Fastighetsbyrån Idre

Fastighetsbyrån Idre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Glitterstigen 12B, Idre, Älvdalens kommun

Glitterstigen 12B

Radhus
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 395 000 kr
75 m²
5 rum
4 602 kr/mån
31 933 kr/m²

Mycket välhållen lägenhet i två plan, som inrymmer hall, allrum med braskamin, två sovrum, badrum, bastu på entréplan. Veranda i anslutning till entrén och allrummet. Loftet är inrett med ett allrum, WC/dusch och ett större sovrum. I lägenheten finns sängplatser för 8 personer. Lägenheten har inte använts för uthyrning. Separat skidförråd finns vid verandan.

 • Uteplats
Lallas väg 3, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Lallas väg 3

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 250 000 kr
1 785 m² tomt

Välkomna till det tomtområdet i Grövelsjöfjällen, Övre Storsätern med vackert och fridfullt läge i dalen mellan de svenska och norska fjällen i nordligaste Dalarna. Lallas väg 3 ligger med ett fint läge mot naturen och utsikt mot Grövelfjäll. Tomt har avstyckats med hänsyn till den unika naturen i området, är väl tilltagna storleksmässigt och det är grönområden mellan varje enskild fastighet. Eftersom tomten är stor medges en stor byggrätt och tomten ligger ostört på en liten gata undan genomfartsgatan. Förverkliga drömmen om en egen stuga i snösäkra Grövelsjön! Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomten. Anslutningsavgifter tillkommer VA ca 172 500:- (2021) och ca el 38 125:- (2022).

Alpinvägen 853 C, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Alpinvägen 853 C

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 195 000 kr
80 m²
5 rum
vån 2/2
3 618 kr/mån
39 938 kr/m²

Toppmodern lägenhet från år 2020 med bra läge på Idre Fjäll, alldeles intill pisten "Dalarnas längsta", längdskidspår och cykelled! Lägenheten är fördelad på två plan med fin utsikt från den egna balkongen mot väst. Här finns 4st sovrum, sällskapsytor, duschrum med bastu och laddplats för elbil vid den egna parkeringsplatsen. Uthyrningsavtal med Idre Fjäll finns.

Ljungbacken 6, Gördalen, Älvdalens kommun

Ljungbacken 6

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 700 000 kr
54 + 54 m²
4 rum
930 m² tomt

Mycket fint och välskött fritidshus, beläget på en tomt med vacker utsikt över omgivningen. Här finns plats för många tack vare husets tre våningar. Mycket bra planlösning med gott om förvaringsutrymmen, två duschrum, allrum med sovmöjligheter, 2-3 sovrum och bra umgängesytor. Därtill finns garage med plats för skotrar om så önskas. Området Gördalen ligger beläget i dalgången mellan Fulufjället och Drevfjället och är ett paradis för den som uppskattar milsvida skoterleder, skidåkning, vandringsleder och fiskevatten.

Björnliden 84, Grövelsjön Björnliden, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björnliden 84

Fritidshus
Grövelsjön Björnliden, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 200 000 kr
75 m²
3 rum
1 002 m² tomt

Trivsamt fritidshus på stor naturtomt, byggd i ett plan med generösa ytor och bra planlösning. Gjutjärnskamin i storstuga. Veranda i sydvästläge. Björnliden är ett fritidshusområde nedanför Långfjället i Grövelsjöfjällen med storslagen natur nära inpå. Här lockar uteaktiviteter året om med vandringsleder, preparerade skidspår och skoterleder som sträcker sig många mil. I området finns goda möjligheter till fiske och bärplockning.

 • Uteplats
Särnavägen 122, Särna, Älvdalens kommun

Särnavägen 122

Övrigt
Särna, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 500 000 kr
11 rum
1 079 m² tomt

Fastighet i centrala Särna som är bebyggd med ett 2-planshus med källare. Här finns både boendemöjligheter och affärslokaler samt verkstad. Uppvärmning via bergvärme!

Fiskartorpsvägen 28, Kringelfjorden, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fiskartorpsvägen 28

Fritidshus
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 000 000 kr
40 m²
3 rum
358 m² tomt

Lättskött fritidshus med två altaner. Renoverat badrum 2013 och fasaden är målad 2015. Nära till skidspår och bad. Kringelfjorden är ett mycket omtyckt område som har det mesta - fina skidspår, skoterleder, promenadstråk, badplatser, utegym, lekplats och sist men inte minst skogen med bärmarker nära inpå! De större alpina anläggningarna Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen finns inom 3 mils avstånd.

 • Uteplats
Fiskartorpsvägen 65, Kringelfjorden, Älvdalens kommun

Fiskartorpsvägen 65

Fritidshus
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 150 000 kr
40 + 2 m²
3 rum
229 m² tomt

Lättskött och välhållet fritidshus med braskamin, ommålad fasad, nytt plåttak 2010 och helrenoverat badrum 2017/2018. Nära till skidspår och bad. Kringelfjorden är ett mycket omtyckt område som har det mesta - fina skidspår, skoterleder, promenadstråk, badplatser, utegym, lekplats och sist men inte minst skogen med bärmarker nära inpå! De större alpina anläggningarna Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen finns inom 3 mils avstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Cygnusvägen 8, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cygnusvägen 8

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 495 000 kr
127 m²
6 rum
695 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli nästa ägare av ett nybyggt fjällhus på Himmelfjäll som stod färdigt år 2022. Huset har en bra, genomtänkt planlösning med effektivt utnyttjad boyta. Här finns två duschrum, fyra sovrum, kök, allrum och två duschrum varav ett med bastu. Elbilsladdare finns! Överlåtes inklusive inventarier, färdigt för att flytta in! Fastigheten har uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll.

 • Uteplats
Orrstigen 3B, Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Orrstigen 3B

Radhus
Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 200 000 kr
93,1 m²
5 rum
1 950 kr/mån
45 113 kr/m²

En oas av modern och naturlig karaktär produceras nu av lokala byggare från Dalarna. Beläget nära både Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll, längdspår, skoterspår & vacker natur är dessa parhus verkligen en plats för återhämtning och friluftsliv året runt. Med högt i tak och stora fönster i kök och vardagsrum välkomnas ljuset in i sociala och öppna ytor. Via en vinkeltrappa når du upp till ett loft med två av de 4 sovrummen samt ett badrum. Under den kyligare delen av året kan du med fördel njuta av en varm och skön bastu efter en aktiv dag innan du landar i soffan framför en härligt sprakande brasa. Ett perfekt boende med alla bekvämligheter du behöver för såväl den lilla som den lite större familjen. Med sin låga avgift genom att bostadsrättsföreningen är obelånad, sitt läge och genomtänkta planlösning är detta hem en unik investering! De veckor du eventuellt inte är på plats finns dessutom goda förutsättningar för uthyrning.

Fjällvägen 621, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Fjällvägen 621

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 750 000 kr
63,7 m²
4 rum
vån 2/2
2 917 kr/mån
43 171 kr/m²

Välskött bostadsrätt i centrum med närhet till fjällets utbud av både skidåkning, aktiviteter, butiker och nöjen. Med ett boende i detta läget kan bilen stå parkerad hela vistelsen. Lägenheten har balkong mot väst med fin fjällutsikt, öppen planlösning, braskamin, tre sovrum och duschrum med bastu. Säljes inklusive inventarier - klart att flytta in! Uthyrningsavtal med Idre Fjäll finns som övertas av nästa ägare.

 • Plus
 • Balkong
Grundagssätern 26, Grundagssätern, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Grundagssätern 26

Fritidshus
Grundagssätern, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
350 000 kr
73 + 2 m²
3 rum
1 622 m² tomt

Stuga med lugnt och naturnära läge i Grundagssätern söker ny ägare! Stugan är ej färdigställd och nya ägaren kommer själv kunna sätta sin egen prägel. 2-4 sovplatser, trevlig planlösning och egen bäck på tomtgränsen. Vackra omgivningar med fiskevatten, skoterleder och bärplockning. Närhet till Idre fjälls skidåkning och Idre golfbana- perfekt för dig som är aktiv året runt!

Dähliehöjden Bergänget 1 B - Idre Fjäll, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dähliehöjden Bergänget 1 B - Idre Fjäll

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 500 000 kr
84 m²
5 rum
3 076 kr/mån
41 667 kr/m²

SLUTTNINGSVÅNING Bergänget 1 B i Brf Idre Dähliehöjden med hänförande utsikt mot de norska fjällen. Ski in - Ski out -läge (Alpint, längd och mountainbike) mitt i Idre Fjälls liftsystem. Gångavstånd till hela Idre Fjälls nöjes- och aktivitetsutbud inklusive affärer, restauranger, sport-simhall osv. Inredd med nyare möbler. Planlösningen är smart med 2 badrum, bastu, stor matplats och soffgrupp. Här finns plats för hela familjen. Det finns 8 bäddar i de 4 sovrummen En annan fördel är de mycket goda uthyrningsmöjligheterna. Hyresintäkter senaste året 151 473 kr (efter Idre Fjälls arvode) Kontakta mäklaren för personlig boendekalkyl!

 • Plus
Foskdalsvallen 11, Foskdalsvallen, Älvdalens kommun

Foskdalsvallen 11

Fritidshus
Foskdalsvallen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
495 000 kr
35 + 32 m²
1 950 m² tomt

Fritidsställe i utkanten av den levande fäboden Foskdalsvallen, omgiven av skogen och Foskan som rinner alldeles i närheten. Detta är den optimala platsen för den som vill vistas så nära naturen som möjligt. Här kan man vandra, fiska, plocka bär & svamp och ta sig med snöskoter ut på fjällvärldens skoterleder. Här har man också närheten till Fjätervålen, med alpin anläggning och längskidspår. På fastigheten finns tre byggnader - två stugor och ett härbre. I den ena stugan finns kök och i den andra finns duschrum med bastu samt separett-toalett. El finns och vatten tas från bäck som rinner genom tomten samt från Foskan.

Tomt i Foskros, Foskros, Älvdalens kommun

Tomt i Foskros

Tomt
Foskros, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
250 000 kr
1 384 m² tomt

Obebyggd tomt med rofyllt läge. Möjlighet finns att koppla på vatten från grannfastighet, anslutningsavgift tillkommer. Vattenledning finns på tomten. Här kan man njuta av lugnet, närhet till naturen och fina fiskevatten. Skidspår och skoterleder finns i närområdet. Foskros ligger ca två mil från Idre by med butiker och restauranger samt Idres populära golfbana. Fortsätter man sedan ytterligare en mil nås de två stora skidanläggningarna Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll.

 • Plus
Bergevägen 1, Idre, Älvdalens kommun

Bergevägen 1

Villa
Idre, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 750 000 kr
103 + 40 m²
2 029 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna charmiga fastighet som ligger centralt i Idre by. I bostadshuset finns två rymliga lägenheter. I uthuslängan på gården finns förutom två mysiga lägenheter även gott om förvaring. Totalt 4 lägenheter som går utmärkta att hyra ut för fastboende eller efter säsong. Här bor du med byns fantastiska butiksutbud precis runt knuten och endast 10 minuter med bil till de alpina anläggningarna.

Lövnäsvägen 44, Nornäs - Tyrinäs - Lövnäs, Älvdalens kommun

Lövnäsvägen 44

Fritidshus
Nornäs - Tyrinäs - Lövnäs, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 475 000 kr
48 m²
3 rum
2 050 m² tomt

Fritidshus med vackert läge mellan sjön Van och Rotsjön. Ett eldorado för den naturälskande familjen både sommar och vinter. Nära även till Sälenfjällen, Fulufjället och Idre/Särnaområdet. Stugan- är renoverad och inrymmer 3 rum, kök, dusch/tvätt och altan. På gården finns också bastu, grillkåta och 2 st förråd. Allt i toppskick! Från Lövnäs har man nära till naturen och vildmarken med dess fiskevatten samt bär och svamp tillgången. På sommaren går man bara över vägen så är man nere vid sjön som ligger mitt i byn där man kan sola och bada. På vintern är det nära till både Sälen, Fjätervålen och Idre fjäll om man vill åka alpint eller så tar man bara skotern och ger sig ut i milsvida lederna som finns i norra dalarna eller längdskidorna och åker på sjön i Lövnäs. Bygglov om utbyggnad finns, se under dokument! Baracken kommer tas bort innan försäljning.

 • Plus
Fjätvägen 19, Lillfjäten, Älvdalens kommun

Fjätvägen 19

Villa
Lillfjäten, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 300 000 kr
168 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Hus med skotergarage och härlig uteplats vid sidan av fjällbäcken som rinner förbi i tomtgränsen på baksidan. Fjällvärld i Norra Dalarna har planer på att etablera sig som ett av norra Europas främsta turistmål både sommar som vinter. Närmast alpinanläggning för Lillfjäten är Fjätervålen där det finns stora planer att utveckla både backen, liftsystemet och även utbyggnaden av ett hotell. Idre Fjäll och Himmelfjäll ligger bara ca 20 minuter bort med bil. Från huset tar du skotern direkt ut i naturen och 7 km öster ut ligger Fjällbyn Storfjäten, därifrån kan man ta stora skoterleden upp till Lofsdalen och Härjedalens fjällvärld.

