Mäklare Fredrik Parkhagen

Fredrik Parkhagen

Om mig

Jag har varit i branschen sedan 2010 och har höga ambitioner och ett enormt servicetänk. Med varumärket Bjurfors i ryggen och det stora hjärtat för Borås, så ser jag till att du blir erbjuden marknadens mest kvalitativa mäklartjänst och en stor möjlighet att nå en lyckad försäljning i din kanske största affär i livet. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail om du vill prata lite om bostadsmarknaden eller höra vilka kommande bostäder jag håller på att förbereda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 2
Brigadgatan 1, Regementet, Borås kommun, bild 3

Brigadgatan 1

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/5
5 394 kr/mån
34 826 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad fyra från 2020 i attraktiva Regementsstaden, praktiskt belägen i markplan med egen entré. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citylivet. Detta hem har en social prägel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en rejält tilltagen balkong i uppskattat väderstreck. Ytan blir en favoritplats året runt och kan möbleras med både sittgrupper och loungemöbler. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Vedum med en påkostad bänkskiva och integrerade vitvaror. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Utöver badrummet finns dessutom ett gäst wc. Genomgående kvalitativa materialval i form av vacker ekparkett och slätmålade väggar i behagliga kulörer som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och flera garderober i sovrum och hall. Välkommen att trivas! Brf. Majoren 1914 ligger i hjärtat av den nya stadsdelen i Regementsstaden. Området formas för framtiden i stark samklang med historiens vingslag. Där förr infanterister trampade marken växer nu moderna bostäder upp. Husen är svanenmärkta och energisnåla. Föreningen består av 57 lägenheter. Regementsstaden är under kraftig expansion och kommer bli en ny stadsdel med småstadskaraktär. Naturen är ständigt närvarande och för den som söker vildmarkskänsla rekommenderas Pickesjön. Här finns fiske, joggingspår och grillmöjligheter. Föredrar du hellre bussen stannar den i området. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Lyckebovägen 25, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Lyckebovägen 25

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
8 990 000 kr
200 + 23 m²
6 rum
975 m² tomt

Den smala Lyckebovägen slingrar sig fram mellan grönska och prydliga villaträdgårdar. Plötsligt glittrar Viaredsjön till mellan höga björkar. Sista biten löper gatan längs sjöns östra strand. Precis där gatan smalnar och försvinner in i lövskogens täta grönska, ligger den formrena villan – som sista hus på en insynsskyddad hörntomt. Knappt 50 meter från Viaredsjöns stilla vågor, och alldeles i kanten av den täta lövskogen, ligger denna stilfulla villa om 200 kvm och sex rum. Den rena fasaden har omväxlande vitputs och liggande brädpanel. Glaspartierna är stora och många, takpartierna är klädda traditionellt tegel. Arkitekturen och interiörens ljusa och öppna planlösning har drag av New Englandstilen, och inslagen av runda fönsterpartier knyter an till den lätt marina tonen. Villans interiör är starkt präglad av stora och fria ytor under höga tak, delvis öppna upp till nock. Ljuset faller in från alla håll via närmast heltäckande och ofta skjutbara glaspartier. De magnifika och massivt ljusa sällskapsytorna är i två halvetage och ligger i öppen planlösning med matsal och kök. Den unika platsen invid sjön gör sig ständigt påmind via sjöutsikten. Samtidigt ligger trädgårdens trädäck och gräsytor skyddade från insyn, precis som det stora poolområdet vars trädäck omsluter villan på tre sidor och öppnar flera soliga uteplatser. Villan har upp till tre sovrum, två sobra badrum, sällskapsytor på båda planen, kamin, smakfullt kök med påkostad utrustning, pool med motordrivet glastak, tropisk bar, förrådshus, stor uppfart, tillgång båtplats mm. Kvarteret är familjevänligt och ligger i attraktiva Sjömarken. Här är det gångavstånd till den vackra naturen och Sjömarkenskolan, årskurs f-6. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredsjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där du har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till in till Borås. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151. Med bil når du Borås centrum på bara några minuter, Göteborg Landvetter Airport finns 25 minuter bort och centrala Göteborg når du på ca 40 minuter. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 2
Österbyn 8, Viareds sommarstad, Borås kommun, bild 3

