Fjälldrömmar Etapp 1

Idre kyrkby, Älvdalen Karta & restider

1 950 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive Nyproduktion 

I takt med att norra dalarnas fjällkedja växer så det knakar, med helt nya anläggningen Himmelfjäll och Idre fjäll som blivit utsedd till årets fjällanläggning, så har priserna stigit på fjällstugor och lägenheter i hela regionen.
Till och med det kommunala bostadsbolaget Norra Dalarna fastighets AB står utan lediga lägenheter för allmännyttan att hyra.
När Himmelfjäll nu satsar fullt ut på att bli en egen fjällanläggning med 50 nedfarter och hotel Sapmi lodge ska byggas kommer efterfrågan på boende för både personal och besökare att öka ytterligare.

Vid Fjällfotens stugby kommer det nu att byggas 11 parhus med 22 bostadsrätter som kommer att vara inflyttningsklara december 2017 om bygget går enligt planerna.
Bostadsrättsföreningen är bildad så att stadgar samt den ekonomiska planen finns bifogad under bilagor.
Bifogat finns även material som går att se och läsa hur husen och lägenheterna kommer att byggas och all annan information man kan behöva innan man beslutar sig för att boka upp sig för en lägenhet med närhet till centrum men ändå en bit uppåt fjällen.

De vanligaste vinteraktiviteterna är utförsåkning och längdskidåkning- till Himmelfjäll är 3-4 minuter med bil och till Idre fjäll ca 7-8 minuter.
Skoteråkning, som även det är en växande aktivitet, tar man sig ut till direkt från området och man når ca 1500 km långa skoterleder.

För mer info, besök gärna WWW.FJALLDROMMAR.SE

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
52 m²
Biarea
28 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
1 529 kr/mån
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fjälldrömmar Etapp 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr

Statistik

1 919
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 54 dagar sedan, den 29 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips