Bokvägen 5E

Fornudden, Tyresö kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Boken 5
Om föreningen
Avgift
5 998 kr/mån
Driftkostnad
19 392 kr/år
Pris/m²
54 406 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska parhus i New England-stil uppfört 2018 i populära Fornudden. Få i sitt slag och genomgående i mycket fint skick vilket gör att man slipper kostsamma renoveringar. Här är det bara att flytta in och trivas.

Huset är på totalt 101 kvm fördelat över två plan. På entréplan samlas husets sociala ytor med ett stilfullt kök, rymlig matplats och hemtrevligt vardagsrum. Öppen planlösning med generösa fönsterpartier som släpper in bra med ljus och skapar en luftig känsla. Altandörr visar vägen ut till den härliga och insynsskyddade baksidan med altan och tomt i absolut bästa solläge.

På övre plan sover familjen tillsammans i tre rymlig sovrum. På vardera våningsplan finns ett modernt och helkaklat badrum, ett med dusch och ett med badkar. Badrummet på entréplan är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

På den plana tomten finns plats för studsmatta, spring och lek. Här finns även ett separat förråd om ca 5 kvm. I direkt närhet till bostaden finns två p-platser som följer med vid överlåtelsen och ingår i avgiften.

På cykel och gångavstånd finns förskolor och nybyggda Fornuddsskolan (F-9). Avnjut en härlig promenad i Fornuddsparken där lekplats, utegym, fågeldamm och stora gräsytor finns. Populära sjön Drevviken ligger nära, här finns flera badplatser och vintertid bjuder sjön på många olika aktiviteter.

Trollbäckens centrum med sitt trevliga utbud av service ligger inte långt bort, här finns exempelvis flera mataffärer, caféer/bageri och restauranger samt butiker. Från Trollbäckens centrum går flertal busslinjer som tar dig till Stockholm C, Tyresö C, Haninge och Nacka.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643