Kiselvägen 14

Herrhagen, Uppsala kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
381 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
49 800 kr/år

Stilrent parhus i ett av områdets absolut bästa lägen för dig som önskar mer utrymme i trädgården. Den stora insynsskyddade hörntomt samt uteplatsen intill entrén ger umgängesytor i två väderstreck. Huset är ett väldisponerat parhus i barnvänliga och populära Herrhagen med skola och förskola på gångavstånd samt goda kommunikationer med stadsbuss.

Huset erbjuder i entréplan en välkomnande entréhall, stilrent kök med matplats intill fönstret med sikt ut mot entrén. Ett helkaklat badrum med tillhörande förråd samt ett större vardagsrum med utgång till den stora altanen. Uteplatsen är fri från insyn och privat med goda utrymmen för lek och umgänge. Övervåningen ger plats åt en hall med en stor klädkammare samt tre sovrum och ett helkaklat badrum med ett fristående badkar och tvättmöjligheter. Intill huset står en carport med tillhörande förråd i bakkant samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Fiber är beställt och kommer installeras under våren.

I Herrhagen har du nära till alla bekvämligheter som köpcentrum med stora matvarubutiker, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, bibliotek mm. Till Centrum tar man sig med bussen på under 15 min. Det finns även gång/cykelvägar in till stan. I närområdet finns elljusspår, fotbollsplan och lekplatser.

Varmt välkomna till detta populära område med många barnfamiljer!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47