Rudsjövägen 46

Duvnäs Utskog, Nacka kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
243 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
58 720 kr/år

FRIKÖPT! Välkommen till detta fina radhus med friköpt tomt i populära Duvnäs Utskog, Skuru. Fantastiskt läge i en av längorna utan genomfartstrafik. Mysig tomt med härliga uteplatser på fram- och baksidan av huset med sol från morgon till kväll.

Duvnäs Utskog är ett mycket barnvänligt område med härliga lekytor i naturen runt omkring. Närmaste granne till området i väster är Rudsjöparken, en fantastisk park med möjligheter till många olika aktiviteter för hela familjen. Det är även nära till förskola, skola (gångavstånd via bilfria gång- och cykelvägar), busshållplats (motorvägsbuss finns), Skurusundet och naturreservatet Nyckelviken med 4H-gård och kafé.

Radhuset ligger på den i området sk ”bilfria kullen”, ett av de populäraste områdena i Duvnäs Utskog. Att tomten är friköpt innebär att du slipper betala tomträttsavgiften som för närvarande är cirka 25 000 kr per år för en motsvarande tomt. Skulle du friköpa motsvarande tomt i området idag skulle det kosta en bit över 1 miljon kronor.

Huset disponeras enligt följande:
Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum samt badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, badrum, tvättstuga samt en rymlig klädkammare.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Förråd finns på tomten och garageplats i samfällighetens garagelänga.

Det är sällan det är några radhus till salu på ”bilfria kullen". Missa inte detta tillfälle!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nacka

Kontakta mäklaren

Emma Bivstedt

HusmanHagberg Nacka
Mäklare Emma Bivstedt, HusmanHagberg Nacka
070-434 99 19