Bjurfors Borås

Bjurfors Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjunde Villagatan 15, Villastaden, Borås kommun
  • Ons 3 apr kl 18:30
Sjunde Villagatan 15, Villastaden, Borås kommun, bild 2
Sjunde Villagatan 15, Villastaden, Borås kommun, bild 3

Sjunde Villagatan 15

Villa
Villastaden, Borås kommun
Bjurfors Borås
8 250 000 kr
218,2 + 84,6 m²
8 rum
921 m² tomt

I ett av Borås mest eftertraktade kvarter, med naturen runt knuten och i ypperligt solläge, har vi nöjet att presentera detta stilsäkra hem som med fingertoppskänsla och genomtänkta val bjuder på det lilla extra. Den gula ståtliga villan reser sig på en väl tilltagen hörntomt, omgiven av frodig växtlighet. Bostaden har under det senare åren genomgått en påkostad förvandling, allt omsorgsfullt utfört för att bevara husets sekelskiftescharm och karaktär med inslag av diskret modern exklusivitet. Utöver det lugna läget, erbjuder trädgårdsmiljön en atmosfär likt en oas med de insynsskyddade uteplatserna som förlänger hemmets ytor. Även interiört tas omgivningarna in maximalt genom husets omfattande fönsterpartier - känslan av öppenhet och ljus är onekligen bostadens röda tråd. Villans huskropp sträcker sig ut på 302 kvadratmeter och fördelar sina rum över två våningsplan, inredd vind och källare. Entréplanet är dedikerat åt luftiga ytor för social samvaro med kök, matplats, vardagsrum och bibliotek sammansvetsat i en öppen enhet. Även ett renoverat badrum ryms på detta plan. En trappa upp välkomnar hemmets privata avdelning med fyra väl tilltagna sovrum samt ytterligare ett badrum. Vindsvåningens utformande är unikt med spännande vinklar och vrår, med goda möjligheter till ytterligare sovrum utifrån familjens behov. En komplett familjevilla, optimal för er som ställer höga krav på er boendemiljö. Villastaden är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger också flera förskolor, Engelbrektsskolan med årskurs f-9, Bäckängsgymnasiet, fotbollsplaner och lekplatser. I området finns även populära Annelundsparken som har en kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun
  • Ons 10 apr kl 17:00
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällstigen 51, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällstigen 51

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 075 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/5
4 225 kr/mån
18 860 kr/m²

Utan att göra avkall på det praktiska har de nuvarande ägarna skapat ett hem för dig med höga krav. Här bor du på grönskande Tullen samtidigt som hela citykärnan finns inom räckhåll. Med hiss i huset tar du dig smidigt upp till tredje våning där denna tvåa finns. Bostaden har under senare år renoverats till en mycket modern och trivsam lägenhet. Tidlöst vitt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Genomgående ny ekparkett ligger i kök, hall och sovrum. I vardagsrummet har man sparat den charmiga fiskbensparketten som ger lägenheten ytterligare karaktär. I övrigt är alla väggar slätmålade med undantag från några tapetserade fondväggar vilket ger en neutral bas att inreda efter. Vardagsrummet har gott om plats för soffdel samt ett matsalsbord. Rummet vetter ut mot den den uppskattade balkongen. Perfekt plats att njuta av det härliga sydvästläget med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Sovrummet är rymligt och har gott om plats både för dubbelsäng och har inbyggt förvaring i form av en garderobsvägg. Det fräscha badrummet är helkaklat i neutrala toner och renoverades 2011. En lägenhet utöver det vanliga. Dessutom bor du stabilt i Borås största HSB-förening. Bredband ingår i månadsavgiften. Här erbjuds ett flertal gemensamhetsanläggningar som snickeriverkstad, gym och en härligt grönskande innergård med boulebana, lekplats och grillstuga. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger både Citygross och välsorterad ICA Byttorp. På Tullen bor man med naturen tätt inpå och kort promenad till motions- och strövområden. Närmast ligger Kolbränningen, Ramnaparken och Pickesjön. Vid Ramnasjön finns fågelreservat, styrketräningsplats och lekplats. Vill du gå längre promenader i skogsmiljö och kanske korvgrillning eller prova fiskelyckan rekommenderas Pickesjön. För ett kvällsdopp når du Kolbränningen på fem minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor (ca 10 minuter på cykel till centrum). För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. De populära grundskolorna (årskurs f-9) Malmen Montessori och Kunskapsskolan ligger på promenadavstånd. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 3 apr kl 18:00
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/7
4 424 kr/mån
42 063 kr/m²

Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns Stadsparken runt hörnet. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkhemsgatan 17, Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00

Björkhemsgatan 17

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/7
3 883 kr/mån
14 196 kr/m²

Välkommen till denna renoverade tvåa om ca 56 kvm på populära Björkhemsgatan. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten, vackert helkaklat badrum, goda förvaringsmöjligheter samt stor inglasad balkong är ytterligare attribut som bostaden har att erbjuda. Välskött förening med god ekonomi samt bredband som också är inkluderat i avgiften. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen förvaltas av Västporten. Under årens lopp har man genomfört alla större renoveringar. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Vare sig man vill ta en promenad i Rya Åsar eller ett dopp vid Almenäs badplats ligger denna bostad belägen i ett ypperligt läge. Sommartid blir Sjöbo sommarstad en i oas i sig. Hiss finns. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger, padelhall och småbutiker. Kyppesjön, djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kransvägen 200, Trandared, Borås kommun
  • Borttagen före visning
Kransvägen 200, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 200, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 200

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 095 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
5 152 kr/mån
24 647 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 46

Lägenhet
Boda, Borås kommun
Bjurfors Borås
950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 390 kr/mån
15 323 kr/m²

Nu presenteras denna underbara bostad där hela familjen får plats. Rymliga 62 kvm där varje rum upplevs stora och luftiga. Modernt kök med bra förvaring bakom vita skåpluckor. God plats för matgrupp framför härligt fönster som sträcker sig i öst. Maskinell utrustning i form av kyl och frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Trevligt och trivsamt vardagsrum med ljusa väggar. Den öppna planlösningen gör rummet enkelt att möblera. Här ryms en större soffgrupp, fåtöljer, bokhyllor samt tv-möbel. I anslutning till vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen i uppskattat solläge. Det generösa och mysiga sovrummet ger plats för både dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ljusa väggar och golv i parkett. Badrummet är rymligt, modernt och helkaklat. Hallen är fräsch och välkomnande samt ger goda förvaringsmöjligheter via en garderobsvägg. Boda är ett område med närhet till både natur, handel och kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Bodaskolan och den populära idrottsplatsen Bodavallen där det om sommaren är full aktivitet på fotbollsplanerna och vintertid förvandlas området till ett paradis för den som gillar sport på is, då idrottsplatsen blir en stor skridskobana både för lagidrott och för allmänheten. Boda ligger också mitt emellan två av Borås mest attraktiva natur och motionsområden Kype och Kransmossen. Bra bussförbindelser mot centrum med flera avgångar per timme och direkt anslutning till motorvägen R40 gör det enkelt att ta sig till jobbet även om du arbetar i Göteborg eller Jönköping. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Brahegatan 16A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 036 kr/mån
42 000 kr/m²

På bekvämt våningsplan möts ni av en bostad utöver det vanliga, där moderna bekvämligheter och smakfulla tillval är slående redan vid första anblick. Här väntar en spännande planlösning där traditionell stil blandas med nytänkande och skapar ett boende som lämpar sig väl för både familjeliv och socialt umgänge. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, generös takhöjd samt ett optimalt planerat och platsbyggt kök. Sällskapsdelen med kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger en öppenhjärtigt atmosfär för sociala sammankomster. Hemmets generösa altan i anslutning binder samman ute- och innemiljön på ett mycket tilltalande sätt och blir en uppskattad förlängning av hemmet under årets alla årstider. Övriga kvadratmetrar disponeras trivsamt på hemmets två generösa sovrum med bra garderobsförvaring, ett stilsäkert renoverat badrum samt ytterligare förvaringsutrymmen. I en lugn och grönskande del av Norrmalm finner ni Brf Brahe i Borås. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Föreningen upplevs mycket familjär och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00

