Mäklare Mathias Strinäs

Mathias Strinäs

Om mig

Mathias är en positiv och målmedveten fastighetsmäklare med höga ambitioner. Med god lokalkännedom och personligt engagemang vill han skapa de bästa förutsättningar för en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. För att uppnå det är han genom hela processen lyhörd, tydlig och ser de små detaljerna för att kunna tillfredsställa alla kunders individuella behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun
 • Mån 22 apr kl 18:00
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 46, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 46

Lägenhet
Boda, Borås kommun
Bjurfors Borås
950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 390 kr/mån
15 323 kr/m²

Nu presenteras denna underbara bostad där hela familjen får plats. Rymliga 62 kvm där varje rum upplevs stora och luftiga. Modernt kök med bra förvaring bakom vita skåpluckor. God plats för matgrupp framför härligt fönster som sträcker sig i öst. Maskinell utrustning i form av kyl och frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Trevligt och trivsamt vardagsrum med ljusa väggar. Den öppna planlösningen gör rummet enkelt att möblera. Här ryms en större soffgrupp, fåtöljer, bokhyllor samt tv-möbel. I anslutning till vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen i uppskattat solläge. Det generösa och mysiga sovrummet ger plats för både dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ljusa väggar och golv i parkett. Badrummet är rymligt, modernt och helkaklat. Hallen är fräsch och välkomnande samt ger goda förvaringsmöjligheter via en garderobsvägg. Boda är ett område med närhet till både natur, handel och kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Bodaskolan och den populära idrottsplatsen Bodavallen där det om sommaren är full aktivitet på fotbollsplanerna och vintertid förvandlas området till ett paradis för den som gillar sport på is, då idrottsplatsen blir en stor skridskobana både för lagidrott och för allmänheten. Boda ligger också mitt emellan två av Borås mest attraktiva natur och motionsområden Kype och Kransmossen. Bra bussförbindelser mot centrum med flera avgångar per timme och direkt anslutning till motorvägen R40 gör det enkelt att ta sig till jobbet även om du arbetar i Göteborg eller Jönköping. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 16:00
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 8, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
6 500 000 kr
108 m²
4 rum
vån 8/8
7 948 kr/mån
60 185 kr/m²

En kvällssolig sommarkväll står de takhöga glaspartierna ut till våningens stora och helt insynsskyddade takterrass på vid gavel. Gästerna letar sig ut med sina glas och panoramat över innerstad och omgivningar öppnar sig. Viskans stilla vågor blänker i rött, där nere till vänster, och följer du Lilla Brogatans sträckning åt andra hållet tronar Gustav Adolfs kyrka högt där uppe. Takterrassen är som en hemlig utkiksplats med kilometerdjup utsikt – högt över stadens gator och torg. Med extra exklusivt läge, på den översta våningen i omtalade Pallas Roof, breder det vackra ekgolvet ut sig längs modernistiskt blonda och rena arkitekturlinjer. Den till stor del öppna planlösningen om 108 kvm präglas av fri och hög panoramautsikt samt den starka känslan av stora och ljusa rumsvolymer. Sällskapsytornas höga tak sluttar svagt upp till ca 3,5 meter och där täcks nästan hela väggen av ett gigantiskt glasparti. I fil ligger den stora takterrassen där panoramautsikten över innerstadens grönska och takåsar fortsätter bort mot de skogsklädda höjderna. Sommartid är kvällshimlen inte sällan alldeles rosa. Pallas Roof är det moderna svaret på ett klassiskt Town House mitt i city. Begreppet kommer från de engelska godsägarna som även behövde ha en adress inne i staden. Runt den grönskande och prisbelönta takträdgården ligger de 40 bostäderna i två plan. I takträdgården finns flera gemensamma uteplatser och gröna rum, samt tillgång till bastu, relax och gästrum. Just denna våning är en av endast två som inte har några grannar, eller terrasser, vid sidan om. Detta ger nästan en känsla av privat enplansvilla, på toppen av city. Insynen ut mot gatan är obefintlig tack vare det höga och fria läget. Utöver de spektakulära sällskapsytorna, i halvöppen planlösning med kök, har våningen en formren kamin, upp till tre sovrum, sobert badrum och gäst-wc, stor takterrass, platsbyggda garderober, golvvärme, exklusivt Kvänumkök med genomgående vitvaror från Miele, exklusiva material som ek och kalksten mm. Läget mitt i city, någon minut från antingen stadsparken eller Stora torget, kräver troligen ingen djupare förklaring.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 2
Skogssvedjegatan 27B, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 3

Skogssvedjegatan 27B

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 495 000 kr
80,5 m²
3.5 rum
vån 2
5 498 kr/mån
30 994 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma hem på expansiva Öresjö Ängar med påtaglig radhuskänsla. Bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Ett påkostat hem som fördelar sig över två etage i form av ett badrum, gästwc, bra klädförvaring och möjlighet till tre sovrum vilket skapar potential för familjen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt er bli hänförda av de genomgående moderna tillvalen och den generösa takhöjden, som med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och gemenskap. Två uteplatser med både förmiddag och eftermiddagssol som blir en naturlig förlängning av hemmet under den varmare delen av året. Den nya stadsdelen Öresjö Ängar ligger mellan Sjöbo och Tosseryd i ett lugnt och grönt område. Bebyggelsen kommer bestå av blandade bostadsformer, allt från flerbostadshus till villor och radhus, med variationsrik arkitektur. Alldeles utanför dörren finns vacker natur och innanför tröskeln alla bekvämligheter du kan drömma om. På nära gång- och cykelavstånd ligger Öresjö med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder i området kring Kypesjön. Många fiskare anser även att Öresjö räknas som en av Sveriges bästa pimpelsjöar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger också nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 2
Bergdalsgatan 29, Bergdalen, Borås kommun, bild 3

Bergdalsgatan 29

Lägenhet
Bergdalen, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/7
4 627 kr/mån
41 027 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet med en fantastisk utsikt över Borås och ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Lägenheten erbjuder en perfekt planlösning som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor och inbjudande balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen från lunch fram till sen eftermiddag. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lättillgänglig entré och hiss från våningsplanet till garaget. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Nära inpå ligger både ICA City Knalleland och välsorterade ICA City Centrum. På Bergdalen bor man med naturen tätt inpå och kort promenad till motions- och strövområden. Ett stenkast bort ligger Kypesjön. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. Ett tryggt och lugnt boende för både vuxna och barn. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Även juridiska personer kan vara bostadsrättshavare i föreningen. Föreningen tillåter att maximalt 20% av föreningens bostadsrättslägenheter innehas av juridiska personer. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Lilla Brogatan 38, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Lilla Brogatan 38

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/6
5 552 kr/mån
38 690 kr/m²

Med ett högsta läge på sjätte våningen saluförs nu denna sällsynta bostad på mycket populär adress. Här lockar en ytterst väldisponerad planlösning fördelad på 84 kvm om tre rum och kök, med stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i dubbla väderstreck. Kök, matsal och vardagsrum samsas i en social planlösning med möjlighet för möblering efter eget önskemål. De två sovrummen är väl tilltagna och generösa till storlek, fria från insyn med gott om plats för klädförvaring. Helkaklat badrum som erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen blir en given favoritplats med sitt höga och insynsskyddade läge. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i lägenheten samt ett källarförråd som tillhör bostaden. Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns Stadsparken runt hörnet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 250 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 840 kr/mån
33 333 kr/m²

Med ett ypperligt läge, i fridfulla villakvarter men samtidigt med direkt närhet till centrums utbud , välkomnas ni till denna enrummare där varje kvadratmeter är exemplarisk nyttjad. En trappa upp välkomnas ni in i en ljus och luftig lägenhet som erbjuder gott om plats för umgänge och gemenskap. Det väl tilltagna vardagsrummet med en praktisk sovalkov skapar en inbjudande atmosfär av social karaktär där också ett större fönsterparti bjuder på goda ljusförutsättningar. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matbord utan att det känns trångt. Köket är smakfullt renoverat och badrummet är modernt i helkaklat utförande. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel med allt som kan önskas utanför porten. Restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum nås på bara några minuterspromenad. Ett stenkast ifrån ligger Borås Högskola, Bäckängsgymnasiet och flera förskolor. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi.

 • Premium
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 350 000 kr
63,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 036 kr/mån
21 361 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Denna smakfullt renoverade tvåa har ett trivsamt vardagsrum med plats för en större soff- & matgrupp. Från vardagsrummet nås hemmets balkong som ligger i uppskattat solläge. En balkong av den här storleken, och med sitt höga och insynsskyddade läge, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Utöver detta erbjuder lägenheten ett modernt kök, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter, stilrent helkaklat badrum samt rejält med garderober som bidrar till ett bekvämt boende. Till lägenheten hör två förråd. Brf Pilspetsen är en stor förening med stabil ekonomi. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Torgilsgatan 10B, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Torgilsgatan 10B

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 107 kr/mån
28 208 kr/m²

Högst upp i huset på våning tre välkomnas ni in i detta ljuvliga hem. Här samsas de moderna med charmiga originaldetaljer från det svunna fyrtiotalet. Bostaden smyckas av flera tidstypiska inslag så som välbevarad ekparkett, gjutjärnselement och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Takhöjden är något generösare än standard och bidrar till en luftig atmosfär. Från vardagsrummet nås balkongen som tillför lägenheten ytterligare en dimension. Det höga och insynsskyddade läget erbjuder sol hela dagen samt en fri vy över takåsar och grönska. Vackert helkaklat badrum gör lägenheten till något extra. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind-och källare. Längst upp på Torgilsgatan, på toppen av Norrmalm, finner ni Brf Yllevävaren nr 1. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Många flyttar inom föreningen och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård.

 • Premium
 • Balkong
Balladgatan 29, Hestra, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 13:30
Balladgatan 29, Hestra, Borås kommun, bild 2
Balladgatan 29, Hestra, Borås kommun, bild 3

Balladgatan 29

Radhus
Hestra, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 595 000 kr
110 m²
4 rum
6 472 kr/mån
32 682 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma hem på populära Hestra med egen ingång. Bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från dubbla väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Modernt kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning med gott plats för soff- & matgrupp. Två helkaklade badrum på vardera plan, tre rymliga sovrum samt en rejäl klädkammare som bidrar till ett bekvämt boende. Två uteplatser med både förmiddag och eftermiddagssol som blir en naturlig förlängning av hemmet under den varmare delen av året framför en liten trädgård. Till bostaden hör ett garage samt förråd och på garageuppfarten finns det plats för två bilar. Brf. Sjögläntan är en populär förening som vuxit fram under de senaste åren. Byttorpssjön ett stenkast bort, vidsträckta grönområden och skogen intill bidrar tillsammans till områdets natursköna läge. Husen ligger utspridda längs små gator och mitt bland dem finns lekplatsen för barnen. Den måttliga biltrafiken gör det säkert för områdets barn när de ska cykla hem till en kompis något hus bort. Ett tryggt och lugnt område för både vuxna och barn med gångavstånd till förskola och skola samt bekvämligt avstånd till centrum och riksväg 40 mot Göteborg. Boendeformen för er som vill bo i eget hus, med garage, parkering och trädgård men slippa underhållet. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Backadalsstigen 2A, Bergsäter, Borås kommun

Backadalsstigen 2A

Lägenhet
Bergsäter, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/6
4 579 kr/mån
31 438 kr/m²

Välkommen in till detta exklusiva boende som särskiljer sig från mängden. Med centrumnära läge finner du denna nyproducerade 3:a om 73 kvm med en stor uteplats i uppskattat väderstreck. En toppmodern och välplanerad bostad med stora fönsterpartier, moderna och exklusiva materialval, vackert helkaklat badrum samt påkostad inredning i modern design. Vardagsrum och kök är integrerade med varandra vilket skapar en öppenhjärtig atmosfär för sociala sammankomster. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Bergsäter är en centralt belägen stadsdel med naturen nära inpå knuten. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara tio att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens restauranger. På gångavstånd ligger den nybyggda förskolan Lunden med närhet till både skog och stad. Lek och Idrott är förskolans profil. I området finns även populära Annelundsparken som har en kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Dessutom finns både Coop och ICA Maxi nära inpå. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Sturegatan 27, Lugnet, Borås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sturegatan 27

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
5 380 kr/mån
40 507 kr/m²

Söker du efter ett exceptionellt boende som särskiljer sig från mängden så har du hittat helt rätt. Högst upp i en fastighet från 1956 döljer sig denna nyproducerade och fantastiskt detaljrika våning där hänförelse bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, generös takhöjd, ett optimalt planerat och platsbyggt kök samt med förvaringsutrymmen utöver det vanliga. Lägg där till vida allrumskvadrat med ett strålande ljusinsläpp från ljusbringande fönsterpartier som ackompanjeras av en helglasad balkongdörr ut mot en privat takterrass i västerläge. Vidare erbjuds två bra sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt ett stilsäkert helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten; restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi. Med förvärvet följer en indragen luftkonditionering för en sval och behaglig rumstemperatur. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 2
Ravingatan 14, Öresjö Ängar, Borås kommun, bild 3

Ravingatan 14

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 950 000 kr
97,4 m²
4 rum
5 974 kr/mån
30 287 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyproducerade hem som präglas av diskret exklusivitet och tidlös design - onekligen ett hem utöver det vanliga. Detta toppmoderna bostadsrättsradhus stod färdigt 2023 och ligger i ett lugnt och barnvänligt område med naturen tätt inpå. Bostaden fördelar sig över två plan i form av två badrum, bra klädförvaring och möjlighet till tre sovrum vilket skapar potential för storfamiljen. Ett få förunnat boende med generösa ytor som möter vackra detaljer och modern funktion i kök och bad på allra bästa sätt. Låt dig hänföras av de exklusiva tillvalen och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Drömköket från Vedum erbjuder generösa arbetsytor och en köksö att samlas kring. Hemmets generösa uteplats ligger i bästa solläge där ni kan spendera många fina sommarkvällar och njuta av solens strålar. Det finns även en uteplats på framsidan där man kan njuta av en kopp kaffe på morgonen. På uppfarten finns plats för bilen och ett isolerat förråd underlättar förvaringen. Den perfekta boendeformen för er som vill bo i eget hus, med parkering och trädgård men slippa underhållet. Tosseryd ligger mellan Sjöbo och Frufällan i ett lugnt och grönt område. Den nya bebyggelsen kommer bestå av blandade bostadsformer, allt från flerbostadshus till villor och radhus, med variationsrik arkitektur. Alldeles utanför dörren finns vacker natur och innanför tröskeln alla bekvämligheter du kan drömma om. På nära gång- och cykelavstånd ligger Öresjö med fantastisk natur, härliga badplatser och sköna vandringsleder i området kring Kypesjön. Många fiskare anser även att Öresjö räknas som en av Sveriges bästa pimpelsjöar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Djurparken och Simarenan ligger också nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Sturegatan 27, Lugnet, Borås kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00

Sturegatan 27

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 895 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 126 kr/mån
36 095 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare på mycket populär adress. Här lockar en väl tilltagen bostad disponerad på 52,5 kvm, bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i uppskattade väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Hela lägenheten har med stilmedvetenhet renoverats under året till bästa tänkbara utförande och är i mycket gott skick. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor samt ett väl tilltaget och avskilt sovrum som inger lugn och ro. Fullutrustat ljust kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom moderna luckor/lådor samt matplats. Renoverat helkaklat badrum. Uppskattad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt över närområdet. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Här bor du i en levande stadsdel på en attraktiv adress med allt som kan önskas utanför porten; restaurang-, nöjes- och folklivet runt centrum ligger bara några minuter bort. Förutom detta ligger lägenheten i en otroligt välskött och mycket populär förening med god ekonomi. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Druveforsvägen 16, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Druveforsvägen 16

