Rävstigen 23

Haverdal, Halmstad Karta & restider

3 245 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I Haverdal, ca 13 km utanför Halmstad centrum, har en ny oas börjat forma sig. Här kan du välja att bygga ett nytt hem med Framtidsvillan som erbjuder en mångfald av planlösningsalternativ och storlekar från 109 till 142 kvm, i såväl 1 som 2 plan. Totalt skall 31 villor/kedjehus uppföras med välplanerade lösningar i flera olika alternativ som passar såväl den yngre som den äldre barnfamiljen, eller senioren som kan tänka sig ett mindre hus med plats för gäster.
Upplev alla fördelar med nytt och flytta rakt in i ett nyckelfärdigt och nyproducerat hem med fantastiska umgängesytor och tomtstorlekar mellan 400-600 kvm.

- Här presenteras "Villa Smidig" 109 kvm -

I denna villa finns plats för mer än man tror och här finns det mesta en barnfamilj eller senior söker. Tre bra sovrum varav "master bedroom" med privat bad/dusch, klädkammare och egen utgång till trädgården. Stor rejäl entré intill vardagsrum och barkök med utgång till ett härligt altandäck*. Här finns oanade möjligheter då uteplatsen ligger belägen med sol från morgon till kväll! Kanske önskar du ett eget utomhus spa*? Lägg även till en rejäl klädvård, en extra WC/dusch och en klädkammare så förstår ni att här finns mycket plats på liten yta. Gott om plats i trädgården* är ännu en bonus! Ett "smidigt" och lättskött boende med många mervärden som skapar trivsel!

Villorna i Haverdal håller en rak och enhetlig designlinje med ett sparsmakat yttre och smarta, slimmade planlösningar på insidan. Detta i kombination med välplanerade trädgårdar och uteplatser ger det mervärde som familjen önskar för sitt nya boende.

Haverdal är ett vackert samhälle med en 4 km lång sandstrand. Här finns ett stort naturreservat med goda vandringsmöjligheter och en magnifik utsikt på norra uddens yttersta spets. Under sommarhalvåret är Haverdal ett populärt turistmål och här finns det mesta för den som söker hav och kust men med närhet till tätort. Det erbjuds bl a aktivt idrottsliv, matbutik och skola upp till åk 5. Hamnen ger möjlighet för båtliv och golfbanan ligger endast en "drive" bort (fågelvägen). Cykelbana finns hela vägen in till Halmstad.

* Alla priser är inklusive moms. Kostnader för lagfart och eventuella pantbrev tillkommer. Sedvanliga byggherrekostnader = Byggel och el-anslutningsavgifter, VA-anslutningsavgifter, fiberanslutning, bygglov och kontrollansvarig tillkommer. Finplanering av trädgård/plattsättning, altandäck samt häck ingår ej.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
109 m²
Biarea
5 m²
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
22 500 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rävstigen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 245 000 kr
Driftkostnad
22 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 743
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 133 dagar sedan, den 5 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips