Hemgårdsvägen 28G

Högbrunn, Nyköpings kommun Se på karta

2 375 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Biarea
44 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Förening
BRF Västergården i Nyköping
Om föreningen
Avgift
5 203 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
26 989 kr/m²

Nu är en av de attraktiva fyrorna till salu i Högbrunn! Klassiskt radhus i funkisstil med ett mycket tilltalande läge i området. Nyligen smakfullt renoverat med blick för både gammalt och nytt.
I den rymliga entrén möts du av tidsenligt tegelgolv och träinredning med originaldetaljer från när radhuset var nytt. Öppen planlösning till snyggt, tidlöst kök med spishällen praktiskt placerad i hörnet.
Det ljusa, nyrenoverade vardagsrummet med bl a nya plankträgolv, erbjuder också en mysig öppen spis samt utgång till skyddad altan. Här finns gott om plats för både egen odling, loungesoffa och matmöbel för sköna sommarkvällar.

Fint trapphus leder upp till hall och badrum som totalrenoverades under -09. Här på övre plan ligger de tre sovrummen som samtliga är nyrenoverade med plankträgolv, nya innertak och tapeter i smakfullt, neutrala färger. Ett av sovrummen har också utgång till balkong med kvällssol.

Källarplanet inrymmer en hall som passar perfekt som kontor/datorrum. Här finns även ett förråd samt ytterligare ett badrum/wc med tvättmaskin. Till sist det stora källarrummet som med fördel kan användas till det optimala tonårsrummet, gästrum eller hobbyrum.

Brf Västergården är en välskött och solid förening med ett 60 -tal radhus i nära anslutning till tågstation och centrum. P-plats, bredband och kabel tv grundutbud ingår i månadsavgiften.
Välkomna till ett inflyttningsklart boende i Högbrunn.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Pär Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Pär Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 73