Ribbingsgatan 2B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 395 000 kr
79,3 m²
3 rum
vån 6/7
4 903 kr/mån
30 202 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad trea från Q4 2022 på attraktiva Byttorp. Detta hem är beläget med ett högt och fritt läge på våning sex av sju. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter barnvänliga villaområde och närheten till naturen. Bostaden har en social prägel med öppen planlösning och en angränsande balkong i uppskattat västerläge som bjuder på sol större delen av dagen. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Marbodal. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av parkettgolv i ek och slätmålade väggar i vitt som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både flera garderober ett lägenhetsförråd i bostaden. Välkommen att trivas! Här bor man i uppvuxna, idylliska och anrika villakvarter med närhet till natur, skolor och utmärkta kommunikationer men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av Borås mest omtyckta. Ett stenkast bort ligger Byttorpssjön och på kort avstånd når du flera olika matbutiker som välsorterade ICA Byttorp, Willys, ICA City, ICA Knalleland mm. I närheten finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 500 000 kr
108 m²
4 rum
vån 8/8
7 948 kr/mån
60 185 kr/m²

En kvällssolig sommarkväll står de takhöga glaspartierna ut till våningens stora och helt insynsskyddade takterrass på vid gavel. Gästerna letar sig ut med sina glas och panoramat över innerstad och omgivningar öppnar sig. Viskans stilla vågor blänker i rött, där nere till vänster, och följer du Lilla Brogatans sträckning åt andra hållet tronar Gustav Adolfs kyrka högt där uppe. Takterrassen är som en hemlig utkiksplats med kilometerdjup utsikt – högt över stadens gator och torg. Med extra exklusivt läge, på den översta våningen i omtalade Pallas Roof, breder det vackra ekgolvet ut sig längs modernistiskt blonda och rena arkitekturlinjer. Den till stor del öppna planlösningen om 108 kvm präglas av fri och hög panoramautsikt samt den starka känslan av stora och ljusa rumsvolymer. Sällskapsytornas höga tak sluttar svagt upp till ca 3,5 meter och där täcks nästan hela väggen av ett gigantiskt glasparti. I fil ligger den stora takterrassen där panoramautsikten över innerstadens grönska och takåsar fortsätter bort mot de skogsklädda höjderna. Sommartid är kvällshimlen inte sällan alldeles rosa. Pallas Roof är det moderna svaret på ett klassiskt Town House mitt i city. Begreppet kommer från de engelska godsägarna som även behövde ha en adress inne i staden. Runt den grönskande och prisbelönta takträdgården ligger de 40 bostäderna i två plan. I takträdgården finns flera gemensamma uteplatser och gröna rum, samt tillgång till bastu, relax och gästrum. Just denna våning är en av endast två som inte har några grannar, eller terrasser, vid sidan om. Detta ger nästan en känsla av privat enplansvilla, på toppen av city. Insynen ut mot gatan är obefintlig tack vare det höga och fria läget. Utöver de spektakulära sällskapsytorna, i halvöppen planlösning med kök, har våningen en formren kamin, upp till tre sovrum, sobert badrum och gäst-wc, stor takterrass, platsbyggda garderober, golvvärme, exklusivt Kvänumkök med genomgående vitvaror från Miele, exklusiva material som ek och kalksten mm. Läget mitt i city, någon minut från antingen stadsparken eller Stora torget, kräver troligen ingen djupare förklaring.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Stjärnsköldsgatan 2

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 725 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
1 625 kr/mån
45 417 kr/m²

Mitt i Lugnets lugna och omtyckta kvarter presenterar vi nu stolt en sällan förekommande vindsvåning. Hjärtligt välkommen till Stjärnsköldsgatan 2 och denna unika bostad väl fördelade över ljusa 60 kvadratmeter. Här bor du högst upp i en av Borås vackraste fastigheter från 1890 där staden både är nära och långt bort. Detta är helt klart ett hem med egen karaktär – häpnadsväckande takhöjd, framtagna bjälkar, takfönster och charmfulla vinklar skapar en alldeles unik känsla. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med vackra detaljer från fastighetens ursprung och erbjuder det mesta vad gäller bekvämligheter och funktion kombinerat med en slående charm och personlighet. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor. Ett stilfullt kök med plats för större matplats och badrum med alla önskvärda bekvämligheter samt ett vardagsrum där ljuset faller in genom fantastiska fönsterpartier. Lägg därtill ett väl tilltaget och avskilt sovrum som inger lugn och ro. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Hemmets klädkammare går även att disponera om till barnrum om behovet av två sovrum finns. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi med en av Borås lägsta månadsavgifter. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Källegatan 9, Borås - Centrum, Borås kommun

Källegatan 9

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 650 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/7
6 194 kr/mån
37 245 kr/m²

*SÄLJAREN ERBJUDER FRI MÅNADSAVGIFT I 6 MÅNADER VID AFFÄR FÖRE 1/4* I attraktivt läge, med hela centrums utbud utanför porten, finner ni denna fantastiska lägenhet - en bostad utöver det vanliga. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och härliga öppna umgängesytor som disponeras trivsamt över de generösa 98 kvadratmetrarna. Under årets varmare månader blir bostadens terrass om ca 35 kvm en naturlig förlängning av hemmet, som ett extra rum där lata dagar spenderas under de många soltimmarna enda framåt kvällen då middagen dukas upp. Lägg där även till en generös balkong om 15 kvm, där morgonkaffet kan avnjutas i den fantastiska förmiddagssolen. Vidare erbjuds möjlighet till tre sovrum, klädkammare, ett stilsäkert renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc i anslutning till entrén. Som boende i föreningen har ni dessutom tillgång till en gemensam takterrass med bubbelpool och bastu med en fantastisk utsikt över stadens takåsar. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla er till visningen av denna fantastiska lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Funningen Skogen 5, Funningen, Borås kommun
  • Sön 31 mar kl 15:00

Funningen Skogen 5

Villa
Funningen, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 995 000 kr
156 + 63 m²
6 rum
2 380 m² tomt

I ett gemytligt stug- och villaområde intill genuin skogsmiljö, ostört fågelkvitter och svalkande bad i Bosjön finner ni denna välplanerade villa i ett av områdets allra bästa lägen. Detta fantastiska New England-hem från 2014 är en praktisk och funktionell familjebostad - från första kliv in i bostaden uppenbaras en känsla utöver det vanliga. Den karaktäristiska stilen med vacker veranda, spröjsade fönster och pardörrar samt vitmålad liggande träpanel bidrar till en härlig atmosfär. Huskroppen sträcker ut sig på 156 kvadratmeter där flera sociala rum med omfattande volym radar upp sig i entréplan. Rum som är förenade men samtidigt åtskilda för eget syfte. Ett vardagsrum som passar lika väl för slötittande i soffan som extravaganta mingelfester. En matsal för både fest och vardag, som med det moderna köket i vinkel blir den trygga och naturliga samlingspunkten. En trappa upp väntar hemmets mer privata del med allrum, stort badrum och tre sovrum som ligger i ett avskilt läge från bostadens sociala delar vilket ger en härlig känsla och dynamik. Ni avrundar med fördel dagen när ni letar er ut till den väl tilltagna altanen och avnjuter middagen när kvällssolens strålar sakta omfamnar. Den grusade passagen leder er ner till orangeriet, en harmonisk plats för både intima middagar och avkopplande stunder under sommarhalvåret när du varken vill sitta ute eller inne. På Funningen Skogen 5 bor du ca 1 mil sydväst om centrala Borås och med bra pendlarläge till Göteborg, ca 40 min med bil, finner vi det naturskönt belägna Funningen omgiven av bland annat vacker skog och härliga badsjöar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 2
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 3

Skogssvedjegatan 27B

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 495 000 kr
80,5 m²
3.5 rum
vån 2
5 498 kr/mån
30 994 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma hem på expansiva Öresjö Ängar med påtaglig radhuskänsla. Bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Ett påkostat hem som fördelar sig över två etage i form av ett badrum, gästwc, bra klädförvaring och möjlighet till tre sovrum vilket skapar potential för familjen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt er bli hänförda av de genomgående moderna tillvalen och den generösa takhöjden, som med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap. Två uteplatser med både förmiddag och eftermiddagssol som blir en naturlig förlängning av hemmet under den varmare delen av året. Den nya stadsdelen Öresjö Ängar ligger mellan Sjöbo och Tosseryd i ett lugnt och grönt område. Bebyggelsen kommer bestå av blandade bostadsformer, allt från flerbostadshus till villor och radhus, med variationsrik arkitektur. Alldeles utanför dörren finns vacker natur och innanför tröskeln alla bekvämligheter du kan drömma om. På nära gång- och cykelavstånd ligger Öresjö med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder i området kring Kypesjön. Många fiskare anser även att Öresjö räknas som en av Sveriges bästa pimpelsjöar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger också nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Skrymegatan 11

Villa
Hedvigsborg, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 895 000 kr
146 + 90 m²
6 rum
821 m² tomt

I attraktiva villakvarter, belägen i sluttande terräng, finner ni denna tilltalande villa som de senaste åren genomgått många större renoveringar. Detta generösa och mycket väldisponerade hem erbjuder totalt 236 kvm i två plan och källare samt sex rum och ger den nya köparen många möjligheter. Hela huset har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Planlösningen är mycket representativ med tilltagna sociala ytor där flera generationer kan umgås samtidigt. Entréplanet är dedikerat åt luftiga ytor för social samvaro med kök, matplats och vardagsrum sammansvetsat i en social enhet. Tack vare de moderna och stilrena interiörvalen har ett hem skapats anpassat för alla. Köket har en modern prägel med påkostade materialval och exklusiva vitvaror. Skåpsluckorna är svarta med blank finish. Gott om arbetsyta, skåpsförvaring och en köksö som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Vintertid njuter man av kaminens värmande brasa och sommartid öppnar ni upp altandörren mot den träskodda terrassen. Väl ute upplevs en tyst och lättskött trädgårdsmiljö med gott om plats för det stora sällskapet och många sköna soltimmar att se fram emot. Det uppskattade bubbelbadet sätter onekligen guldkant på vardagen, lika uppskattat både sommar- som vintertid. På detta våningsplan finner ni också hemmets master bedroom med badrum en suite. Även en walk-in closet återfinns i anslutning för en organiserad klädvård samt en gäst-wc vid trappan. En trappa upp välkomnar hemmets mer privata del med ett öppet allrum, goda förvaringsutrymmen, wc samt ytterligare två sovrum. Allrummets braskamin bidrar till både mysfaktor och värme under de kallare årstiderna. Båda sovrummen på detta våningsplan är generösa till storlek med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartier på såväl väggar som i tak. Källarplanet är rymligt och ger rum för både umgänge och funktion. Här möts ni av en stor och totalrenoverad relaxavdelning med lounge, vinkällare och en femstjärnig spa-avdelning med både dusch, bastu och bubbelbad. Källarplans övriga ytor disponeras över en väl tilltagen tvättstuga, kontor, pannrum samt flera utrymmen för förvaring. Uppvärmning sker kostnadseffektivt genom bergvärme. På husets framsida finns en asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor ni i fina kvarter, citynära men ändå lugnt och närhet till Rv 40/41. För den aktive finns Kronängs Arena, fina vandringsleder och discgolf på promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, ICA Maxi och förskolor/skolor. Tar du cykeln in till stan slipper du också backar då det är plant och fint med fina cykelbanor in till centrum. Bara några minuters promenad söderut finns också Transåssjön med fin badplats för sommarens varma dagar. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Västra Hedängsvägen 1B, Centralt, Bollebygds kommun
  • Tis 2 apr
Västra Hedängsvägen 1B, Centralt, Bollebygds kommun, bild 2
Västra Hedängsvägen 1B, Centralt, Bollebygds kommun, bild 3

Västra Hedängsvägen 1B

Lägenhet
Centralt, Bollebygds kommun
Bjurfors Borås
1 975 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 013 kr/mån
29 924 kr/m²

Välkommen till en stilfull och nyproducerad tvåa med uteplats i centrala Bollebygd. Detta moderna hem, färdigställd 2023, utmärker sig med en genomtänkt planlösning som maximerar användningen av de generösa kvadratmetrarna. Den öppna planlösningen präglas av ett modernt kök i öppenhet med vardagsrummet, med utgång till den härliga uteplatsen. Här finns även ett stort sovrum samt ett stilrent, helkaklat badrum med tvättavdelning. Lägenheten utstrålar ljus och modern elegans med sina målade väggar och vackra parkettgolv och boendet präglas av en hög standard. Denna boendepärla har ett utmärkt läge med promenadavstånd till skola och centrum. Tåg och buss mot Göteborg och Borås finns i närheten, och det tar cirka 30 minuter att nå Göteborg, 20 minuter till Borås och 15 minuter till Landvetter flygplats. Bollebygd erbjuder dessutom ett komplett utbud av förskolor, skolor, bensinstationer, affärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare, skidbacken "Bollenkollen" och vårdcentraler.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Sön 31 mar kl 14:00
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/6
5 552 kr/mån
38 690 kr/m²

Med ett högsta läge på sjätte våningen saluförs nu denna sällsynta bostad på mycket populär adress. Här lockar en ytterst väldisponerad planlösning fördelad på 84 kvm om tre rum och kök, med stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i dubbla väderstreck. Kök, matsal och vardagsrum samsas i en social planlösning med möjlighet för möblering efter eget önskemål. De två sovrummen är väl tilltagna och generösa till storlek, fria från insyn med gott om plats för klädförvaring. Helkaklat badrum som erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen blir en given favoritplats med sitt höga och insynsskyddade läge. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i lägenheten samt ett källarförråd som tillhör bostaden. Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns Stadsparken runt hörnet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 840 kr/mån
33 333 kr/m²

Med ett ypperligt läge, i fridfulla villakvarter men samtidigt med direkt närhet till centrums utbud , välkomnas ni till denna enrummare där varje kvadratmeter är exemplarisk nyttjad. En trappa upp välkomnas ni in i en ljus och luftig lägenhet som erbjuder gott om plats för umgänge och gemenskap. Det väl tilltagna vardagsrummet med en praktisk sovalkov skapar en inbjudande atmosfär av social karaktär där också ett större fönsterparti bjuder på goda ljusförutsättningar. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matbord utan att det känns trångt. Köket är smakfullt renoverat och badrummet är modernt i helkaklat utförande. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi.

  • Premium
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 350 000 kr
63,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 036 kr/mån
21 361 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna smakfullt renoverade tvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås hemmets balkong som ligger i uppskattat solläge. En balkong av den här storleken, och med sitt höga och insynsskyddade läge, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter, stilrent helkaklat badrum samt rejält med garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Brf Pilspetsen är en stor förening med stabil ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun
  • Sön 14 apr kl 14:00
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Lyckebovägen 25

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
9 875 000 kr
200 + 23 m²
6 rum
975 m² tomt

Den smala Lyckebovägen slingrar sig fram mellan grönska och prydliga villaträdgårdar. Plötsligt glittrar Viaredsjön till mellan höga björkar. Sista biten löper gatan längs sjöns östra strand. Precis där gatan smalnar och försvinner in i lövskogens täta grönska, ligger den formrena villan – som sista hus på en insynsskyddad hörntomt. Knappt 50 meter från Viaredsjöns stilla vågor, och alldeles i kanten av den täta lövskogen, ligger denna stilfulla villa om 200 kvm och sex rum. Den rena fasaden har omväxlande vitputs och liggande brädpanel. Glaspartierna är stora och många, takpartierna är klädda traditionellt tegel. Arkitekturen och interiörens ljusa och öppna planlösning har drag av New Englandstilen, och inslagen av runda fönsterpartier knyter an till den lätt marina tonen. Villans interiör är starkt präglad av stora och fria ytor under höga tak, delvis öppna upp till nock. Ljuset faller in från alla håll via närmast heltäckande och ofta skjutbara glaspartier. De magnifika och massivt ljusa sällskapsytorna är i två halvetage och ligger i öppen planlösning med matsal och kök. Den unika platsen invid sjön gör sig ständigt påmind via sjöutsikten. Samtidigt ligger trädgårdens trädäck och gräsytor skyddade från insyn, precis som det stora poolområdet vars trädäck omsluter villan på tre sidor och öppnar flera soliga uteplatser. Villan har upp till tre sovrum, två sobra badrum, sällskapsytor på båda planen, kamin, smakfullt kök med påkostad utrustning, pool med motordrivet glastak, tropisk bar, förrådshus, stor uppfart, tillgång båtplats mm. Kvarteret är familjevänligt och ligger i attraktiva Sjömarken. Här är det gångavstånd till den vackra naturen och Sjömarkenskolan, årskurs f-6. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredsjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där du har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till in till Borås. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151. Med bil når du Borås centrum på bara några minuter, Göteborg Landvetter Airport finns 25 minuter bort och centrala Göteborg når du på ca 40 minuter. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kellgrensgatan 23A

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/11
3 753 kr/mån
41 078 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa från 2018 i attraktiva Brf Stallbacken. Resultatet är lyckat med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citypulsen. Bostaden har ett högt och fritt läge på våning sex av elva, som från hemmets stora inglasade balkong skapar en fantastisk utsikt över området. Här erbjuds en attraktiv planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra samt genomgående materialval som andas kvalité och hög standard. Badrummet är stilrent helkaklat med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Sovrummet är generöst till storlek och har en rejäl garderobslänga som löser förvaringen. Ytterligare förvaringsmöjligheter återfinns i såväl bostaden som i förrådsutrymmet som tillhör lägenheten. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 2
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 3

Ravingatan 14

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 950 000 kr
97,4 m²
4 rum
5 974 kr/mån
30 287 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyproducerade hem som präglas av diskret exklusivitet och tidlös design - onekligen ett hem utöver det vanliga. Detta toppmoderna bostadsrättsradhus stod färdigt 2023 och ligger i ett lugnt och barnvänligt område med naturen tätt inpå. Bostaden fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt dig hänföras av de exklusiva tillvalen och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Drömköket från Vedum erbjuder generösa arbetsytor och en köksö att samlas kring. Hemmets generösa uteplats ligger i bästa solläge där ni kan spendera många fina sommarkvällar och njuta av solens strålar. Det finns även en uteplats på framsidan där man kan njuta av en kopp kaffe på morgonen. På uppfarten finns plats för bilen och ett isolerat förråd underlättar förvaringen. Den perfekta boendeformen för er som vill bo i eget hus, med parkering och trädgård men slippa underhållet. Tosseryd ligger mellan Sjöbo och Frufällan i ett lugnt och grönt område. Den nya bebyggelsen kommer bestå av blandade bostadsformer, allt från flerbostadshus till villor och radhus, med variationsrik arkitektur. Alldeles utanför dörren finns vacker natur och innanför tröskeln alla bekvämligheter du kan drömma om. På nära gång- och cykelavstånd ligger Öresjö med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder i området kring Kypesjön. Många fiskare anser även att Öresjö räknas som en av Sveriges bästa pimpelsjöar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger också nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 64

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 600 000 kr
70 m²
2 rum
vån 8/9
4 015 kr/mån
51 429 kr/m²

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Med högt och centralt läge finner du denna exklusiva 2:a om 70 kvm med en fantastisk balkong i uppskattat väderstreck. En toppmodern, magnifik och välplanerad bostad med flera detaljer som stora spröjsade fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackert helkaklat badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 2
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 3

Hubertusgatan 2

Villa
Salängen, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 950 000 kr
162 + 43 m²
7 rum
783 m² tomt

