Drottninggården 36

Drottningen, Landskrona kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Förening
HSB BRF Drottningen i Landskrona
Om föreningen
Avgift
7 163 kr/mån
Driftkostnad
7 560 kr/år
Pris/m²
21 446 kr/m²
Antal besök
1 538

Nu finns snart chans till att få köpa ett av de populära radhusen på Drottningen! Detta välplanerade hus bjuder på en härlig västerträdgård och fina ytor för familjen. På entréplanet hittar vi ett rejält och nyligen renoverat kök som verkligen rymmer hela familjen med gäster därtill, rymligt vardagsrum med utsikt över trädgård och uteplats, gästtoalett och tvättstuga/grovkök med en extra dusch. På ovanvåningen finns husets tre sovrum som alla är i bra storlek. Här uppe finns också det helkaklade badrummet och en stor klädkammare. I trädgården finns också ett rymligt förråd och en praktisk port i planket.

HSB Brf Drottninggården är en välkänd och välmående bostadsrättsförening i Landskrona som ständigt håller sin omgivning, ekonomi och byggnader i gott skick. Som boende i föreningen har man tillgång till samlingslokal som man kan boka till exempelvis kalas, större tvättstugor, hobbyrum och flera fina lekplatser och uteplatser. Precis utan för detta husets framsida och entré ligger en av de fina lekplatserna som nyligen renoverats och här man man bekvämt se på när barnen leker medan man förbereder middagen i köket.

Här bor man i ett av stans mest populäraste områden. Här finns allt en familj kan behöva: mataffär, flera bra förskolor, tre välrenommerade grundskolor: Engelska skolan, Säbyholm och Västervång, närhet till simhall, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek, restaurang och busskommunikationer. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten och närhet till Borstahusens hamn, badplatser och golfbana. Nyligen öppnade Coop Borstahusen precis i närområdet och i samma byggnad hittar man även ett helt nytt gym på ovanvåningen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Ylva-Li Strandsjö

Bjurfors Landskrona
Mäklare Ylva-Li Strandsjö, Bjurfors Landskrona
0701646744

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.