Mäklare Fredrik Parkhagen

Fredrik Parkhagen

Om mig

Jag har varit i branschen sedan 2010 och har höga ambitioner och ett enormt servicetänk. Med varumärket Bjurfors i ryggen och det stora hjärtat för Borås, så ser jag till att du blir erbjuden marknadens mest kvalitativa mäklartjänst och en stor möjlighet att nå en lyckad försäljning i din kanske största affär i livet. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail om du vill prata lite om bostadsmarknaden eller höra vilka kommande bostäder jag håller på att förbereda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Lyckebovägen 25

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
9 875 000 kr
200 + 23 m²
6 rum
975 m² tomt

Den smala Lyckebovägen slingrar sig fram mellan grönska och prydliga villaträdgårdar. Plötsligt glittrar Viaredsjön till mellan höga björkar. Sista biten löper gatan längs sjöns östra strand. Precis där gatan smalnar och försvinner in i lövskogens täta grönska, ligger den formrena villan – som sista hus på en insynsskyddad hörntomt. Knappt 50 meter från Viaredsjöns stilla vågor, och alldeles i kanten av den täta lövskogen, ligger denna stilfulla villa om 200 kvm och sex rum. Den rena fasaden har omväxlande vitputs och liggande brädpanel. Glaspartierna är stora och många, takpartierna är klädda traditionellt tegel. Arkitekturen och interiörens ljusa och öppna planlösning har drag av New Englandstilen, och inslagen av runda fönsterpartier knyter an till den lätt marina tonen. Villans interiör är starkt präglad av stora och fria ytor under höga tak, delvis öppna upp till nock. Ljuset faller in från alla håll via närmast heltäckande och ofta skjutbara glaspartier. De magnifika och massivt ljusa sällskapsytorna är i två halvetage och ligger i öppen planlösning med matsal och kök. Den unika platsen invid sjön gör sig ständigt påmind via sjöutsikten. Samtidigt ligger trädgårdens trädäck och gräsytor skyddade från insyn, precis som det stora poolområdet vars trädäck omsluter villan på tre sidor och öppnar flera soliga uteplatser. Villan har upp till tre sovrum, två sobra badrum, sällskapsytor på båda planen, kamin, smakfullt kök med påkostad utrustning, pool med motordrivet glastak, tropisk bar, förrådshus, stor uppfart, tillgång båtplats mm. Kvarteret är familjevänligt och ligger i attraktiva Sjömarken. Här är det gångavstånd till den vackra naturen och Sjömarkenskolan, årskurs f-6. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredsjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där du har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till in till Borås. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151. Med bil når du Borås centrum på bara några minuter, Göteborg Landvetter Airport finns 25 minuter bort och centrala Göteborg når du på ca 40 minuter. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Stjärnsköldsgatan 2, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Stjärnsköldsgatan 2

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 725 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
1 625 kr/mån
45 417 kr/m²

Mitt i Lugnets lugna och omtyckta kvarter presenterar vi nu stolt en sällan förekommande vindsvåning. Hjärtligt välkommen till Stjärnsköldsgatan 2 och denna unika bostad väl fördelade över ljusa 60 kvadratmeter. Här bor du högst upp i en av Borås vackraste fastigheter från 1890 där staden både är nära och långt bort. Detta är helt klart ett hem med egen karaktär – häpnadsväckande takhöjd, framtagna bjälkar, takfönster och charmfulla vinklar skapar en alldeles unik känsla. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med vackra detaljer från fastighetens ursprung och erbjuder det mesta vad gäller bekvämligheter och funktion kombinerat med en slående charm och personlighet. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor. Ett stilfullt kök med plats för större matplats och badrum med alla önskvärda bekvämligheter samt ett vardagsrum där ljuset faller in genom fantastiska fönsterpartier. Lägg därtill ett väl tilltaget och avskilt sovrum som inger lugn och ro. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Hemmets klädkammare går även att disponera om till barnrum om behovet av två sovrum finns. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi med en av Borås lägsta månadsavgifter. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Källegatan 9, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Källegatan 9

