Mäklare Mikaela Hertzman

Mikaela Hertzman

Om mig

Jag är en glad och driven person som älskar det dagliga mötet med människor. Med 11 år som mäklare och många bostadsaffärer bakom mig har jag verktygen som krävs för att maximera din affär oavsett marknad eller utmaning. Mitt arbetssätt präglas av stort engagemang och hårt arbete - jag lämnar inget åt slumpen. Jag har med åren blivit tilldelad många fina utmärkelser och haft äran att medverka i podden Sveriges bästa mäklare där du kan höra mig berätta mer om hur jag arbetar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lodjurets gata 209, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 19 maj kl 13:45
Lodjurets gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Lodjurets gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Lodjurets gata 209

Radhus
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
3 295 000 kr
112 + 26 m²
5 rum
158 m² tomt

Mycket trevligt radhus om totalt 138 kvm med ett underbart läge mot naturen. Helt insynsskyddad baksida med stor altan i söder där solen kan avnjutas hela dagen. Tomt med gräsmatta och fruktträd som ramas in med staket och buskar, håller barn och hund trygga. Huset ligger på lugn återvändsgata med naturen som granne. - Privat boende med insynsskyddad tomt mot naturen - Altan med sol hela dagen - Lugnt läge på mindre återvändsgata - Garageplats och p-plats ingår - Tre stora sovrum med möjlighet till fyra - Stort vardagsrum med braskamin - Bra med förvaring i flera garderober, vind, klk och 2 förråd - Direkt närhet till buss till Stockholm C och Gullmarsplan - Kort gångavstånd till förskolor/skola - Lekplatser i området På entréplan kliver du in i en rymlig och välkomnande hall. Här har man access till tre stora sovrum med gott om plats för generöst möblemang. Sovrum 1 och 2 har en stor gemensam klädkammare som ger bra med förvaringsmöjligheter. Från sovrum 2 och 3 har man sedan utgång till stor balkong i högt och fritt söderläge med utsikt mot skogspartiet nedanför. På entréplan finns ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar. I soutterängplan erbjuds fina sociala ytor i det stora vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och extra matgrupp. Här finns en värmande braskamin som ger en hög mysfaktor till rummet. Utgång till insynsskyddad altan i underbart söderläge med utsikt mot naturen. Trevligt kök med direktaccess ut till altanen. Extra rum som kan inredas som sovrum, gästrum eller hemmakontor. Här finns även en separat wc samt tvättstuga. Ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till allt som underlättar alla vardagsbestyr.

  • Premium
Tuppstugevägen 4, Gudö, Haninge kommun
  • Tor 16 maj
Tuppstugevägen 4, Gudö, Haninge kommun, bild 2
Tuppstugevägen 4, Gudö, Haninge kommun, bild 3

Tuppstugevägen 4

Villa
Gudö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
5 595 000 kr
141 m²
5 rum
6 700 kr/mån

Nu finns möjligheten att bli ny ägare till denna välplanerade och mycket trevliga br-villa i populära Gudö. Här bor man med en härlig villakänsla men med bostadsrättens alla fördelar. Perfekt boende för barnfamiljen med direkt närhet till förskola, natur, badsjöar, mataffärer samt utmärkta busskommunikationer till Stockholm C samt Gullmarsplan. Välbyggda hus från 2018 i genomgående hög standard och tidlösa materialval som tillsammans skapar en hög boendetrivsel. - Hörntomt med stor thujahäck som ramar in fint. - Insynsskyddad uteplats med sol hela dagen. - Pergola med mysig eldstad. - Carport med laddbox och uppfart med plats för tre bilar. - Installerad luft/luftvärmepump som ger låga driftskostnader. - Flexibel planlösning med möjlighet till flera sovrum. - Mycket bra med förvaring i flera skjutdörrsgarderober, förråd under trappa och klk. På tomten finns även ett trädgårdsförråd, stort förråd i carporten samt förvaring i tak i carporten. - Stora sociala ytor med vackert ljusinsläpp. - Direkt närhet till Gudö förskola och buss till Stockholm C. - Kort bilfärd till Trollbäckens C och Vendelsö C med flera mataffärer och annat service. - Gångavstånd till bad vid Långsjön och Drevviken. Perfekt hörntomt med plana ytor för barnen att leka fritt på, plats för t.ex. studsmattan, bollspel och lekstuga. Stor altan som nuvarande ägare har byggt ut vilket ger fantastiska ytor för socialt umgänge. På den insynsskyddade tomten finns även en mysig eldstad med pergola som används flitigt under hela året. För den trädgårdsintresserade finns flera odlingslådor att tillgå samt bärbuskar och fina rabatter. På entréplan bjuder huset på ett stort kök med trevlig kontakt mot den rymliga och separata matsalsdelen. Luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till altan i sydväst. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot matsalsdelen vilket ger fina sociala ytor att umgås på. Stort badrum med badkar och praktiskt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Förvaring erbjuds i förråd under trappan samt i skjutdörrsgarderob i hallen. På övre plan samlas tre bra sovrum, samtliga utrustade med generösa skjutdörrsgarderober. Stort allrum som även kan inredas till ett extra sovrum vid behov. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och en separat klädkammare. Här är det bara att flytta in och trivas.