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/8
3 866 kr/mån
38 235 kr/m²

Tre trappor upp från staden erbjuds nu detta moderna hem med genomgående fina materialval, bra förvaringsmöjligheter och en generös inglasad balkong. Här fördelar sig 51 luftiga kvadratmetrar över vardagsrum och kök i en öppen planlösning, ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Från balkongen blickar du ut över innergården och Viskan. Solen är med som trevligt sällskap hela dagen till solnedgång. Mys hemma så mycket du vill, den härliga innergården i en fin parkliknande miljö gör kvarteret till din egen oas. Bara några minuters promenad längs med Viskan tar dig dessutom till Borås Centrum och går du åt andra hållet finner du mysiga konditori Gullkragen samt Ica Maxi med dess stora utbud. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och även ned till garaget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 23 apr kl 18:00
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 6, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 6

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
3 044 kr/mån
25 364 kr/m²

I en lugn och grönskande del av Trandared välkomnas ni till detta rofyllda hem. Detta är ett hem som karaktäriseras av ljus och rymd tack vare sitt uppskattade läge och ljusinsläpp i två väderstreck. Hela lägenheten har med stilmedvetenhet renoverats under åren i smakfullt utförande och är i mycket gott skick. Tack vare smart planlösning får du en rymlig lägenhet med öppna och sociala ytor samt ett väl tilltaget och avskilt sovrum mot grönområde som inger lugn och ro. Fullutrustat kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom moderna luckor/lådor samt matplats i delvis öppen planlösning med vardagsrum. Vackert helkaklat badrum med dusch, belyst spegelskåp och tvättmaskin. Uppskattad inglasad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt över närområdet. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna på både vind och i källaren. Mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun
 • Ons 24 apr kl 18:45
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Borås - Centrum, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Borås - Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/7
4 424 kr/mån
41 190 kr/m²

Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns Stadsparken runt hörnet. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkhemsgatan 17, Sjöbo, Borås kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 24 apr kl 17:00

Björkhemsgatan 17

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Bjurfors Borås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/7
3 883 kr/mån
14 196 kr/m²

Välkommen till denna renoverade tvåa om ca 56 kvm på populära Björkhemsgatan. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten, vackert helkaklat badrum, goda förvaringsmöjligheter samt stor inglasad balkong är ytterligare attribut som bostaden har att erbjuda. Välskött förening med god ekonomi samt bredband som också är inkluderat i avgiften. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen förvaltas av Västporten. Under årens lopp har man genomfört alla större renoveringar. Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med naturens årstidsskiftningar runt hörnet. Vare sig man vill ta en promenad i Rya Åsar eller ett dopp vid Almenäs badplats ligger denna bostad belägen i ett ypperligt läge. Sommartid blir Sjöbo sommarstad en i oas i sig. Hiss finns. I Sjöbo bor du med naturen som närmsta granne och tillgång till flertalet fritidsaktiviteter. I området finns Sjöbovallen med två fotbollsplaner och en en kort promenad tar dig till badplats i Öresjö. Sommartid lockar Sjöbo sommarstad med sin lantliga idyll och ytterligare några minuter bort finns Almenäs härliga badplats som erbjuder sommarcafé och restaurang. För dig som vill promenera i naturen finns fina stråk utmed Viskan och mer utmanande på Rya Åsar. I närområdet finns all tänkbar service. Njut av att bo i direkt närhet till allt från skolor och förskolor till matbutiker, apotek och vårdcentral. Bara några minuter bort finns Knalleland med sitt utbud av kaféer, restauranger, padelhall och småbutiker. Kyppesjön, djurparken och Simarenan ligger nära till hands. Centrumkärnan och Högskolan nås samtidigt via goda kommunikationer eller via bil inom 10 minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Brahegatan 16A, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Brahegatan 16A

