Mäklare Ylva-Li Strandsjö

Ylva-Li Strandsjö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådmansgatan 4 lgh 2-1505, Landskrona City, Landskrona kommun

Rådmansgatan 4 lgh 2-1505

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
4 795 000 kr
132 m²
4 rum
vån 5
9 103 kr/mån
36 326 kr/m²

Häftig etagelägenhet med villakänsla. Nyproducerat i centrala Landskrona. Här finns en stor hörnbalkong, delvis under tak, vetter ut mot Teaterparkens grönska. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och O elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-2301, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-2301

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
3 695 000 kr
86 m²
3 rum
vån 13
6 378 kr/mån
42 965 kr/m²

Välkommen till Landskronas högsta hus! Här bor du med stor balkong med vy över sundet och staden! Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Det är möjligt att göra tillval i de bostäder som börjar med 3, fram till och med 15 september 2023. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen ner till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1602, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1602

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 745 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6
6 084 kr/mån
33 889 kr/m²

Nyproducerad trea med terrasskänsla. Här kan utelivet ta plats på den stora balkongen. Bostaden har ett trevligt gavelläge och är gäst-wc ett krav så behöver du inte längre kompromissa. Med inflyttning först under vintern 2024/2025 behöver du heller inte stressa med att flyttlådor. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Det är möjligt att göra tillval i de bostäder som börjar med 3, fram till och med 15 september 2023. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1306, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1306

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 345 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3
4 127 kr/mån
28 021 kr/m²

Njut av livet i Landskronas högsta hus! Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl/frys. Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Kombimaskin kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Det är möjligt att göra tillval i de bostäder som börjar med 3, fram till och med 15 september 2023. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 40B, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

Hantverkargatan 40B

Lägenhet
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
875 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 685 kr/mån
18 229 kr/m²

Ljus och genomgående tvåa på lugnt och lummigt läge med västerbalkong. Bostaden har precis genomgått en omfattande renovering av alla ytskikt och dessutom fått ett helt nytt kök. I hallen finns praktiska garderober och i sovrummet får man plats med en stor säng. Sovrum och kök har utsikt mot den gröna innergården och från vardagsrummet och balkongen har man utsikt mot väster. Välkommen till en inflyttningsklar lägenhet! Lägenheten ligger i en lugn del av området Öster, strategiskt placerat med närhet till allt man kan behöva. För pendlaren är läget särskilt bra då tåg och buss ligger inom kort gångavstånd, vill man ut på motorvägen är det endast några minuter till påfarten. Till centrala Landskrona cyklar man på ett par minuter.

 • Balkong
Strandridaregatan 36, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Ons 27 sep kl 17:15
Strandridaregatan 36, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Strandridaregatan 36, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Strandridaregatan 36

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 295 000 kr
119 m²
5 rum
6 147 kr/mån
36 092 kr/m²

Detta välbyggda gathus byggdes av Midroc 2021 och är beläget på lugna Strandridaregatan, endast ett stenkast från havet. Huset har en vackert teglad fasad som perfekt smälter in i omgivningarna, extra stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd och påkostad inredning i kök och badrum från Vedum. Tack vare hörnläget på fastigheten har man även extra ljusinsläpp i kök och sovrum. Planlösningen är optimal för familjen och bjuder på en luftig öppen planlösning på entréplanet, rymliga badrum på båda planen, separat grovkök, tre till fyra bra sovrum och synnerligen gott om förvaringsmöjligheter. För maximal komfort är det vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Det finns en rymlig vind som potentiellt kan inredas till extra boyta och kanske även en takterrass med havsutsikt. Den egna täppan har stenlagd uteplats och plats till både lek och avkoppling. Nytt plank som skyddar mot både insyn och vind. Dessutom finns ett förråd som nås från trädgårdssidan och alla hus har en parkeringsplats. I det populära fiskeläget Borstahusen finns ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna Cement och Lill-Olas som båda ligger inom kort gångavstånd. Dessutom finns en fin badbrygga alldeles nedanför de nya kvarteren i Norra Borstahusen. Närbelägna Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9, dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, gym, apotek samt Coop Borstahusen i närområdet. För pendlaren är detta läge optimalt då man snabbt tar sig ut till E6 med bil eller med tåg från stationen vidare till resten av Öresundsregionen.

 • Premium
 • Uteplats
Alfredsvägen 3C, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Lör 23 sep kl 11:00
Alfredsvägen 3C, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Alfredsvägen 3C, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Alfredsvägen 3C

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
5 295 000 kr
107 + 20 m²
4 rum
246 m² tomt

Nu ges en ny familj möjligheten att få ta över detta välplanerade gathus med friköpt hörntomt i pittoreska Borstahusen. Här kan man njuta av fin havsutsikt och den friska havsbrisen, men även dra sig undan till den vindskyddade och mysiga trädgården som ligger i söder- och västerläge, vilket är mycket ovanligt i detta området. Ett inglasat uterum förlänger säsongen ytterligare. Om man blir sugen på bad eller bara att strosa längs med stranden ligger denna bokstavligen endast ett stenkast bort! Planlösningen fördelar sig över ett entréplan med vardagsrum, kök, tvättstuga, badrum samt ett sovrum. På ovanvåningen finns två bra sovrum, ytterligare ett badrum och därtill en rymlig klädkammare. Dessutom finns förråd samt garage i närbelägen länga. Den välplanerade ytan passar perfekt för såväl en familj som ett par. Med fördel är detta även ett hus som fungerar både som semesterbostad och permanentboende då trädgården är precis lagom stor och lättskött. Man kan även glädjas åt låga driftskostnader tack vare frånluftspannan. Det finns även ett bygglov för en tillbyggnad av vardagsrummet (där uterummet är). I det populära fiskeläget Borstahusen finns ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna Cement och Lill-Olas som båda ligger inom kort gångavstånd. Dessutom finns en fin badbrygga alldeles nedanför de nya kvarteren i Norra Borstahusen. Närbelägna Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9, dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Coop Borstahusen finns i närområdet. Den närbelägna busshållplatsen tar en snabbt in till Landskrona. För pendlaren är detta läge optimalt då man snabbt tar sig ut till E6 med bil eller med tåg från stationen vidare till resten av Öresundsregionen.

 • Premium
Löpargatan 60C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Löpargatan 60C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 795 kr/mån
23 688 kr/m²

På fritt läge i populära Brf Löparen hittar vi denna mycket fräscha 3:a med extra stor inglasad balkong i österläge. Från vardagsrum och sovrum har man fri utsikt tack vare att man inte har något hus framför, om vinterhalvåret skymtar man dessutom havet! Det är dessutom väldigt nära busshållplatsen när man ska ner till stan och mycket smidigt när man har besök eftersom detta är huset närmast gästparkeringen. Lägenheten har genomgående renoverade ytskikt och ljusa släta väggar. Planlösningen fördelar sig över ett vardagsrum med öppen planlösning mot det renoverade köket som har vit stilren inredning från Marbodal med fina ekdetaljer. Dessutom finns två bra sovrum, varav det ena har skjutdörrar ut mot den förstorade balkongen. Här finns också gott om förvaring med en rymlig klädkammare och skjutdörrsgarderob i hallen samt ett fräscht helkaklat badrum med dusch. I anslutning till lägenheten finns ett stort förråd. Lägenheten är perfekt för barnfamiljen eller paret som vill bo bekvämt på bra läge! Det är inte svårt att förstå varför Västra Fäladen har blivit ett av Landskronas populäraste områden. I det lugna området finns allt en familj kan behöva: mataffär, flera bra förskolor, tre välrenommerade grundskolor (Engelska skolan, Säbyholm och Västervång), simhall, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek, restaurang och busskommunikationer. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten, Coop Borstahusen samt Coop X-tra och närhet till Borstahusens hamn, badplats och golfbana. Som boende i föreningen har man tillgång till biltvätthall, samlingslokal som man kan boka, bastu, hobbyrum, solarium och flera fina lekplatser och uteplatser.

 • Balkong
Åkerrosgården 1C, Häljarp, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår

Åkerrosgården 1C

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 395 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/2
6 598 kr/mån
21 009 kr/m²

På attraktivt läge med närhet till stationen samt kort väg in till Landskrona hittar vi denna fräscha 4:a på markplan med rogivande utsikt över fälten. Här bjuds på ett inflyttningsklart boende med hög standard och modern öppen planlösning med generösa sociala ytor. Därtill finns här tre bra sovrum av varierande storlek, badrum samt gäst-wc. Golven har vattenburen golvvärme för maximal komfort. Härlig uteplats i västerläge med trädäck och utsikt över fälten och bort mot Landskrona och därtill stenlagd uteplats på framsidan. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och golfbana inom promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