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 650 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/7
6 194 kr/mån
37 245 kr/m²

*SÄLJAREN ERBJUDER FRI MÅNADSAVGIFT I 6 MÅNADER VID AFFÄR FÖRE 1/5* I attraktivt läge, med hela centrums utbud utanför porten, finner ni denna fantastiska lägenhet - en bostad utöver det vanliga. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och härliga öppna umgängesytor som disponeras trivsamt över de generösa 98 kvadratmetrarna. Under årets varmare månader blir bostadens terrass om ca 35 kvm en naturlig förlängning av hemmet, som ett extra rum där lata dagar spenderas under de många soltimmarna enda framåt kvällen då middagen dukas upp. Lägg där även till en generös balkong om 15 kvm, där morgonkaffet kan avnjutas i den fantastiska förmiddagssolen. Vidare erbjuds möjlighet till tre sovrum, klädkammare, ett stilsäkert renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc i anslutning till entrén. Som boende i föreningen har ni dessutom tillgång till en gemensam takterrass med bubbelpool och bastu med en fantastisk utsikt över stadens takåsar. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla er till visningen av denna fantastiska lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Skrymegatan 11

Villa
Hedvigsborg, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 895 000 kr
146 + 90 m²
6 rum
821 m² tomt

I attraktiva villakvarter, belägen i sluttande terräng, finner ni denna tilltalande villa som de senaste åren genomgått många större renoveringar. Detta generösa och mycket väldisponerade hem erbjuder totalt 236 kvm i två plan och källare samt sex rum och ger den nya köparen många möjligheter. Hela huset har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Planlösningen är mycket representativ med tilltagna sociala ytor där flera generationer kan umgås samtidigt. Entréplanet är dedikerat åt luftiga ytor för social samvaro med kök, matplats och vardagsrum sammansvetsat i en social enhet. Tack vare de moderna och stilrena interiörvalen har ett hem skapats anpassat för alla. Köket har en modern prägel med påkostade materialval och exklusiva vitvaror. Skåpsluckorna är svarta med blank finish. Gott om arbetsyta, skåpsförvaring och en köksö som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Vintertid njuter man av kaminens värmande brasa och sommartid öppnar ni upp altandörren mot den träskodda terrassen. Väl ute upplevs en tyst och lättskött trädgårdsmiljö med gott om plats för det stora sällskapet och många sköna soltimmar att se fram emot. Det uppskattade bubbelbadet sätter onekligen guldkant på vardagen, lika uppskattat både sommar- som vintertid. På detta våningsplan finner ni också hemmets master bedroom med badrum en suite. Även en walk-in closet återfinns i anslutning för en organiserad klädvård samt en gäst-wc vid trappan. En trappa upp välkomnar hemmets mer privata del med ett öppet allrum, goda förvaringsutrymmen, wc samt ytterligare två sovrum. Allrummets braskamin bidrar till både mysfaktor och värme under de kallare årstiderna. Båda sovrummen på detta våningsplan är generösa till storlek med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartier på såväl väggar som i tak. Källarplanet är rymligt och ger rum för både umgänge och funktion. Här möts ni av en stor och totalrenoverad relaxavdelning med lounge, vinkällare och en femstjärnig spa-avdelning med både dusch, bastu och bubbelbad. Källarplans övriga ytor disponeras över en väl tilltagen tvättstuga, kontor, pannrum samt flera utrymmen för förvaring. Uppvärmning sker kostnadseffektivt genom bergvärme. På husets framsida finns en asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor ni i fina kvarter, citynära men ändå lugnt och närhet till Rv 40/41. För den aktive finns Kronängs Arena, fina vandringsleder och discgolf på promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, ICA Maxi och förskolor/skolor. Tar du cykeln in till stan slipper du också backar då det är plant och fint med fina cykelbanor in till centrum. Bara några minuters promenad söderut finns också Transåssjön med fin badplats för sommarens varma dagar. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 2
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 3

Hubertusgatan 2

Villa
Salängen, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 950 000 kr
162 + 43 m²
7 rum
783 m² tomt

Välkommen till Hubertusgatan 2 - en klassisk och eftertraktad salängsvilla från 1925 med totalt 205 härliga kvadratmeter och många originaldetaljer som bevarats och lyfts fram. Bostaden har tidstypiska inslag i form av pardörrar, blyinfattade fönster samt fönsterbänkar i sten. Allt är fint bevarat och tomten är mycket välskött med uppskattat garage och carport. Hemmets entréplan har en social planlösning , generösa sällskapsytor och två gästtoaletter praktiskt placerade vid vardera entré. Här bjuds på härliga ytor för fest och mingel, men är också den givna platsen för familjens lugna vardagsliv. I vardagsrumsdelen tillsammans med biblioteket finns gott om plats för flera sittgrupper och annan möblering efter önskemål. I öppen enhet med vardagsrummet finner ni matsalen som blir den självklara platsen för middagar i goda vänners lag. Här ryms många gäster runt bordet. Den vackra kakelugnen är ett smycke för rummet och bidrar onekligen med extra charm. Fina stunder avnjuts på den stensatta uteplatsen i anslutning till dessa ytor med gott om plats för både sittgrupper och grillen. Det klassiska köket erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter för porslin och redskap i de många skåp och lådor. Köket är utrustat med spishäll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. På ovanvåningen finner vi husets privata del med tre bra sovrum, allrum, goda förvaringslösningar samt badrum. Samtliga sovrum är generösa till storlek med härligt ljusinsläpp. I anslutning till master bedroom finner ni utgången till hemmets balkong. Här finns plats för cafébord samt stolar. Även förvaring finns det rikligt av i vindsutrymmet. Ytterligare funktionella utrymmen återfinns i villans källarplan. Här finns en tvättstuga för hushållets tvätt-och klädvård samt goda ytor för umgänge och hobby. I relaxdelen kan ni koppla av framför den öppna spisen efter en varm dusch eller ett härligt bad i det uppskattade badkaret. Läget kan inte bli bättre, nära ikoniska vattentornet, vilket ger en idyllisk miljö. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekväm tillgång till allt som staden har att erbjuda. Salängen är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger också flera förskolor, Engelbrektskolan med årskurs f-9, Bäckängsgymnasiet, fotbollsplaner och lekplatser. I området finns även populära Annelundsparken som har en boulebana och en av stadens största lekplatser. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Symfonigatan 3, Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun

Symfonigatan 3

Lägenhet
Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 100 000 kr
112 m²
5 rum
7 030 kr/mån
27 679 kr/m²

