr/mån
28 208 kr/m²

Högst upp i huset på våning tre välkomnas ni in i detta ljuvliga hem. Här samsas de moderna med charmiga originaldetaljer från det svunna fyrtiotalet. Bostaden smyckas av flera tidstypiska inslag så som välbevarad ekparkett, gjutjärnselement och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Takhöjden är något generösare än standard och bidrar till en luftig atmosfär. Från vardagsrummet nås balkongen som tillför lägenheten ytterligare en dimension. Det höga och insynsskyddade läget erbjuder sol hela dagen samt en fri vy över takåsar och grönska. Vackert helkaklat badrum gör lägenheten till något extra. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind-och källare. Längst upp på Torgilsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Yllevävaren nr 1. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård.

  • Premium
  • Balkong
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 64

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 195 000 kr
99 m²
3 rum
vån 6/9
5 500 kr/mån
62 576 kr/m²

Läget i Loft 46 måste anses som ett av de absolut bästa och söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Med högt och centralt läge finner du denna exklusiva 3:a om 99 kvm med underbar terrass under tak och en privat loftgång vid entrén som går att möblera för frukosten i morgonsolen. En toppmodern, magnifik och välplanerad bostad med flera detaljer som stora spröjsade fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackra helkaklade badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Extra uppskattat också med två toaletter i lägenheten. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Utsikten är magisk och ger en internationell känsla med fantastisk vy över Borås! Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Borås. Garageplats finns och följer med om förvärvaren vill samt indragen luftkonditionering för en sval och behaglig rumstemperatur. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39