Vikingavägen 126

Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
160 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
41 780 kr/år
Tomträttsavgäld
7 830 kr/år

Välkommen till denna charmiga radhuspärla belägen i det lugna och lummiga området Bomhus i Gävle.
Fastigheten, ett friköpt radhus, bjuder på en rymlig boarea omfattande tre sovrum, två stora helkaklade badrum, trivsamt vardagsrum och en fräsch nyrenoverad tvättstuga. Radhuset har genomgående ljusa ytskikt och ett välplanerat kök med ny kyl och frys från 2023. Köksgolvet är även utbytt samma år. Goda förvaringsmöjligheter finns i och med separat förråd på framsidan, vind samt en klädkammare på övervåningen.
En av de många styrkorna i detta boende är dess fantastiska uteplatser, både på framsidan och baksidan av huset. Den inramade uteplatsen på framsidan är den perfekta platsen för morgonkaffet där du sitter avskilt i lugn och ro. Baksidans uteplats, som har sol hela dagen, bjuder in till mysiga grillkvällar med familj och vänner. Vid större sällskap kan den stora uteplatsen på allmänningen framför radhuset med fördel användas.
Det praktiska ligger i detaljerna. Radhuset är del av en samfällighet där avgiften inkluderar värme, garage, samt tillgång till områdets gym och tvättstuga och kvarterslokal.
Bomhus är ett mycket omtyckt område med närhet till förskola, skola och affär. Området har utmärkta bussförbindelser till centrala Gävle vilket gör det till ett idealiskt läge för familjer och pendlare.
Denna fastighet erbjuder ett praktiskt och trevligt hem i lugn och trivsam miljö. Välkommen till Bomhus och radhuslivets alla fördelar!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexander Lindström, Husfoto
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Anneli Lindberg

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Anneli Lindberg, Fastighetsbyrån Gävle
070-140 81 82