Mäklare Mathias Strinäs

Mathias Strinäs

Om mig

Mathias är en positiv och målmedveten fastighetsmäklare med höga ambitioner. Med god lokalkännedom och personligt engagemang vill han skapa de bästa förutsättningar för en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. För att uppnå det är han genom hela processen lyhörd, tydlig och ser de små detaljerna för att kunna tillfredsställa alla kunders individuella behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 2
Tåmarksgatan 2, Trandared, Borås kommun, bild 3

Tåmarksgatan 2

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
3 044 kr/mån
31 818 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Hörntvåan är totalrenoverad (2019-2020) med genomgående nymålade rum och har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i uppskattat väderstreck där man upplever en vacker soluppgång på morgonen och strålande sol hela dagen framåt eftermiddagen. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt och totalrenoverat kök med nya vitvaror från 2019-2020 och rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob längs hela väggen och skön morgonsol. Vackert helkaklat badrum med golvvärme, belyst spegelskåp och tvättmaskin samt en rejäl klädkammare med nytt golv och nyinstallerade garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och har en god ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 15, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 13:00

Järnvägsgatan 15

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 650 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 618 kr/mån
35 106 kr/m²

På lugnt och skyddat gårdsläge, välkomnas du till denna citynära pärla väl värd ett besök. Här bor du omgiven av härlig gårdsgrönska trots att stadens myller lockar runt hörnet. Lägenheten ligger på andra våningen med fint ljusinsläpp från fönsterpartierna som vetter mot föreningens lugna innergård. Bostaden erbjuder ett modernt kök med väl tilltagen matplats, ett trivsamt vardagsrum med plats för såväl mat- som soffgrupp, fransk balkong samt sovalkov med plats för dubbelsäng. Bostadens badrum är helkaklat i tidlösa och stilsäkra färgkombinationer. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i lägenheten samt ett källarförråd som tillhör bostaden. Här bor du i en populär Riksbyggen förening på en attraktiv adress. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Hiss
Döbelnsgatan 3, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 13:30

Döbelnsgatan 3

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 642 kr/mån
32 895 kr/m²

Med ett lugnt och citynära läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Här samsas de moderna med charmiga originaldetaljer från det svunna trettiotalet. Detta är ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd tack vare sitt uppskattade gavelläge och ljusinsläpp i flera väderstreck. Bostaden smyckas av flera tidstypiska inslag så som gjutjärnselement och fönsterbänkar i sten. Takhöjden är något generösare än standard och bidrar till en luftig atmosfär. Goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare samt ytterligare två förråd disponeras, varav det ena ligger i källaren och det andra på vinden. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Här bor du i populär förening på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten, restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum bara några minuter bort och gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 165 kr/mån
35 769 kr/m²

På en av nedre Norrmalms populäraste gator har ni nu chansen att förvärva denna yteffektiva och hemtrevliga enrummare i gavelläge. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär. Det höga läget i huset gör att ni kan njuta av fri utsikt av himmeln utan insyn från grannar på den uppskattade balkongen. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind och i källaren. Här bor du i en populär HSB förening på en attraktiv adress. Söker du stadspulsen och folklivet har du direkt närhet till centrums stora utbud av caféer och restauranger bara några minuter bort. Gångavstånd till högskola, knalleland samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Arlagatan 4, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Arlagatan 4

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4
3 710 kr/mån
39 118 kr/m²

Belägen i en eftertraktad del i huset presenteras en unik möjlighet att förvärva en nybyggd tvåa från 2015 i den eftertraktade Brf Asplyckan. Med en arkitektur som lockar ögat och harmoniserar med grönskan samt närheten till stadens puls,. På 51 kvadratmeter sprider generösa fönster ljus över varje hörn och den genomtänkta parketten tillsammans med harmonisk färgsättning. Kök och vardagsrum flyter samman och ger en luftig känsla. och generösa sociala ytor. En stor balkong, som blir som ett extrarum, är ett uppskattat tillskott. Det rofyllda sovrummet rymmer en dubbelsäng och det stilrena badrummet är komplett med praktisk tvättavdelning. Förvaringsmöjligheter är gott om både i garderober och i tillhörande förrådsutrymme. Denna trevliga tvåa ligger mitt i hjärtat av centrala Borås. Utanför dörren pulserar stadslivet med prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Inom promenadavstånd finns daghem, skolor, gymnasier och utmärkta kommunikationsmöjligheter för att utforska staden. För den som längtar efter grönområden ligger Stadsparken bara runt hörnet. Fastigheten är utformad för funktionalitet och tillgänglighet med hiss från marknivå och ned till garaget. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 39, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 39

