Knut Stangenbergs väg 29

Duvnäs Utskog, Nacka kommun Se på karta

5 495 000 kr

5 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
251 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
65 537 kr/år
Tomträttsavgäld
24 400 kr/år

RING FÖR PRIVAT VISNING - 070-434 99 19 - Fint radhus i två plan på populära Knut Stangenbergs väg i Duvnäs Utskog, Skuru. Välplanerat hus i bra skick med eget garage, förråd och carport på tomten. Huset har två fina insynsskyddade uteplatser, en på vardera sida av huset, och området är mycket barnvänligt med underbara gemensamma lekytor i härlig natur på baksidan av längan. Nära till förskola, skola, busshållplats, Skurusundet och naturreservatet Nyckelviken.

Huset disponeras enligt följande:
Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum och badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, toalett samt stor tvättstuga med dusch, bastu och gott om förrådsutrymme. Utrymmet under trappan ger ytterligare förvaringsyta.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften).

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet (Nyckelvikens naturreservat, Skurusundet och Saltsjön ligger nästgårds!) och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city, med busshållplats på nära avstånd (buss 409 och motorvägsbuss 449). Förskola i området och lågstadieskola på kort gångavstånd via bilfria gång- och cykelvägar. Bara några minuters promenad bort kan du hänföras av den enastående utsikten över Stockholms inlopp med bl a Nyckelviken, Fjäderholmarna och Lidingö i närmsta blickfånget.

Varmt välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nacka

Kontakta mäklaren

Emma Bivstedt

HusmanHagberg Nacka
Mäklare Emma Bivstedt, HusmanHagberg Nacka
070-434 99 19