Kommande

Fältstensvägen 36

Jordbro - Haninge, Haninge kommun Se på karta

3 390 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF BoKlok Skolgården
Om föreningen
Avgift
5 742 kr/mån
Driftkostnad
16 840 kr/år
Pris/m²
31 389 kr/m²
Kommande

JÄTTEALTAN MED SOL! - GAVELLÄE - NYPRODUCERAT 2019 - ÖPPEN PLANLÖSNING - 3 STORA SOVRUM

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MERA INFORMATION ELLER VISNING!
JAN OCEAN HSIA - 0763-447 448 / [email protected]

I detta nybyggda område har vi detta magiska radhus med allt som behövs för ett bekvämt boende! Huset är välplacerat med ett gavelläge och har många soltimmar. Gavelläget medför en större tomt, bättre ljusinsläpp och är perfekt för lekande barn. Här har man en generös altan perfekt till att åtnjuta soltimmarna på och gott om plats för sköna grillkvällar med familjen.

Radhuset är byggt med fokus på det familjära och integrerat med alla moderna bekvämligheter. Husets design är på toppnivå där dagens höga standard möter funktionalitet. Framsidan som ger en välkomnande känsla har plats för utemöbler och yta till att parkera bilen på. Från entrén stiger man in i husets sociala ytor. Här har man ett luftigt vardagsrum med direkt utgång till den trivsamma baksidan där du spendera tid tillsammans med nära och kära. Träaltanen som sträcker sig över hela gården har det generöst med soltimmar. På baksidan har man plats för skönt umgänge, fina utemöbler, studsmatta för barnen och mycket mer. Köket håller hög standard med kompletta vitvaror, plats för matplats om 4-6 personer, samt mycket arbets- och förvaringsutrymme. På entréplan finner man även badrum med tvättmöjligheter. Övre plan består av tre fina sovrum med plats för säng, enklare möblering och förvaring. Det större sovrummet har en generös klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum. Samtliga sovrum har generösa ytor, samt är insynsfria. I anslutning finns även ett komplett badrum. Parkering på uppfarten med laddbox installerad för elbil, samt extra parkeringsplats på gatan i anslutning.

Området kring Fältstensvägen är lugnt och familjevänligt, samt har många bra förskolor och grundskolor. På gatan bredvid finns buss och pendeltåget är bara en kort promenad bort i Jordbro centrum. Behöver du handla finns här både matbutik och pressbyrån, samt mycket service och restauranger.
Korsar du Fältstensvägen kommer du rätt ut i skogen och dess naturområden. Gott om promenadstigar och motionsspår. Åt andra hållet har du Jordbro parklek i den nyligen renoverade Höglundaparken. Här finns konstgräsplan, utomhusbad och gröna området att ha picknick i. Jordbro som området är under stor utveckling och kommer under de närmsta åren se stor, ytterligare förbättring till ett redan fantastiskt bostadsområde.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Asira AB

Kontakta mäklaren

Jan Ocean Hsia

Asira AB
Mäklare Jan Ocean Hsia, Asira AB
0763-447 448

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.