Välkommen till Hubertusgatan 2 - en klassisk och eftertraktad salängsvilla från 1925 med totalt 205 härliga kvadratmeter och många originaldetaljer som bevarats och lyfts fram. Bostaden har tidstypiska inslag i form av pardörrar, blyinfattade fönster samt fönsterbänkar i sten. Allt är fint bevarat och tomten är mycket välskött med uppskattat garage och carport. Hemmets entréplan har en social planlösning , generösa sällskapsytor och två gästtoaletter praktiskt placerade vid vardera entré. Här bjuds på härliga ytor för fest och mingel, men är också den givna platsen för familjens lugna vardagsliv. I vardagsrumsdelen tillsammans med biblioteket finns gott om plats för flera sittgrupper och annan möblering efter önskemål. I öppen enhet med vardagsrummet finner ni matsalen som blir den självklara platsen för middagar i goda vänners lag. Här ryms många gäster runt bordet. Den vackra kakelugnen är ett smycke för rummet och bidrar onekligen med extra charm. Fina stunder avnjuts på den stensatta uteplatsen i anslutning till dessa ytor med gott om plats för både sittgrupper och grillen. Det klassiska köket erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter för porslin och redskap i de många skåp och lådor. Köket är utrustat med spishäll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. På ovanvåningen finner vi husets privata del med tre bra sovrum, allrum, goda förvaringslösningar samt badrum. Samtliga sovrum är generösa till storlek med härligt ljusinsläpp. I anslutning till master bedroom finner ni utgången till hemmets balkong. Här finns plats för cafébord samt stolar. Även förvaring finns det rikligt av i vindsutrymmet. Ytterligare funktionella utrymmen återfinns i villans källarplan. Här finns en tvättstuga för hushållets tvätt-och klädvård samt goda ytor för umgänge och hobby. I relaxdelen kan ni koppla av framför den öppna spisen efter en varm dusch eller ett härligt bad i det uppskattade badkaret. Läget kan inte bli bättre, nära ikoniska vattentornet, vilket ger en idyllisk miljö. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekväm tillgång till allt som staden har att erbjuda. Salängen är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger också flera förskolor, Engelbrektskolan med årskurs f-9, Bäckängsgymnasiet, fotbollsplaner och lekplatser. I området finns även populära Annelundsparken som har en boulebana och en av stadens största lekplatser. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 194

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
750 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 258 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till Kransvägen 194 - Fint renoverad 1:a som är omgjord till en mindre 2:a med fina ljusinsläpp från stora fina fönster och härlig utsikt över gården. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med kök och mindre vardagsrum. Dessutom har lägenheten ett sovrum som har gott om plats för stor säng och hemmakontoret. Fint mörkt laminatgolv och ljusa väggar ger en stilig känsla och gör hemmet lätt att inreda. När du kliver in genom entrén i denna lilla pärla högst upp i huset sprider sig ljuset direkt från de tre stora fönsterna. Du når till att börja med en rymlig hall med gott om plats för avhängning och till höger kliver du in i lägenhetens badrum med toalett, handfat och dusch. Badrummet är beklätt i vitt kakel på väggarna och terrakottafärgad klinker på golvet. Vidare in i lägenheten når du det kombinerade vardagsrummet/köket som går i ljusa färger med ett mörkare golv som känns exklusivt. Köket har vitt kakel och vitvaror i rostfritt. Boendet är otroligt kvadratsmart och har även ett avdelat sovrum till vänster som är så pass stort så en arbetsplats får plats mot fönstret. Brf Brotorp är en barnvänlig, trygg och ekonomisk god förening som ursprungligen är från 1968. Husen är placerade i en rektangel som innesluter en grönskade och vacker innergård med två lekplatser som renoverades 2018 och 2019. Här finns också en boulebana och en asfalterad fotbollsplan, som även användas för att spela basket eller tennis på. De övriga gemensamhetsutrymmena som föreningen tillhandahåller är cykelförråd, gym, biltvätt, bilverkstad, snickeri / hobbyverkstad, grillstuga, fyra tvättstugor och övernattningslägenhet. Dessa utrymmen finns för föreningens medlemmar att nyttja utan kostnad. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10 min eller promenad 20 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 21D, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 21D

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 750 000 kr
57,5 m²
2 rum
2 546 kr/mån
30 435 kr/m²

På en lugn och grönskande del av Norrmalm välkomnas ni till detta rofyllda hem, bekvämt belägen med egen ingång och stor uteplats med grönskande utsikt. Detta hem har en skön studiokänsla som karaktäriseras av medvetna färg- och materialval. Här erbjuds generösa sällskapsytor i en väldigt trivsam miljö. Kök och vardagsrum i skön öppenhet och inrymmer all den funktion som kan önskas och har plats för matbord för flera gäster. Vardagsrummet är stort nog för både soffgrupp och matsalsmöbel. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och en anslutande klädkammare löser klädvården. Förvaringsmöjligheterna är goda i såväl bostaden som via de generösa förrådet. Längst upp på Döbelnsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Boråshus nr 12. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och väljer att spendera större delen av sina liv här. Föreningen har även bastu, gym, yogalokal och andra faciliteter. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå så lugnt. Här bor ni med närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 49