 • Uteplats
Strandridaregatan 54, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Lör 23 sep kl 12:00
Strandridaregatan 54, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Strandridaregatan 54, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Strandridaregatan 54

Villa
Borstahusen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
10 500 000 kr
219 m²
6 rum
247 m² tomt

På attraktivt läge ligger detta arkitektritade boende byggt 2020 med gedigna och påkostade materialval och generösa sociala ytor. Bakom den lättskötta tegelfasaden i ljus nyans gömmer sig ett modernt och lyxigt boende som passar perfekt för familjen eller egenföretagaren med behov av extra ytor. På entréplanet hittar vi en härlig social yta med öppen planlösning mellan det generösa vardagsrummet och det stilrena köket. I mitten av rummet tronar en öppen spis som värmer gott om vinterhalvåret och de stora fönsterpartierna mot atrimgården ger ett fint ljusinsläpp. Takhöjden är hela 3,2 m vilket förstärker den exklusiva känslan. På entréplanet finns också gäst-wc, gott om smarta förvaringsytor och en separat avdelning med master bedroom och badrum. En trappa upp hittar vi ytterligare ett badrum samt tre sovrum. Från det största av dessa rum, som idag används som gym, är det utgång till en solsäker altan i västerläge och med havsutsikt. Översta våningen bjuder på ett ljust och luftigt allrum med utgång till takterrasser i både öster- och västerläge. För den som söker extra bekvämlighet finns möjlighet att installera hiss i huset. I det populära fiskeläget Borstahusen finns ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna Cement och Lill-Olas som båda ligger inom kort gångavstånd. Dessutom finns en fin badbrygga alldeles nedanför de nya kvarteren i Norra Borstahusen. Närbelägna Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9, dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Coop Borstahusen finns i närområdet. För pendlaren är detta läge optimalt då man snabbt tar sig ut till E6 med bil eller med tåg från stationen vidare till resten av Öresundsregionen. Inom kort kommer gator och gångbanor i området att färdigställas med stenläggning och asfaltering. I samband med detta kommer det även att anläggas en grönyta framför denna fastighet.

 • Premium
Västra Karaby kyrkoväg 13-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun
Västra Karaby kyrkoväg 13-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun, bild 2
Västra Karaby kyrkoväg 13-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun, bild 3

Västra Karaby kyrkoväg 13-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Bjurfors Landskrona
7 695 000 kr
172,5 + 762 m²
5 rum
4 648 m² tomt

Spännande fastighet på lantligt läge i Västra Karaby med fina möjligheter för den som är på jakt efter en fastighet där man kan kombinera boende med egen verksamhet. Det välskötta boningshuset har stora ytor för även den större familjen och här går det att dela av till flera sovrum. Varje våningsplan har badrum och stora sociala ytor och i källaren finns fina biytor med bland annat gillestuga och ytterligare en dusch. I anslutning till huset finns också ett mysigt uterum med golvvärme och ett mycket fräscht garage. Verkstaden som har en yta om 600 kvm är gediget byggd i Siporex och här har tidigare husera ett industriföretag. Idag används ytan huvudsakligen som förvaringsyta till olika fordon, men det finns stora möjligheter för den som vill bedriva egen verksamhet och samtidigt ha lyxen att ha nära hem. I lokalen finns personalutrymme med bland annat omklädningsrum, wc och dusch kvar. Den friköpta tomten är ca 4648 kvm (tomten är idag 8648 kvm men kommer styckas av ca 4000 från detta. För den som vill köpa till den del som ska styckas av är detta också möjligt. ) Jordvärmeslingor och en stor anläggning med solceller ger en mycket bra driftsekonomi på denna synnerligen välskötta fastighet som varit i samma familjs ägo sedan 1975. Nu är det dags för nästa familj att få chansen! Västra Karaby ligger precis utanför knutpunkten Dösjebro där man hittar tågstation och allt vad en familj kan önska i form av matbutik, förskola samt skola f-6. Byns trevliga läge ger närhet till alla storstäder inom Öresundsregionen, där man ligger mitt emellan Lund, Malmö och Helsingborg. Inom kort avstånd hittar vi också handelsorten Löddeköpinge och huvudorten Kävlinge. Närheten till havet lockar också och även närheten till fina golfbanor. Förbindelser vidare till övriga Öresundsregionen är mycket goda genom tåg från stationen i Dösjebro samt närbelägna E6:an vilket gör byn perfekt för pendlare.