  • Premium
  • Uteplats
Vattumannens gata 151, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Vattumannens gata 151, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vattumannens gata 151, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vattumannens gata 151

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
3 604 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara 1,5:a som bjuder på en utsökt planlösning samt hög standard. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick då samtliga rum renoverats under senaste åren. Allt är gjort på ett mycket smakfullt sätt med tidlösa färg-och materialval, här är det bara att flytta in direkt och trivas. - 1,5:a med mysig sovalkov - Välplanerad med bra ytor att umgås många på - I genomgående mycket fint skick - Inglasad balkong i söder med sol hela dagen - Bra med förvaring i flera garderober samt stort förråd - Bekvämt placerad i markplan - Stabil förening med god ekonomi - Övernattningslägenhet finns att hyra i föreningen - Möjlighet till garageplats - Direkt närhet till utmärkta busskommunikationer till Gullmarsplan och Stockholm C Den smarta planlösningen bjuder in till ett hem att trivas i. Stort vardagsrum med lättmöblerade ytor, stora fönsterpartier som skapar ljus och rymd samt access till härlig inglasad balkong i bästa solläge. I vardagsrummet finns en välbyggd och mysig sovalkov med plats för en större säng. Väl tilltaget kök i modernt och snyggt utförande, här finns gott om plats för middagsgäster. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och egen maskinpark. I övrigt finns bra med förvaring i flera platsbyggda garderober samt ett stort tillhörande lägenhetsförråd som ligger smidigt placerad alldeles utanför den egna entrédörren. Här bor man med ett smidigt läge som underlättar vardagen. Alldeles i närheten av bostaden finns bussar som tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C och andra delar i Haninge. Brandbergens C ligger på gångavstånd, här finns flertal butiker och mataffär. Kort bil eller bussfärd till Tyresta nationalpark med vacker urskog, sjöar och kilometervis med promenadstigar.

  • Premium
  • Balkong
Ringvägen 118, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 118

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 548 kr/mån
22 600 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga trea om 75 kvm med ett fint gavelläge. Bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i tre väderstreck och balkong i söderläge som ger sol hela dagen. Låg avgift och förening med god ekonomi. Lägenheten fördelar sig över en rymlig hall med förvaring i platsbyggda garderober. Via hallen når man det helkaklade badrummet som är utrustat med en dusch och tvättmaskin. L-format kök med vita snickerier och full maskinell utrustning, i anslutning till köket finns en rymlig matplats. Stor och härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och extra matplats eller kontorshörna. Två stora sovrum varav master bedroom har utgång till balkong i söder, här kan man avnjuta solen hela dagen. Mycket bekvämt boende med direkt närhet till Västerhaninge Centrum som erbjuder bra service i form av matbutik, restauranger, café, apotek, systembolaget, bank m.m. Här finns även direkttåg till Stockholm C och Nynäshamn samt busskommunikationer till stora delar av Haninge. På kort gångavstånd finns förskolor och skolor, allt på nära avstånd som underlättar vardagsbestyren. Välkomna att trivas.

  • Balkong
Ringvägen 122, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Ringvägen 122, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 122, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 122

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 380 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 062 kr/mån
36 316 kr/m²

Fast pris, kontakta mäklaren för visning. Nu finns möjligheten att förvärva denna fina etta som ligger välplacerad på populära adressen Ringvägen i Västerhaninge. Med sina rymliga 38 kvm erbjuder denna bostad det perfekta utrymmet för en bekväm och praktiskt livsstil. Det första du möter när du kliver in denna lägenhet är en charmig och rymlig hall. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här har man även bevarat en del originalinredning som garderobsdörrarna för att behålla ursprungscharmen. Lägenheten har en smart planlösning som maximerar utrymmet. Den öppna planlösningen i rummet ger en känsla av rymd och ger flexibilitet för inredningen. Här finns gott om plats för en mysig sällskapsdel och en funktionell sovplats. De stora fönsterna släpper in generöst med naturligt ljus och ger en luftig känsla. Från allrummet kliver du ut på balkongen som har fint trallgolv och en grönskande utsikt. Köket är i nyligen uppfräschat med nya skåpsluckor, lådor och bänkskiva. har bevarat sin charm och erbjuder allt du behöver för att laga dina favoriträtter. Med smarta förvaringslösningar och praktiska arbetsytor blir matlagningen både enkel och rolig. Här finns också utrymme för en matplats. Badrummet är helkalkat i klassiska toner som vitt och grått. Med stilrena ytor och funktionella detaljer som spegelskåp har du allt du behöver. Badrummet har förutom WC & handfat ett badkar som är perfekt för att koppla av efter en arbetsdag. Lägenheten ligger i det populära området Västerhaninge, som erbjuder en rad bekvämligheter och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med närhet till både natur och kommunikation som tar dig till stadslivet på ynka 25minuter kan du njuta av det bästa av två världar. På gångavstånd har du mataffärer, kommunikationer, restauranger och fina promenadstråk. Sammanfattningsvis så är denna lägenhet om 38 kvm en perfekt kombination av charm, funktionalitet och läge. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5