Kryddgårdsgatan 14

Hulta, Borås kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
302 m²
Byggår
1964
Energiklass
B
Driftkostnad
29 500 kr/år

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva detta trivsamma enplans - radhus i lugnt och barnvänligt område.
Perfekt för dig som vill flytta in direkt, bo i ett tryggt och mysigt område med närhet till allt du behöver samtidigt som du har möjlighet att sätta din egna prägel.

Tre sovrum med gott om plats för möblemang, öppet kök med ingång till vardagsrummet som leder ut till en inglasad altan att njuta av från tidig vår till sen höst. Mysig baksida för spring och lek med lummiga träd och fin gräsmatta.
På framsidan har du en asfalterad gång fram till huset samt ett kallförråd som är perfekt för att förvara verktyg och trädgårdssaker. På baksidan har du en inglasad altan. Trädgården börjar där altanen slutar vilket gör att man enkelt kan ta sig ut och hämta bär på sommaren. Utmed vägen har man planterat en stor häck vilket stänger ute både ljud och skapar ett insynsskydd på sommaren.

Det finns goda möjligheter för den som vill odla, på den nedre delen av trädgården.

Perfekt läge med närhet till skola, förskola, grönområden och livsmedelsbutiker. Snabb påfart till R40 som tar dig till centrum på 8 min eller Göteborg på ca 40 min. Busshållplats har du bara 100 meter från dörren. Med bussen tar du dig ner till stan på bara 15 min.

Privat garage som tillhör fastigheten finns precis runt hörnet i en separat garagelänga. I samfällighetsavgiften ingår värme, vatten, sopor, TV och bredband.

Varmt välkommen på visning!

*Bokad visning - Boka via vår hemsida*

- Lina Amor Monroy

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Lina Amor Monroy

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Lina Amor Monroy, SkandiaMäklarna Borås
073-335 80 07
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2021