Mäklare Mikaela Hertzman

Mikaela Hertzman

Om mig

Jag är en glad och driven person som älskar det dagliga mötet med människor. Med 11 år som mäklare och många bostadsaffärer bakom mig har jag verktygen som krävs för att maximera din affär oavsett marknad eller utmaning. Mitt arbetssätt präglas av stort engagemang och hårt arbete - jag lämnar inget åt slumpen. Jag har med åren blivit tilldelad många fina utmärkelser och haft äran att medverka i podden Sveriges bästa mäklare där du kan höra mig berätta mer om hur jag arbetar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindstuvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun
  • Kommande
Grindstuvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Grindstuvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Grindstuvägen 3

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
Pris saknas
100 + 10 m²
4 rum
1 641 m² tomt

"Torpet" Lötkärr som gav området sitt namn. Med historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet är detta en unik bostad med oerhört mycket charm. Nuvarande ägare har under många år varsamt renoverat och moderniserat med en tanke att behålla husets karaktär och själ. Redan när man kliver in genom hallen möts man av ett lugn och en inbjudande känsla som säger välkommen hem. Säljarnas egna ord: Något av det bästa med fastigheten Vendelsö 4:3 är det lugn och den avskildhet man känner när man går in på tomten och stänger grinden bakom sig. Man är helt avskärmad från ”yttervärlden”, speciellt under sommarperioden då all växtlighet är i sin fulla prakt och träden och buskarna är lövade. Berget mot gatan skärmar av mot insyn och trafikljud. Det är som en oas där lugnet råder. Det oerhört välskötta huset har en utsökt planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. I det fina vardagsrummet kan man njuta av det rogivande ljudet av sprakande ved som brinner i den vackra kakelugnen. Dubbeldörrar i glas förlänger vardagsrummet på sommaren ut till den stora altan på husets baksida. Via det välplanerade köket har man utgång till det välbyggda uterum, här kan en fikastund avnjutas under stora delar av året med utsikt över den vackra trädgården. På övre plan sover hela familjen tillsammans i tre rymliga sovrum. Den stora tomten som ligger helt insynsskyddat bjuder på en trädgård utöver det vanliga. Otroliga rabatter som blommar från tidig vår till sen höst. Flera fina uteplatser att avnjuta sin egna lilla gröna oas på samt följa solens strålar från morgon till kväll. Den stora gräsmattan bjuder in barnen till spring och lek. Perfekta ytor för bollspel, studsmatta och kubb under härliga sommardagar med familj och vänner. På tomten kan barnen plocka av röda och svarta vinbär och smultron. Asfalterad infart med gott om plats för flera bilar. Rymligt garaget med bakomliggande förråd. Här kan man tack vare uppvärmningen tillbringa tid för reparationer, hobby eller vad som året runt. Det är bra förvaringsutrymme på loftet ovanpå garaget och förrådet. Välkomna till natursköna och trygga Vendelsö. Ett område att trivas i med närhet till flera förskolor, matbutiker, service, natur och badsjöar. Utmärkta busskommunikationer till Gullmarsplan och Stockholm C samt Tyresö och stora delar av Haninge.

  • Premium
Sleipnervägen 26, Handen, Haninge kommun
  • Kommande
Sleipnervägen 26, Handen, Haninge kommun, bild 2
Sleipnervägen 26, Handen, Haninge kommun, bild 3

Sleipnervägen 26

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
Pris saknas
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 369 kr/mån

Varmt välkomna till Sleipnervägen 26, en välplanerad 3:a med en härlig inglasad balkong i bästa söderläge. Balkongen blir till ett extra rum som kan nyttjas under stora delar av året. Bostaden erbjuder en rymlig hall med praktisk förrådsdel/klk som ger bra med förvaringsmöjligheter, smakfullt och stilrent kök med i modern standard med rymlig matplats för hela familjen. Två rejäla sovrum med gott om plats för generöst möblemang. Vardagsrummet är stort med plats för både soffhörna och extra matbord eller arbetshörna. Fina fönsterpartier som släpper in bra med ljus. Badrum med badkar och tvättmaskin samt en separat wc. Mycket välskött förening med god ekonomi, föreningen avslutar just nu ett fönsterbyte och fasadrenovering. Här bor du med närhet till Haninge Centrum som erbjuder ett brett serviceutbud såsom butiker, shopping, restauranger och caféer. Kort gångavstånd till förskolor och skolor samt buss- och tågkommunikationer. Rudans naturreservat med flera badplatser, utegym, discgolfbana och elljusspår samt mycket mer. Här bor man med ett utmärkt läge som underlättar alla vardagsbestyr.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2