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/7
4 176 kr/mån
14 071 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna hörntvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soffgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i uppskattat väderstreck och är väl mottaglig för solens strålar. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med flera garderober och ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och har en god ekonomi. Under årens lopp har man genomfört alla större renoveringar. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Vare sig man vill ta en promenad i Rya Åsar eller ett dopp vid Almenäs badplats ligger denna bostad belägen i ett ypperligt läge. Sommartid blir Sjöbo sommarstad en i oas i sig. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 16:00
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 2
Kindsgatan 4, Trandared, Borås kommun, bild 3

Kindsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 150 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 598 kr/mån
35 304 kr/m²

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Högst upp i fastigheten döljer sig denna nyproducerade och fantastiskt detaljrika våning där hänförelse bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, häpnadsväckande takhöjd och fantastiska umgängesytor. Lägg där till vida allrumskvadrat med ett strålande ljusinsläpp från ljusbringande fönsterpartier som ackompanjeras av en glasad balkongdörr ut mot den generösa balkongen i högt och fritt läge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, ett stilsäkert helkaklat badrum med tvättavdelning samt goda förvaringsutrymmen. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 2
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 3

Bergdalsgatan 29

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 895 000 kr
73,2 m²
3 rum
vån 4/7
4 627 kr/mån
39 549 kr/m²

Likt en oas mitt i staden ligger Bergdalsgatan 29 i ett rofyllt läge omgivet av idylliska villakvarter, med bekvämt gångavstånd till det mesta innerstaden har att erbjuda. Detta stilfulla hem nyproducerades 2021 i modern design med kvaliteter utöver det vanliga. Smakfulla materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, ett fantastiskt ljusinsläpp och väl tilltagna umgängesytor. Vardagsrum, matsal och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtlig atmosfär för sociala sammankomster. Vidare erbjuds två rofyllda sovrum med gott om praktisk förvaring, rymligt badrum med separat tvätt avdelning samt ytterligare förvaringsmöjligheter. Lägg därtill den generösa inglasade balkongen där ni kan njuta av skön kvällssol och ni förstår att detta är ett hem som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger både ICA City Knalleland och välsorterade ICA City Centrum. På Bergdalen bor man med naturen tätt inpå och kort promenad till motions- och strövområden. Ett stenkast bort ligger Kypesjön. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. Ett tryggt och lugnt boende för både vuxna och barn. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Även juridiska personer kan vara bostadsrättshavare i föreningen. Föreningen tillåter att maximalt 20% av föreningens bostadsrättslägenheter innehas av juridiska personer. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 350 000 kr
63,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 036 kr/mån
21 361 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna smakfullt renoverade tvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås hemmets balkong som ligger i uppskattat solläge. En balkong av den här storleken, och med sitt höga och insynsskyddade läge, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter, stilrent helkaklat badrum samt rejält med garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Brf Pilspetsen är en stor förening med stabil ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Ribbingsgatan 2B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/7
2 453 kr/mån
35 972 kr/m²

I Byttorps attraktiva villakvarter, med promenadavstånd till stadskärnan och naturreservatet Rya åsar inom räckhåll finner ni denna välplanerade lägenhet från 2022. Ni möts av vackra naturmaterial, smarta förvaringslösningar, fina ytskikt och en alldeles särskild atmosfär. Bostaden är modernt disponerad med fina umgängesytor. Den sociala planlösningen skapar en fantastisk rymd och ett generöst ljusinsläpp till hela bostaden via de stora glaspartierna som vetter ut mot den generösa balkongen. Här kan varma sommarkvällar avnjutas i större sällskap med direkt anslutning till sällskapsytorna i vardagsrummet. Det stilrena badrummet har en tvättavdelning som onekligen underlättar i vardagen. Goda förvaringsmöjligheter genom både flera garderober, en klädkammare och ett lägenhetsförråd som tillhör bostaden. Välkommen att trivas! Här bor man i uppvuxna, idylliska och anrika villakvarter med närhet till natur, skolor och utmärkta kommunikationer men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av Borås mest omtyckta. Ett stenkast bort ligger Byttorpssjön och på kort avstånd når du flera olika matbutiker som välsorterade ICA Byttorp, Willys, ICA City, ICA Knalleland mm. I närheten finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 14:30
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 840 kr/mån
33 333 kr/m²

Med ett ypperligt läge, i fridfulla villakvarter men samtidigt med direkt närhet till centrums utbud , välkomnas ni till denna enrummare där varje kvadratmeter är exemplarisk nyttjad. En trappa upp välkomnas ni in i en ljus och luftig lägenhet som erbjuder gott om plats för umgänge och gemenskap. Det väl tilltagna vardagsrummet med en praktisk sovalkov skapar en inbjudande atmosfär av social karaktär där också ett större fönsterparti bjuder på goda ljusförutsättningar. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matbord utan att det känns trångt. Köket är smakfullt renoverat och badrummet är modernt i helkaklat utförande. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi.

