Mäklare Mikaela Hertzman

Mikaela Hertzman

Om mig

Jag är en glad och driven person som älskar det dagliga mötet med människor. Med 11 år som mäklare och många bostadsaffärer bakom mig har jag verktygen som krävs för att maximera din affär oavsett marknad eller utmaning. Mitt arbetssätt präglas av stort engagemang och hårt arbete - jag lämnar inget åt slumpen. Jag har med åren blivit tilldelad många fina utmärkelser och haft äran att medverka i podden Sveriges bästa mäklare där du kan höra mig berätta mer om hur jag arbetar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klarabergsvägen 3B, Vendelsö, Haninge kommun
Klarabergsvägen 3B, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Klarabergsvägen 3B, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Klarabergsvägen 3B

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 795 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
25 827 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka en visning. Varmt välkomna till denna stora och härliga tvåa i trevliga Vendelsömalm. Trevligt läge, högst upp i huset med balkong som bjuder på sol i bästa sydvästläge. Lägenheten som är på hela 69,5 kvm fördelar sig över en stor hall, fint vardagsrum med nymålade väggar, här ryms både sittgrupp och skrivbordshörna. Köket är modernt och tidlöst med nya köksluckor och full maskinell utrustning i rostfritt. Praktisk bardel som ger mer arbetsyta och förvaring. Sovrummet är stort och rymmer med enkelhet en dubbelsäng. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och en stor dusch. I badrummet är även väggarna nymålade och en ny fin kommod med handfat har köpts in. I övrigt erbjuder detta boende mycket bra med förvaringsmöjligheter i flera garderober och i en rymlig klädkammare. Från lägenheten har du smidiga kommunala möjligheter med buss. Precis utanför huset går det bussar med tät trafik direkt till Gullmarsplan , Tyresö och Haninge C m.fl. En kort promenad bort finner du även bussar som i rusningstrafik går direkt in till Stockholm C. Det finns ett flertal skolor/förskolor att välja mellan i nära anknytning till föreningen. Här finns skolor med förskoleverksamhet och upp till årskurs nio. Smidigt och nära för barnen att själva promenera till skolan. Alldeles runt hörnet finns även en matbutik, ett närlivs med postombud, en pizzeria och restaurang. Stora matbutiker som Ica Maxi, Coop och Willys ligger inte långt bort. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Vädurens gata 221, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Vädurens gata 221

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
2 100 000 kr
97 m²
4 rum
vån 7/7
7 295 kr/mån
21 649 kr/m²

Intresserad av denna bostad? Kontakta mäklaren direkt så bokar vi in en visningstid som passar dig. Läge läge läge, högst upp i huset finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna härliga lägenhet med fin uthyrningsdel. Fönster åt flera väderstreck med fri utsikt och en härlig inglasad balkong med sol på em och kväll. Varmt välkomna till denna mycket välskötta fyra som varit hos en och samma ägare under många år. Att nuvarande ägare trivts väldigt bra kan man verkligen förstå, så fort man kommer in i lägenheten slås man av det vackra läget. Högst upp i huset med ett lugnt och insynsskyddat läge. Generösa fönster i tre väderstreck som bjuder på fria vyer och vackra solnedgångar. Denna lägenhet har även två separata ingångar vilket ger utmärkta möjligheter till uthyrning som kan ge lite extra intäkter i månaden. Utöver detta är planlösningen väldigt tilltalande med tre sovrum, två badrum, rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i väst. Här kan man njuta av solen under hela eftermiddagen och kvällen. Lägenheten är genomgående i mycket välskött skick, välkomna att flytta in och trivas. Här bor man med ett smidigt läge som underlättar vardagen. Alldeles utanför bostaden finns en förskola och härifrån är det även kort gångavstånd till bussar som tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C och andra delar i Haninge. Brandbergens C ligger på gångavstånd, här finns flertal butiker och mataffär. Skolor upp till årskurs 9 hittar man i närliggande Brandbergens skola. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2