Grövel-Jakobs väg 7, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Grövel-Jakobs väg 7

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 925 000 kr
1 237 m² tomt

I vackra Grövelsjöns fjällby finns nu en fint belägen tomt till salu. Ett eftertraktat område omgiven av den fantastiska fjällvärlden! I anslutning till Grövelsjöns Fjällby finns vandrings-, skid-, och skoterleder med förbindelse till Grövelsjön, Långfjället och de Norska fjällen. Alldeles i närheten rinner också Grövlan och på promenadavstånd finns Sjöstugan och fjällstationen - STF. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

 • Plus
Flötbäcksvägen 9, Fjätervålen, Älvdalens kommun

Flötbäcksvägen 9

Fritidshus
Fjätervålen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
2 950 000 kr
52 m²
3 rum
2 678 m² tomt

Vackert belägen stuga på en egen höjd, i snösäkra Fjätervålen. Tomten, som är en av områdets största, är bebyggd med en Forsgrens timmerstuga om 3 rum och kök, gäststuga samt skotergarage. Här bor man med den vackra naturen som närmsta granne och längdskidspåren (20 meter) och skoterled inpå knuten. Fjätervålens alpina anläggning nås på några minuter med bil och för den som vill ha variation finns Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll 30 minuter bort. Därtill finns vandringsleder, bärplockning och fiskevatten nära till hands. Ett paradis för friluftsälskare!

 • Uteplats
Tomt på Jens Knussa vägen, Grövelsjön - Storsätern, Älvdalens kommun
Tomt på Jens Knussa vägen, Grövelsjön - Storsätern, Älvdalens kommun, bild 2
Tomt på Jens Knussa vägen, Grövelsjön - Storsätern, Älvdalens kommun, bild 3

Tomt på Jens Knussa vägen

Tomt
Grövelsjön - Storsätern, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 095 000 kr
1 451 m² tomt

Fin och plan tomt med bra läge på Jens Knussavägen, endast ett stenkast från Grövlan! Detta är en av få obebyggda tomter som finns kvar i området. Storsätern ligger med naturskönt läge bara några kilometer från Grövelsjöns fjällstation. Här erbjuds friluftsaktiviteter och naturupplevelser av högsta kvalitet året runt - såsom vackra vandringsleder, skoterleder, skidspår och fina fiskevatten. Från tomten är det gångavstånd till matbutiken Fjällbua och butiken Renbiten . Byggplan för området finns under dokument och länkar.

 • Premium
Valters väg 11, Idre Gränjesåsvallen, Älvdalens kommun

Valters väg 11

Tomt
Idre Gränjesåsvallen, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
995 000 kr
1 060 m² tomt

I nyare tomtområde nedanför Idre Fjälls norrsida finns denna tomt med naturskönt läge. Här finns möjlighet att skapa sitt fjällboende med utsikt mot nordbackarna och med mäktiga Städjan i ryggen. Gränjesåsvallen är en äldre fäbod mellan Städjan och Idre fjäll med närhet till storslagna vyer och vackra fjäll. Ett perfekt område för dig som gillar variationen och allt som naturen har att erbjuda med närhet till längdspår, skoterleder, vandringsleder, fiske och med förbindelse till Idre fjälls anläggning med alpina backar och fina cykelleder. Ritningar och byggplaner finns, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Orrstigen 5, Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Orrstigen 5

Tomt
Idre Fjällbäcken, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
1 600 000 kr
1 263 m² tomt

Populära Fjällbäckens tomtområde i Idre är omgivet av sevärdheter och vildmark, med mycket goda möjligheter till friluftsliv och aktiviteter. Här når Du på några minuter - Idre Fjäll - med hela dess utbud av aktiviteter året runt. Skoterleden passerar precis nedanför området - *Skoter in- skoter out" !!

Copernicusvägen 10, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Copernicusvägen 10

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
4 900 000 kr
140 + 39 m²
4 rum
798 m² tomt

Nybyggd fjällstuga på Idre Himmelfjäll i området Copernicus! Högt och fint utsiktsläge med närhet till både skidbacke och skoterled. Rymlig storstuga med värmande braskamin och öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för hela familjen med tre sovrum och två duschrum och rymligt garage som nås från huset. Flytta in i ett färdigt hus i Sveriges nyaste skidanläggning! Säljes inkl inventarier. Aldrig varit till uthyrning!

Saturnusvägen 3 Radhus D5, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 Radhus D5

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Fastighetsbyrån Idre
3 650 000 kr
86 m²
5 rum
vån 1
4 176 kr/mån
42 442 kr/m²

Ta chansen att förvärva en helt nyproducerad bostadsrätt i Sveriges yngsta skidanläggning Idre Himmelfjäll. Radhus i två plan som på entréplan inrymmer storstuga/kök i öppen planlösning, duschrum med bastu och hall med bra förvaringsmöjligheter. På övervåningen finns fyra samlade sovrum samt duschrum. Närhet till alpina backar, längdspår, skoterleder och reception med restaurang. Flytta in redan under vintersäsongen! Goda uthyrningsmöjligheter finns för den som önskar.

 • Nyproduktion
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 30