Bjurfors Borås

Bjurfors Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svarvhultsbacken 9, Sandared, Borås kommun
 • Kommande

Svarvhultsbacken 9

Villa
Sandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 295 000 kr
166 + 13,5 m²
6 rum
1 031 m² tomt

Välkommen upp på höjden till den här jättefina familjevilla med spektakulär utsikt som är uppförd i industriell stil med socialt och inbjudande planlösning. Midnattssol från Myresjöhus har ett enkelt formspråk med rektangulär huskropp. Att få öppna dörren och känna att allt är nytt är en speciell känsla. Hela villan präglas av smakfullt fina materialval och massvis med extra tillval vilket gör huset unikt. På övervåningen finns villans stora och luftiga gemensamma ytor. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns det plats för både avkoppling och umgänge. Ryggåstaket som löper genom hela våningsplanet ger en extra dimension och rymd till hela våningen. Dom stora fönsterpartierna mot sjön som ramar in utsikten på ett unikt sätt. Mitt i köket finns en 5 meter lång köksö vilket skapar ett socialt kök där både familj och vänner kan samlas. Från vardagsrummet kommer man ut till en helt fantastisk terrass i södervästläge. På övervåningen finner du också husets fjärde sovrum. Undervåningen består av tre rymliga sovrum varav det största har både eget badrum och en walk-in-closet, ett sällskapsrum samt ett badrum med både dusch och badkar. Här finns även tvättstugan. Till villan har man förberett för en carport om 20 kvm samt ett förråd om 4 kvm. Plattan och väggarna till förrådet är redan gjutna. Området är populärt och här bor man med närhet till natur, bad och båtliv, kommunikationer samt skolor. Läs mer om hustypen på: https://www.myresjohus.se/husmodeller/midnattssol/industriell/

Valthornsgatan 22A, Hestra, Borås kommun
 • Kommande
Valthornsgatan 22A, Hestra, Borås kommun, bild 2
Valthornsgatan 22A, Hestra, Borås kommun, bild 3

Valthornsgatan 22A

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
92 m²
4 rum
6 210 kr/mån

På Valthornsgatan 22A finner ni detta familjevänliga bostadsrättsradhus från 2019 i ett av områdets bästa lägen. Lättskött och bekymmersfritt med villakänsla i populära Hestra, ett boende att flytta direkt in i! Ett välplanerat hem som fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt er bli hänförda av de genomgående moderna tillvalen och den generösa takhöjden på entréplanet, som med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap. Drömköket från Marbodal erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning ligger en härlig uteplats i bästa solläge med sol från lunch till kväll. Ytterligare två franska balkonger återfinns på övre plan i anslutning till sovrummen. . Hela året omgärdas hörntomten av en hög, välskött och vintergrön tujahäck mot gatan, vilket skapar en mysig insynsskyddad oas. Brf. Berwald är en populär förening som vuxit fram under de senaste åren. Byttorpssjön ett stenkast bort, vidsträckta grönområden och skogen intill bidrar tillsammans till områdets natursköna läge. Husen ligger utspridda längs små gator och den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. Ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn med gångavstånd till förskola och skola samt bekvämligt avstånd till centrum och riksväg 40 mot Göteborg. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun
 • Kommande
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 64, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 64

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 600 000 kr
70 m²
2 rum
vån 8/9
4 015 kr/mån
51 429 kr/m²

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Med högt och centralt läge finner du denna exklusiva 2:a om 70 kvm med en fantastisk balkong i uppskattat väderstreck. En toppmodern, magnifik och välplanerad bostad med flera detaljer som stora spröjsade fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackert helkaklat badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Helt enkelt ett hem för er som vill bo i en exklusiv och kulturhistorisk bevarad miljö med unika kvalitéter mitt i centrala Borås. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Annerovägen 11, Sparsör, Borås kommun
 • Kommande
Annerovägen 11, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Annerovägen 11, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Annerovägen 11

Villa
Sparsör, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
322 + 45 m²
9 rum
2 069 m² tomt

Med hänförande utsikt över Öresjö, spännande arkitektur och påkostade renoveringar tillgodoser detta moderna hem alla de behov en familj med höga krav på sin boendemiljö ställer. En varm sommarkväll står villans heltäckande glaspartier vidöppna mot sjösidans terrass, och vintertid går bastun i hemmets gavel varm. Med stilsäker hand och väl valda materialval skedde den stora förvandlingen 2008, huset byggdes ut och gav dagens yta om 367 representativa kvadratmetrar fördelade över två plan. Interiören präglas av massivt ljus från rader av höga fönsterpartier och slående rumsvolymer i en ständigt överraskande planlösning. De väl tilltagna sällskapsytorna ligger i öppen planlösning med en spatiös matsal och ett exklusivt kök. De mer privata utrymmena i huset består av totalt fyra sovrum i varierande storlek. Master bedroom med dressing room och badrum en suite för tankarna till ett påkostat hotellrum. Det härliga läget, mitt i Sparsör, med bara 150 meter till Öresjös svalkande bad och bryggor är svårslaget. Till förskolor och service har du bara några minuter till fots eller med bil och till centrala Borås kör du på cirka tio till femton minuter. Sparsör är ett idylliskt område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, skolor och dagis. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Som boende bor man med gångavstånd till vackra naturreservatet Kröklingshage. Här finns många fina löp- och promenadstråk. Sparsör präglas också starkt av närheten till den vackra Öresjö med de fina bad- och fiskemöjligheterna. Föreningslivet är aktivt med bland annat SAIK vilka spelar på Trollevi IP. Samhället ligger mellan Frufällan i söder och Fristad i norr där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Bor du i Sparsör kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad näromårdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 150 och 582.

 • Premium
Mossebogatan 7, Villastaden, Borås kommun
 • Kommande
Mossebogatan 7, Villastaden, Borås kommun, bild 2
Mossebogatan 7, Villastaden, Borås kommun, bild 3

Mossebogatan 7

Villa
Villastaden, Borås kommun
Bjurfors Borås
7 495 000 kr
202 + 75 m²
7 rum
752 m² tomt

Stilrena linjer, enorma rumsvolymer och karaktär. Den gula villan reser sig på en väl tilltagen hörntomt, omgiven av frodig växtlighet. Byggnaden uppfördes 1929 och skvallrar fortfarande om tidens arkitekturlinjer med sitt eleganta stilspråk. Utöver det lugna läget, erbjuder trädgårdsmiljön en harmonisk atmosfär med den insynsskyddade uteplatsen som förlänger hemmets ytor. Även interiört tas omgivningarna in maximalt genom husets omfattande fönsterpartier - känslan av öppenhet och ljus är onekligen bostadens röda tråd. Hemmet har under det senare åren genomgått en påkostad förvandling, allt omsorgsfullt utfört för att bevara husets 20-talscharm och karaktär med inslag av diskret modern exklusivitet. Villans huskropp sträcker sig ut på 202 kvadratmeter och fördelar sina rum över två våningsplan, inredd vind och källare. Väl tilltagna sällskapsrum radar upp sig på entréplan där vardagsrum, matsal och kök harmonierar och öppnar upp för umgänge i goda vänners lag. På ovanvåningen finner ni hemmets privata del och välkomnas av ett öppet allrum som ansluter till hemmets balkong, tre sovrum samt ett badrum. Vindsvåningens utformande är unikt med spännande vinklar och vrår, vackra bjälkar och fantastisk takhöjd. Här ges goda möjligheter till ytterligare sovrum utifrån familjens behov. Här återfinns även hemmets andra badrum. Källarplanet är rymligt och ger rum för umgänge och funktion med både relaxdel samt tvättstuga. Villastaden är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På bekvämt promenadavstånd ligger också flera förskolor, Engelbrektsskolan med årskurs f-9, Bäckängsgymnasiet, fotbollsplaner och lekplatser. I området finns även populära Annelundsparken som har en kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun
 • Kommande
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun, bild 2
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun, bild 3

Boråsvägen 13C

Radhus
Sandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 495 000 kr
130 + 50 m²
5 rum
706 m² tomt

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta unika kedjehus i hjärtat av Sandared. Det unika med det här radhuset är att du har en bra storlek på tomt då parhuset ligger på en gavel. Dessutom vetter baksidan mot ett skogsparti och höga buskar på höger sidan om tomten vilket skapar ett insynsskyddat läge vilket är unikt för typen av bostad. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och har ett gemensamt system med grannarna, bundet elavtal för uppvärmning som följer fastigheten ( 52 öre/kWh tills 31/10- 2024). Mer centralt och bekvämt kan man inte bo i Sandared. Här bor du på hela 130 + 50kvm men inom gångavstånd från allt som Sandared har att erbjuda. Inom 200 meter från bostaden har du tillgång till skola, förskola, ICA, pizzeria, godisbutik, konditori, samt restauranger. Bara ner för gatan kommer du till en av Sandareds fina badplatser med sandstrand. Från bostaden har du 50 meter till närmsta busshållplats som smidigt och ofta tar dig in till stan. Tar du bilen så har du påfarten till R40 inte många minuter bort som tar dig till Göteborg på under 45 min och Borås på 10min . Detta är ett boende för dig som vill ha ett renoverat, stort och lättskött hem med alla dessa bekvämligheter precis utanför dörren. Dessutom har du motionsspår som går precis bakom bäcken som tar dig ut i naturen, perfekt för promenader, utflykter eller joggingturen. Huset har senaste åren genomgått många renoveringar och är i gott skick. Här är det bara att flytta in och njuta av detta lättskötta boende. Bra med uteplatser och en lättskött och lagom stor gräsmatta med plats för både lek och odling. På entréplan kommer du in i hallen. Hela detta plan består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort vardagsrum med plats för både stor matgrupp samt soffgrupp. Härifrån har du även utgång till en stor altan med kvällssol. Går man upp för trappan så har man två stycken stora sovrum samt ett lite mindre. Hela övre plan har totalrenoverats under 2022 med nytt stort helkaklat badrum och helt nya ytskikt. Två av sovrummen har utgång till balkongen. På nedre plan så har man ett extra sovrum som är perfekt som gästrum eller tonåringen. Utöver det finns gott om plats för förvaring, en stor tvättstuga samt ett pannrum. Tveka inte att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Premium
Lilla Brogatan 8, Centrum, Borås kommun
 • Kommande

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
89 m²
2 rum
vån 7/8
6 550 kr/mån

I omtalade designprojektet Pallas Roof finner ni denna fantastiska bostad med sensationell panoramaview. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, härliga sociala ytor och en enastående utsikt med Stadsparken som fond. Lägenheten har genomgående smakfulla och exklusiva materialval. Den öppna planlösningen väver samman vardagsrummet med köket och skapar en social yta för sammankomster. Från köket når ni terrassen där ni kan njuta i det härliga sydvästläget. Drömköket från Kvänum är fullutrustat med inbyggda vitvaror från Miele. Rofyllt sovrum utan insyn med grönskande utsikt över Stadsparken. Badrummet är helkaklat med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du som boende tillgång till atriuminnergård, relax och bastu. Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både den vackra atrium-innergården och Stadsparken runt hörnet. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och möjligheten att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun
 • Kommande
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kransvägen 194, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kransvägen 194

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 258 kr/mån

Välkommen till Kransvägen 194 - Fint renoverad 1:a som är omgjord till en mindre 2:a med fina ljusinsläpp från stora fina fönster och härlig utsikt över gården. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med kök och mindre vardagsrum. Dessutom har lägenheten ett sovrum som har gott om plats för stor säng och hemmakontoret. Fint mörkt laminatgolv och ljusa väggar ger en stilig känsla och gör hemmet lätt att inreda. När du kliver in genom entrén i denna lilla pärla högst upp i huset sprider sig ljuset direkt från de tre stora fönsterna. Du når till att börja med en rymlig hall med gott om plats för avhängning och till höger kliver du in i lägenhetens badrum med toalett, handfat och dusch. Badrummet är beklätt i vitt kakel på väggarna och terrakottafärgad klinker på golvet. Vidare in i lägenheten når du det kombinerade vardagsrummet/köket som går i ljusa färger med ett mörkare golv som känns exklusivt. Köket har vitt kakel och vitvaror i rostfritt. Boendet är otroligt kvadratsmart och har även ett avdelat sovrum till vänster som är så pass stort så en arbetsplats får plats mot fönstret. Brf Brotorp är en barnvänlig, trygg och ekonomisk god förening som ursprungligen är från 1968. Husen är placerade i en rektangel som innesluter en grönskade och vacker innergård med två lekplatser som renoverades 2018 och 2019. Här finns också en boulebana och en asfalterad fotbollsplan, som även användas för att spela basket eller tennis på. De övriga gemensamhetsutrymmena som föreningen tillhandahåller är cykelförråd, gym, biltvätt, bilverkstad, snickeri / hobbyverkstad, grillstuga, fyra tvättstugor och övernattningslägenhet. Dessa utrymmen finns för föreningens medlemmar att nyttja utan kostnad. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10 min eller promenad 20 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Premium
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun
 • Kommande
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun, bild 2
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun, bild 3

Mannerfelts väg 11

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
73 m²
2 rum
vån 7/7
6 375 kr/mån

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. I expansiva Regementstaden finner ni denna vindsvåning, unik i sitt slag, redo att flytta direkt in i. Kvalitativa materialval och stilrena toner samsas med genomgående vacker parkett, häpnadsväckande takhöjd och optimalt planerade umgängesytor i symbios med köket. Lägg därtill det strålande ljusinsläppet från ljusbringande fönsterpartier som ackompanjeras av en glasad balkongdörr ut mot den generösa takterrassen i fantastiskt solläge. Övriga ytor på entréplan disponeras över ett väl tilltaget sovrum, ett stilsäkert renoverat badrum med tvättavdelning samt goda förvaringsutrymmen. En trappa upp välkomnar loftet som erbjuder ytor för både ett sovrum eller ett extra allrum. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Brf. Korpralen 1914 ligger i hjärtat av den nya stadsdelen i Regementsstaden. Området formas för framtiden i stark samklang med historiens vingslag. Där förr infanterister trampade marken växer nu moderna bostäder upp. Regementsstaden är under kraftig expansion och kommer bli en ny stadsdel med småstadskaraktär. Naturen är ständigt närvarande och för den som söker vildmarkskänsla rekommenderas Pickesjön. Här finns fiske, joggingspår och grillmöjligheter. Föredrar du hellre bussen stannar den i området. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Druveforsvägen 18, Druvefors, Borås kommun
 • Kommande

Druveforsvägen 18

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
78 m²
4 rum
vån 3/8
4 750 kr/mån
38 397 kr/m²

Här ges snart möjligheten att förvärva en modern fyra i attraktiva Brf Nejlikan 2. Föreningen är känd för sin gemensamma takterrass med utsikt över takåsarna. Det gemensamma gymmet finner man också på våningsplan 8, med utsikt över hela Borås. Övernattningsrum finns att hyra för medlemmarna. Väl inne i lägenheten möts man av en spännande och modern planlösning där säljarna har gjort flertalet tillval för att få en mer exklusiv känsla. Sällskapsdelen med kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger en öppenhjärtigt atmosfär med massvis av ljusinsläpp för sociala sammankomster. Utöver bostadens tre sovrum finns ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en generös inglasad balkong med utsikt över viskan och den grönskande innergården. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Jutegatan 12, Brämhult, Borås kommun
 • Kommande

Jutegatan 12

Villa
Brämhult, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 445 000 kr
140 + 105 m²
6 rum
636 m² tomt

I ett lugnt villaområde, på en återvändsgata, uppe på höjden finner ni denna suterrängvilla med en totalyta om ca 245 kvm. Ett mycket väl omhändertaget hem i två plan. Huset har genom åren i princip genomgått en totalrenovering och här är det bara att flytta in och trivas utan att behöva tänka på renovering. Den omfattande renoveringen resulterade bland annat i dränering, nytt kök, nya fönster, nytt tak, ommålning, ny luftvärmepump och helkaklat badrum samt tvättstuga. Huset är energieffektivt om man vill med två kaminer och en ny effektiv luftvärmepump. Övre plan har ett kök, vardagsrum, WC samt ett sovrum. Vardagsrummet är luftigt med generösa fönsterpartier i två väderstreck med en bra matsalsdel. Här finns möjlighet till umgänge. Sommartid öppnar man upp altandörren mot balkongen i västerläge med fin utsikt utöver Brämhult och trädtopparna. På baksidan finns en bra stensatt uteplats samt generösa gräsytor med många sköna soltimmar att se fram emot. Köket är platsbyggt och renoverat 2015 av en lokal snickare med en påkostad granitskiva och kvalitativa vitvaror. På nedre plan finner ni 4 sovrum/kontor/gästrum, tvättstuga, flera utrymmen för förvaring samt ett garage. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort eller leka på den närliggande lekplatsen. Kommunikationerna är goda. Närmsta busshållplats ligger 350 meter från huset och linje 5 tar dig snabbt in till centrum. Brämhult är en attraktiv villaförort till Borås. Här finns känslan av lantligt läge utan kompromiss med stadens fördelar. På gångavstånd når man Ymergården med flera olika verksamhetsområden inom boule, tennisbana, häststall, beachvollyboll , motion, utegym och orientering. Utöver detta finns dessutom en mycket välbesökt discgolfbana och vintertid finns det fantastiska längdspår. Från Ymergården utgår fyra motionsspår/vandringsleder. Ymergården passerar du också om du vandrar den långa vandringsleden Sjuhäradsleden. I närheten finner ni flertalet grundskolor. Ett stenkast bort ligger både Myråsskolan som är en årskurs f-6 med flera fritidsavdelningar samt Bodaskolan som har årskurs f-9. Här bor du med närhet till allmän service såsom matbutik, apotek och vårdcentral. Borås centrumkärna nås samtidigt via goda kommunikationer, bil eller cykel. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

Backvägen 62, Fristad, Borås kommun
 • Kommande

Backvägen 62

Radhus
Fristad, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 795 000 kr
120 + 30 m²
4 rum
281 m² tomt

Välkommen till det här renoverade och välplanerade parhus på Backvägen 62. På sina välplanerade 120kvm har man allt man behöver i form av kök, stort och öppet vardagsrum, tre sovrum, två stycken hel kaklade badrum samt tvättstuga. Huset ligger på en friköpt tomt om 281kvm. På baksidan finns ett enormt uterum utöver det vanliga. Med skjut partier runt hela uterummet gör att du enkelt kan bjuda in omgivningen, eller stänga till beroende på årstid. På tomten har man dessutom ett friliggande förråd samt ett garage i länga som tillhör bostaden. Redan när du stiger innanför dörren får man en fri genomblick rakt genom huset. Här finns en stor och rymlig hall med en beige praktiskt klinkers på golvet. Till vänster finns en tvättstuga där du även har plats för avhängning av ytterkläder. Till vänster om hallen har du det rymliga och ljusa köket med plats för matbord för upp till 6 personer. Rak fram har ni det vardagsrummet som är byggt i vinkel vilket delar av soffdelen med matsalgruppen på ett snyggt sätt. De stora fönsterpartierna på baksidan släpper in mycket ljus och bjuder in omgivningen utanför. Från vardagsrummet når man direkt ut till det enorma uterummet som blir en slags förlängning utav de sociala ytorna stora delar av året och bjuder in till umgänge. Utöver allt detta finns även ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme på nedre plan. Övre plan består utav 3 rymliga sovrum samt ytterligare ett badrum. Alla tre är vitmålade med en ekparkett på golvet. Två av sovrummen passar perfekt som barnrum eller kontor. Det största av dom tre sovrummen har gott om plats för både dubbelsäng och förvaring. Det ljusa helkaklade badrummet uppe har ett takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet pryds av ett vackert tassbadkar vilket är perfekt för barnen eller för välbehövlig egentid. Även här uppe är vattenburen golvvärme installerad. Trädgården är en liten lättskött trädgård som erbjuder plats för odling eller härliga timmar på tomtens uteplatser. Backvägen är ett oerhört trevligt område som är byggt kring 5 stycken mysiga innergårdar där det finns en bra sammanhållning. Här barnen kan springa fritt utanför dörren och ha flera grannbarn att leka med. Området ligger som närmsta granne till Asklandaskolan F 1-6 samt Ljungagårdens förskola. Det gör också att du har både fotbolsplaner, lekplatser och annat precis utanför dörren. Fristad är ett idylliskt område för alla faser i livet. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Fristad präglas starkt av närheten till både Ärtingen som är närmaste badplats samt Öresjö med både fina bad- och fiskemöjligheterna. Här finns många fina löp- och promenadstråk. Föreningslivet är aktivt med bland annat Fristad GoiF som erbjuder fotboll, innebandy, spinning och gympa. Samhället ligger norr om Borås och här man har tillgång till både välsorterad ICA-butik, allmän service och vårdcentral. Bor du i Fristad kan du arbetspendla med buss, bil, tåg och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad närområdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 150 och 582. Tågförbindelser både till Borås och Herrljunga..

Kyrkogårdsgatan 19, Druvefors, Borås kommun
 • Kommande
Kyrkogårdsgatan 19, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kyrkogårdsgatan 19, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kyrkogårdsgatan 19

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 975 000 kr
74 m²
4 rum
vån 5/8
5 399 kr/mån
40 203 kr/m²

Varmt välkomna till denna familjedröm i populära bostadsrättsföreningen Spinneriet i Borås! Här ges du möjlighet att förvärva en modern lägenhet med stilrena och påkostade materialval och en hänförande utsikt över området. Tre sovrum, stort badrum med tvätt och torktumlare, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt en stor soldränktbalkong med utsikt över området är bara några av de attribut som gör detta boende till en sann dröm! Välkomna på visning! Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjällvägen 13, Sjömarken, Borås kommun
 • Kommande
Fjällvägen 13, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Fjällvägen 13, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Fjällvägen 13

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
160 + 20 m²
4 rum
588 m² tomt

I attraktiva Sjömarken ligger detta välplanerade och renoverade hus i sutteräng, smakfullt med gott om plats för familjen. Bakom ytterdörren väntar välplanerade kvadratmetrar och en enhetlig interiör som skapar en genomgående hemtrevlig känsla. Villan disponeras över stora sällskapsytor, kök i social planlösning med matsal och vardagsrum, tre sovrum, två badrum varav ett med angränsande relaxdel med bastu. Här erbjuds goda förvaringsutrymmen samt en grönskande trädgårdstomt med grönytor för barnen att leka och ha skoj på. Uppskattad uteplats med väderstreck för både morgon- och kvällssol. Som boende bor man med gångavstånd till den vackra naturen och ett stenkast från Björkgårdens förskola samt Melltorps förskola som ligger intill Sjömarkenskolan som har årskurs f-6. Området består till stor del av nyare bebyggelse och till största del av villor. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredssjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad närområdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Torgilsgatan 10C, Norrmalm, Borås kommun
 • Kommande

Torgilsgatan 10C

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
63 m²
3 rum
vån 1/3
3 357 kr/mån

I ett av Borås mysigaste kvarter finner vi denna lägenhet om tre rum och kök där modern stilrenhet möter gammaldags charm. Hela lägenheten har med stilmedvetenhet renoverats under de sista åren till bästa tänkbara utförande och är i mycket gott skick. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor samt två väl tilltagna och avskilda sovrum mot grönområde som inger lugn och ro. Vackert helkaklat badrum gör lägenheten till något extra. Uppskattad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt mot grönska och närområdet. Takhöjden är något generösare och ljuset faller in genom stora fönsterpartier i flera väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare vid entrén samt ytterligare två förråd disponeras, varav det ena ligger i källaren och det andra på vinden. Längst upp på Torgilsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Yllevävaren nr 1. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård.

 • Plus
 • Balkong
Saffrangången 15, Sörmarken, Borås kommun
 • Kommande
Saffrangången 15, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Saffrangången 15, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Saffrangången 15

Villa
Sörmarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
135 + 61 m²
5 rum
757 m² tomt

På en väl tilltagen hörntomt reser sig denna vita putsade familjevilla, exklusivt renoverad med flera fantastiska uteplatser. Detta hem har en totalyta om ca 196 kvm och genomgick under 2018-2023 en varsam renovering med påkostade materialval. Planlösningen är genomtänkt med enhetlig inredning i perfekt harmoni. Det exklusiva köket renoverades 2020. Köket är signerat Ballingslöv med exklusiva vitvaror från Siemens som håller erkänd hög kvalité. Köksön bidrar både med förvaring och sällskaplig närvaro. I öppen planlösning med köket öppnar sig de stora sällskapsytorna upp sig. Här bjuds på härliga ytor för fest och mingel, men är också platsen för familjens lugna vardagsliv. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för flera sittgrupper och annan möblering efter önskemål. I fil med vardagsrummet finner ni matsalsdelen som blir den självklara platsen för middagar i goda vänners lag. Om sommaren öppnas altandörren vid sällskapsrummet ut mot det vidbyggda trädäcket. Väl här upplevs en tyst och sagolik mijö. Hela året omgärdas denna trädgårdsidyll av en hög, välskött och vintergrön tujahäck mot gatan, vilket med årens gång bidrar till en insynsskyddad trädgård. Med direkt närhet till grönytorna finns mycket plats för socialt umgänge alternativt att varva ner med ett glas vin eller den viktiga studsmattan för barnen. Detta våningsplan har även ett stilrent badrum med påkostad i inredning samt en balkong som vetter mot trädgården. Den privata sovrumsavdelningen finner ni på entréplan. Här finns tre bra sovrum, ett smakfullt badrum och mängder av förvaringsutrymmen. Även ett kombinerat kök med tvättstuga återfinns här, vilket skapar stora möjligheter för generationsboende. Väl utanför entrén välkomnar ännu en uteplats, byggd 2020 med ett påkostat utekök med pizzaugn, den ultimata platsen för grillkvällar med nära och kära. Nuvarande ägare har under 2020 dränerat om hela huset, lagt nya avlopp, isolerat marken och lagt in vattenburen golvvärme i hela hemmet. Till huskroppen finns även ett garage och en rejäl nylagd uppfart för flera bilar. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Hulta finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Ekarängskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Solviksbacken 4, Frufällan, Borås kommun
 • Kommande
 • Budgivning pågår

Solviksbacken 4

Villa
Frufällan, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
281 + 45 m²
6 rum
1 442 m² tomt

Ute på den höga terrassen över stranden känns atmosfären igen från italienska Comosjön. Inbäddad i grönska ligger platsen som på en insynsskyddad platå, bara 50 meter från strandkanten och med fri panoramautsikt över den fridfulla sjön och de skogsklädda höjderna på andra sidan. Himlen är alldeles röd över trädtopparna och när mörkret fallit tänds poolens blåglittrande belysningen. Allt stillnar längs sjöns tysta stränder och luften fylls av sommarkvällens alla dofter. Bakom de heltäckande glaspartierna breder de stora sällskapsytorna ut sig längs tidlöst ljusa och rena arkitekturlinjer. Den stora villan om 281 kvm tronar på högt och skyddat läge. Arkitekturstilen är tidlöst ren med drag av klassisk funktionalism. Den släta, vita fasaden har ett dämpat formspråk ut mot entrén; med sparsamma och högt placerade glaspartier. Ut mot sjön och den grönskande branten öppnar arkitekturen upp totalt med heltäckande glaspartier och stora terrasser i två plan. Interiören präglas av stora och ljusa rumsvolymer och rena naturmaterial med en påtagligt internationell ton. Den genomgående designlinjen kännetecknas av sobra golv i designbetong respektive kalkstenfärgad granitkeramik. Till detta kommer en ofta grafisk och närmast minimalistisk design samt sobra material- och färgval. Utöver de stora sällskapsytorna och det magnifika föräldrasovrummet bör nämnas den diskret exklusiva spaanläggningen med marmorerade ytskikt och enorma glaspartier ut mot den spektakulära utsikten. Villans material- och tekniknivå är generellt mycket hög. Den stora villan har upp till fem sovrum, tre sobra badrum, ett sovrum en suite med badrum, biorum, topputrustat kök, spektakulär vinkällare, två walk-in-closets, öppen spis, klädvårdsrum, bastu, två bubbelpooler, pool, terrasser i två plan, uteplatser i alla väderstreck, garage, stor uppfart, appstyrda downlights i de flesta rum, solskydd, vattenburen golvvärme, bergvärme mm. Det fria men skyddade utsiktsläget, knappt 10 minuter från centrala Borås, får bedömas som svårslaget.

 • Energieffektiv
Lyckebovägen 74, Sjömarken, Borås kommun
 • Kommande
Lyckebovägen 74, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Lyckebovägen 74, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Lyckebovägen 74

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
35 000 000 kr
335 m²
10 rum
3 725 m² tomt

På en platå över Viaredsjön ligger den stora och insynsskyddade tomten om 3725 kvm. Platsen är omfamnad av lövträdsgrönska och vågorna slår mot strandlinjen, bara 20 meter från den höga treplansvillan om 335 kvm. Panoramautsikten är helt fri från stora terrasser i olika etage samt villans nästan samtliga rum. Transparensen till utemiljön är subtil via skjutbara glaspartier som förlänger de mycket stora sällskapsytorna ut på den svagt rundade stenterrassen, alldeles ovanför sjön. När den röda himlen sakta mörknar över skogen på andra sidan sjön tänds belysningen in den blåskimrande poolen. En rad med klotlönnar flankerar villans långa uppfart. De formrena byggnaderna tornar upp sig med liggande granpanel, svagt sluttande sedumtak och smala glaspartier. Mellan den stora garagebyggnaden, gästhuset och den höga villan bildas en stor, stenlagd gård; nästan med drag av ett litet torg. Gästhusets vinkelbyggnad bidrar till rumsligheten. Panoramautsikten över sjön öppnar sig nu på den höga och skyddade platsen, omfamnad av lövskogsgrönska. Känslan av en privat och upphöjd platå, alldeles ovanför strandkanten, är omedelbar. Om läget är exceptionellt så är villans interiör snudd på spektakulär. Entréplanets stora sällskapsytor i två etage präglas av stora och massivt ljusa rumsvolymer. I öppen planlösning ligger här kök, matsal, allrum och vardagsrumsdel. Interiören har en genomgående ljus och lätt atmosfär kännetecknad av rena material, sobra kulörer och diskret exklusiv inredning. Panoramautsikten är ständigt närvarande och villans tre stora terrasser i lika många plan nås via skjutbara glaspartier som binder ihop interiören med utemiljön. Till villans huvudnummer utöver sällskapsytorna hör den femstjärniga master bedroom-sviten och översta planets penthouse med takterrass. Den stora fastigheten har bland annat upp till fyra sovrum, fyra sobra badrum, två allrum, exklusivt kök, öppen spis, helglasat uterum, downlight, integrerat ljudsystem, lounge, pool, stor stenterrass, två takterrasser, komplett gästhus, professionellt garage om 250 kvm, badhus med bastu och relax, privat strand, grönskande trädgård i flera etage mm. Det skyddade och mycket privata läget, bara sekunder från morgondoppet och cirka 10 minuter till centrala Borås, talar sitt tydliga språk. Området är familjevänligt i attraktiva Sjömarken. Som boende bor man med gångavstånd till den vackra naturen och Sjömarkenskolan som har årskurs f-6. Området består till stor del av nyare bebyggelse och till största del av villor. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredssjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till vad näromårdet har att erbjuda eller in till Borås. Kommunikationerna i området är ypperliga. Flera hållplatser trafikeras av linje 5 och 151. Med bil når du Borås centrum på bara några minuter, Göteborg Landvetter Airport finns 25 minuter bort och centrala Göteborg når du på ca 40 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Särnmarks väg, Bollebygd, Bollebygds kommun
 • Kommande

Särnmarks väg

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
1 438 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt och förverkliga husdrömmen. Här bor ni med mycket fint läge i ett lugnt och väletablerat villaområde och bekvämt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. Tomten är belägen i en familjevänlig och lugn miljö med naturen runt knuten. Här finns känslan av lantligt läge utan kompromiss med Bollebygds fördelar. Bollebygd är samhället på landet, beläget mellan Göteborg och Borås. Här finns charmiga kullerstensgator och mysig shopping. Inom räckhåll finns flera stora vandringsleder som går genom bygden där du kan uppleva naturens olika skiftningar från storskog till öppet landskap. Bollebygd kan även locka med en 18-håls golfbana i herrgårdsmiljö, skidbacke, flera motionsspår, naturstigar, kanotleder, ridanläggningar och boulebanor. Inom kommunen finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. Staden ligger med ett bekvämt avstånd till Göteborg, Borås och Jönköping. Pendlingsmöjligheter till närliggande städer är goda med både bil och kollektivtrafik. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt. Se tomtkarta under dokument. Tomten är inte knuten till någon speciell husleverantör utan ni kan välja helt fritt efter era önskemål. Välkomna att visa ert intresse för mer information!

Ljunglidsgatan 4, Bergdalen, Borås kommun
 • Kommande

Ljunglidsgatan 4

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
70 m²
3 rum
vån 3/6
4 547 kr/mån

Välkommen till detta exklusivt inredda och påkostade hem i hjärtat av Bergdalen. Varje detalj är noga utvald och påkostade tillval har gjorts för att nå högsta kvalitet och stil. Från de elegant utformade köks- och badrumsinredningarna till de högklassiga golven och den påkostade maskinella utrustningen. På den stora balkongen kan du börja din dag med en lugn morgonkaffe eller varför inte bjuda hem vännerna på en trevlig middag? Bergdalen är en levande stadsdel med närhet till butiker, restauranger, skolor och kollektivtrafik. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Döbelnsgatan 3, Norrmalm, Borås kommun
 • Kommande

Döbelnsgatan 3

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 295 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 795 kr/mån
34 079 kr/m²

Med ett eftersökt läge presenteras denna ljusa, renoverade och välplanerade etta med låg avgift. Lägenheten karaktäriseras av generösa sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och en stilren kombination av moderna funktioner och 30-tals charm. Med de bevarade originaldetaljerna och magnifika takhöjden förmedlas extra trivsel i bostaden. Renoverat och utrustat kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom moderna luckor/lådor samt matplats. Vardagsrummet med en angränsande sovalkov ger plats för både soffgrupp och en större säng. Badrummet är smakfullt helkaklat med modern inredning. Goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare samt ytterligare två förråd disponeras, varav det ena ligger i källaren och det andra på vinden. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Här bor du i populär förening på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum bara några minuter bort och gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Druveforsvägen 18, Druvefors, Borås kommun
 • Kommande

Druveforsvägen 18

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 7/8
4 250 kr/mån
39 058 kr/m²

Högt beläget i huset, på våning 7 av 8, ges möjlighet att förvärva en modern trea i attraktiva Brf Nejlikan 2 med ett fritt och harmoniskt läge. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citypulsen. Sällskapsdelen med kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger en öppenhjärtigt atmosfär för sociala sammankomster. Två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter, stilrent badrum med tvättavdelning samt en generös inglasad balkong med Viskan som front view är bara några av de attribut som gör detta boende till en sann dröm! Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Skillingsgatan 79, Hulta, Borås kommun
 • Kommande

Skillingsgatan 79

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Bjurfors Borås
Pris saknas
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 073 kr/mån

Söker du efter ett boende på attraktiva Hulta som särskiljer sig från mängden så är detta lägenheten för dig. På andra våning döljer sig denna smakfullt renoverade och fantastiskt detaljrika tvårummare där ingenting lämnats åt slumpen. Smakfulla materialval och stilrena toner samsas med härlig rymd, renoverat kök samt goda förvaringsutrymmen. Vida allrumskvadrat med ett strålande ljusinsläpp från fantastiska fönsterpartier som ackompanjeras av en delvis glasad balkongdörr ut mot den uppskattade balkongen. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med bra garderobsförvaring samt ett stilsäkert helkaklat badrum med tvättmöjligheter. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Hulta finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Ekarängskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun
 • Kommande

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 165 kr/mån
35 769 kr/m²

På en av nedre Norrmalms populäraste gator har ni nu chansen att förvärva denna yteffektiva och hemtrevliga enrummare i gavelläge. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär. Det höga läget i huset gör att ni kan njuta av fri utsikt av himmeln utan insyn från grannar på den uppskattade balkongen. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind och i källaren. Här bor du i en populär HSB förening på en attraktiv adress. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Huldregatan 1, Sjöbo, Borås kommun
 • Kommande

Huldregatan 1

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
17 768 kr/m²

Välkomna till denna luftiga och modernt renoverade tvårummare med ett genomgående läge. Här bor ni på bekvämt våningsplan, i ett eftertraktat läge i området med närhet till natur och svalkande bad. Ni erbjuds ett smakfullt renoverat kök med generösa arbetsytor och plats för större matbord. I en halvöppen planlösning nås vardagsrummet med gott om plats för olika sorters möbleringar. En trivsam balkong som blir en härlig och onekligen uppskattad förlängning av hemmet. Här finns även ett rymligt sovrum, ett exklusivt renoverat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt gott med förvaringsutrymmen. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 25