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 036 kr/mån
42 000 kr/m²

På bekvämt våningsplan möts ni av en bostad utöver det vanliga, där moderna bekvämligheter och smakfulla tillval är slående redan vid första anblick. Här väntar en spännande planlösning där traditionell stil blandas med nytänkande och skapar ett boende som lämpar sig väl för både familjeliv och socialt umgänge. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående vacker parkett, generös takhöjd samt ett optimalt planerat och platsbyggt kök. Sällskapsdelen med kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger en öppenhjärtigt atmosfär för sociala sammankomster. Hemmets generösa altan i anslutning binder samman ute- och innemiljön på ett mycket tilltalande sätt och blir en uppskattad förlängning av hemmet under årets alla årstider. Övriga kvadratmetrar disponeras trivsamt på hemmets två generösa sovrum med bra garderobsförvaring, ett stilsäkert renoverat badrum samt ytterligare förvaringsutrymmen. I en lugn och grönskande del av Norrmalm finner ni Brf Brahe i Borås. En stabil förening med god ekonomi och hög trivselfaktor. Föreningen upplevs mycket familjär och flertalet väljer att spendera större delen av sina liv här. Här bor ni i vackra kvarter, citynära men ändå lugnt. Närhet till både natursköna Kypesjön och Borås djurpark. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Ribbingsgatan 2B, Byttorp, Borås kommun

Ribbingsgatan 2B

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Bjurfors Borås
2 395 000 kr
79,3 m²
3 rum
vån 6/7
4 903 kr/mån
30 202 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad trea från Q4 2022 på attraktiva Byttorp. Detta hem är beläget med ett högt och fritt läge på våning sex av sju. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter barnvänliga villaområde och närheten till naturen. Bostaden har en social prägel med öppen planlösning och en angränsande balkong i uppskattat västerläge som bjuder på sol större delen av dagen. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Marbodal. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av parkettgolv i ek och slätmålade väggar i vitt som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både flera garderober ett lägenhetsförråd i bostaden. Välkommen att trivas! Här bor man i uppvuxna, idylliska och anrika villakvarter med närhet till natur, skolor och utmärkta kommunikationer men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av Borås mest omtyckta. Ett stenkast bort ligger Byttorpssjön och på kort avstånd når du flera olika matbutiker som välsorterade ICA Byttorp, Willys, ICA City, ICA Knalleland mm. I närheten finns både fristående och kommunala förskolor samt grundskolor. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Funningen Skogen 5, Funningen, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00

Funningen Skogen 5

Villa
Funningen, Borås kommun
Bjurfors Borås
4 995 000 kr
156 + 63 m²
6 rum
2 380 m² tomt

I ett gemytligt stug- och villaområde intill genuin skogsmiljö, ostört fågelkvitter och svalkande bad i Bosjön finner ni denna välplanerade villa i ett av områdets allra bästa lägen. Detta fantastiska New England-hem från 2014 är en praktisk och funktionell familjebostad - från första kliv in i bostaden uppenbaras en känsla utöver det vanliga. Den karaktäristiska stilen med vacker veranda, spröjsade fönster och pardörrar samt vitmålad liggande träpanel bidrar till en härlig atmosfär. Huskroppen sträcker ut sig på 156 kvadratmeter där flera sociala rum med omfattande volym radar upp sig i entréplan. Rum som är förenade men samtidigt åtskilda för eget syfte. Ett vardagsrum som passar lika väl för slötittande i soffan som extravaganta mingelfester. En matsal för både fest och vardag, som med det moderna köket i vinkel blir den trygga och naturliga samlingspunkten. En trappa upp väntar hemmets mer privata del med allrum, stort badrum och tre sovrum som ligger i ett avskilt läge från bostadens sociala delar vilket ger en härlig känsla och dynamik. Ni avrundar med fördel dagen när ni letar er ut till den väl tilltagna altanen och avnjuter middagen när kvällssolens strålar sakta omfamnar. Den grusade passagen leder er ner till orangeriet, en harmonisk plats för både intima middagar och avkopplande stunder under sommarhalvåret när du varken vill sitta ute eller inne. På Funningen Skogen 5 bor du ca 1 mil sydväst om centrala Borås och med bra pendlarläge till Göteborg, ca 40 min med bil, finner vi det naturskönt belägna Funningen omgiven av bland annat vacker skog och härliga badsjöar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Brigadgatan 2, Regementet, Borås kommun

Brigadgatan 2

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
4 057 kr/mån
27 339 kr/m²

På bekvämt våningsplan ges en möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa från 2020 i attraktiva Regementsstaden. Resultatet är gott med estetiskt tilltalande arkitektur som möter gröna inslag och närheten till citylivet. Detta hem har en social prägel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I anslutning ligger en rejält tilltagen balkong i uppskattat väderstreck. Ytan blir en favoritplats året runt och kan möbleras med både sittgrupper och loungemöbler. Här finner ni ett modernt och klassiskt kök från Vedum med en påkostad bänkskiva i granit och vitvaror från Electrolux. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar i vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av genomgående trestavsparkett och slätmålade väggar i behagliga kulörer som ger en neutral bas att inreda efter. Goda förvaringsmöjligheter genom både garderober i sovrum och hall samt förrådsutrymmet som tillhör bostaden. Brf. Majoren 1914 ligger i hjärtat av den nya stadsdelen i Regementsstaden. Området formas för framtiden i stark samklang med historiens vingslag. Där förr infanterister trampade marken växer nu moderna bostäder upp. Husen är svanenmärkta och energisnåla. Föreningen består av 57 lägenheter. Regementsstaden är under kraftig expansion och kommer bli en ny stadsdel med småstadskaraktär. Naturen är ständigt närvarande och för den som söker vildmarkskänsla rekommenderas Pickesjön. Här finns fiske, joggingspår och grillmöjligheter. Föredrar du hellre bussen stannar den i området. För den som pendlar med bil till Göteborg eller andra delar av Borås är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. Citykärnan ligger på gång- och cykelavstånd med ett stort utbud av restauranger, gallerior och butiker. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Kullavägen 14, Sjömarken, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00

Kullavägen 14

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Bjurfors Borås
9 500 000 kr
332 m²
8 rum
1 009 m² tomt

Kullavägen gör skäl för sitt namn när den stiger brant genom Sjömarkens prydliga villakvarter alldeles över sjön. Uppe vid vändplatsen reser sig den extraordinära villan med putsad fasad och grönglaserat taktegel. De ikoniska arkitekturlinjerna sluttar svagt uppåt, från garaget och till villans höga frontespis med stora glaspartier. Läget är mycket högt och ut över sjön – bara 200 meter ner – vänder sig stora terrasser, enorma glaspartier och trädgården som sluttar ner. Panoramautsikten är svårslagen med milsvida siktperspektiv över sjöns skogsklädda stränder från ett högt, skyddat och grönskande läge. Den stora villan om 332 kvm och åtta rum har byggts till och renoverats i omgångar för att idag hålla sällsynt hög kvalitet. En lyhördhet mot det tidiga sextiotalets evigt moderna arkitektur och tidlöst ljusa ytor har kombinerats med vår tids exklusiva material, design och tekniska utrustning. De stora sällskapsytornas öppna planlösning låter ekparketterna flyta ut längs närmast heltäckande glaspartier. Känslan av stora och ljusa rumsvolymer är påtaglig. Här öppnar sig den höga och fria utsikten över sjön och de pastorala omgivningarna. Flera terrasser i olika etage, delvis under tak, förlänger sällskapsytorna. Knappt 200 meter ner slår vågorna mot sjöstranden. Det närmast minimalistiskt formrena köket ligger i öppen planlösning med sällskapsytorna och bakom den nedsänkta ateljén med skyhöga glaspartier överraskar villan totalt: Här ligger ett stort och totalrenoverat poolrum med utsikt, lounge, och femstjärnig spa-avdelning. De höga glaspartierna kan stå öppna ut mot terrasserna. På entréplanet finns en smakfull master bedroom-svit med badrum, och på övre plan finns ytterligare rum. Villan har upp till fyra sovrum, två sobra badrum, stor inomhuspool, topputrustat kök, gym, öppen spis, varmgarage med stora förråd, terrasser och utelounge i olika etage mm. Det höga utsiktsläget i eftertraktade Sjömarken är ensamt i sitt slag och efter fem minuter i bilen kan du parkera inne i stan.

 • Plus
Trandaredsgatan 35, Trandared, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Trandaredsgatan 35

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Bjurfors Borås
695 000 kr
25,4 m²
1 rum
vån 3/5
1 335 kr/mån
27 362 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna ljuvliga bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Lägenheten karaktäriseras av generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär och det höga läget i huset gör att du kan njuta av fri utsikt av himmeln utan insyn från grannar. Här erbjuds en väldisponerad bostadsyta med vardagsrum i öppen social planlösning mot köket. Utöver detta återfinns en praktisk sovalkov, bra förvaringsutrymmen i såväl bostaden som i de generösa förrådsytorna samt ett helkaklat badrum. Här bor ni dessutom i en mycket välskött förening med stabil ekonomi och låg månadsavgift. Bor du på Trandared har du nära till det mesta och bästa som Borås har att erbjuda. I närområdet finns all tänkbar service och via goda kommunikationer når man stadskärnan med hela stans utbud på bara 10-15 min. Vill man däremot komma nära naturen ligger Kransmossens frilufts- och rekreationsområde ett stenkast bort. Området erbjuder stora möjligheter till friluftsliv, både för den som vill följa tydligt uppmärkta leder och för den som helst vandrar på egen hand i skogen. Här finns även flera fotbollsplaner, boulebana, hinderbana, lekplats, utegym mm. På Trandared finns ett brett utbud av skolor och förskolor. Inom promenadavstånd ligger Trandaredskolan för barn i F-årskurs 6. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lilla Brogatan 8, Centrum, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Brogatan 8

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Bjurfors Borås
3 195 000 kr
78 m²
2 rum
vån 8/8
5 740 kr/mån
40 962 kr/m²

Nu har du tillfälle att förvärva denna unika och exklusiva tvårummare ovan Pallas Shopping med panoramautsikt över Stadsparken i Brf. Pallastaket. Genomgående för hemmet är väl utvalda materialval och detaljer som tillsammans skapar en tilltalande helhet och en känsla av ett hem av högsta kvalitet. Bostaden är ytterst väldisponerad och erbjuder stora sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp från panoramafönster i dubbla väderstreck som skapar ett luftigt och levande hem. Modernt kök och vardagsrum i en öppen planlösning med gott plats för soff- & matgrupp. Rofyllt sovrum utan insyn med grönskande utsikt över Stadsparken. Helkaklat badrum med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill den generösa balkongen där ni kan njuta av solen i uppskattat sydvästläge och ni förstår att detta är ett hem som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Här bor du mitt i hjärtat av centrala Borås. Direkt utanför porten upplever du stadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både den vackra innergården och Stadsparken runt hörnet.

 • Balkong
 • Hiss
Kellgrensgatan 15A, Druvefors, Borås kommun

Kellgrensgatan 15A

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
Bjurfors Borås
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 172 kr/mån
30 000 kr/m²

Med ett lugnt och naturskönt läge återfinns denna väldisponerade bostad där varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor i kombination med härligt ljusinsläpp som skapar ett luftigt och levande hem. Köket är modernt renoverat med exklusiva tillval och bostadens sovrum är väl tilltaget mot grönområde som inger lugn och ro. Helkaklat badrum samt en uppskattad balkong som blir en given favoritplats under sommarhalvåret med fin utsikt över närområdet. Förvaringsmöjligheterna goda i såväl bostaden som via de generösa förrådsytorna. Druvefors är en centralt belägen stadsdel som har höga kulturhistoriska värden. Här bor ni med närhet till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrumkärnan och läsa menyn på någon av stadens prisbelönta restauranger, caféer och shopping. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 27