  • Premium
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 10B

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 107 kr/mån
28 208 kr/m²

Högst upp i huset på våning tre välkomnas ni in i detta ljuvliga hem. Här samsas de moderna med charmiga originaldetaljer från det svunna fyrtiotalet. Bostaden smyckas av flera tidstypiska inslag så som välbevarad ekparkett, gjutjärnselement och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Takhöjden är något generösare än standard och bidrar till en luftig atmosfär. Från vardagsrummet nås balkongen som tillför lägenheten ytterligare en dimension. Det höga och insynsskyddade läget erbjuder sol hela dagen samt en fri vy över takåsar och grönska. Vackert helkaklat badrum gör lägenheten till något extra. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind-och källare. Längst upp på Torgilsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Yllevävaren nr 1. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård.

  • Premium
  • Balkong
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/7
4 424 kr/mån
41 190 kr/m²

Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns Stadsparken runt hörnet. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Brogatan 8, Centrum, Borås kommun

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 795 000 kr
89 m²
2 rum
vån 7/8
6 550 kr/mån
42 640 kr/m²

I omtalade designprojektet Pallas Roof finner ni denna fantastiska bostad med sensationell panoramaview. Detta hem bjuder på imponerande takhöjd, härliga sociala ytor och en enastående utsikt med Stadsparken som fond. Lägenheten har genomgående smakfulla och exklusiva materialval. Den öppna planlösningen väver samman vardagsrummet med köket och skapar en social yta för sammankomster. Från köket når ni terrassen där ni kan njuta i det härliga sydvästläget. Drömköket från Kvänum är fullutrustat med inbyggda vitvaror från Miele. Rofyllt sovrum utan insyn med grönskande utsikt över Stadsparken. Badrummet är helkaklat med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du som boende tillgång till atriuminnergård, relax och bastu. Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både den vackra atrium-innergården och Stadsparken runt hörnet. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och möjligheten att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 27, Lugnet, Borås kommun

Sturegatan 27

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 895 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 126 kr/mån
36 095 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare på mycket populär adress. Här lockar en väl tilltagen bostad disponerad på 52,5 kvm, bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i uppskattade väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Hela lägenheten har med stilmedvetenhet renoverats under året till bästa tänkbara utförande och är i mycket gott skick. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor samt ett väl tilltaget och avskilt sovrum som inger lugn och ro. Fullutrustat ljust kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom moderna luckor/lådor samt matplats. Renoverat helkaklat badrum. Uppskattad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt över närområdet. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten; restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Björkhemsgatan 17, Sjöbo, Borås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 12:00

Björkhemsgatan 17

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/7
3 883 kr/mån
14 196 kr/m²

Välkommen till denna renoverade tvåa om ca 56 kvm på populära Björkhemsgatan. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten, vackert helkaklat badrum, goda förvaringsmöjligheter samt stor inglasad balkong är ytterligare attribut som bostaden har att erbjuda. Välskött förening med god ekonomi samt bredband som också är inkluderat i avgiften. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen förvaltas av Västporten. Under årens lopp har man genomfört alla större renoveringar. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Vare sig man vill ta en promenad i Rya Åsar eller ett dopp vid Almenäs badplats ligger denna bostad belägen i ett ypperligt läge. Sommartid blir Sjöbo sommarstad en i oas i sig. Hiss finns. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger, padelhall och småbutiker. Kyppesjön, djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Trandaredsgatan 35

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
695 000 kr
25,4 m²
1 rum
vån 3/5
1 335 kr/mån
27 362 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna ljuvliga bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär och det höga läget i huset gör att du kan njuta av fri utsikt av himmeln utan insyn från grannar. Här erbjuds en väldisponerad bostadsyta med vardagsrum i öppen social planlösning mot köket. Utöver detta återfinns en praktisk sovalkov, bra förvaringsutrymmen i såväl bostaden som i de generösa förrådsytorna samt ett helkaklat badrum. Här bor ni dessutom i en mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Kellgrensgatan 15A, Druvefors, Borås kommun

Kellgrensgatan 15A

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 172 kr/mån
30 000 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp som skapar ett luftigt och levande hem. Köket är modernt renoverat med exklusiva tillval och bostadens sovrum är väl tilltaget mot grönområde som inger lugn och ro. Helkaklat badrum samt en uppskattad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt över närområdet. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong

Visar alla 18