*Kontakta Fredrik för att boka visning* På Symfonigatan 3 finner ni detta bostadsrättsradhus från 2017 och ett av områdets bästa lägen. Radhuset ligger som en egen enhet med egen gavel mot en av lägenhetsbyggnaderna. Ett välplanerat hem som fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre eller fyra sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt dig hänföras av de påkostade tillvalen och den generösa takhöjden på entréplanet som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en härlig uteplats på den lugna baksidan och utkanten av Trädgårdsstaden.Möjlighet till p-plats. Förskola och skola ligger bara en kort promenad bort utan att behöva korsa någon trafikerad väg och från bostaden når du det vackra strövområdet Rya Åsar och utsiktsplatsen Ryssby Klint på bara fem minuter. Bara ett stenkast bort finns även sjön Kolbränningen som bjuder på svalkande bad och avkopplande fiske vid bryggan. I entrén möts ni av en stor hall med fina ljusinsläpp. Direkt in till vänster ett stort helkaklat badrum med gott om plats och här finns både tvättmaskin, torktumlare och uppskattad handdukstork. Vidare in i hallen på vänster sida finns bostadens stora förråd med plats för förvaring och städskåp mm. Sedan når man ut i det stora öppna vardagsrummet och matsalen som hänger ihop med köket in till höger. Den öppna planlösningen upplevs mycket social och välkomnande med härliga färgval och väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Från vardagsrummet når man också ut mot uteplatsen i härligt läge mot grönytor och inget hus direkt framför. Här finns gott om plats för härliga utemöbler, grill och vindskydd. Man har också direkt anslutning till gräsmatta. Via den centralt belägna innertrappan tar man sig upp till övre plan och den fina sovrumsdelen med hela fyra sovrum. Alla sovrum har fönster och master bedroom har även en uppskattad balkong. Planets helkaklade badrum erbjuder kommod med spegelskåp, badkar och handdukstork. Bostaden ligger i idylliska Hestra Trädgårdsstad och är en del av en fin gemenskap. Området består av hus med olika karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar. Föreningen består av 58 lägenheter och har en inbjudande gård. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar och sittgrupper. I föreningen finns det tillgång till lekplatser, boulebana, bastu, festlokal och ett gym. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort och till Byttorps IP tar man sig helt utan att behöva möta trafik. Ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn med gångavstånd till förskola och skola samt bekvämligt avstånd till centrum och riksväg 40 mot Göteborg. Varmt välkommen att kontakta Fredrik för mer information om tid för visning mm!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Äspered 2, Äspered, Borås kommun

Lilla Äspered 2

Gård/Skog
Äspered, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 990 000 kr
162 + 6 m²
3 ha tomt

Välkommen till Lilla Äspered 2 - Ett välvårdat 1 1/2-planshus med dubbelgarage, ladugård, ett mindre gårdshus och 3ha mark. Det välhållna bostadshuset uppfört 1985 har en grund med betongplatta och stomme/bjälklag av trä, 3-glasfönster, djupborrad brunn och avlopp via äldre trekammarbrunn med infiltrationsdike. Uppvärmningen sker via Luft/vattenvärmepump från 2006 och möjlighet till veduppvärmning finns då tidigare system och ackumulatortank finns kvar. Fiber finns genom Telia och avtal kan tas över av ny ägare. Entrén via en överbyggd veranda. Hall med möjlighet till förvaring. Rymligt och ljust vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv. Stort kök med ekluckor från Marbodal. Elspis, fläkt, diskmaskin (2020), kyl och frys. Badrum med plastmatta. Praktiskt groventré med tvättstuga i anslutning till pannrummet. På andra våning finns ett ljust och luftigt allrum med klädkammare och utgång till en stor balkong med fin utsikt över omgivningarna och fint västerläge med kvällssol. Tre sovrum varav ett större med klädkammare (walk in closet) och två mindre med varsin platsbyggd garderob. Dubbelgaraget som är byggt i samband med byggnationen av bostadshuset har fjärrstyrd port och vattenburen värme. El och vatten finns indraget och en del av garaget går bra att använda för hobbyrum och förvaring. Garaget är byggt samtidigt som bostadshuset och går i samma stil. Jordkällare i huggen natursten med välvt tak ligger i trädgården. Ladugården är äldre och byggd i vinkel. Byggnaden innehåller äldre djurstall, garage och stora förvaringsutrymmen. Renoveringsbehov finns på denna byggnad om 428 kvm. Väggar och tak i plåt. El finns indragen. Brygghuset/snickeriverkstaden som är belägen bakom bostadshuset mot beteshagen innehåller snickeriverkstad och brygghus. Byggnadsarea: 51 kvm. Äsperedskolan som finns i samhället, är integrerad med förskola och fritidshem och omfattar ca 100 barn och elever i åldrarna 1-12 år. Skolan ligger i en naturskön miljö och vår skolgård inbjuder till en mängd aktiviteter. Skolan har en idrottshall med fullmått och en skolskog. Fastigheten ligger med utmärkta pendlingsmöjligheter både till Borås (17 km), Göteborg (78 km), Ulricehamn (21 km) och Jönköping (69 km). Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Ljunglidsgatan 4, Bergdalen, Borås kommun

