Fältstensvägen 88

Haninge kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF BoKlok Skolgården
Om föreningen
Avgift
4 950 kr/mån
Pris/m²
27 731 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Låt oss få presentera Fältstensvägen 88!

Frihetskänslan att äga sitt eget radhus slår det mesta! Men...det finns ett alternativ som bättre, att äga sitt eget radhus som är en del av en hälsosam och ekonomisk stark bostadsrättsförening. På detta sätt kan du fokusera på att bara bo och trivas och låta någon annan ta ansvar för oväntade utgifter och tråkiga kostnader.

Här bor ni i ett modernt, stilrent boende med stora sociala ytor och genomgående planlösning med ett naturligt flyt på entréplan. På bottenplan finns plats för umgänge och på övre plan är sovrummen samlade. I den välkomnande hallen ryms hela familjens ytterkläder och skor. I det trivsamma familjeköket för matlagningsintresserade familjen ryms 4-6 personer runt matbordet. I vardagsrummet får den riktigt stora familjesoffan plats. Huset har två badrum med dusch och på övervåningen finns dessutom tvättmaskin och torktumlare.
Fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier ut över en av områdets största hörntomter med gräsmatta. Här har ni uteplats på både framsidan och baksidan.
Radhuset har en underbar gaveltomt och ett fantastiskt läge i området med närhet till kommunikationer och natur. Ett bra boende för många olika skeden i livet, helt enkelt!

För dig som ställer höga krav på ditt boende så har du äntligen hittat rätt! I närheten av bostaden finns både förskola, skola, utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, daglig service, idrottsanläggningar och mycket mer. Missa inte chansen på denna underbara bostad belägen på en logistiskt perfekt adress för den som ställer krav på sitt boende!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

 • 15
  aug
  Mån 15 aug kl. 17:00–17:30
  Föranmälan krävs: Vänligen boka in önskat tidsintervall på vår hemsida
 • 16
  aug
  Tis 16 aug kl. 12:00–12:30
  Föranmälan krävs: Vänligen boka in önskat tidsintervall på vår hemsida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.