Mäklare Alexander Svensson

Alexander Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Druveforsvägen 18, Druvefors, Borås kommun

Druveforsvägen 18

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
78 m²
4 rum
vån 3/8
4 750 kr/mån
38 397 kr/m²

Här ges snart möjligheten att förvärva en modern fyra i attraktiva Brf Nejlikan 2. Föreningen är känd för sin gemensamma takterrass med utsikt över takåsarna. Det gemensamma gymmet finner man också på våningsplan 8, med utsikt över hela Borås. Övernattningsrum finns att hyra för medlemmarna. Väl inne i lägenheten möts man av en spännande och modern planlösning där säljarna har gjort flertalet tillval för att få en mer exklusiv känsla. Sällskapsdelen med kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger en öppenhjärtigt atmosfär med massvis av ljusinsläpp för sociala sammankomster. Utöver bostadens tre sovrum finns ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en generös inglasad balkong med utsikt över viskan och den grönskande innergården. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Varmt välkommen att anmäla dig på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun
  • Tor 2 maj
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun, bild 2
Boråsvägen 13C, Sandared, Borås kommun, bild 3

Boråsvägen 13C

Radhus
Sandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 495 000 kr
130 + 50 m²
5 rum
706 m² tomt

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta unika kedjehus i hjärtat av Sandared. Det unika med det här radhuset är att du har en bra storlek på tomt då parhuset ligger på en gavel. Dessutom vetter baksidan mot ett skogsparti och höga buskar på höger sidan om tomten vilket skapar ett insynsskyddat läge vilket är unikt för typen av bostad. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och har ett gemensamt system med grannarna, bundet elavtal för uppvärmning som följer fastigheten ( 52 öre/kWh tills 31/10- 2024). Mer centralt och bekvämt kan man inte bo i Sandared. Här bor du på hela 130 + 50kvm men inom gångavstånd från allt som Sandared har att erbjuda. Inom 200 meter från bostaden har du tillgång till skola, förskola, ICA, pizzeria, godisbutik, konditori, samt restauranger. Bara ner för gatan kommer du till en av Sandareds fina badplatser med sandstrand. Från bostaden har du 50 meter till närmsta busshållplats som smidigt och ofta tar dig in till stan. Tar du bilen så har du påfarten till R40 inte många minuter bort som tar dig till Göteborg på under 45 min och Borås på 10min . Detta är ett boende för dig som vill ha ett renoverat, stort och lättskött hem med alla dessa bekvämligheter precis utanför dörren. Dessutom har du motionsspår som går precis bakom bäcken som tar dig ut i naturen, perfekt för promenader, utflykter eller joggingturen. Huset har senaste åren genomgått många renoveringar och är i gott skick. Här är det bara att flytta in och njuta av detta lättskötta boende. Bra med uteplatser och en lättskött och lagom stor gräsmatta med plats för både lek och odling. På entréplan kommer du in i hallen. Hela detta plan består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort vardagsrum med plats för både stor matgrupp samt soffgrupp. Härifrån har du även utgång till en stor altan med kvällssol. Går man upp för trappan så har man två stycken stora sovrum samt ett lite mindre. Hela övre plan har totalrenoverats under 2022 med nytt stort helkaklat badrum och helt nya ytskikt. Två av sovrummen har utgång till balkongen. På nedre plan så har man ett extra sovrum som är perfekt som gästrum eller tonåringen. Utöver det finns gott om plats för förvaring, en stor tvättstuga samt ett pannrum. Tveka inte att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Skillingsgatan 71, Hulta, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Skillingsgatan 71, Hulta, Borås kommun, bild 2
Skillingsgatan 71, Hulta, Borås kommun, bild 3

Skillingsgatan 71

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 775 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/3
8 699 kr/mån
15 570 kr/m²

Söker du efter ett boende på attraktiva Hulta som särskiljer sig från mängden så är detta lägenheten för dig. Denna unika lägenhet om hela 114kvm fördelat på 5 rum och kök är för dig om inte riktigt är redo eller inte vill ha en villa. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering och det är bara att flytta rakt in i detta stilrena boende. Utöver plats för hela familjen erbjuder bostaden även en stor privat uteplats på framsidan samt en balkong på bakssidan. Lägenheten är smart planerad med fyra stora sovrum med gott om förvaring i varje sovrum. Utöver det finns både två badrum, ett större och ett mindre med egen tvättmaskin. Genom hela lägenheten har man lagt samma stilrena golv i en gråbrun nyans samt renoverat alla väggar. Köket är ett snyggt högblankt kök med gott om förvaring. Här har man dessutom en praktisk klinkers på golvet med golvvärme för extra komfort. I köket får man plats med stort matsalsbord för den stora familjen, det är även härifrån du når den privata uteplatsen. Vardagsrummet är något utöver det vanliga med sina generösa ytor och stora ljusinsläpp. Bostaden ligger i ett trevligt område med flera fina innergårdar, lekplatser och gräsytor. Föreningen har gemensam bastu och festlokal. Härifrån har du gångavstånd till matbutiker, förskola och skola samt goda bussförbindelser till stadskärnan. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Hulta finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Ekarängskolan för barn i F-årskurs 6. Det här är en lägenhet du inte vill missa! Anmäl dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norrby Tvärgata 30, Norrby, Borås kommun
  • Imorgon kl 17:00
Norrby Tvärgata 30, Norrby, Borås kommun, bild 2
Norrby Tvärgata 30, Norrby, Borås kommun, bild 3

Norrby Tvärgata 30

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Bjurfors Borås
965 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 365 kr/mån
11 557 kr/m²

Välkommen in till denna rymliga och familjevänliga bostad om cirka 84 kvadratmeter, praktiskt fördelade på tre rum och kök. Bostaden är mycket trivsam och har ett rymligt kök, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin. Planlösningen är socialt disponerad med kök och vardagsrum i nära anslutning till varandra. Köket är av större storlek med gott om plats för både större matsalsbord, utöver det erbjuder köket en bra köksö och massvis av förvaring, vitvaror som kyl och frys är dessutom bytta. Från köket man når balkongen i uppskattat solläge. En balkong av den här storleken, som dessutom är inglasad, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Ett välplanerat boende som präglas av ljus med fönster i två väderstreck, vilket skapar ett luftigt och ljust hem. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Ramnasjön. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Föreningens fastigheter är handikappanpassade. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Brämhultsvägen 50, null, Borås kommun
Brämhultsvägen 50, null, Borås kommun, bild 2
Brämhultsvägen 50, null, Borås kommun, bild 3

Brämhultsvägen 50

Lägenhet
Borås kommun
Bjurfors Borås
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/4
5 395 kr/mån
33 264 kr/m²

Varmt välkommen till hjärtat av Östermalm och denna underbara bostad i etage. Här råder en väldisponerad planlösning i två plan. På entréplan finns ett ljust och fräscht kök med tidlös köksinredning. Här finns även utgång till en uppskattad balkong i västerläge och ett stilrent badrum med tvättmöjligheter. På övre plan finns ett stort och avskilt sovrum samt ett vardagsrum. På denna attraktiva adress i hjärtat utav Östermalm har du nära till allt. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker, förskolor/skolor och Södra Älvsborgs sjukhus. Ett toppläge med promenadavstånd till centrala Borås. Granne med grönområden, härliga Annelundsparken erbjuder grönskande natur, promenadstråk och friluftsliv. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5