 • Premium
Håstenslöv 1515, Teckomatorp, Svalövs kommun
 • Budgivning pågår

Håstenslöv 1515

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Bjurfors Landskrona
2 295 000 kr
163 + 32 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Med hagar och fält som grannar ligger detta hus perfekt beläget för den som vill ha närhet till naturen. Trevligt planerat hus i vinkel med stort vardagsrum och möjlighet till 4 sovrum. Huset är byggt 1970 i lättbetong (Siporex) och försett med tegel för minsta möjliga behov av yttre underhåll. Härlig tomt med fruktträd, bärbuskar och sparris för den som vill förgylla sina måltider. Tomten är omgärdad av vintergrön häck på alla sidor utom den mot de öppna fälten och har stora ytor (totalt 2000 kvm) för lek, odling eller ytterligare uteplatser. Endast 2 km bort ligger Marieholms station där Pågatåget tar dig till Lund på en kvart. Till Teckomatorps station är det drygt 3 km. I Teckomatorp finns förskola och grundskola F-6, livsmedelsaffär mm, för den som behöver skolskjuts finns hållplats för detta ca 350 meter från huset. Även i Marieholm finns skola och livsmedelsaffär, och dessutom ett friluftsbad. Här finns även bra pendlingsmöjligheter till Kävlinge, Helsingborg, Malmö och Lund mm.

Fornvägen 9, Glumslöv, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår

Fornvägen 9

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 395 000 kr
160 + 47 m²
6 rum
601 m² tomt

Rymlig familjevilla på högt läge i Glumslöv med havsutsikt. Här hittar vi stora ytor för familjen med generösa allrum på båda våningsplanen, fyra bra sovrum som enkelt kan utökas till fler, badrum på varje våning samt rikligt med förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Därtill finns ett vidbyggt garage med stort förråd. Den lummiga och insynsskyddade hörntomten ligger bredvid en gröning och har uteplats i härligt västerläge. I Glumslöv har man alltid närhet till fina promenadstråk, grönområden, golfbana, mataffär, sporthall, distriktssköterska, skola F-9 och förskola. På kort cykelavstånd tar man sig till Ålabodarna och Sundvik som båda är trevliga alternativ om man vill svalka sig i havet. Tågstation finns inom kort avstånd i byn och det finns även goda busskommunikationer i byn. Till Landskrona är det endast 7 km och bekvämt cykelavstånd. Till Helsingborg, Malmö, Lund och resten av Öresundsregionen på båda sidor av sundet tar man sig enkelt och snabbt med tåg eller bil.

Teaterterrassen, Landskrona City, Landskrona kommun
 • 26 lediga bostäder

Teaterterrassen

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
fr. 1 345 000 kr
48-132 m²
2-4 rum
4 127 kr/mån

.

 • Nybyggnadsprojekt
Nyvångsgatan 27, Landskrona, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår

Nyvångsgatan 27

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 795 000 kr
128 + 15 m²
288 m² tomt

På ett av områdets absolut bästa lägen ligger detta välplanerade enplanshus, belägen på en gavel och med solsäker söderträdgård. Den genomtänkta planlösningen bjuder på ett stort vardagsrum i vinkel och tre sovrum av bra storlek varav ett dessutom går att dela av till två. Stort kök tack vare man öppnat upp till ett rum. Dessutom finns badrum, separat tvättstuga, gäst-wc, flertalet garderober samt förråd. Garageplatsen ligger i en närbelägen länga. Frikö Området Esperanza behöver för Landskronabor nog ingen närmare presentation då det är ett av kommunens mest populära och arkitektoniskt kända områden. Den engelske arkitekten Ralph Erskine ritade området och de flesta av de 117 husen var inflyttningsklara 1969. Sedan 1984 ingår Esperanza i Landskronas kommuns bevarandeplan, som omfattar kulturhistorisk och miljömässigt värdefull miljö. Detta innebär bland annat att området ska bevaras i ursprungligt skick och stil, samt att det inte får rivas. Tanken är att det skulle vara ett bilfritt område, därför går vägarna runt området istället för genom. Projektet har blivit uppmärksammat internationellt för sin trevliga grannskapsplanering och utformning. Områdets hemsida: https://esperanza-la.se/ Närheten till såväl staden, stranden och de rika rekreationsmöjligheterna i närbelägna Karlslundsområdet är stora fördelar med att bo i detta område. Inom kort avstånd finns flera förskolor, både kommunala skolor och privata alternativ (Engelska skolan och Säbyholm), livsmedelsäffär, tandläkare, apotek och vårdcentral mm. Dessutom finns ridskola, fotboll, ishall, badhus och sportanläggningar inom kort gångavstånd.

Titangatan 3B, Landskrona, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår

Titangatan 3B

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 695 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3
5 234 kr/mån
19 941 kr/m²

På fritt läge, längst upp i huset, ligger denna genomgående 4:a i BoKlok Pilkvisten. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och fin västerbalkong med utsikt över Karlslundsparken. Planlösningen fördelar sig i övrigt över tre bra sovrum, gott om förvaring med två förråd i lägenheten samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Trevligt läge med närhet till Karlslund och dess rika utbud för rekreation. Här finns bland annat friidrottsarena, fotbollsplaner, ridklubb, simhall, äventyrsbad och ishall. Inne i Karlslundsparken finns ett minizoo och en stor lekplats.

 • Balkong
 • Hiss
Äppelblomsgatan 3, Landskrona, Landskrona kommun

Äppelblomsgatan 3

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/5
3 416 kr/mån
41 196 kr/m²

På ett lugnt läge i Norra Borstahusen och med närhet till både hav och strövområden ligger de populära Magasinhusen, varav detta var det som först stod färdigt och som även knep det bästa läget av de tre husen. Detta nya landmärke har vackert teglade fasader och nykänslan sitter fortfarande i då det endast är tre år sedan inflyttningen. Denna välplanerade 2:a ligger belägen på markplan på den lugna nordvästra sidan av huset, med utsikt över gröningen och lekplatsen. Här finns ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta som är lägenhetens hjärta. Dessutom finns ett rymligt sovrum med stor klädkammare samt fullutrustat rejält badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten bjuder genomgående på mina materialval med parkettgolv i ek, släta vitmålade väggar och stilrent kök från Marbodal. Den härliga uteplatsen om hela 20 kvm ligger i nordväst och bjuder därmed på den härliga kvällssolen under sommarmånaderna, här finns även möjlighet att glasa in en del om så önskas. Den nya stadsdelen Norra Borstahusen har en större livsmedelsaffär med gym och inom kort avstånd hittar vi gamla Borstahusen med restauranger, hamn och badplats samt Lill-Olas med fin sandstrand, restaurangkvarteret Erikstorp och en av Skånes finaste golfbanor. För den som vill ut och strosa finns fina promenadstråk i närområdet. Du tar dig lätt in till centrum med stadsbuss och för pendlaren är det nära ut till motorvägen.

 • Uteplats
 • Hiss
Snickarehusgatan 8, Kågeröd, Svalövs kommun

Snickarehusgatan 8

Tomt
Kågeröd, Svalövs kommun
Bjurfors Landskrona
1 100 000 kr
788 m² tomt

I natursköna Kågeröd hittar vi det populära området Kråkebacken. Här finns nu chans att få köpa en stor tomt med färdig bottenplatta. Bara att ta vid och fortsätta bygga klart en stenvilla i 1,5 plan enligt färdiga ritningar, alternativt om man vill modifiera planritningen efter eget tycke. El är redan inkopplat och betalt och VA-inkoppling betald och förberedd. Bottenplattan är färdiggjuten med rör för vattenburen värme i golvet samt förberett för alla andra installationer. Se bifogade dokument för ritningar och annan information. Tomten ligger i härligt söderläge med gott om plats till både boningshus och garage och ändå stora ytor för lek och Kågeröd ligger vackert beläget vid Söderåsens sydsluttning och med omedelbar närhet till några av Skånes finaste vandringsleder och rekreationsmöjligheter. Det finns skola för F-6 och förskola på kort avstånd från huset. I denna levande by finns också restaurang, pizzeria, kiosk och livsmedelsaffär inom kort avstånd. Bussförbindelser finns till Svalöv, Teckomatorp, Billesholm samt vidare mot Helsingborg eller Malmö/Lund. Nyligen öppnade tågförbindelsne till Teckomatorp och Åstorp som möjliggör smidig pendling med tåg. Med bil tar man sig till Malmö/Lund på ca 45 min och till Helsingborg/Landskrona på ca 25 min.

Visar alla 18