Mäklare Fredrik Parkhagen

Fredrik Parkhagen

Om mig

Jag har varit i branschen sedan 2010 och har höga ambitioner och ett enormt servicetänk. Med varumärket Bjurfors i ryggen och det stora hjärtat för Borås, så ser jag till att du blir erbjuden marknadens mest kvalitativa mäklartjänst och en stor möjlighet att nå en lyckad försäljning i din kanske största affär i livet. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail om du vill prata lite om bostadsmarknaden eller höra vilka kommande bostäder jag håller på att förbereda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 2
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 3

Brigadgatan 1

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/5
5 394 kr/mån
34 826 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad fyra från 2020 i attraktiva Regementsstaden, praktiskt belägen i markplan med egen entré. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citylivet. Detta hem har en social prägel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en rejält tilltagen balkong i uppskattat väderstreck. Ytan blir en favoritplats året runt och kan möbleras med både sittgrupper och loungemöbler. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Vedum med en påkostad bänkskiva och integrerade vitvaror. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Utöver badrummet finns dessutom ett gäst wc. Genomgående kvalitativa materialval i form av vacker ekparkett och slätmålade väggar i behagliga kulörer som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och flera garderober i sovrum och hall. Välkommen att trivas! Brf. Majoren 1914 ligger i hjärtat av den nya stadsdelen i Regementsstaden. Området formas för framtiden i stark samklang med historiens vingslag. Där förr infanterister trampade marken växer nu moderna bostäder upp. Husen är svanenmärkta och energisnåla. Föreningen består av 57 lägenheter. Regementsstaden är under kraftig expansion och kommer bli en ny stadsdel med småstadskaraktär. Naturen är ständigt närvarande och för den som söker vildmarkskänsla rekommenderas Pickesjön. Här finns fiske, joggingspår och grillmöjligheter. Föredrar du hellre bussen stannar den i området. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 2
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 3

Österbyn 8

Villa
Viareds sommarstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 695 000 kr
45 m²
3 rum
600 m² tomt

Här i Österbyn finns nu tillfälle att förvärva detta fina och välhållna fritidshus med stora möjligheter till en framtida drömbostad både som permanent och för fritiden. Här har man förberett fastigheten med kommunalt vatten och avlopp samt förberett för fiberinstallation. Tomten är lättskött och har även ett uthus som går att bygga om till ett gästhus med plats för vänner och bekanta som kommer på besök. Viareds sommarstad är ett småhusområde i naturnära miljö, i en lugn oas utanför stadens brus. Viaredssjön ett stenkast bort, vidsträckta grönområden och skogen intill bidrar tillsammans till områdets natursköna läge. Husen ligger utspridda längs små gator i ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40, ca 10 minuters bilväg till Borås och ca 40 minuter till Göteborg. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 2
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 3

Sjöslättsvägen 8

Fritidshus
Arnäsholm, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 995 000 kr
48 + 11 m²
3 rum
2 504 m² tomt

Med sjön som närmsta granne och med en slående utsikt välkomnas ni till Sjöslättsvägen 8, en fastighet som uppfyller de flestas krav och önskemål. Idyllen är komplett med egen brygga, tre boningshus och grönskande trädgårdstomt, som med sitt ypperliga läge direkt blir ett hem att trivas i! Flera altaner finns runt fastigheten och erbjuder olika platser att sitta och njuta av solen, skuggan eller den friska sjöluften. Perfekt för morgonkaffet, middagsbjudningar och soliga dagar. Torpet är byggt i vacker timmerstomme, vilket ger en rustik och mysig känsla. Stora fönster låter naturen komma in i ditt vardagsliv och gör att sjön är ständigt närvarande. De öppna ytorna skapar en social och inbjudande atmosfär, och den öppna spisen sprider sin värme under kyliga kvällar. Här finns även ett sovrum och ett loft för ytterligare sovplatser. Längre ner mot sjön finns ytterligare ett inrett boningshus, gästhuset, som uppförts under senare år. Här erbjuds ett väl tilltaget sovrum, bastu och duschrum tillsammans med ett bra förrådsutrymme. Här öppnar ni upp mot den fantastiska altanen och känner hur gränsen mellan ute och inne suddas ut, låt er hänföras av vyer likt en tavla och känslan av inre ro. I anslutning finns även hemmets utedass med förbränningstoalett. På tomten finns även ett litet annex med plats för förvaring och extrasängar. Aplared har med nya sträckningen av riksväg 27 blivit lätt åtkomligt från Borås och Göteborg. Här finner man lugnet och området. Arnäsholm är familjärt med vacker natur och fina badmöjligheter i Frisjön. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Hjortsberg Melltorp 1, Bredared, Borås kommun

Hjortsberg Melltorp 1

Villa
Bredared, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 195 000 kr
195 + 16 m²
10 rum
3 876 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska och stilfulla lantdrömmen som är välplanerad med ljuvligt kök, rymliga rum, möjlighet till 5 sovrum, glasveranda, altan med innergård och terrass under tak. Fastighetens unika läge bland böljande landskap och hänförande natur ger ett drömboende med vackert huvudhus som är löpande renoverat med vackra materialval av hög kvalitet. Precis intill finns en flygelbyggnad/ekonomibyggnad med bastu, allrum, pannrum samt solceller på taket för bästa energivärden och låga driftskostnader. I nedre delen av trädgården finns även ett liten stuga som används som lekstuga/gäststuga. Bara några minuters promenad bort finns också flera badsjöar som den lilla källsjön Hörnasjön, Värnasjön och Aborrasjö för härliga och svalkande dopp. Möjligheter finns intill att köpa till det vackra torpet som är byggt i slutet av 90-talet och ladugården byggd 2002-2003 med en affärslokal som är isolerad och vinterbonad. Båda dessa fastigheter är uthyrningsbara för boende. Ytterligare mark på upp till ca 9ha bestående av skog och betesmark finns också att förvärva. Även arrendemöjligheter finns. I lugnt och naturnära läge, med stadskärnan alla bekvämligheter några minuters bilväg bort, bor ni i en harmonisk miljö i mysiga Bredared. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser, med Bredaredskolan från F-6 och närhet till Fristadsskolan för årskurs 7-9. Bara några kilometer bort finns golfmöjligheter för den intresserade på Bredareds golfklubb. Även bageri, musteri och mataffärer finns att tillgå i närområdet samt smidiga bussförbindelser in till centrums utbud. Denna idyll måste upplevas, välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
Rosenvägen 9, Sparsör, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Rosenvägen 9

Villa
Sparsör, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 195 000 kr
141 + 72 m²
5 rum
1 085 m² tomt

Välkommen till Rosenvägen 9 i Sparsör! Barnvänligt område, nära till både förskola och skola. På Sparsörskolan går elever från förskoleklass till årskurs 6. Verksamheten är förlagd på två olika skolbyggnader. På Slättäng går elever från förskoleklass till årskurs 3 och på Kil går elever från årskurs 4 till årskurs 6. Sjönära, 6 minuters promenad till Sparsörs kommunala badplats vid Öresjös östra strand, mitt inne i Sparsörs samhälle. Här finns en lång brygga, en liten sandstrand och en stor gräsyta i sluttningen ned mot sjön. För de yngsta barnen finns några gungor. Här finns också en grillplats. Villan innehåller för närvarande två lägenheter. Entréplan består av hall, badrum, kök, stort sovrum samt vardagsrum med öppen spis. På ovanvåningen finns hall, kök, badrum och sovrum. Det finns ytterligare ett rum som går fint att använda som sovrum alternativt allrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förrådsutrymmen. Fiber finns indraget i fastigheten. Sparsör är ett idylliskt område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, skolor och dagis. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Som boende bor man med gångavstånd till vackra naturreservatet Kröklingshage. Här finns många fina löp- och promenadstråk. Sparsör präglas också starkt av närheten till den vackra Öresjö med de fina bad- och fiskemöjligheterna. Föreningslivet är aktivt med bland annat SAIK vilka spelar på Trollevi IP. Samhället ligger mellan Frufällan i söder och Fristad i norr där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Bor du i Sparsör kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad näromårdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 150 och 582. Fastigheten har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla er till visningen!

Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 64

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 195 000 kr
99 m²
3 rum
vån 6/9
5 500 kr/mån
62 576 kr/m²

Läget i Loft 46 måste anses som ett av de absolut bästa och söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Med högt och centralt läge finner du denna exklusiva 3:a om 99 kvm med underbar terrass under tak och en privat loftgång vid entrén som går att möblera för frukosten i morgonsolen. En toppmodern, magnifik och välplanerad bostad med flera detaljer som stora spröjsade fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackra helkaklade badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Extra uppskattat också med två toaletter i lägenheten. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Utsikten är magisk och ger en internationell känsla med fantastisk vy över Borås! Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Borås. Garageplats finns och följer med om förvärvaren vill samt indragen luftkonditionering för en sval och behaglig rumstemperatur. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Skrymegatan 11

Villa
Hedvigsborg, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 595 000 kr
146 + 90 m²
6 rum
821 m² tomt

I attraktiva villakvarter, belägen i sluttande terräng, finner ni denna tilltalande villa som de senaste åren genomgått många större renoveringar. Detta generösa och mycket väldisponerade hem erbjuder totalt 236 kvm i två plan och källare samt sex rum och ger den nya köparen många möjligheter. Hela huset har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Planlösningen är mycket representativ med tilltagna sociala ytor där flera generationer kan umgås samtidigt. Entréplanet är dedikerat åt luftiga ytor för social samvaro med kök, matplats och vardagsrum sammansvetsat i en social enhet. Tack vare de moderna och stilrena interiörvalen har ett hem skapats anpassat för alla. Köket har en modern prägel med påkostade materialval och exklusiva vitvaror. Skåpsluckorna är svarta med blank finish. Gott om arbetsyta, skåpsförvaring och en köksö som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Vintertid njuter man av kaminens värmande brasa och sommartid öppnar ni upp altandörren mot den träskodda terrassen. Väl ute upplevs en tyst och lättskött trädgårdsmiljö med gott om plats för det stora sällskapet och många sköna soltimmar att se fram emot. Det uppskattade bubbelbadet sätter onekligen guldkant på vardagen, lika uppskattat både sommar- som vintertid. På detta våningsplan finner ni också hemmets master bedroom med badrum en suite. Även en walk-in closet återfinns i anslutning för en organiserad klädvård samt en gäst-wc vid trappan. En trappa upp välkomnar hemmets mer privata del med ett öppet allrum, goda förvaringsutrymmen, wc samt ytterligare två sovrum. Allrummets braskamin bidrar till både mysfaktor och värme under de kallare årstiderna. Båda sovrummen på detta våningsplan är generösa till storlek med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartier på såväl väggar som i tak. Källarplanet är rymligt och ger rum för både umgänge och funktion. Här möts ni av en stor och totalrenoverad relaxavdelning med lounge, vinkällare och en femstjärnig spa-avdelning med både dusch, bastu och bubbelbad. Källarplans övriga ytor disponeras över en väl tilltagen tvättstuga, kontor, pannrum samt flera utrymmen för förvaring. Uppvärmning sker kostnadseffektivt genom bergvärme. På husets framsida finns en asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor ni i fina kvarter, citynära men ändå lugnt och närhet till Rv 40/41. För den aktive finns Kronängs Arena, fina vandringsleder och discgolf på promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, ICA Maxi och förskolor/skolor. Tar du cykeln in till stan slipper du också backar då det är plant och fint med fina cykelbanor in till centrum. Bara några minuters promenad söderut finns också Transåssjön med fin badplats för sommarens varma dagar. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 57A

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 295 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 018 kr/mån
32 098 kr/m²

På attraktiv adress, med centrumkärnan bara några minuters gångavstånd ifrån, ligger detta hem väl värd ett besök. Detta modernt renoverade hem erbjuder flera trivselvärden. Kök och vardagsrum har en otroligt härlig planlösning där både vänner och familj ryms med enkelhet. Köket är ett resultat av en mycket smakfull renovering där alla val är genomtänkta in i minsta detalj. Utöver detta erbjuder bostaden två rymliga sovrum, bra förvaringsutrymmen samt ett fint badrum som går i ljusa toner. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober samt i ett förrådsutrymme som tillhör bostaden. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten; restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Ljunglidsgatan 4, Bergdalen, Borås kommun

Ljunglidsgatan 4

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
3 360 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till Ljunglidsgatan 4 och detta nyproducerade boende i elegant utförande med högt och fint läge på Bergdalen. Lägenheten är social med luftiga ytor o öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor härlig balkong. Du välkomnas av en rymlig hall med grått klinkergolv, avhängning och en garderob. Direkt till höger når du det moderna badrummet som är helkaklat med grått kakel och klinkers, tvättmaskin/torktumlare och härlig golvvärme. Kommod och spegelskåp i svart design. Vidare in mot vardagsrummet når du sovrummet på vänster sida. Här bjuds gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och garderober. Vardagsrummet löper sedan med flera stora fönster och härligt ljus bort mot köket. Här finns plats för stor soffa fåtölj och vägghängd TV. Köket går i svart design och är bra planerat längs hela väggen med ett avlångt liggande fönster till höger för ljusinsläpp mot matgruppen där ett runt bord passar utmärkt. Genomgående fina vitvaror från SIemens med inbyggt kyl/frys. Från köket når man ut genom den breda balkongdörren till den generösa balkongen som bjuder på sol senare delen av dagen. Bergdalen är en levande stadsdel, nära flera av de trivselvärden Borås har att erbjuda. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Borås Simarena ligger nära till hands och likaså flera idrottsanläggningar med Borås Arena i spetsen. Närhet till både natursköna Kypesjön och Rya Åsar. Centrumkärnan och Högskolan nås via goda kommunikationer eller med bil inom 5 min. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Källegatan 9, Borås - Centrum, Borås kommun

Källegatan 9

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 650 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/7
6 194 kr/mån
37 245 kr/m²

*SÄLJAREN ERBJUDER FRI MÅNADSAVGIFT ÅRET UT* I attraktivt läge, med hela centrums utbud utanför porten, finner ni denna fantastiska lägenhet - en bostad utöver det vanliga. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och härliga öppna umgängesytor som disponeras trivsamt över de generösa 98 kvadratmetrarna. Under årets varmare månader blir bostadens terrass om ca 35 kvm en naturlig förlängning av hemmet, som ett extra rum där lata dagar spenderas under de många soltimmarna enda framåt kvällen då middagen dukas upp. Lägg där även till en generös balkong om 15 kvm, där morgonkaffet kan avnjutas i den fantastiska förmiddagssolen. Vidare erbjuds möjlighet till tre sovrum, klädkammare, ett stilsäkert renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc i anslutning till entrén. Som boende i föreningen har ni dessutom tillgång till en gemensam takterrass med bubbelpool och bastu med en fantastisk utsikt över stadens takåsar. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla er till visningen av denna fantastiska lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Symfonigatan 3, Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun

Symfonigatan 3

Lägenhet
Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 100 000 kr
112 m²
5 rum
7 030 kr/mån
27 679 kr/m²

*Kontakta Fredrik för att boka visning* På Symfonigatan 3 finner ni detta bostadsrättsradhus från 2017 och ett av områdets bästa lägen. Radhuset ligger som en egen enhet med egen gavel mot en av lägenhetsbyggnaderna. Ett välplanerat hem som fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre eller fyra sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt dig hänföras av de påkostade tillvalen och den generösa takhöjden på entréplanet som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en härlig uteplats på den lugna baksidan och utkanten av Trädgårdsstaden.Möjlighet till p-plats. Förskola och skola ligger bara en kort promenad bort utan att behöva korsa någon trafikerad väg och från bostaden når du det vackra strövområdet Rya Åsar och utsiktsplatsen Ryssby Klint på bara fem minuter. Bara ett stenkast bort finns även sjön Kolbränningen som bjuder på svalkande bad och avkopplande fiske vid bryggan. I entrén möts ni av en stor hall med fina ljusinsläpp. Direkt in till vänster ett stort helkaklat badrum med gott om plats och här finns både tvättmaskin, torktumlare och uppskattad handdukstork. Vidare in i hallen på vänster sida finns bostadens stora förråd med plats för förvaring och städskåp mm. Sedan når man ut i det stora öppna vardagsrummet och matsalen som hänger ihop med köket in till höger. Den öppna planlösningen upplevs mycket social och välkomnande med härliga färgval och väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Från vardagsrummet når man också ut mot uteplatsen i härligt läge mot grönytor och inget hus direkt framför. Här finns gott om plats för härliga utemöbler, grill och vindskydd. Man har också direkt anslutning till gräsmatta. Via den centralt belägna innertrappan tar man sig upp till övre plan och den fina sovrumsdelen med hela fyra sovrum. Alla sovrum har fönster och master bedroom har även en uppskattad balkong. Planets helkaklade badrum erbjuder kommod med spegelskåp, badkar och handdukstork. Bostaden ligger i idylliska Hestra Trädgårdsstad och är en del av en fin gemenskap. Området består av hus med olika karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar. Föreningen består av 58 lägenheter och har en inbjudande gård. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar och sittgrupper. I föreningen finns det tillgång till lekplatser, boulebana, bastu, festlokal och ett gym. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort och till Byttorps IP tar man sig helt utan att behöva möta trafik. Ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn med gångavstånd till förskola och skola samt bekvämligt avstånd till centrum och riksväg 40 mot Göteborg. Varmt välkommen att kontakta Fredrik för mer information om tid för visning mm!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 11