Ljunglidsgatan 4

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
3 360 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till Ljunglidsgatan 4 och detta nyproducerade boende i elegant utförande med högt och fint läge på Bergdalen. Lägenheten är social med luftiga ytor o öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor härlig balkong. Du välkomnas av en rymlig hall med grått klinkergolv, avhängning och en garderob. Direkt till höger når du det moderna badrummet som är helkaklat med grått kakel och klinkers, tvättmaskin/torktumlare och härlig golvvärme. Kommod och spegelskåp i svart design. Vidare in mot vardagsrummet når du sovrummet på vänster sida. Här bjuds gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och garderober. Vardagsrummet löper sedan med flera stora fönster och härligt ljus bort mot köket. Här finns plats för stor soffa fåtölj och vägghängd TV. Köket går i svart design och är bra planerat längs hela väggen med ett avlångt liggande fönster till höger för ljusinsläpp mot matgruppen där ett runt bord passar utmärkt. Genomgående fina vitvaror från SIemens med inbyggt kyl/frys. Från köket når man ut genom den breda balkongdörren till den generösa balkongen som bjuder på sol senare delen av dagen. Bergdalen är en levande stadsdel, nära flera av de trivselvärden Borås har att erbjuda. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Borås Simarena ligger nära till hands och likaså flera idrottsanläggningar med Borås Arena i spetsen. Närhet till både natursköna Kypesjön och Rya Åsar. Centrumkärnan och Högskolan nås via goda kommunikationer eller med bil inom 5 min. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Romansgatan 54, Hestra, Borås kommun

Romansgatan 54

Radhus
Hestra, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
132 + 6 m²
5 rum
336 m² tomt

Välkommen till Romansgatan 54 och ett eftertraktat radhus på Hestra som erbjuder det bästa av bostadsliv. Beläget med en fantastisk gavel mot en naturskön omgivning, är detta hem en fristad från stadens liv och rörelse men ändå så nära till allt. Läget får anses vara bästa möjliga, med ett läge längst in på området utan förbipasserade. Detta hem fördelar sig över två plan och har en boarea om 132 kvm vilket skapar potential för en stor familj. Ett få förunnat boende med generösa ytor där planlösningen är socialt och modernt disponerad med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den öppna ytan skapar en fantastisk rymd och ett generöst ljusinsläpp till hela bostaden via fönster från tre väderstreck. På övre plan disponeras 4 generösa sovrum tillsammans med badrum och hall. När man kliver in genom entrén möts man av en rymlig hall med grått klinkergolv kombinerat med tvättmöjligheter som är yteffektivt placerat för tvättmaskin och torktumlare. Vidare in kommer matplatsen på vänster sida i en öppen och social planlösning med köket. Köket och entréplan renoverades omfattande 2017 och är mycket praktiskt och socialt inbjudande med stor köksö som är ständigt närvarande med den centrala placeringen. Här finns följande utrustning: Induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys samt uppskattad vinkyl. Vidare in flyter det mörkbruna trägolvet med in i vardagsrum och matsal där man har utgång till den träbelagda altanen med plats både under tak och utan tak. Altanen ligger i fint sydväst-läge med härlig sol stora delar av dagen och till sen kväll. Här finns plats för loungegrupp, blomsterarrangemang och den viktiga grillen. Gräsmattan är liten och lättskött och ligger fint mot stenklippan som vetter mot tomten. Entréplan är helt klart inbjudande för en härlig vardag och sköna fester och tillställningar. Trappan som är centralt placerad mellan kök och vardagsrum och leder upp till övre plan som är sovrumsdelen där fyra härliga och rymliga sovrum finns. Direkt möts man av en hall och rakt fram finns badrummet med badkar, dusch, handfat och toalett. Från sovrummen som ligger mot baksidan har man utgång till balkong mot sydväst. På gården på framsidan finns en praktisk förrådsbyggnad med gott om förvaringsmöjligheter både invändigt och utvändigt under tak. Sammantaget är radhuset i mycket gott skick, där visst behov av målning och tapetsering mm finns på bl a övre plan samt även en del exteriört målningsbehov framöver. På Hestra bor ni med mycket fint läge i ett lugnt och väletablerat villaområde och bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger Coop, Citygross och välsorterad ICA Byttorp. Här bor man också med naturen tätt inpå och kort promenad till Byttorps IP samt härliga motions- och strövområden. En promenad bort ligger Kolbränningen med både bad och fiskemöjligheter. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Välkommen att anmäla er till visningen!

