Stråvägen 14

Falla, Finspångs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Tomtarea
518 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
37 600 kr/år
Antal besök
2 361

Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett väl omhändertaget kedjehus om ett plan i omtyckta Falla i Finspång! Varmt välkomna till Stråvägen 14!

Här finner ni ett välbevarat och genomgående renoverat enplanshus med möjlighet att med enkla medel sätta personlig prägel och stil. Ni finner gästtoalett, helkaklat duschrum med tillhörande bastu,
Noblessa-kök med vacker stenskiva och större matplats, tvättstuga med praktisk groventré, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt vardagsrum med braskamin utgång till inglasad uterum i sydväst.
Ni finner även ett altandäck i sydväst där ni kan njuta av solen större delen av dagen och framåt kvällen. Huset har en luft/luftvärmepump samt braskamin som håller nere driftkostnaderna.

Här finner ni en plan trädgårdstomt om cirka 518 kvm med plan gräsmatta, träd och buskar. Vacker stensättning längs entrén. Tomten ramsas in av en tät häck. Huset har ett garage med förrådsdel och asfalterad uppfart med plats för minst en bil. På tomten finns idag ett förråd som kan göras om till ett gästhus. Fiber finns i gata, anslutningsavgift ej betald. Nuvarande ägare använder idag mobilt bredband.

I Finspång bor ni med närhet till allt ni behöver i vardagen – förskolor, skolor, idrottsanläggningar och bra kommunikationer, allt på nära avstånd. Dessutom finns affärer och annan service, både i Finspångs centrum och vid Viberga affärsområde. I Falla finner ni närhet till skog och natur och några av kommunens 368 sjöar! Vill ni åt stadspulsen finner ni Norrköping inom 30 minuter och Linköping inom 45 minuter vilket är perfekt för dig som pendlar.

Varmt välkomna att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Ebba Wernhede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Ebba Wernhede, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping