Mäklare Nils Wallner

Nils Wallner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövåsvägen 10, Hedesunda, Gävle kommun
  • Tor 7 mar kl 16:15
Lövåsvägen 10, Hedesunda, Gävle kommun, bild 2
Lövåsvägen 10, Hedesunda, Gävle kommun, bild 3

Lövåsvägen 10

Villa
Hedesunda, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 350 000 kr
140 + 20 m²
4 rum
1 840 m² tomt

Här erbjuds en hemtrevlig villa på en avkopplande och fridfull plats, belägen i en liten och trevlig by. Villa byggd på 1 1/2 plan med totalt fyra rum plus två inredda kattvindar som i dag används som sovrum. Kök med värmande vedspis och hall med nyinstalerad luftvärmepump. Fastigheten är omgiven av vacker natur och du har nära till skog och mark som kan avnjutas från den inglasade altanen året runt. Dalälven ligger endast en kort promenad bort där du kan njuta av fiske och bad på sommaren. Drygt 2 km bort finns en busshållsplats med tillhörande pendlarparkering som du med enkelhet tar dig till Gävle med.

  • Premium
Hedesundavägen 13, Valbo, Gävle kommun
  • Sön 3 mar kl 16:00
Hedesundavägen 13, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Hedesundavägen 13, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Hedesundavägen 13

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 995 000 kr
110 m²
5 rum
1 411 m² tomt

Välkommen till denna lantligt belägna 1 ½-plansvilla lugna och natursköna Överhärde. Trivsamt boende med ordentligt och helt nytt kök med vattenburen golvvärme, köksö mm, vardagsrum med fönsterpartier mot ängarna, 3 sovrum på övre plan samt ett badrum och en wc med tvättmöjligheter. Källaren nås utifrån där det idag finns ett praktiskt biutrymme med möjlighet att ordna tvättstuga, allrum, gästrum eller liknande. Luftvattenvärmepump, goda förvaringsmöjligheter i de 2 byggnaderna som finns på tomten. Runt huset löper den grönskande tomten med en altan under tak i soligt västläge. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med endast 15 minuter till Gävle centrum. Från huset har ni gångavstånd till Valbo köpcentrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hjortstigen 8, Stigslund, Gävle kommun

Hjortstigen 8

Villa
Stigslund, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
4 500 000 kr
197 + 98 m²
6 rum
1 208 m² tomt

Varmt välkommen till denna 2 plansvilla med källare i centralt läge i Stigslund. Rymlig tomt om 1 208 kvadratmeter med fina trädgårdsytor, garage med intilliggande förråd under tak och trivsam terass och balkong i soligt läge. Idag erbjuder huset ett rymligt boende med många och stora rum samt högre takhöjd i båda plan. Bergvärme, friköpt tomt och fiber finns installerat. Här har ni stora sällskapsytor på entréplanet, 2 duschrum, många sovrum och otroligt generösa förvaringsutrymmen. Bostaden har tidigare varit en flerfamiljsbostad med flera lägenheter. För den som är intresserad så finns det alltså möjlighet att återgå till husets ursprung med möjlighet till flera lägenheter om så önskas, eller varför inte nyttja det som ett generationsboende! På Hjortstigen 8 bor ni med affär, förskola, skola, busshållplats, löparspår och matvagn ett kort språng bort. Härifrån cyklar man även in till stan på ca 10 minuter. -Låg driftskostnad i och med bergvärme 14 000kwh/år. -Radonfläkt är installerad i maj 2023 Säljarna har bekostat en besiktning och kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Ni är varmt välkomna på visning!

Södra Varvavägen 97B, Hille, Gävle kommun

Södra Varvavägen 97B

Villa
Hille, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 425 000 kr
120 + 70 m²
5 rum
944 m² tomt

Varmt välkomna till denna trivsamma 1½-plansvilla på en lugn gata i omtyckta Hille! Entréplanet erbjuder en trevlig och social planlösning där köket med tillhörande matsalsdel ligger intill vardagsrummet, från vardagsrummet nås huset inglasning och från köket nås altanen. Fint ljusinsläpp och hög mysfaktor tack vare kaminen. Utöver detta återfinns på entréplanet ett duschrum i anslutning till hallen och två sovrum. Det övre planet bjuder på wc och två sovrum. Lugnt och barnvänligt område med promenad/cykel-avstånd till förskola, skola, busshållplats, Testebovallen, skogen, Testeboån och stan.

Runstensvägen 8, Bomhus, Gävle kommun

Runstensvägen 8

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 095 000 kr
141 + 19 m²
5 rum
319 m² tomt

Ett större 2-plans radhus med utbyggd takkupa och gavelläge på barnvänliga Runstensvägen som ger gott om rum för familjen. Radhuset har dessutom en inglasning och rymlig tomt på baksidan i fritt läge mot skogen. På Runstensvägen bor ni med promenadavstånd till förskola, skola, affär, pulkabacke och busshållplats samt med bra cykelvägar ner till centrala Gävle. Med närhet från framsidan finns en lekplats som ni kan hålla uppsikt över från gården. Invändigt erbjuder radhuset sällskapliga ytor med kök, matrum och vardagsrum på entréplanet. Ni finner också en tvättstuga med grovingång, ett helkaklat duschrum och en rymlig hall. På det övre planet finns en rymlig hall, tre sovrum och ett helkaklat duschrum med bastu!! Gaveln målades om 2018 och fönsterna på husets västra sida byttes 2013. Huset värms upp via fjärrvärme, robotgräsklippare på baksidan ingår, fiber finns installerat och garageplats i länga ingår via samfälligheten.

  • Uteplats
Säsvägen 3, Forsby, Gävle kommun

Säsvägen 3

Villa
Forsby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 790 000 kr
179 + 6 m²
6 rum
792 m² tomt

Välkommen till denna ordentliga 1-plansvilla i lugna och natursköna Forsby. Trivsamt boende med ordentligt och stilrent kök med vedspis(-11), vardagsrum med stora fönsterpartier, 4 sovrum, 1 allrum, wc och duschrum. Två trappsteg ner finns ett praktiskt biutrymme med som idag används som tvättstuga, hemmagym och verkstad. Bergvärmepump, nytt tak och takstolar(-12) och träpanel(-13). Runt huset löper den grönskande tomten med en altan under tak i soligt sydvästläge mot allmänning. I allrum och kontorsdelen av huset är det så kallat ryggåstak vilket innebär att det går att höja innertaket. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med endast 5 kilometer till Gävle centrum. Från huset har ni gångavstånd till lekplats, badplatser, förskola, skola, affär och mysiga promenadstråk. Här finns bra cykelvägar ner mot stan och goda bussförbindelser.

  • Uteplats

Visar alla 6