Österbyn 8

Villa
Viareds sommarstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 695 000 kr
45 m²
3 rum
600 m² tomt

Här i Österbyn finns nu tillfälle att förvärva detta fina och välhållna fritidshus med stora möjligheter till en framtida drömbostad både som permanent och för fritiden. Här har man förberett fastigheten med kommunalt vatten och avlopp samt förberett för fiberinstallation. Tomten är lättskött och har även ett uthus som går att bygga om till ett gästhus med plats för vänner och bekanta som kommer på besök. Viareds sommarstad är ett småhusområde i naturnära miljö, i en lugn oas utanför stadens brus. Viaredssjön ett stenkast bort, vidsträckta grönområden och skogen intill bidrar tillsammans till områdets natursköna läge. Husen ligger utspridda längs små gator i ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40, ca 10 minuters bilväg till Borås och ca 40 minuter till Göteborg. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 2
Sjöslättsvägen 8, Arnäsholm, Borås kommun, bild 3

Sjöslättsvägen 8

Fritidshus
Arnäsholm, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 995 000 kr
48 + 11 m²
3 rum
2 504 m² tomt

Med sjön som närmsta granne och med en slående utsikt välkomnas ni till Sjöslättsvägen 8, en fastighet som uppfyller de flestas krav och önskemål. Idyllen är komplett med egen brygga, tre boningshus och grönskande trädgårdstomt, som med sitt ypperliga läge direkt blir ett hem att trivas i! Flera altaner finns runt fastigheten och erbjuder olika platser att sitta och njuta av solen, skuggan eller den friska sjöluften. Perfekt för morgonkaffet, middagsbjudningar och soliga dagar. Torpet är byggt i vacker timmerstomme, vilket ger en rustik och mysig känsla. Stora fönster låter naturen komma in i ditt vardagsliv och gör att sjön är ständigt närvarande. De öppna ytorna skapar en social och inbjudande atmosfär, och den öppna spisen sprider sin värme under kyliga kvällar. Här finns även ett sovrum och ett loft för ytterligare sovplatser. Längre ner mot sjön finns ytterligare ett inrett boningshus, gästhuset, som uppförts under senare år. Här erbjuds ett väl tilltaget sovrum, bastu och duschrum tillsammans med ett bra förrådsutrymme. Här öppnar ni upp mot den fantastiska altanen och känner hur gränsen mellan ute och inne suddas ut, låt er hänföras av vyer likt en tavla och känslan av inre ro. I anslutning finns även hemmets utedass med förbränningstoalett. På tomten finns även ett litet annex med plats för förvaring och extrasängar. Aplared har med nya sträckningen av riksväg 27 blivit lätt åtkomligt från Borås och Göteborg. Här finner man lugnet och området. Arnäsholm är familjärt med vacker natur och fina badmöjligheter i Frisjön. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Tokarpsgatan 30, Bergdalen, Borås kommun
 • Mån 24 jun kl 19:00
Tokarpsgatan 30, Bergdalen, Borås kommun, bild 2
Tokarpsgatan 30, Bergdalen, Borås kommun, bild 3

Tokarpsgatan 30

Villa
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 795 000 kr
135 + 135 m²
6 rum
1 082 m² tomt

Nu presenterar vi trivsamma och familjevänliga Tokarpsgatan 30, beläget i ett av Borås mest eftertraktade områden med naturen inpå knuten. Här bor och trivs ni på totalt 270 välplanerade kvadratmeter disponerade över ett plan samt källare, med gott om utrymme för hela familjen att umgås såväl inomhus som utomhus. Bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp från de många och djupa fönsterpartier och skapar tillsammans med de generösa umgängesytorna i en flödande enhet ett hem att verkligen trivas i. Utöver detta finns möjlighet till fyra sovrum - utmärkt för den stora familjen. Den fantastiska uteplatsen med direkt anknytning till trädgården har ett fritt och insynsskyddat läge som omges av vacker natur och blir en oas i sig. Vid hemmets entré finns även en asfalterad uppfart samt en vidbyggd carport. Lägg där till byggnaden i anslutning med egen ingång som fungerar utmärkt för egen affärsverksamhet eller kontor. Fiber finns installerat och hemmet drivs energieffektivt med bergvärme. I hjärtat av Bergdalen finner ni Tokarpsgatan. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Bergdalen är en levande stadsdel, nära flera av de trivselvärden Borås har att erbjuda. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Borås Simarena ligger nära till hands och likaså flera idrottsanläggningar med Borås Arena i spetsen. Närhet till både natursköna Kypesjön och Rya Åsar. Centrumkärnan och Högskolan nås via goda kommunikationer eller med bil inom 5 min. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskola på Liljeberget och skola på Bergdalen inom endast 500m. Inom nära avstånd finns även fin lekplats vid fiskedammen och idrottsplats vid Björkängsvallen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Hjortsberg Melltorp 1, Bredared, Borås kommun

Hjortsberg Melltorp 1

Villa
Bredared, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 195 000 kr
195 + 16 m²
10 rum
3 876 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska och stilfulla lantdrömmen som är välplanerad med ljuvligt kök, rymliga rum, möjlighet till 5 sovrum, glasveranda, altan med innergård och terrass under tak. Fastighetens unika läge bland böljande landskap och hänförande natur ger ett drömboende med vackert huvudhus som är löpande renoverat med vackra materialval av hög kvalitet. Precis intill finns en flygelbyggnad/ekonomibyggnad med bastu, allrum, pannrum samt solceller på taket för bästa energivärden och låga driftskostnader. I nedre delen av trädgården finns även ett liten stuga som används som lekstuga/gäststuga. Bara några minuters promenad bort finns också flera badsjöar som den lilla källsjön Hörnasjön, Värnasjön och Aborrasjö för härliga och svalkande dopp. Möjligheter finns intill att köpa till det vackra torpet som är byggt i slutet av 90-talet och ladugården byggd 2002-2003 med en affärslokal som är isolerad och vinterbonad. Båda dessa fastigheter är uthyrningsbara för boende. Ytterligare mark på upp till ca 9ha bestående av skog och betesmark finns också att förvärva. Även arrendemöjligheter finns. I lugnt och naturnära läge, med stadskärnan alla bekvämligheter några minuters bilväg bort, bor ni i en harmonisk miljö i mysiga Bredared. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser, med Bredaredskolan från F-6 och närhet till Fristadsskolan för årskurs 7-9. Bara några kilometer bort finns golfmöjligheter för den intresserade på Bredareds golfklubb. Även bageri, musteri och mataffärer finns att tillgå i närområdet samt smidiga bussförbindelser in till centrums utbud. Denna idyll måste upplevas, välkommen att anmäla er till visningen!

 • Plus
Rosenvägen 9, Sparsör, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Rosenvägen 9

Villa
Sparsör, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 195 000 kr
141 + 72 m²
5 rum
1 085 m² tomt

Välkommen till Rosenvägen 9 i Sparsör! Barnvänligt område, nära till både förskola och skola. På Sparsörskolan går elever från förskoleklass till årskurs 6. Verksamheten är förlagd på två olika skolbyggnader. På Slättäng går elever från förskoleklass till årskurs 3 och på Kil går elever från årskurs 4 till årskurs 6. Sjönära, 6 minuters promenad till Sparsörs kommunala badplats vid Öresjös östra strand, mitt inne i Sparsörs samhälle. Här finns en lång brygga, en liten sandstrand och en stor gräsyta i sluttningen ned mot sjön. För de yngsta barnen finns några gungor. Här finns också en grillplats. Villan innehåller för närvarande två lägenheter. Entréplan består av hall, badrum, kök, stort sovrum samt vardagsrum med öppen spis. På ovanvåningen finns hall, kök, badrum och sovrum. Det finns ytterligare ett rum som går fint att använda som sovrum alternativt allrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förrådsutrymmen. Fiber finns indraget i fastigheten. Sparsör är ett idylliskt område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, skolor och dagis. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Som boende bor man med gångavstånd till vackra naturreservatet Kröklingshage. Här finns många fina löp- och promenadstråk. Sparsör präglas också starkt av närheten till den vackra Öresjö med de fina bad- och fiskemöjligheterna. Föreningslivet är aktivt med bland annat SAIK vilka spelar på Trollevi IP. Samhället ligger mellan Frufällan i söder och Fristad i norr där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Bor du i Sparsör kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad näromårdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 150 och 582. Fastigheten har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla er till visningen!

Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 64

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 195 000 kr
99 m²
3 rum
vån 6/9
5 500 kr/mån
62 576 kr/m²

Läget i Loft 46 måste anses som ett av de absolut bästa och söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Med högt och centralt läge finner du denna exklusiva 3:a om 99 kvm med underbar terrass under tak och en privat loftgång vid entrén som går att möblera för frukosten i morgonsolen. En toppmodern, magnifik och välplanerad bostad med flera detaljer som stora spröjsade fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackra helkaklade badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Extra uppskattat också med två toaletter i lägenheten. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Utsikten är magisk och ger en internationell känsla med fantastisk vy över Borås! Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Borås. Garageplats finns och följer med om förvärvaren vill samt indragen luftkonditionering för en sval och behaglig rumstemperatur. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Katrinebergsgatan 33, Parkstaden, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Katrinebergsgatan 33, Parkstaden, Borås kommun, bild 2
Katrinebergsgatan 33, Parkstaden, Borås kommun, bild 3

Katrinebergsgatan 33

Villa
Parkstaden, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 975 000 kr
136 + 70 m²
8 rum
1 141 m² tomt

Låt oss presentera Katrinebergsgatan 33 och en av Parkstadens högst belägna villor. Här lämnar man riksvägens trafikbrus och kommer in i vackra villa kvarter med direkt access till både Ramnaparken och Ramnasjön. Katrinebergsgatan stretar sig uppför höjden och på toppen reser sig denna fint renoverade villa upp sig på en höjd. Villan om totalt 206 kvm andas typiskt 20-tal och har ett ljust och inbjudande entréplan med fint kök och härliga ytor för sociala sammankomster. Den vackra och påkostade utbyggnaden på baksidan leder även till härligt soldäck med sol hela dagen. En trappa upp når man övre plan och vindsvåningen med hemmets 4 sovrum som är ombonade och mysiga med vackra parkettgolv och härligt ljusinsläpp genom de spröjsade fönstren. En trappa ned bjuder på badrum, tvättavdelning, groventré och gott om plats för förvaring. Här får man ett uppskattat uppvärmningssystem i form av bergvärme med låga driftskostnader som borgar för en bra boendeekonomi. Trädgården har en fin gräsmatta som nås av robotgräsklippare på alla ytor. Fastigheten är genomgående smakfull och är ett underbart hem att flytta in och trivas i! Parkstaden är ett lugnt och barnvänligt område, med närhet till lummiga Ramnaparken med sitt fina friluftsmuséum och den idylliska Ramnasjön. Området är centralt beläget med höga kulturhistoriska värden. De fridfulla kvarteren och närheten till parken och sjön präglas av tidstypiska hus och intensiv grönska. Promenadstråket runt sjön gör att ni alltid har nära till motion och avkopplande stunder. Parken har även en stor lekplats i vacker miljö. I Parkstaden har man förskola på Parkgården och de äldre barnen går på Särlaskolan, F-09. I närområdet finns även Motessoriskolan Malmen med förskoleverksamhet och skola upp till årskurs 9. Här bor ni med ett centralt läge i ett rofyllt och vackert område. Centrum nås med en promenad om ca 10 min, så även resecentrum med fina buss- och tågmöligheter för pendling. I Parkstaden bor ni också med en kort promenad till 100-bussen för bekväm pendling till Göteborg. R40 och motorvägen mot Göteborg nås på bara 1 minut för vidare pendling mot Göteborg, Landvetter flygplats och Ulricehamn samt Jönköping. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Sonatgatan 20B, Hestra, Borås kommun

Sonatgatan 20B

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 350 000 kr
113,5 m²
5 rum
7 811 kr/mån
20 705 kr/m²

Välkommen till Sonatgatan 20 B och detta bekväma och ombonade hem med möjlighet till 4 sovrum och trädgård på både fram och baksida med fina uteplatser. Ett fint tillfälle att få tillgång till en prunkande och grönskande omgivning att kliva ut på redan nu till våren! På Hestra bor ni med mycket fint läge i ett lugnt och väletablerat villaområde och bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger Coop, Citygross och välsorterad ICA Byttorp. Här bor man också med naturen tätt inpå och kort promenad till Byttorps IP samt härliga motions- och strövområden. En promenad bort ligger Kolbränningen med både bad och fiskemöjligheter. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 2
Hubertusgatan 2, Salängen, Borås kommun, bild 3

Hubertusgatan 2

Villa
Salängen, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 950 000 kr
162 + 43 m²
7 rum
783 m² tomt

Välkommen till Hubertusgatan 2 - en klassisk och eftertraktad salängsvilla från 1925 med totalt 205 härliga kvadratmeter och många originaldetaljer som bevarats och lyfts fram. Bostaden har tidstypiska inslag i form av pardörrar, blyinfattade fönster samt fönsterbänkar i sten. Allt är fint bevarat och tomten är mycket välskött med uppskattat garage och carport. Hemmets entréplan har en social planlösning , generösa sällskapsytor och två gästtoaletter praktiskt placerade vid vardera entré. Här bjuds på härliga ytor för fest och mingel, men är också den givna platsen för familjens lugna vardagsliv. I vardagsrumsdelen tillsammans med biblioteket finns gott om plats för flera sittgrupper och annan möblering efter önskemål. I öppen enhet med vardagsrummet finner ni matsalen som blir den självklara platsen för middagar i goda vänners lag. Här ryms många gäster runt bordet. Den vackra kakelugnen är ett smycke för rummet och bidrar onekligen med extra charm. Fina stunder avnjuts på den stensatta uteplatsen i anslutning till dessa ytor med gott om plats för både sittgrupper och grillen. Det klassiska köket erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter för porslin och redskap i de många skåp och lådor. Köket är utrustat med spishäll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. På ovanvåningen finner vi husets privata del med tre bra sovrum, allrum, goda förvaringslösningar samt badrum. Samtliga sovrum är generösa till storlek med härligt ljusinsläpp. I anslutning till master bedroom finner ni utgången till hemmets balkong. Här finns plats för cafébord samt stolar. Även förvaring finns det rikligt av i vindsutrymmet. Ytterligare funktionella utrymmen återfinns i villans källarplan. Här finns en tvättstuga för hushållets tvätt-och klädvård samt goda ytor för umgänge och hobby. I relaxdelen kan ni koppla av framför den öppna spisen efter en varm dusch eller ett härligt bad i det uppskattade badkaret. Läget kan inte bli bättre, nära ikoniska vattentornet, vilket ger en idyllisk miljö. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekväm tillgång till allt som staden har att erbjuda. Salängen är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger också flera förskolor, Engelbrektskolan med årskurs f-9, Bäckängsgymnasiet, fotbollsplaner och lekplatser. I området finns även populära Annelundsparken som har en boulebana och en av stadens största lekplatser. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Skrymegatan 11, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Skrymegatan 11

Villa
Hedvigsborg, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 595 000 kr
146 + 90 m²
6 rum
821 m² tomt

I attraktiva villakvarter, belägen i sluttande terräng, finner ni denna tilltalande villa som de senaste åren genomgått många större renoveringar. Detta generösa och mycket väldisponerade hem erbjuder totalt 236 kvm i två plan och källare samt sex rum och ger den nya köparen många möjligheter. Hela huset har ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster och altandörrar som binder samman utomhus- och innemiljö på ett härligt och harmoniskt sätt. Planlösningen är mycket representativ med tilltagna sociala ytor där flera generationer kan umgås samtidigt. Entréplanet är dedikerat åt luftiga ytor för social samvaro med kök, matplats och vardagsrum sammansvetsat i en social enhet. Tack vare de moderna och stilrena interiörvalen har ett hem skapats anpassat för alla. Köket har en modern prägel med påkostade materialval och exklusiva vitvaror. Skåpsluckorna är svarta med blank finish. Gott om arbetsyta, skåpsförvaring och en köksö som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Vintertid njuter man av kaminens värmande brasa och sommartid öppnar ni upp altandörren mot den träskodda terrassen. Väl ute upplevs en tyst och lättskött trädgårdsmiljö med gott om plats för det stora sällskapet och många sköna soltimmar att se fram emot. Det uppskattade bubbelbadet sätter onekligen guldkant på vardagen, lika uppskattat både sommar- som vintertid. På detta våningsplan finner ni också hemmets master bedroom med badrum en suite. Även en walk-in closet återfinns i anslutning för en organiserad klädvård samt en gäst-wc vid trappan. En trappa upp välkomnar hemmets mer privata del med ett öppet allrum, goda förvaringsutrymmen, wc samt ytterligare två sovrum. Allrummets braskamin bidrar till både mysfaktor och värme under de kallare årstiderna. Båda sovrummen på detta våningsplan är generösa till storlek med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartier på såväl väggar som i tak. Källarplanet är rymligt och ger rum för både umgänge och funktion. Här möts ni av en stor och totalrenoverad relaxavdelning med lounge, vinkällare och en femstjärnig spa-avdelning med både dusch, bastu och bubbelbad. Källarplans övriga ytor disponeras över en väl tilltagen tvättstuga, kontor, pannrum samt flera utrymmen för förvaring. Uppvärmning sker kostnadseffektivt genom bergvärme. På husets framsida finns en asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor ni i fina kvarter, citynära men ändå lugnt och närhet till Rv 40/41. För den aktive finns Kronängs Arena, fina vandringsleder och discgolf på promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, ICA Maxi och förskolor/skolor. Tar du cykeln in till stan slipper du också backar då det är plant och fint med fina cykelbanor in till centrum. Bara några minuters promenad söderut finns också Transåssjön med fin badplats för sommarens varma dagar. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Alingsåsvägen 14A, Sjömarken, Borås kommun
 • Budgivning pågår
Alingsåsvägen 14A, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Alingsåsvägen 14A, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Alingsåsvägen 14A

Lägenhet
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 050 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
6 880 kr/mån
14 000 kr/m²

Välkommen till en lägenhet med villakänsla och smakfull interiör. Genomgående ljusa ytskikt och materialval med ljusinsläpp från flera väderstreck som ger lägenheten extra rymlig känsla. Här erbjuds fina sällskapsytor i en väldigt trivsam miljö med kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning som bjuder in till umgänge och gemenskap. Båda sovrummen är av bra storlek och det ljusa badrummet upplevs fräscht. Ut genom lägenhetens dörr och en halvtrappa ned så kommer man ut genom porten till den fina innergården. En egen oas där lugnet och tystnaden råder, omgiven av rabatter, bersåer med odlingsmöjligheter för de boende i det uppskattade växthuset. Som boende bor man med gångavstånd till den vackra naturen och ett stenkast från Björkgårdens förskola samt Melltorps förskola som ligger intill Sjömarkenskolan som har årskurs f-6. Området består till stor del av nyare bebyggelse och till största del av villor. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredssjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad närområdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151.

 • Premium
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 57A, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 57A

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 295 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 018 kr/mån
32 098 kr/m²

På attraktiv adress, med centrumkärnan bara några minuters gångavstånd ifrån, ligger detta hem väl värd ett besök. Detta modernt renoverade hem erbjuder flera trivselvärden. Kök och vardagsrum har en otroligt härlig planlösning där både vänner och familj ryms med enkelhet. Köket är ett resultat av en mycket smakfull renovering där alla val är genomtänkta in i minsta detalj. Utöver detta erbjuder bostaden två rymliga sovrum, bra förvaringsutrymmen samt ett fint badrum som går i ljusa toner. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober samt i ett förrådsutrymme som tillhör bostaden. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten; restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Ljunglidsgatan 4, Bergdalen, Borås kommun

Ljunglidsgatan 4

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
3 360 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till Ljunglidsgatan 4 och detta nyproducerade boende i elegant utförande med högt och fint läge på Bergdalen. Lägenheten är social med luftiga ytor o öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor härlig balkong. Du välkomnas av en rymlig hall med grått klinkergolv, avhängning och en garderob. Direkt till höger når du det moderna badrummet som är helkaklat med grått kakel och klinkers, tvättmaskin/torktumlare och härlig golvvärme. Kommod och spegelskåp i svart design. Vidare in mot vardagsrummet når du sovrummet på vänster sida. Här bjuds gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och garderober. Vardagsrummet löper sedan med flera stora fönster och härligt ljus bort mot köket. Här finns plats för stor soffa fåtölj och vägghängd TV. Köket går i svart design och är bra planerat längs hela väggen med ett avlångt liggande fönster till höger för ljusinsläpp mot matgruppen där ett runt bord passar utmärkt. Genomgående fina vitvaror från SIemens med inbyggt kyl/frys. Från köket når man ut genom den breda balkongdörren till den generösa balkongen som bjuder på sol senare delen av dagen. Bergdalen är en levande stadsdel, nära flera av de trivselvärden Borås har att erbjuda. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Borås Simarena ligger nära till hands och likaså flera idrottsanläggningar med Borås Arena i spetsen. Närhet till både natursköna Kypesjön och Rya Åsar. Centrumkärnan och Högskolan nås via goda kommunikationer eller med bil inom 5 min. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Källegatan 9, Borås - Centrum, Borås kommun

Källegatan 9

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 650 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/7
6 194 kr/mån
37 245 kr/m²

*SÄLJAREN ERBJUDER FRI MÅNADSAVGIFT ÅRET UT* I attraktivt läge, med hela centrums utbud utanför porten, finner ni denna fantastiska lägenhet - en bostad utöver det vanliga. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och härliga öppna umgängesytor som disponeras trivsamt över de generösa 98 kvadratmetrarna. Under årets varmare månader blir bostadens terrass om ca 35 kvm en naturlig förlängning av hemmet, som ett extra rum där lata dagar spenderas under de många soltimmarna enda framåt kvällen då middagen dukas upp. Lägg där även till en generös balkong om 15 kvm, där morgonkaffet kan avnjutas i den fantastiska förmiddagssolen. Vidare erbjuds möjlighet till tre sovrum, klädkammare, ett stilsäkert renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc i anslutning till entrén. Som boende i föreningen har ni dessutom tillgång till en gemensam takterrass med bubbelpool och bastu med en fantastisk utsikt över stadens takåsar. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla er till visningen av denna fantastiska lägenhet!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Symfonigatan 3, Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun

Symfonigatan 3

Lägenhet
Hestra/Hestra Trädgårdsstad, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 100 000 kr
112 m²
5 rum
7 030 kr/mån
27 679 kr/m²

*Kontakta Fredrik för att boka visning* På Symfonigatan 3 finner ni detta bostadsrättsradhus från 2017 och ett av områdets bästa lägen. Radhuset ligger som en egen enhet med egen gavel mot en av lägenhetsbyggnaderna. Ett välplanerat hem som fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre eller fyra sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt dig hänföras av de påkostade tillvalen och den generösa takhöjden på entréplanet som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en härlig uteplats på den lugna baksidan och utkanten av Trädgårdsstaden.Möjlighet till p-plats. Förskola och skola ligger bara en kort promenad bort utan att behöva korsa någon trafikerad väg och från bostaden når du det vackra strövområdet Rya Åsar och utsiktsplatsen Ryssby Klint på bara fem minuter. Bara ett stenkast bort finns även sjön Kolbränningen som bjuder på svalkande bad och avkopplande fiske vid bryggan. I entrén möts ni av en stor hall med fina ljusinsläpp. Direkt in till vänster ett stort helkaklat badrum med gott om plats och här finns både tvättmaskin, torktumlare och uppskattad handdukstork. Vidare in i hallen på vänster sida finns bostadens stora förråd med plats för förvaring och städskåp mm. Sedan når man ut i det stora öppna vardagsrummet och matsalen som hänger ihop med köket in till höger. Den öppna planlösningen upplevs mycket social och välkomnande med härliga färgval och väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Från vardagsrummet når man också ut mot uteplatsen i härligt läge mot grönytor och inget hus direkt framför. Här finns gott om plats för härliga utemöbler, grill och vindskydd. Man har också direkt anslutning till gräsmatta. Via den centralt belägna innertrappan tar man sig upp till övre plan och den fina sovrumsdelen med hela fyra sovrum. Alla sovrum har fönster och master bedroom har även en uppskattad balkong. Planets helkaklade badrum erbjuder kommod med spegelskåp, badkar och handdukstork. Bostaden ligger i idylliska Hestra Trädgårdsstad och är en del av en fin gemenskap. Området består av hus med olika karaktär och skiftande arkitektur. Allt för att skapa ett levande kvarter och förstärka citykänslan samtidigt som intrycket av en småskalig blandstad ska bestå. Husen har en stark egen identitet där naturmaterial, nyanser och stil varierar. Föreningen består av 58 lägenheter och har en inbjudande gård. Här finns flera olika zoner med vackra planteringar och sittgrupper. I föreningen finns det tillgång till lekplatser, boulebana, bastu, festlokal och ett gym. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort och till Byttorps IP tar man sig helt utan att behöva möta trafik. Ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn med gångavstånd till förskola och skola samt bekvämligt avstånd till centrum och riksväg 40 mot Göteborg. Varmt välkommen att kontakta Fredrik för mer information om tid för visning mm!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gustav Adolfsgatan 5, Lugnet, Borås kommun

Gustav Adolfsgatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 585 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1
6 794 kr/mån
55 336 kr/m²

ENDAST 3 BOSTÄDER KVAR, MISSA INTE CHANSEN! Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gustav Adolfsgatan 5, Lugnet, Borås kommun

Gustav Adolfsgatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
5 600 000 kr
124 m²
5 rum
7 080 kr/mån
45 161 kr/m²

ENDAST 3 BOSTÄDER KVAR, MISSA INTE CHANSEN! Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Nötskrikan, null, Borås kommun

Nötskrikan

Lägenhet
Borås kommun
Bjurfors Borås
fr. 5 600 000 kr
115-124 m²
4-5 rum
6 465 kr/mån

Bo med en minuts promenad till konstmuseum, stadsteater och bibliotek och fem minuter till Borås city, i detta underbara hus med din egen odlingslott på taket. I det karaktärsfulla området Lugnet i centrala Borås med vackra Gustav Adolfskyrkan som granne bor du lugnt, skönt, modernt och hållbart med nära till allt.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20