Teragatan 24, Hässleholmen, Borås kommun

Teragatan 24

Radhus
Hässleholmen, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 800 000 kr
114 + 35 m²
4 rum
170 m² tomt

Välkommen till Teragatan 24 - Ett bekvämt och inbjudande hem i två plan om totalt 149 kvm. När ni kommer in i hallen på entréplan finns gott om plats för avhängning och radhuset öppnar upp sig med fina ytskikt och ett nytt och vackert ljust trägolv. Till vänster kommer man in i det ljusa och fullutrustade köket med behagliga färgval på väggarna som ger en skön känsla. Här finns följande utrustning; spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Vidare från köket tar man sig ut i det ljusa vardagsrummet med gott om plats för stor soffgrupp och tv-möbler. Här får man ett massivt ljusinsläpp genom fyra stora fönster med utsikt mot väster och naturen. På entréplan finns även ett rymligt sovrum, ett badrum och ett rum med tvättmöjligheter och förvaring. Ner genom trapphuset som är klätt i bevarad och vacker träpanel når man sutterängplan med ytterligare två sovrum, ett badrum, ett stort hobbyrum som idag används till musik- och aktivitetsrum samt ett allrum/förråd. Från ett av sovrummen når man den stenbelagda altanen i fint västerläge nära naturen. Altanen kan med fördel byggas ut med ett härligt och bekvämt trädäck/terrass för att förlänga sommarkvällarna. Framsidan bjuder på en liten och enkel trädgård med uppskattad carport invid entrén. Radhuset är i behov av viss renovering. Bostaden är belägen i en attraktiv villaförort till Borås. Här finns känslan av lantligt läge utan kompromiss med stadens fördelar. På gångavstånd når man Ymergården med flera olika verksamhetsområden inom boule, tennisbana, häststall, beachvollyboll , motion, utegym och orientering. Utöver detta finns dessutom en mycket välbesökt discgolfbana och vintertid finns det fantastiska längdspår. Från Ymergården utgår fyra motionsspår/vandringsleder. Ymergården passerar du också om du vandrar den långa vandringsleden Sjuhäradsleden. I närheten finner ni flertalet grundskolor. Ett stenkast bort ligger både Myråsskolan som är en årskurs f-6 med flera fritidsavdelningar samt Bodaskolan som har årskurs f-9. Här bor du med närhet till allmän service såsom matbutik, apotek och vårdcentral. Borås centrumkärna nås samtidigt via goda kommunikationer, bil eller cykel. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
Gustav Adolfsgatan 5, Lugnet, Borås kommun

Gustav Adolfsgatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 585 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1
6 794 kr/mån
55 336 kr/m²

ENDAST 3 BOSTÄDER KVAR, MISSA INTE CHANSEN! Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Gustav Adolfsgatan 5, Lugnet, Borås kommun

Gustav Adolfsgatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 600 000 kr
124 m²
5 rum
7 080 kr/mån
45 161 kr/m²

ENDAST 3 BOSTÄDER KVAR, MISSA INTE CHANSEN! Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Nötskrikan, null, Borås kommun

Nötskrikan

Lägenhet
Borås kommun
Bjurfors Borås
fr. 5 600 000 kr
115-124 m²
4-5 rum
6 465 kr/mån

Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13