Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ebba Wernhede

Ebba Wernhede

Om mig

Vill du träffa en mäklare med det lilla extra? Då har du kommit rätt! För mig är det absolut viktigaste att erbjuda Er kvalitet från start till mål i hela försäljningsprocessen. Jag skräddarsyr ett upplägg som passar just Er då varje bostadsaffär är unik och något av det största vi gör i livet. Som fastighetsmäklare efterlever jag ett affärsmässigt kundfokus, stort engagemang och målmedvetenhet i varje enskild bostadsaffär. Jag brinner för mitt arbete vilket kommer lysa igenom i din affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Konungsund Bergdalen, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Konungsund Bergdalen

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 995 000 kr
154 + 3 m²
6 rum
7 119 m² tomt

Varmt välkomna till Konungsund Bergdalen & en fridfullt belägen fastighet på Vikbolandet omgiven av vidsträckta åkermarker och natursköna skogar! Här finner ni ett välplanerat hus med bra planlösning samt en stor tomt med möjligheter för egen verksamhet, generationsboende eller avstyckningsmöjligheter. Fastigheten är i originalskick och här finns större behov att renovera ytskikt vilket ger er möjlighet att sätta egen prägel och stil. Huset passar den större familjen som är i behov av flera sovrum. På entréplan finner ni fullutrustat kök, groventré med tvättstuga, vardagsrum, tre sovrum samt duschrum. På övre plan finns allrum, duschrum samt sovrum som enkelt kan delas av för ytterligare sovrum. Stor friköpt tomt om cirka 7000 kvm med en verkstadsbyggnad med tidigare stall för grisar, rivningsbyggnad samt carport med intillbyggd container för förvaring. Stora gräsytor med goda möjligheter för avstyckning. Parkera gör ni enkelt på grusad uppfart med plats för minst 10 bilar. Enskilt V/A. I Konungsund kan ni njuta av ett lantligt läge med endast 12 minuter bilfärd från Norrköping stadskärna. I närområdet finns skola (gångavstånd till skolbusshållplats) samt förskola. Denna fastighet är perfekt för Er som vill skapa ert drömhem i en naturskön miljö till en vettig peng, med tillträde redan i sensommar!

Wilhelm Wibergs Gata 98, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Wilhelm Wibergs Gata 98

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 395 000 kr
107 + 21 m²
4 rum
133 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat friköpt radhus i souterräng om totalt 128 kvm med ett mycket bra läge i övre Klockaretorpet! Detta är ett välplanerat boende om 4 rum med kök, duschrum samt tre sovrum varav ett med utgång i balkong på entréplan. Här finns möjlighet att öppna upp om ni hellre önskar sociala delar med kök och vardagsrum på entréplan och sovrumsavdelning i souterrängplan istället. På souterrängplan finner ni rymligt vardagsrum som enkelt kan göras om till två sovrum, rymligt badrum, tvättstuga samt gott om förvaring i förrådsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till husets baksida med altandäck i trä och lättskött gräsmatta i sydvästläge. Den friköpta tomten är cirka 133 kvm med två uteplatser, en uteplats på framsidan i öster med morgonsol och ett altandäck i trä i sydvästläge på baksidan. Här finns även möjlighet att njuta av solen på balkongen i dess sydvästläge. Altandäcket på baksidan är utrustat med markis. På både fram- och baksidan finns praktiska förråd. Här blir ni en del av populära samfälligheten Mandolinen. I samfällighetskostnaden om 3 084 kr/mån ingår vatten, värme, renhållning, snöröjning, garage, p-platser, lek- och grönytor. Driften avseende kall- och varmvatten är schablonbaserad och regleras en gång per år. Som medlem i föreningen deltar man på två trivseldagar per år. HSB Östra har den administrativa skötsel och Trädgårds-Göran har fastighetsskötseln på de gemensamma ytorna. I övre Klockaretorpet bor ni barnvänligt med skog och naturen in på knuten och med närhet till affär, förskola, skola, vårdcentral, tandläkare och goda kommunikationer till city. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött boende och för er som vill bo billigt och med grönområde intill knuten! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Sandviksgärdet 23, Åby, Norrköpings kommun

Sandviksgärdet 23

Fritidshus
Åby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
300 000 kr
32 m²
2 rum

Välkommen till Sandviksgärdet och "Tallebo"! Naturskön & fridfull belägen arrendetomt med en mysig stuga om cirka 32 kvm med promenadavstånd till badplats och blåbär enda inpå knuten! I stugan finns ett enklare kök med matplats, sovrum samt allrum med viss utsikt mot sjön. El finns anslutet till byggnaden men ej vatten och avlopp. Idag kan man hämta dricksvatten i gemensam pump i området samt så finns två sjöpumpar för köparen om man själv vill dra sjövatten upp till tomten. På den härliga skogstomten finns även en förrådsbod (rivningskick) samt ett utedass. Vissa inventarier/möbler som finns kvar i huset samt på tomten ingår i köpet. Vandra genom vackra gamla naturskogar eller bada i Gransjönäs klara vatten. Allt inom behagliga avstånd från Norrköping. Fritidshuset är belägen på mark arrenderad av Norrköpings kommun via arrendeförening och det är inte möjligt att ta sedvanligt bolån och pantsätta egendomen, utan man behöver i så fall pantsätta något annat såsom sitt permanentboende. Välkommen på visning!

Hagagatan 12B, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30

Hagagatan 12B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
425 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
2 414 kr/mån
16 346 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta etta belägen i Haga! Välplanerad planlösning med allt du behöver på liten yta, allrum, kokvrå med Ikea-kök samt badrum. Till lägenheten tillhör ett rymligt vindsförråd. HSB Brf Jasminen är en välskött föreningen där även hushållselen ingår i den redan låga avgiften. Här finns möjlighet till garage och p-plats enligt separat kösystem. Fri parkering finns också längs gatorna i området. I Haga bor du med lugnt men ändå centralt med kommunikationer såsom buss och spårvagn, mataffärer, restauranger och konditori runt knuten. Cykelavstånd till Himmelstalundsfältet och dess motionsspår, Campus samt Norrköping citykärna med ett rikt affärs-, restaurang- och kulturbud. Perfekt som första bostad, övernattningslägenhet eller studentbostad! Tillträde möjlighet till studiestart i mitten av augusti 2024!

  • Plus
Blockstensgatan 31, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 31

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 872 kr/mån
22 083 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvartsmarta etta med genomgående fräscha ytskikt. Här finner du fullutrustat kök, rum med plats för både säng, soffa & kontorshörna, helkaklat duschrum (stambytt -09/-12), rymlig hall med tillhörande klädkammare för extra förvaring samt entréhall med praktiskt klinkergolv & goda avhängningsmöjligheter i garderob & hatthylla. Riksbyggen BRF Opalen är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med god underhållsplanering. I den låga avgiften om 2 872kr ingår allt ni behöver - endast elförbrukningen tillkommer! Via föreningen finns bland annat gym, bastu, festlokal att hyra samt fina innergårdar med lekplatser och umgängesytor att vistas på. Via föreningen kan ni hyra parkeringsplats eller garageplats enligt separat kösystem, dessutom så är det fri parkering i området. I Vilbergen bor ni lugnt, familjevänligt och naturnära med promenadavstånd till Vilbergens Centrum, Vrinnevi- och Kättsätterskogen. Busshållplats finns ett stenkast från bostaden med mycket goda kommunikationer till Norrköping stadskärna. Varmt välkomna att boka visning!

Spjutgatan 10, Ektorp, Norrköpings kommun

Spjutgatan 10

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 195 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 868 kr/mån
17 970 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga 2:a med genomgående ljusinsläpp och fri utsikt. Perfekt läge i Ektorp nära grönområden och kommunikationer. Här finner du hall med kontorshörna och goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, sovrum med egen utgång till den inglasade balkongen, helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambyte -12/13 med tvättmaskin, fullutrustat kök med utgång till den inglasade balkongen och vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Brf Ektorpshöjden är en välskött bostadsrättsförening med 392 lägenheter samt 8 lokaler, som förvaltas av HSB Östra. I månadsavgiften ingår allt du behöver, värme, vatten, tv, bredband, bostadsrättstillägg och den fasta avgiften för el, endast förbrukning tillkommer. I föreningen finns tillgång till en mysig innegård som är perfekt för både barn och vuxna, gemensamma tvättstugor, cykelförråd samt miljöhus. Möjlighet att hyra garage, parkering- eller carportplats, enligt separat kösystem. Ektorp är ett familjevänligt område med unga par och barnfamiljer som grannar. Här finns närhet till grönområden som Kättsätterskogen och Vrinneviskogens motionsspår. Du har även goda kommunikationsmöjligheter till city, bara två minuter från bostaden. Skarphagens Centrum ligger också nära lägenheten med matbutiker, caféer, restauranger, gym och postombud. Flera förskolor och skolor finns i närområdet, och inom gångavstånd når du Norrköpings stadskärna med sitt varierade utbud av affärer, restauranger och kultur. Varmt välkommen med din intresseanmälan så berättar jag mer!

  • Balkong

Visar alla 6